Meer lezen over Stedelijk Museum Amsterdam

Kijk in het jaar van musea

archief landelijk  -  De Nederlandse musea hebben een goed jaar achter de rug. Benieuwd naar de publiekstrekkers en wat er dit jaar staat te gebeuren?

Who's Afraid of Red, Yellow and Blue?

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Met wat extra bewaking, maar hij is weer terug! Who's Afraid of Red, Yellow and Blue hangt vanaf vandaag in het Stedelijk Museum.

Altijd wat te doen op het Museumplein

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Dit weekend bundelen de musea op het Amsterdamse Museumplein voor het eerst hun krachten. Samen vieren ze het Museumpleinweekend , met concerten en rondleidingen.

Stedelijk Museum eindelijk open!

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Het was een soap die tien jaar duurde, maar dit weekend opende koningin Beatrix dan eindelijk de deuren van het Stedelijk Museum!

Dagje uit dit weekend!

archief haastrecht, Zuid-Holland  -  Het wordt een druilerig herfstweekend, maar DagjeWeg.NL laat je weekend schijnen! Trek eropuit!

Stedelijk Museum op slot

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Het Stedelijk Museum is weer maanden dicht. Wie heeft er nog vertrouwen in dat het museum opgeleverd wordt?

Stedelijk Museum gaat weer dicht

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Het Stedelijk Museum in Amsterdam gaat de laatste fase van de verbouwing in. Daarom sluit ze wederom haar deuren voor het publiek.