1

Uitstapjes vlakbij Coronel Adventure Indoor...

Het Huizer Museum

huizen, Noord-Holland (1.01km)  -  Bekijk het Huizen van toen! In het Huizer Museum, aan de rand van de historische vissersbuurt, ontdek je hoe de boeren en vissers vroeger leefden. Daarnaast zijn er ook boeiende wisselexposities te zien.

Bowlingcentrum Huizen

huizen, Noord-Holland (1.03km)  -  Strek die armen en zwaai alle tien de kegels om! Een avondje uit bij Bowlingcentrum Huizen is sportief en recreatief tegelijk.

Kinepolis Huizen

huizen, Noord-Holland (1.05km)  -  Deze bioscoop is met vier zalen niet groot, maar je hoeft geen film te missen. Het filmprogramma is niet iedere dag hetzelfde maar gedurende de week staan gewoon alle populaire films van het moment een keer op de rol!

Zwembad Sijsjesberg

huizen, Noord-Holland (2.52km)  -  Tussen bos en hei ligt het prachtige openluchtzwembad Sijsjesberg verscholen. Met een duikplank, glijbaan en ligweiden kan hier worden genoten van de zomer.

Kinderboerderij De Warande

huizen, Noord-Holland (2.77km)  -  Help de boer op de kinderboerderij om konijnen, geitjes en alle anderen dieren te voeren. Ook verjaardagspartijen vier je op De Warande. Versier een taart of maak een eigen schaapje van echt schapenwol. Rijd als afsluiter nog een rondje op een paard.

Almeerse Botter AM1

almere-haven, Flevoland (2.97km)  -  Vaar mee met de Almeerse Botter AM1 vanaf Almere-Haven. De charmes van deze historische botter weten je vast te verleiden tot een dagje op het water.

Speelpark Oud Valkeveen

naarden, Noord-Holland (3.31km)  -  De hele dag schommelen, glijden, springen, vliegen, klimmen en klauteren kan in Speelpark Oud Valkeveen. Dit familiepark aan het mooie Gooimeer belooft een heerlijk dagje uit voor het hele gezin.

Corrosia Theater, Expo & Film

almere-haven, Flevoland (3.47km)  -  Corrosia Theater, Expo en Film is het cultureel centrum van Almere-Haven. Corrosia heeft één theaterzaal waar regionale en ook landelijke podiumkunstenaars op de planken staan. Wekelijks wordt de zaal omgetoverd tot filmhuis. De hal is exporuimte.

IJssalon De Hoop

blaricum, Noord-Holland (3.86km)  -  Geniet van de meest bijzondere smaken ijs bij IJssalon De Hoop. De ijssalon bestaat al meer dan honderd jaar!

Theetuin Eemnes

eemnes, Utrecht (3.93km)  -  Geniet van een ambachtelijk hapje en een drankje bij Theehuis Eemnes. Hier kunnen bezoekers sfeervol lunchen, brunchen of een high tea houden.

Kunsthandel Studio 2000

blaricum, Noord-Holland (3.97km)  -  Ontdek kunst in Blaricum bij Kunsthandel Studio 2000. Hier is hoogwaardige kunst uit de negentiende en twintigste eeuw te bekijken en ook te koop.

Buitencentrum Almeerderhout

almere, Flevoland (4km)  -  Dwaal door de stadsbossen van Almere en begin een dagje in de natuur bij Buitencentrum Almeerderhout. Wist je dat je zelfs bevers kunt spotten, zo dicht bij Almere? En dat er scheepswrakken in het bos verborgen liggen? Ga op verkenning!

Stadslandgoed De Kemphaan

almere, Flevoland (4km)  -  Stad en natuur komen samen op Stadslandgoed De Kemphaan in Almere. Geniet midden in de natuur van een avontuurlijk dagje uit!

Klimpark Fun Forest Almere

almere-hout, Flevoland (4km)  -  Loop over wiebelbruggen of beleef de spectaculaire bungeejump. Bij klimpark Fun Forest in Almere beleeft iedereen een spannend dagje op grote hoogte!

Galerie De Vlierhove

blaricum, Noord-Holland (4.04km)  -  Ontdek kunst in Galerie De Vlierhove. Verschillende kunstenaars exposeren hier hun werk. De galerie heeft tijdelijk geen exposities . Houd de website in de gaten voor nieuwe exposities.

Ga mee op expeditie door dierenpark Almere Jungle

almere, Flevoland (4.25km)  -  Wurgslangen, leguanen, alpaca's en stokstaartjes bevolken de jungle in Almere. Jungle? In Almere? Ja! Op Stadslandgoed De Kemphaan is Almere Jungle te vinden: een dierenpark met allerlei bijzondere diersoorten.

Stad & Natuur Almere

almere, Flevoland (4.26km)  -  Beleef de natuur in en rond Almere op een directe en toegankelijke manier met Stad & Natuur Almere! Bezoek de kinderboerderijen, Het Den Uylpark of Het Vroege Vogel Bos en geniet van de natuur of volg een leuke natuurworkshop.

De Groene Kathedraal

almere, Flevoland (4.31km)  -  Een opvallend verschijnsel midden in het open landschap. De Groene Kathedraal is een prachtig en inspirerend bos, ontworpen door landschapskunstenaar Marinus Boezem.

De Stadsboerderij Almere

almere, Flevoland (4.37km)  -  Welkom op het platteland! De Stadsboerderij in Almere laat zien hoe het er op een biologisch-dynamische boerderij aan toe gaat.

Speelparadijs Ballorig Almere-Haven

almere-haven, Flevoland (5.1km)  -  Ballorig is een overdekt speelparadijs in Almere-Haven voor kinderen van nul tot en met twaalf jaar. Ze gaan hier graag naar toe, want Ballorig speelt beter!

Thermen La Mer

almere-haven, Flevoland (5.24km)  -  Geniet in een mooie bosrijke omgeving van alle luxe saunafaciliteiten van Thermen La Mer. Zoals de unieke Finse Kelo-sauna's in de mediterrane tuin.

Comenius Museum

naarden, Noord-Holland (5.33km)  -  Het Comenius Museum is gewijd aan het leven en werk van de beroemde Tsjechische geleerde Jan Amos Comenius.

Singer Laren

laren, Noord-Holland (5.6km)  -  Het vernieuwde Singer Laren is een culturele ontmoetingsplek voor beeldende- en podiumkunsten. Ideaal voor een avondje uit of een feestelijke bijeenkomst.

Kinderboerderij 't Mouwtje

bussum, Noord-Holland (5.65km)  -  Kom konijnen aaien in het knuffelkonijnenhok en maïs voeren aan de schapen en geiten. Bij Kinderboerderij 't Mouwtje is het een gezellige beestenboel.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Coronel Adventure Indoor Klimpark