Beoordelingen Booma Recreatie Botenverhuur

Kater!!
1 11111

Bezoekdatum: 19-8-2020

Datum beoordeling: 23 augustus 2020

Reisgezelschap: met vrienden

Afgelopen woensdag een motorboot voor 4 uur gehuurd. De meneer was wat laat ivm een afgebroken kies. Mag de pret niet drukken. De boten lijken geenszins op de boten van de Website. We kregen een boot mee die (volgens deze meneer) de vorige dag een ongeluk had gehad ivm het onstabiele karakter van deze boot. Hierdoor had de vorige verhuurder het gas opengetrokken en vol ergens opgevaren. De boot was hierdoor lek en wij moesten tussendoor dan ook maar af en toe even de pomp aanzetten dmv de zwarte accupoolklem aan te sluiten. Heel bijzonder. We kregen een kaart mee en tot ziens! De boot was inderdaad enorm instabiel. Dat betekent dat als je van plek wilde ruilen (wat regelmatig nodig is om geen door ligplekken te krijgen door die houten plankjes waar je op moest zitten) je dat uiterst voorzichtig moest doen om niet om te slaan. Prachtige route gevaren door het Westland. Bij terugkomst was meneer niet aanwezig. Na 5 minuten kwam hij aan met zijn karretje met kleinzoon. Hij stapt in onze boot die wij zorgvuldig aan de kant hadden vastgelegd. Hangt over alle kanten om te kijken of wij schade hadden gemaakt? Tilt de motor uit het water en zegt:” jullie zijn ergens tegenop gevaren. Er zit schade aan de schroef”. Wij vertellen dat ons niets is overkomen onderweg waarop de meneer zegt....dat zeggen ze allemaal!! Dit maakt mij boos want wij zijn 4 keurige mensen van rond de 50 jaar en kregen sterk de indruk dat deze uitspraak ervoor moest zorgen dat hij onze borg niet terug hoeft te betalen. Het was dan ook het laatste wat ons een enorme kater op een leuke dag bezorgde. Daarnaast had deze meneer dit van te voren moeten melden of er al schade aan de boot zat of motor. Wij hebben deze boot uit goed vertrouwen meegenomen! Ik vind het echt heel jammer dat dit zo is gelopen.

Beoordeling gegeven door charlotte .

Zeer misleidend
1 11111

Bezoekdatum: 20-8-2020

Datum beoordeling: 21 augustus 2020

Reisgezelschap: gezin

Gelukkig maar voor 2 uur een fluisterbootje gehuurd zaten gaten in de boot en idd verkeerd gemonteerd buiten boord moter en man gedraagt zich onbehoorlijk naar klanten . Nooit meer

Beoordeling gegeven door Charite.

Aanfluiting!
1 11111

Bezoekdatum: 9-8-2020

Datum beoordeling: 11 augustus 2020

Reisgezelschap: met vrienden

Zondag een fluisterboot gehuurd voor €80,- voor 4 uurtjes. Een aftands bootje met een gat en een verkeerd gemonteerd buitenboord motortje. Dit bootje had ik nog niet willen kopen voor 2 tientjes, dit mag eigenlijk niet verhuurd worden. Té erg! Nog blij dat we niet zijn gezonken

Beoordeling gegeven door Michèle van den Bijllaardt .

Niet doen! Het is niet de moeite waard
1 11111

Bezoekdatum: 25-08-2019

Datum beoordeling: 25 augustus 2019

Reisgezelschap: met partner

De man geeft geen informatie over een afgesloten brug, zodat we 2 uur lang heen en weer hebben gevaren in een oninteressant gebied. Terwijl we vooraf heel duidelijk hadden gemaakt waar we heen wilden gaan. Hij was hier ook achteraf niet eerlijk over en er was niet te praten over (gedeeltelijk) geld terug (we hadden voor 4 uur gehuurd). We zagen bovendien dat hij zich ook heel schofterig gedroeg tegen andere klanten. Westland is geen mooie plek om doorheen te varen, beter een ander gebied kiezen en zeker bij een andere verhuurder!

Beoordeling gegeven door S.K..

4 persoons fluisterboot
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 21 mei 2018

Datum beoordeling: 21 mei 2018

Reisgezelschap: gezin

Het is wel een hele langzame boot en dat je per kussentje een euro moet betalen is ook van de zotte. Leuk even varen maar volgende keer toch ergens anders, ook omdat de route nou niet echt tot de mooiste van NL behoort.

Beoordeling gegeven door Crab.