1

Uitstapjes vlakbij Danscafé El Sombrero

Help, de directeur is ontvoerd!

nijmegen, Gelderland (0.03km)  -  Help, het bedrijf ontvangt een filmpje waaruit blijkt dat de directeur is ontvoerd! Roep je team bijeen om de baas te bevrijden. Aan de hand van telefonische aanwijzingen en opdrachten speur je de stad af om de directeur te vinden...

Tante Hannie Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.12km)  -  Je kijkt je ogen uit bij Tante Hannie! Deze Kijk-Doe-Koop winkel in Nijmegen verkoopt van alles op het gebied van licentie-artikelen zoals Walt Disney en de Minions. Elke zaterdagmiddag zijn er doe-activiteiten achter in de winkel.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

ArcheoHotspot: Romeinse werkplaats voor kinderen

nijmegen, Gelderland (0.19km)  -  Ontwerp een muurschildering voor een Romeinse villa in het ArcheoHotspot. High-tech voor jonge mensen en oude dingen, echt iets voor kinderen vanaf vier jaar.

open op vrijdag 

LaserQuest Nijmegen: lasergamen en blacklight golfen

nijmegen, Gelderland (0.2km)  -  Sluip door de donkere LaserQuest Arena op zoek naar de tegenstander. Of kies voor een potje MysticGolf of LaserSquash.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

BoulesBitesBar Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.23km)  -  Bezoek BoulesBitesBar in Nijmegen en beleef de eet-, drink- en Jeudeboule-ervaring. Ontdek de combinatie van fanatiek spelen, eten, drinken en gezelligheid in omgeving Nijmegen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Vergader- en congrescentrum Kolpinghuis in hartje Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.26km)  -  Midden in het centrum van Nijmegen ligt een modern zalen-, vergader- en congrescentrum: het Kolpinghuis. Op deze fraaie locatie zijn alle ingrediënten aanwezig om uw zakelijke bijeenkomst succesvol te maken.

geopend op afspraak of bel +31 (0)24 322 69 21 

Primark Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.26km)  -  Voor hip, trendy én betaalbaar ga je shoppen bij Primark Nijmegen. Hier vind je de laatste mode tegen een spotprijsje.

elke dag geopend 

Stadsschouwburg Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.32km)  -  Bezoekers verbreden hun horizon en scherpen hun geest in Stadsschouwburg Nijmegen! Maak een reis langs mooie, interessante en spannende voorstellingen.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag, maandag, dinsdag 

Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

nijmegen, Gelderland (0.33km)  -  Een bezoekje aan Nijmegen is pas compleet als je binnen hebt gekeken bij het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis. Een bruisende ode aan Nijmegen en haar historie.

's maandags gesloten 

LUX Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.36km)  -  Film, debat, theater en muziek. Het aanbod van LUX Nijmegen is divers en internationaal. Keus genoeg voor een avondje uit.

elke dag geopend 

Historisch Stadhuis Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.4km)  -  In Nijmegen staat het Historisch Stadhuis, het oudste gedeelte van het gebouw dateert van het jaar 1553!

doordeweeks geopend 

Kronenburgerpark Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.4km)  -  Kom in het bruisende Nijmegen tot rust in het Kronenburgerpark, een rijksmonument met bijzondere flora en fauna!

elke dag geopend 

Bondswandeling van Nijmegen naar Plasmolen en terug

nijmegen, Gelderland (0.41km)  -  Wandel door de betoverende bossen en natuurgebieden rond Nijmegen. Volg beekjes tussen de heuvels en beklim de Sint Jansberg: hier heb je het gevoel in het buitenland te zijn.

elke dag geopend 

Grootmoeders Keukenmuseum

nijmegen, Gelderland (0.41km)  -  Grootmoeders Keukenmuseum verzamelt keukenspullen uit rond 1900. Ook heeft dit kleine museum een winkel uit grootmoeders tijd.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 30 september, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Sint Stevenskerk

nijmegen, Gelderland (0.45km)  -  De oudste en grootste kerk van Nijmegen is de Sint Stevenskerk. Beklim de Sint Stevenstoren of geniet van een rondleiding.

geopend, elke dag geopend 

Beklimming Sint Stevenstoren Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.45km)  -  Geniet van een prachtig uitzicht over Nijmegen vanaf het topje van de Sint Stevenskerk. Een gids van Gilde Nijmegen neemt bezoekers mee naar boven!

geopend, open op maandag, woensdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Gebroeders van Lymborch huis

nijmegen, Gelderland (0.48km)  -  Bezoek het Gebroeders van Lymborch huis en ontdek de schilderkunst van de middeleeuwen door de kunstwerken van de broers Herman, Paul en Johan Maelwael van Lymborch.

open op zondag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op woensdag, donderdag 

Pannenkoekenrestaurant 't Hoogstraatje Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.51km)  -  't Hoogstraatje bevindt zich op een unieke locatie. Kom pannenkoeken eten in een belangrijk middeleeuws pand, vroeger bewoond door de rentmeester van Reinoud II, hertog van Gelre. Leuk in combinatie met een wandeling door de mooie stad Nijmegen.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Danscafé El Sombrero