Beoordelingen AquaZoo Friesland

Super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: September

Datum beoordeling: 15 oktober 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Super geworden veel uitgebreider met de klein kids geweest was een super dag. Vooral de zeehonden eten geven en de pinguïns vonden de kinderen super cool.

Beoordeling gegeven door Heidi Buze.

Super leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29-8-2018

Datum beoordeling: 31 augustus 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Overzichtelijk park.Heel veel verschillende dieren.Van zeer nabij te zien.Erg mooi aangelegd.Erg leuk is dat er voor kinderen allerlei "klim en.klauterpaadjes" tussen de verschillende dieren items zijn aangelegd zodat de wandeling niet saai wordt. Ze wanen zich in een soort "bush" Speelplekjes tussendoor zijn ook erg leuk.Zeer vriendelijke voor gezinnen omdat er op verschillende plaatsen pick-nick banken zijn neergezet.Horeca is niet zo nadrukkelijk aanwezig.

Beoordeling gegeven door Nicoline Frerichs.

fantastisch!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-7-2017

Datum beoordeling: 1 oktober 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

heel fijn hoe kindjes kunnen ontdekken hier en ook nog bootje varen en alles gaat gemoedelijk en fijn, hele fijne dierentuin, alleen beetje lastig te vinden

Beoordeling gegeven door Doenja.

Vies park
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 28-08-2017

Datum beoordeling: 2 september 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Opzich een leuke dag gehad met mijn kinderen, maar wat een vies park...doet de naam geen eer aan, het water van alle dieren is vies bruin, in veel gevallen stampvol kroost en het stinkt....en die arme ijsberen, m'n hart breekt....nu 3 dagen na het bezoek nog misselijk van hoe ze er uit zagen. Slecht park, ga hier echt nooit meer heen!

Beoordeling gegeven door El.

geweldig!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 17-05-2017

Datum beoordeling: 17 mei 2017

Reisgezelschap: gezin

in 1 woord geweldig een heerlijk ruim opgezet dierenpark prachtige wandelpaden om fijn dicht bij de dieren te bewonderen vakkundige medewerkers met verstand van zaken leuke zeeleeuwen show zeker voor herhaling vatbaar en ook heel betaalbaar.

Beoordeling gegeven door b vd weide.

Niet kindvriendelijk
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 02-10-2016

Datum beoordeling: 3 oktober 2016

Reisgezelschap: met een groep

Grappig park, maar ik vind het eerder een 'uitgebreide kinderboerderij' dan een dierentuin(zoo). Een groot minpunt vond dat het niet kindvriendelijk was. Onze peuter kon bijna overal zo het water in lopen/vallen, waardoor ze noodgedwongen in de buggy moest blijven zitten. Een pluspunt: je kan de dieren wel van dichtbij bekijken. Leuk om een keer een middag te hebben gekeken, maar ik zou er niet zo snel weer heen gaan.

Beoordeling gegeven door I.vd.B.

Verrassend leuke Zoo!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 augustus 2016

Datum beoordeling: 7 augustus 2016

Reisgezelschap: met opa en oma

Mooi, natuurlijk aangelegd park met een variatie aan water- en landdieren. Hier en daar loop je zo tussen de aapjes en kangeroe's! Sinds begin juli 'wonen' er ook 2 ijsberen in het park, een bijzondere aanvulling. Ook zijn er diverse speelmogelijkheden, kortom: een prachtig uitstapje voor groot en klein!

Beoordeling gegeven door Froukje.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25 juli 2016

Datum beoordeling: 26 juli 2016

Reisgezelschap: gezin

superpark, veel ruimte voor de dieren en ook erg leuk voor onze pubers

Beoordeling gegeven door silvia dijkman.

Moeite waard
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 13-08-2014

Datum beoordeling: 13 augustus 2014

Reisgezelschap: met partner

Zeker leuk om dit park eens 1 keer te bezoeken, vooral met kleine kinderen (wel op letten dat ze niet in het water vallen). Wij hebben wel veel dieren gezien, ook van vlakbij. We hebben enkele mooie foto's van dichtbij kunnen maken. Wij hadden geen volledige dag nodig om dit park te bezichtigen. Maar wij hadden dan ook geen kleine kinderen bij ons. Wij zijn niet in het restaurant geweest, dus daar kunnen wij niet over oordelen.

Beoordeling gegeven door Hiltje.

leuk park
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 10 september 2013

Datum beoordeling: 24 juni 2014

Reisgezelschap: met opa en oma

Ik vindt t park mooi en leuk ingedeeld, t is zoals in elk dierenpark afwachten of je de dieren kan zien , maar vindt ik vrij normaal. Ze komen niet op bestelling. Ik vindt t restaurant wel erg slecht , duurd lang en bediening is sloom :( voor de rest is het een leuk dagje uit :)

Beoordeling gegeven door I Kreffer .

veel te duur
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 25-10-2013

Datum beoordeling: 26 oktober 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Veel lopen en weinig te zien Meeste dieren / reptielen zijn niet te zien of verscholen Eten en drinke absurd geprijst glazen ramen niet schoon dus onder water niks te zien Gewoon een slecht onderhouden park ga hier zeker geen 2e keer heen

