Uitstapjes vlakbij ArtWall groepsuitjes

Ga voor de echte Formule 1 ervaring

den haag, Zuid-Holland (1.1km)  -  Scheur met de wind in de haren en het geluid van de brullende motor in je oren over het circuit van VRX1 Racing. In de racesimulator gecombineerd met virtual reality zou je zweren dat je in de Formule 1 rijdt.

Amaze Escape Events

den haag, Zuid-Holland (1.19km)  -  Welke van de vier spannende themakamers van Amaze Escape probeer jij? Hoe goed is jullie teamwork en hoe goed kun je tegen stress? Test het uit in deze escaperoom!

Familiepark Drievliet

den haag, Zuid-Holland (1.44km)  -  Drievliet is een familiepark met milde en extremere attracties voor jong en oud. Trotseer bijvoorbeeld de thrill ride Formule X, waterattractie Jungle River en de western achtbaan de Kopermijn! Durf jij het aan?

SkiDiscovery in Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.67km)  -  Om te skiën en snowboarden zijn reizen naar verre oorden niet nodig, want de ski's en snowboarden liggen klaar bij SkiDiscovery Den Haag.

Klimmuur Den Haag Hollands Spoor

den haag, Zuid-Holland (1.73km)  -  Met professionele instructeurs aan de touwen is klimmen een eitje bij Klimmuur Den Haag Hollands Spoor. Ook ervaren klimmers gaan hier de uitdaging aan!

MegaStores Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.74km)  -  MegaStores Den Haag is het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland. Op de drie verdiepingen zijn ruim dertig woonwinkels te vinden.

Laaktheater

den haag, Zuid-Holland (1.77km)  -  In Laaktheater ontmoeten alle bewoners van Laak elkaar op het gebied van cultuur. Het resultaat: prachtige voorstellingen voor volwassenen, jongeren en kinderen.

Museum Huygens' Hofwijck

voorburg, Zuid-Holland (1.79km)  -  Ontdek het leven van Constantijn en Christiaan Huygens in het mooie Huygensmuseum Hofwijck, hét museum over de Gouden Eeuw in een notendop.

Station Holland Spoor

den haag centrum, Zuid-Holland (1.84km)  -  Bekijk een van de mooiste stations van Nederland. Station Holland Spoor ziet er met de rijk versierde ornamenten en beelden oogverblindend uit.

Zwembad De Put

rijswijk, Zuid-Holland (1.9km)  -  Bij zwembad De Put komt het water niet uit de kraan, maar uit de natuur. Natuurbad De Put heeft verschillende baden en heerlijke ligweides.

Museum Swaensteyn

voorburg, Zuid-Holland (2.08km)  -  In Stadsmuseum Leidschendam-Voorburg komt de Romeinse geschiedenis van Voorburg tot leven. Het museum bezit een bijzondere collectie bodemvondsten.

Haags Openbaar Vervoer Museum

den haag, Zuid-Holland (2.11km)  -  Hoe reisden mensen vroeger naar hun werk? Het Haags Openbaar Vervoer Museum zet de geschiedenis van het openbaar vervoer op een rijtje. Je kunt zelfs meerijden in een historische tram; de Tourist Tram.

RHM Buitensport

voorburg, Zuid-Holland (2.21km)  -  Bij RHM Buitensport gaat u actief op vakantie naar de Ardennen of op wintersport.

Monkey Town Den Haag

den haag, Zuid-Holland (2.32km)  -  In de avontuurlijke binnenspeeltuin Monkey Town Den Haag laten kinderen de aap in zichzelf los.

Rondvaart Salonboot Den Haag

den haag, Zuid-Holland (2.42km)  -  Vaar mee met een luxe monument van Den Haag tot aan Delft. De Oriënt verwelkomt iedereen: van families tot zakenpartners.

Bierspeciaal Café De Paas

den haag, Zuid-Holland (2.43km)  -  Echte bierliefhebbers vinden hun weg naar Bierspeciaal Café De Paas, met maar liefst 69 bieren op fles en 12 van het vat.

Rondvaarten Den Haag - De Ooievaart

den haag, Zuid-Holland (2.43km)  -  Maak een rondvaart door de binnenstad van Den Haag en laat je verrassen op De Ooievaart. Vanaf de open boot is een heel andere kant van de stad te zien.

Jumpsquare Rijswijk

rijswijk, Zuid-Holland (2.45km)  -  Kom gezellig een dagje springen bij Jumpsquare Rijswijk en ontdek de Trapeze, waar je als acrobaat door de lucht vliegt, of ga de strijd aan met je vrienden op de Battle Beam in het Airpark.

Monkey Town Rijswijk

rijswijk, Zuid-Holland (2.45km)  -  Kinderen halen hun hart op in indoorspeeltuin Monkey Town Rijswijk. Trampolinespringen, midgetgolf, spelen in de ballenbak, alles kan!

De Kookfabriek Den Haag

den haag, Zuid-Holland (2.48km)  -  Volg een kookworkshop bij De Kookfabriek in Den Haag en maak je eigen drie- of viergangenmenu onder begeleiding van een professional. Na je kookles eet je natuurlijk zelf lekker alles op!

Yi Jun Peace Museum

den haag, Zuid-Holland (2.5km)  -  Yi Jun streed jarenlang voor vrede en de onafhankelijkheid van Korea, tot zijn moord in Den Haag in 1907. In het Yi Jun Peace Museum wordt hij geëerd.

Zwembad Forum Kwadraat

voorburg, Zuid-Holland (2.52km)  -  In Forum Kwadraat in Voorburg vind je een zwembad. Kom lekker baantjes zwemmen of vier hier je kinderfeestje!

Kookschool Keizer Culinair - Den Haag

den haag, Zuid-Holland (2.59km)  -  De kok speelt de hoofdrol bij Keizer Culinair in Den Haag. Groepen kunnen hier terecht voor een kookles, een wijnproeverij of een vergadering. De locatie is zeer geschikt voor grote groepen door de vijf dubbele kookeilanden.

Theater aan het Spui

den haag, Zuid-Holland (2.6km)  -  Theater aan het Spui ligt midden in het culturele hart van Den Haag aan het Spuiplein. Prachtige dans- en toneelvoorstellingen worden in het theater opgevoerd. Ook worden meerdere festivals in het theater georganiseerd, zoals het Holland Dance...

Theater Ludens Voorburg

voorburg, Zuid-Holland (2.61km)  -  Geniet van een concert of val lachend van je stoel bij een cabaretvoorstelling. Theater Ludens heeft honderden voorstellingen per jaar in diverse genres: toneel, jeugdvoorstellingen, concerten en films.

Chinatown

den haag centrum, Zuid-Holland (2.61km)  -  Wandel door de toegangspoort naast de Bijenkorf in de Wagenstraat en je bent midden in Chinatown! Hier vind je alles wat de Aziatische keuken en cultuur te bieden hebben.

Open Amare

den haag, Zuid-Holland (2.67km)  -  In de openbare ruimte van Amare in Den Haag bezoek je gratis podiumkunsten.

Amare

den haag, Zuid-Holland (2.68km)  -  In het hart van Den Haag staat het hypermoderne cultureel huis Amare. Broedplaats voor creatief talent en de plek waar je als bezoeker geniet van de mooiste podiumkunsten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van ArtWall groepsuitjes