Beoordelingen Speeltuin Het Westerhonk

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mid juni

Datum beoordeling: 10 juni 2009

Dit is een geweldige speeltuin voor kinderen 2 tot 8. Zoveel te doen, klimmen, zandtaartjes maken, trapelen rond, glijden, fantaisie spelen in een houte trein en huisjes. Het is goed onderhoudt, is vlakbij het station en heeft goede toilette. De kleine café voor snackjes zoals limonade en ijsjes is handig. Vriwilligers kijken altijd dat geen pesten of schade gebeurt. Als het weer mooi is dan kunnen de kinderen gebruik van de waterpomp maken om sloten in de grond maken. Dat vinden ze echt leuk!

Beoordeling gegeven door L. Cunningham.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 14 oktober 2008

Hele leuke speeltuin! Mooi hek er omheen en overzichtelijk. Entree bijna altijd gratis of een heel klein bedrag. Een drankje, ijsje e.d. zijn zeer goedkoop. Volgens mij vermaakt elk kind zich hier prima! Echt een plek om een middag naartoe te gaan (bij droog weer). Super dat een plek als deze bestaat!

Beoordeling gegeven door Anne.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 6 juli 2008

Een knusse overzichtelijke speeltuin aan de rand van de Delftse binnenstad (in wijk achter het station). De speeltoestellen zijn uitdagend voor kids tot een jaar of 9. Veel zitruimte voor ouders en enkele versnaperingen te koop bij de vriendelijke beheerders. Alleen jammer dat de speeltuin 's ochtends niet open is. Verder helemaal TOP!

Beoordeling gegeven door A van Houten.