1

Uitstapjes vlakbij Outdoor Westvoorne

Landbouwmuseum Tiengemeten

zuid-beijerland, Zuid-Holland (8.92km)  -  Landbouwmuseum Tiengemeten heeft een imposante collectie aan grote landbouwmachines. Geniet van historische maai- en dorsmachines van boeren uit de Hoeksche Waard. Ontdek hoe de mechanisatie in de landbouw zich voltrok tussen 1920 tot 1955.

Rien Poortvliet Museum

tiengemeten, Zuid-Holland (8.96km)  -  Bekijk originele tekeningen uit de beroemde boeken van natuurschilder Rien Poortvliet. Op de kabouterzolder maakt iedereen kennis met Poortvliets kabouters.

Theetuin De Bongerd

herkingen, Zuid-Holland (9.01km)  -  Het mooiste terras van Zuid-Holland is te vinden in theetuin De Bongerd. Hier kunnen bezoekers heerlijk thee drinken tussen de bloemen in Herkingen.

Sportcomplex De Gooye

dirksland, Zuid-Holland (9.92km)  -  Kijk niet raar op als je in dit zwembad op woensdagmiddag een enorme opblaaskrokodil in het water ziet liggen. Op deze middag kunnen kinderen namelijk lekker vrijzwemmen. Kom langs als je durft!

Jachthaven de Schapenput

de heen, Noord-Brabant (10.22km)  -  Bezoek de karakteristieke haven de Schapenput, geniet van de schone natuur van het Noord-Hollandse watergebied en ontdek de vele activiteiten die er te beleven zijn.

Fort Henricus

de heen, Noord-Brabant (11.34km)  -  Dit gerestaureerde fort, met vijf bastions en een uitkijktoren, is in de zeventiende eeuw gebouwd als bescherming tegen vestingstad Steenbergen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Outdoor Westvoorne