Uitstapjes vlakbij Landgoed Duin & Kruidberg

Speeltuin Santpoort

santpoort-noord, Noord-Holland (0.76km)  -  Speeltuin Santpoort bestaat al vele jaren en trekt nog steeds veel kinderen met hun ouders en grootouders. Een feest voor jong en oud!

Ruïne van Brederode

santpoort-zuid, Noord-Holland (0.98km)  -  De Ruïne van Brederode is tegenwoordig een bijzondere plek voor feestjes en tentoonstellingen, maar vroeger was het dertiende-eeuwse Kasteel Brederode een levendige plek!

Sauna Ridderrode

santpoort-zuid, Noord-Holland (1.01km)  -  Geniet van de kruidengeuren in de kruidentempel. Neem plaats op het marmer van het Caldarium en kom verfrist uit de citroensauna. Bij Sauna Ridderrode hebben ze een sauna voor iedereen.

Museumhuis Buitenplaats Beeckestijn

velsen-zuid, Noord-Holland (2.71km)  -  Amsterdamse regentenfamilies zochten regelmatig een toevlucht buiten de stad. Buitenplaats Beeckestijn is een van de weinige buitenplaatsen die in z'n geheel bewaard is gebleven - en die je kunt bezoeken!

Honkbal en Softbal Museum

haarlem, Noord-Holland (2.81km)  -  Maak kennis met de roemruchte geschiedenis van de honkbalsport in Nederland in het Nederlands Honkbal en Softbal Museum, gevestigd in het Pim Mulier Stadion in Haarlem.

Wandelpark Caprera

bloemendaal, Noord-Holland (2.82km)  -  Wandel aan de voet van de Bloemendaalse duinen door het gevarieerde landschap van Wandelpark Caprera. Geniet in de stilte van de bossen, vergezichten en maar liefst 181 verschillende bomen- en plantensoorten.

Feestlocatie Vanouds het Dorpshuys

bloemendaal, Noord-Holland (2.97km)  -  In het centrum van het Noord-Hollandse Bloemendaal ligt Vanouds het Dorpshuys. Het pand is in 1929 gebouwd en doet nu dienst als vergader- en feestlocatie. Maak gebruik van de sfeervolle zalen met opvallende lampen en glas-in-loodramen.

IJmuider Zee- en Havenmuseum

ijmuiden, Noord-Holland (3.17km)  -  In het IJmuider Zee- en Havenmuseum komt de historie van de visserij tot leven. Kijk binnen in een echte stuurhut met kompas en bewonder de andere attributen zoals een seinlamp en een visveilingklok.

Sauna van Egmond

haarlem, Noord-Holland (3.65km)  -  Stap even uit de sleur van alledag en kom ontspannen bij Thermen Beauty Sauna van Egmond. Geniet van de sauna's, rustruimtes en schoonheidsbehandelingen.

IJsbaan Haarlem

haarlem, Noord-Holland (3.87km)  -  Trek de ijzers uit het vet en leef je uit op de kunstijsbaan in Haarlem. Daarna is het lekker bijkomen in het restaurant met een kopje warme chocomel met slagroom.

Boerderij en Natuurspeelbos Zorgvrij

velsen-zuid, Noord-Holland (4.04km)  -  Ontdek alles over het boerenleven op Boerderij Zorgvrij. Kippen, koeien, geiten en varkens: ze zijn er allemaal! Er is ook een speelbos waar kinderen alle ruimte hebben om in de natuur te spelen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Landgoed Duin & Kruidberg