1

Beoordelingen Fantasy Island

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 6 maart 2010

Datum beoordeling: 7 maart 2010

De ontvangst is een beetje rommelig, en de bediening niet altijd even kind-vriendelijk..Het enthousiasme van de medewerkers ontbreekt, jammer, in de meeste speelparken zoals bijv. chimpie Champ ligt dat heel anders, daar draait alles om de kids..het is fijn om je welkom te voelen. De ruimte is beperkt, een kleine hal, met in het midden een ruimte met allemaal speeltoestellen, een soort gym-zaal met grappige hindernissen, ballenbakken en een glijbaan. Wel heel positief is de omheining van de speelruimte met netten, veilig!! Gelukkig was het niet druk de dag dat wij ons feestje vierden met 8 kids (overigens was de prijs ineens gestegen met 2 euro per kind, wat we uiteindelijk niet hebben betaald omdat we hadden geboekt conferm de oude prijzen). In de hal waren niet meer dan 20 kinderen (of minder) wat wel fijn was, als er 100 kinderen zouden rondlopen in die kleine ruimte waren we weggegaan..daar is het te klein voor. De kinderen hadden het overigens wel naar hun zin, je kan rennen en klauteren en nogmaals het was gelukkig rustig. De cadeautjes die werden verstopt waren kleine zakjes snoep die in de ballenbak werden gegooid, en de disco was gewoon de lichten uit doen zodat ze in het donker op zoek konden naar de verstopte zakjes snoep ( 1 van onze kinderen was overigens erg bang, maar de anderen vonden het wel leuk) Conclusie, klein..beetje benauwend, wel leuk geprobeerd op te zetten maar een en ander is aan vervanging toe..de prijs-kwaliteit verhouding is een beetje ver te zoeken, wij betaalden 8 euro per kind, met onbeperkt drinken, een ijsje en friet..inmiddels zijn de prijzen gestegen naar 10 euro per kind (feestje) en dat is het niet waard! Op de site van Fantasy Island wordt er niet echt een duidelijk beeld gegeven, zeker niet met foto's, dat zou wel beter kunnen...het is echt een kleine ruimte met drie verdiepingen gym toestellen met een net erom.

Beoordeling gegeven door Irene Kersten.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-2-2010

Datum beoordeling: 22 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Van Ee.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: meerdere keren!

Datum beoordeling: 21 augustus 2009

Erg leuk! Ik ga verschillende keren met de kinderen van mijn klas. Een klas met gehandicapte kinderen. Gewoon om te spelen, maar ook om te eten en er een gezellige dag van te maken!

Beoordeling gegeven door Mirja Doeze Jager.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28-07-2009

Datum beoordeling: 29 juli 2009

Wij waren al trouwe bezoekers van Fantasy Island omdat de kinderen er graag komen. Het nieuwe concept waarbij verschillende paketten mogelijk zijn voor onbeperkt eten en drinken maakt het allemaal nog aantrekkelijker! Complimenten!!!

Beoordeling gegeven door Jos en Jolanda.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-07-2009

Datum beoordeling: 21 juli 2009

Gisteren met onze kinderen en buurkinderen Fantasy Island bezocht. Leuke middag beleefd. De meiden hebben zich uitgeleefd met de kinderdisco die om het uur gehouden wordt. Het leukste vonden de meiden dat er om het half uur leuke kadootjes verstopt werden in de ballenbakken. Lachen gieren brullen dus!! Elders nooit mee gemaakt dat de kinderen zo actief bezig gehouden worden.Voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Monique.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 8 juli 2009

Datum beoordeling: 8 juli 2009

De opzet van Fantasy Island is leuk: eigenlijk een heel groot McDonalds-ballenbad, maar dan met veel glijbanen en klimtoestellen. Ideaal dus voor kleine klimaapjes! De sfeer vonden wij echter niet zo fijn: de hal was erg donker met veel knipperende discolampjes en regelmatig erg harde muziek. Niet echt fijn dus voor de kleine kinderen die geen harde muziek gewend zijn. Wij zijn dan ook na 1 minuut weer weggegaan, maar kregen gelukkig wel ons entreegeld terug!

Beoordeling gegeven door Bakker.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Datum beoordeling: 14 september 2007

Best wel erg leuk voor kinderen , maar een erg benauwd en kleinverblijf.

Beoordeling gegeven door Robertus.