1

Uitstapjes vlakbij Pitch & Putt Golf Esonstad

Molen De Eendracht Anjum

anjum, Friesland (2.05km)  -  Molenmuseum De Eendracht beschikt over een rijke collectie van de historie van de molen. Zes zolders met van alles en nog wat brengen de molen tot leven!

Rondvaartbedrijf Lauwersmeer

lauwersoog, Groningen (4.01km)  -  Heerlijk achterover leunen en genieten van een prachtig uitzicht over het Lauwersmeer. Maak een vaartocht met Rondvaartboot De Vlinderbalg!

TukTuk Lauwersoog

lauwersoog, Groningen (4.22km)  -  Een rondje Lauwersoog en ook nog een stukje Groningen meepakken. Toerend met de tuktuks van TukTuk Lauwersoog kun je wel blijven rijden! Of misschien toch even stoppen; voor een high tea in de Theefabriek, een picknick of een diner. Tuk ze!

Vaartochten en excursies MS Boschwad

lauwersoog, Groningen (4.44km)  -  Vaar mee met waddenschipper Jacob, kapitein van de MS Boschwad. MS Boschwad vaart vanaf Lauwersoog en Schiermonnikoog en heeft verschillende mooie excursies. Spot bijvoorbeeld zeehonden of verken de Engelsmanplaat.

Groepsaccommodatie Zeil- en surfschool De Lauwer

lauwersoog, Groningen (4.47km)  -  Op zoek naar een verblijf voor een schoolreisje, introkamp of feest? Vlak aan het water in Lauwersoog ligt de groepsaccommodatie van Zeil- en surfschool De Lauwer. Er is hier voldoende mogelijkheid voor waterrecreatie.

Wadloopcentrum Pieterburen

pieterburen, Groningen (4.64km)  -  Stamp maar door die modder! Vies worden, dat mag bij het wadlopen. Probeer het zelf en klop aan bij Wadloopcentrum Pieterburen voor een leuke tocht!

Schip ahoy! Varen en feestjes op de MS Tender

lauwersoog, Groningen (4.67km)  -  Deinend op de golven, de wind door je haren en een drankje bij de hand. Geniet samen van een dagje zee op de MS Tender. Vaar over de Waddenzee van Lauwersoog naar Borkum. Grote kans dat je onderweg zeehonden ziet!

Nationaal Park Lauwersmeer

lauwersoog, Groningen (5.23km)  -  Het Lauwersmeer is een aantrekkelijk leefgebied voor verschillende dieren en planten. De natuur strekt zich kilometers ver uit, een oase van rust en ruimte.

Uitkijktoren Vlinderbalg

lauwersoog, Groningen (5.46km)  -  Ontdek de mooiste sterrenhemel van Nederland bij Uitkijktoren Vlinderbalg op het hemelplatform, of spot overdag alle soorten vogels die je maar kunt bedenken!

Wadlopen bij Paessens-Moddergat - Oan 'e dyk

paesens, Friesland (5.49km)  -  Maak een prachtige tocht op het wad met een gids van Stichting Oan 'e dyk. Geniet van een unieke wandeling over de zeebodem. De tochten starten bij het wadloopcentrum onder aan de dijk in Paessens-Moddergat.

Museum 't Fiskershùske

moddergat, Friesland (6.3km)  -  Museum 't Fiskershúske is een tastbare herinnering aan de vissers die hier in vorige eeuwen woonden en werkten. Bekijk de oude vissershuisjes en luister naar het aangrijpende verhaal van de ramp van Moddergat in 1883.

Buitengewoon Events

ulrum, Groningen (8.12km)  -  Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in de regio noord Nederland? Dan ben je bij Buitengewoon Events op het juiste adres.

It Dreamlân - duurzame vakantie in Friesland

kollumerpomp, Friesland (8.34km)  -  Vakantiehuis en camping It Dreamlân ligt midden in de prachtige Friese natuur. Op het dak van het huis liggen zonnepanelen voor een duurzaam verblijf! Ontdek ook de camping en de design-vakantiewoningen.

Bowling- en zalencentrum Dokkum

oostrum, Friesland (10.29km)  -  Beproef je geluk op de bowlingbaan van Bowling Dokkum! Of vier een feest in het bijbehorende zalencentrum, waar voor elke gelegenheid een passend arrangement te vinden is.

Museum De Sûkerei

damwoude, Friesland (13.52km)  -  Kleine woningen op de zandgronden van de Friese Wouden. Vroeger was dit een alledaags gezicht, tegenwoordig zie je het niet vaak meer. Museum De Sûkerei houdt de herinnering levend.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Pitch & Putt Golf Esonstad