De Laurenskerk

rotterdam, Zuid-Holland (0.13km)  -  De Laurenskerk is het oudst bewaarde bouwwerk in Rotterdam. Het gebouw is zeker een bezoekje waard vanwege de orgels, de prachtige toren en het mooie interieur.

Museum Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.23km)  -  Meer dan honderdduizend voorwerpen zijn verzameld in Museum Rotterdam. Van japon tot beeldhouwwerk en bestek. Regelmatig zijn er interessante tentoonstellingen te zien.

Café in The City

rotterdam, Zuid-Holland (0.27km)  -  Kom lekker dineren of lunchen op het grote terras van Café in The City in het centrum van Rotterdam en geniet 's avonds van een ijskoud biertje.

De Groene Passage

rotterdam, Zuid-Holland (0.28km)  -  Spaar het milieu en winkel in de Groene Passage in Rotterdam. Van Wereldwinkel tot biologische supermarkt!

Markthal Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.32km)  -  Een dagje markt is in Rotterdam een echt dagje uit. Bezoek de Markthal, een bijzonder boogvormig gebouw met een overdekte marktvloer. Ruim negentig kramen stallen hier elke dag hun verse waar uit!

WTC Art Gallery

rotterdam, Zuid-Holland (0.32km)  -  De WTC Art Gallery is een multifunctionele ruimte die gebruikt wordt voor exposities en vrij te bezoeken is voor iedereen.

Lush Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.39km)  -  Dubbelop genieten van Lush in Rotterdam: heerlijke geuren en prachtig gemaakte zeepjes, shampoos en andere cosmetica. Ook zijn al deze verzorgingsproducten proefdiervrij! Verantwoord shoppen dus.

Dille & Kamille Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.39km)  -  Geniet van de ontspannen sfeer in Dille & Kamille Rotterdam: klassieke muziek, heerlijke geuren en mooie hebbedingetjes. Het is een genot om alleen al door de winkel te dwalen nog zonder iets te hebben gekocht.

Steppen door Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.42km)  -  Rotterdam leren kennen dat doe je per step. De Stepkoning organiseert verschillende tochten aan de hand van foto's of met een gids.

De Bijenkorf Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.48km)  -  Vlak bij de beroemde koopgoot in Rotterdam bevindt zich de ruime vestiging van De Bijenkorf, waar voor iedereen wel wat leuks te vinden is!

Rotterdam Tourist Information

rotterdam, Zuid-Holland (0.48km)  -  Rotterdam Tourist Information bundelt de krachten van het City Informatiecentrum Rotterdam en de VVV en geeft informatie variërend van attracties en uitgaan tot architectuur.

Schaakstukkenmuseum

rotterdam, Zuid-Holland (0.49km)  -  Bewonder de bijzondere schaakspellen van het Schaakstukkenmuseum. Van abstracte kunstwerken tot folklore: het museum heeft een uiteenlopende collectie.

De Kijk-Kubuswoning

rotterdam, Zuid-Holland (0.5km)  -  Neem een kijkje in de kubuswoning! Want hoe kun je hier nu wonen? De Kijk-Kubus geeft een indruk.

Oude Luxor Theater

rotterdam, Zuid-Holland (0.51km)  -  Het Oude Luxor uit 1917 is een middelgroot theater in Rotterdam met cabaret, theaterconcerten, kleinschalige musicals en familievoorstellingen. Het prachtige sfeervolle theater bestaat gewoon naast het Nieuwe Luxor Theater.

Mister Rotterdam - Uitjes in Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.56km)  -  Scheur op een Segway of beproef het geluk in Holland Casino. Mister Rotterdam organiseert uitjes voor bedrijven, families en vrijgezellenfeestjes. Met de stad Rotterdam als decor.

Stadsarchief Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.61km)  -  Snuffel rond in de studiezalen van het Stadsarchief Rotterdam en ontdek de rijke collectie en geschiedenis van de stad.

UrbanGuides

rotterdam, Zuid-Holland (0.64km)  -  UrbanGuides is je gids in Rotterdam en organiseert tours langs alle architectonische hoogtepunten van de stad Rotterdam. Ga met de benenwagen, de fiets of de bus door deze bruisende en moderne stad.

Het Witte Huis

rotterdam, Zuid-Holland (0.64km)  -  Prachtig om te zien en een locatie met een hoop historie: het Witte Huis in Rotterdam.

Luchtsingel Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.65km)  -  De Luchtsingel verbindt het centrum van Rotterdam met Rotterdam Noord. De houten voetgangersbrug van 390 meter lang is bijna niet te missen vanaf de straat. Loop over de gele vloer naar een bijzonder stukje Rotterdam.

seeRotterdam

seeRotterdam

Scoor nu korting op je fietstour! Ga samen met een gids op zoek naar de hotspots van Rotterdam. Op de fiets! Tijdens de fietstocht ontdek je de leukste plekken en de oudste geheimen van de havenstad.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Humphrey's Rotterdam Binnenrotte