1

Uitstapjes vlakbij Telstar Surfclub

Strand Horst

ermelo, Gelderland (0.33km)  -  Bij strand Horst kunnen bezoekers heerlijk genieten van het strand en het water. Ook zijn er uitgebreide surfmogelijkheden, waaronder kitesurfen.

-aanbevolen door adverteerder-

De Zeilschool

zeewolde, Flevoland (1.59km)  -  De Zeilschool leert waterliefhebbers op een leuke manier zeilen. Doe mee aan leuke cursussen die wordt gegeven door ervaren en gedreven instructeurs. Het is ook mogelijk om een boot te huren en zelf uren te genieten op het water.

RCN Zeewolde

zeewolde, Flevoland (1.59km)  -  Geniet van een heerlijke watersportvakantie bij RCN Zeewolde. Kom surfen, zeilen en vissen op het Veluwemeer, Of neem een duik in het verwarmde overdekte zwembad.

Zwembad Het Baken

zeewolde, Flevoland (2.23km)  -  Spetterend het weekend in? Bij zwembad Het Baken in Zeewolde is er elke vrijdagavond discozwemmen! Niet zo'n danser? De rest van de week kun je terecht voor baantjes trekken, recreatief zwemmen en aquasport.

Crescent park Harderwijk

harderwijk, Gelderland (2.37km)  -  Bezoek het Crescent park in Harderwijk en ontdek de prachtige natuur. Kinderen leven zich uit in het speel- en doepark en ouders genieten van de wandelroutes.

Wijngaard Telgt

ermelo, Gelderland (3.07km)  -  Wijngaard Telgt hoort bij de Veluwse wijnroute en ligt verscholen tussen de dorpen Putten en Ermelo. Kom de huisgemaakte wijn en sterke dranken proeven en volg een rondleiding op de wijnboerderij.

Galerie ArtXpoze

zeewolde, Flevoland (3.19km)  -  Beginnende en bekende kunstenaars krijgen een podium in de galerie van ArtXpoze. Ook beschikt de galerie over een lijstenmakerij en kunstuitleen.

Bowling Harderwijk

harderwijk, Gelderland (3.21km)  -  Bowlen in club-style, omgeven door flitsende lichten en swingende muziek. Probeer het uit op de white lanes van Bowling Harderwijk!

Segway tours op de Veluwe

ermelo, Gelderland (3.77km)  -  De Segway is een super wendbaar tweewielig voertuig dat je bestuurt met je lichaam. Doordat je staat op de Segway kun je prima genieten van de omgeving. Maak met Segway-Veluwe een mooie tour door stad en natuur op de Veluwe.

Eagle lodges - Zweethut

zeewolde, Flevoland (4.03km)  -  Bezoek de Eagle lodges in Zeewolde en ontspan met één van de zweethutceremonies. Ontdek het gevoel van saamhorigheid en respect voor de natuur.

Riemer en Walinga Boekverkoopers in Ermelo

ermelo, Gelderland (4.05km)  -  Echte boekenliefhebbers moeten de boekwinkel van Riemer en Walinga Boekverkoopers hebben gezien. Raak verdwaald tussen de boeken en geniet van een lekker kopje koffie in de koffiehoek.

Museumboerderij Mariahoeve

putten, Gelderland (4.06km)  -  In museumboerderij Mariahoeve zie je niet alleen hoe boeren vroeger leefden, maar het ook zelf meemaken. Overnacht in een authentieke boerderij met alle luxe van nu.

Delphindoorski

ermelo, Gelderland (4.08km)  -  Neem je ski- of snowboardlessen bij Delphindoorski om goed voorbereid op wintersport te gaan! Je verrichtingen kun je in de gaten houden in de spiegelwand voor de baan.

Open Doors Bezoekerscentrum

ermelo, Gelderland (4.14km)  -  Luister naar de verhalen van vervolgde christenen van over de hele wereld in het Open Doors bezoekerscentrum en neem zelf plaats in de gevangenis.

Sportcentrum Calluna

ermelo, Gelderland (4.32km)  -  Lekker zwemmen of een andere sport doen? In Sportcentrum Calluna in Ermelo kun je terecht voor een portie sportieve ontspanning.

Theater Harderwijk

harderwijk, Gelderland (4.58km)  -  In de theaterzaal van Theater Harderwijk worden er cabaret, muziektheater, toneel, pianoconcerten, jongeren- en familievoorstellingen gegeven.

Monkey Town Harderwijk

harderwijk, Gelderland (4.63km)  -  In Monkey Town Harderwijk ravotten kinderen van 0 tot 10 jaar heerlijk op speeltoestellen in alle soorten en maten. Duik in de ballenbak, glij van de glijbaan of bouw met kleurrijke blokken.

Horsterwold

zeewolde, Flevoland (4.7km)  -  Het Horsterwold in Flevoland mag dan een jong bos zijn, het is ook een van de grootste aaneengesloten loofbossen van Nederland. Struin door het gebied en ontmoet konikpaarden, ontdek moeras en stranden en kom helemaal tot rust.

Smeepoort

harderwijk, Gelderland (4.86km)  -  Van de oorspronkelijke Smeepoort is nog maar een klein deel over. Loop door de voetgangerspoort en bewonder deze voormalige stadspoort van Harderwijk.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Telstar Surfclub