1

Uitstapjes vlakbij Surfschool Surfkaravaan

RCN Toppershoedje

ouddorp, Zuid-Holland (0.46km)  -  RCN Toppershoedje in Ouddorp ligt aan de prachtige Noordzeekust met haar uitgestrekte stranden en duinen. Een heerlijke plek om tot rust te komen. Ontdek de bungalows en kampeerplekken.

Strandtheater Houten Kaap

ouddorp, Zuid-Holland (0.53km)  -  Bij Strandtheater Houten Kaap in de duinen kun je niet alleen terecht voor voorstellingen, maar ook voor workshops, films en evenementen. En de ligging is fenomenaal: in de duinen, op een steenworp afstand van het strand.

Strandplein Ouddorp Duin

ouddorp, Zuid-Holland (0.61km)  -  Net achter het strand in de duinen ligt Ouddorp Duin. Een gezellig strandplein met winkeltjes, een restaurant, een theater en speelplekken voor de kinderen. Hier worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Noordzeestrand Ouddorp

ouddorp, Zuid-Holland (1.41km)  -  Ouddorp is door het AD ooit verkozen als beste badplaats van Nederland met het Noordzeestrand als mooiste strand. Een goede reden om dat zelf te komen ervaren!

Speeltuin De Flipjes

ouddorp, Zuid-Holland (1.73km)  -  Bij Speeltuin De Flipjes in Ouddorp is het elke dag een feestje. Leef je uit op de schommels, glijbanen, draaimolens en alle andere speeltoestellen.

Vuurtoren Westhoofd

ouddorp, Zuid-Holland (3.7km)  -  Aan de Ouddorpse kust staat de helderste vuurtoren van Nederland. Vuurtoren Westhoofd is één van de twee vuurtorens in Nederland die nog bemand is.

Goereese Toren

goedereede, Zuid-Holland (4.46km)  -  Beklim de Goereese Toren en ontdek het prachtige uitzicht en welke functies deze eeuwenoude toren in het pittoreske stadje Goedereede heeft gehad.

Wandelroute Kwade Hoek

goedereede, Zuid-Holland (4.7km)  -  De Kwade Hoek is een van de mooiste natuurgebieden van Goeree-Overflakkee. Kleine waterplassen, groene duinvalleien en daarachter een uitgestrekt strand.

Museum Rotterdamsche Tramweg Maatschappij

ouddorp, Zuid-Holland (5.49km)  -  Tot de jaren zeventig waren de iconische trams van de RTM niet weg te denken uit Rotterdam. In het RTM Museum bewonder je de iconische voertuigen - en kun je zelfs een ritje maken in een oude dieseltram of stoomtram.

beachevents Zeeland

ouddorp, Zuid-Holland (5.51km)  -  Beachevents Zeeland is een bekende organisator van sportieve activiteiten voor gezinnen, scholen en bedrijven. Doe eens een lekker actief en ga bijvoorbeeld powerkiten!

Ritje met de RTM tram

ouddorp, Zuid-Holland (5.65km)  -  RTM Ouddorp vertelt het verhaal van de tram. Aan het begin van de 20e eeuw was de tram hét vervoersmiddel van Zeeland en Zuid-Holland.

Kitebuggyen over het Zuid-Hollandse strand

ouddorp, Zuid-Holland (8.3km)  -  Laat je creativiteit de vrije loop tijdens het bouwen van zandkastelen of race zo hard als je kunt met de kitebuggy over het strand. Strijk daarna neer in strandpaviljoen Brouw voor een welverdiend hapje en drankje.

Zwembad 't Zuiderdiep

stellendam, Zuid-Holland (8.32km)  -  Zwembad 't Zuiderdiep is een subtropisch zwemparadijs en heeft zowel een binnen- als een buitenbad. Leuk voor een dagje uit met het hele gezin!

Zeeland Buitenland - Natuurspeelpark

ouddorp, Zuid-Holland (9km)  -  Oude kleren aan en op naar Zeeland Buitenland, een natuurspeelpark aan de oevers van het Grevelingenmeer. Kom vlotten bouwen, kanovaren, klimmen en lekker spelen. Of stel een heel programma samen!

Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam

ouddorp, Zuid-Holland (9.13km)  -  Een verfrissende duik nemen in het Grevelingenmeer? Bij Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam kies je uit meerdere opties om het water van het Grevelingenmeer te trotseren!

Kaasboerderij Van Schaik

stellendam, Zuid-Holland (10.34km)  -  Bij Kaasboerderij Van Schaik leer je hoe kaas gemaakt wordt. Er zijn vele zuivelproducten te koop, waaronder diverse ambachtelijk kazen. Van jong tot overjarig, met kruiden, 20+, 30+ en 35+.

The Scuba Experience

scharendijke, Zeeland (10.8km)  -  Het Nederlandse onderwaterleven is zeer bijzonder. Duikschool Scharendijke organiseert duiken in de Grevelingen en de Oosterschelde voor beginners en gevorderden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Surfschool Surfkaravaan