1

Uitstapjes vlakbij Café 't Klein Venetië

Stadhuis Brugge

brugge, België (0.1km)  -  Op de Burg is het Stadhuis (1376-1420) ongetwijfeld een van de meest gefotografeerde panden. Het gebouw heeft een rijke historie en behoort tot een van de oudste stadhuizen van België!

-aanbevolen door adverteerder-

Torture Museum Oude Steen

brugge, West-Vlaanderen (0.12km)  -  In één van Europa's oudste gevangenissen staan meer dan honderd martelwerktuigen als getuige van een wrede geschiedenis. Om een verdachte aan het praten te krijgen was verbazingwekkend veel geoorloofd. Een leerzaam - en soms wat eng - museum.

Heilig-Bloedbasiliek Brugge

brugge, België (0.14km)  -  Deze Romaanse dubbelkerk dankt zijn naam aan een bijzondere relikwie. Kruisvaarders brachten tussen 1150 en 1200 na Christus druppels mee van Jezus' bloed.

Belfort - Brugge

brugge, België (0.24km)  -  Je ziet de toren van Belfort niet makkelijk over het hoofd. Hij steekt hoog boven de Lakenhal en de Markt van Brugge uit, dus het is een prachtig uitzichtpunt. Beklim deze toren zelf!

Arentshuis

brugge, België (0.27km)  -  Bezoek het pittoreske Arentshuis, gevestigd op de bovenverdieping in een mooi herenhuis inclusief stadstuin. Frank Brangwyn en al zijn kunstwerken krijgen hier alle aandacht.

Segway Tours Brugge

brugge, West-Vlaanderen (0.29km)  -  Verken Brugge op een unieke manier met een Segway-tour door het historische centrum. De Segway is een bijzonder vervoermiddel dat je lichaam automatisch in balans houdt. Leuk om eens te proberen!

De Markt in Brugge

brugge, West-Vlaanderen (0.33km)  -  De markt, het Middeleeuwse hart van Brugge, is gevuld met gezellige terrasjes en omringd door historische panden. Snuif hier de sfeer van Brugge op!

Onze Lieve Vrouwekerk Brugge

brugge, België (0.37km)  -  Deze 122 meter hoge bakstenen blikvanger in Brugge werd gebouwd in de 13e eeuw. Het is een speciale plek voor samenkomsten in de Belgische stad.

The Chocolate Line Brugge

brugge, België (0.4km)  -  Chocolade en België zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Chocolade is een kunst, helemaal bij The Chocolate Line. De fabriek van deze chocoladekunstenaars zit in Brugge.

Frietmuseum Brugge

brugge, België (0.48km)  -  Friet, wie lust het niet? Ontdek alles over de historie van friet in het Frietmuseum in Brugge. Natuurlijk is er ook een proefgedeelte!

Diamantmuseum Brugge

brugge, West-Vlaanderen (0.54km)  -  Het Diamantmuseum in Brugge opent de ogen voor de wereld van de fonkelende stenen. Alles wat hier te zien is glittert!

Exit Games Brugge

brugge, West-Vlaanderen (0.82km)  -  Ontsnap uit de spannende escaperoom van Exit Games in Brugge. Je kunt kiezen uit drie games en er is ruimte tot acht personen tegelijk.

Bijbels Belevingscentrum in Brugge

brugge, West-Vlaanderen (1.21km)  -  Bezoek het belevingscentrum BIBLIA in Brugge. In dit centrum ga je op reis door de wereld van de Bijbel en ontdek je meer over deze tijd. BIBLIA is er voor jong en oud, en voor mensen mét voorkennis en voor mensen zonder.

Ontmoet dolfijnen en zeehonden in Boudewijn Seapark

brugge, West-Vlaanderen (2.96km)  -  In Boudewijn Seapark vang je twee vliegen in één klap met spannende attracties én allerlei bijzondere dieren. Spetter mee in de spectaculaire voorstellingen, met dolfijnen, zeehonden en zeeleeuwen en geniet van alle leuke attracties.

Jumpsquare Brugge

brugge, West-Vlaanderen (5.17km)  -  Ontdek uren jumpplezier bij de verschillende Jump-zones van Jumpsquare Brugge. Begin bij de Main Court en oefen al je tricks op de aaneengesloten trampolines met maar liefst een oppervlakte van 400 vierkante meter.

Damme Boekendorp

damme, België (6.16km)  -  Geen boek is onvindbaar in het dorpje Damme! Struin over de boekenmarkt of snuffel rond in één van de negen tweedehands boekenwinkels.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Café 't Klein Venetië