Beoordeling gegeven door mark.

gezellig, maar niet erg veilig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 28 juli 2013

Datum beoordeling: 28 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij zijn vandaag een dagje met 3 jonge gezinnen naar het park geweest. Het idee achter de opzet is op zich leuk, je komt dichtbij de dieren. Helaas is de uitvoering niet zo goed. Er is vrij veel water en op veel plaatsen is er geen afscheiding tussen het pad en het water en voor zover dit weet wel is, is het zodanig laag dat je er zo overheen kunt vallen. Ook het onderhoud laat te wensen over. M.n. de terraria binnen en de onderwaterpanorama waren teleurstellend, het glas was zo vies en de ruimte zo donker dat er nauwlijks iets te zien was. Ook de ventilatie is erg slecht met als gevolg een bedompte, benauwde, stinkende ruimte. Ook een groot nadeel is dat er alleen toiletgelegenheid is bij de in-/uitgang. Desondanks hebben we een leuk dagje uit gehad en hebben de kinderen genoten, al hielden we soms ons hart vast.

Beoordeling gegeven door Susanne.

mooi park in prachtige omgeving
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25 augustus

Datum beoordeling: 26 augustus 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Het naturama gedeelte is leuk om te zien, wel warm binnen. Veel dieren gezien die ik nog nooit had gezien zoals de boshond, of de rode panda. De kraanvogels met jongen waren indrukwekkend.

Beoordeling gegeven door Bianca.

zeer tevreden!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-08-2012

Datum beoordeling: 12 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

vind aqua zoo echt de moeite waard, je kunt er makkelijk een dag zoet brengen, het is goed begaanbaar, kunt zelfs heel dicht bij de dieren komen d.m.v. shows en voertijden, en er zijn veel verschillende dieren die je elders niet zo gauw ziet. en niet alleen die "standaard"dieren. het enige minpuntje is de bewegwijzering, die kon wel beter. maar voor de rest, prima. en geen gedrang of drukte zoals in vele andere dierentuinen.

Beoordeling gegeven door GP.

Slechte bediening
1 11111

Bezoekdatum: 9-8-2012

Datum beoordeling: 9 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij hebben langer dan 1 uur op een patatje moeten wachten. Na twee keer vragen hebben we het toch gekregen zonder de betaalde mayonaise, dus moesten we voor de 3e keer in de rij. Zeeeeeeeeeeer slecht.

Beoordeling gegeven door S. de Boer.

zonde van je geld
1 11111

Bezoekdatum: 27-07-2012

Datum beoordeling: 27 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een entree van 17,50 pp volwassenen en voor 14,50 pp voor een kind is absoluut niet de moeite waard! Ik vind het schandalig dat je überhaupt nog geld voor durft te vragen. Je merkt ook dat er helemaal niks gedaan voor door het personeel. Alles is vies en stinkt, zogenaamde restaurant zonder airco lang wachten. Geloof me, je kan beter met je neefjes en nichtjes of je eigen kinderen naar een simpel kinderboerderij of naar een echte dierentuin dan krijg je iig waar voor je geld!

Beoordeling gegeven door Jan.

grandioos
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23 juli 2012

Datum beoordeling: 26 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

Na de toch wel negatieve ervaringen die hier vermeld zijn wat terughoudend op weg naar dit park.Wat een verassing en wat onaangenaam te lezen dat mensen hier negatief over geschreven hebben.De toiletten waren helemaal niet vies,en niet maar 1 toilet maar 1 punt waar de toiletten aanwezig zijn.Vriendelijke mensen , eerlijk gezegd vriendelijker dan in Overloon...we hebben wat oudere kinderen die zich hier ook prima vermaakt hebben. We hebben al jaren een abo op Artis en jarenlang op Blijdorp, ook in het verleden op Beekse Bergen en Apenheul en Gaiapark, dit was denk ik wel één van de leukste dierparken..oog in oog met de dieren, schoon en overzichtelijk park. Tijd te kort, we gaan nogmaals alleen maar LOF voor dit park.Als je de tijd neemt en rustig kijkt zijn nagenoeg alle dieren te zien en gratis gebruik kunnen maken van waterfietsen en roeibootjes super!!!!

Beoordeling gegeven door s.van der pol.

Een leuke dag uit met je gezin
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6-5-12

Datum beoordeling: 3 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Je kind kan veel leren over de dieren en lekker spelen in de speeltuin. Er is voor alle leeftijden wel wat te doen

Beoordeling gegeven door andrea.

Leuk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 01-07-2012

Datum beoordeling: 2 juli 2012

Reisgezelschap: met een groep

Het park is leuk. Mooie omgeveing om door heen te wandelen, jammer dat in veel verblijven de dieren niet te zien/vinden zijn. De horeca erg slecht geregeld lange wachtrij voor de kassa wij hebben buiten het park maar iets gegeten, geen zin om zó lang in een rij te staan. Toiletten waren ook erg vies. Het ontvangst aan de kassa was ook niet bepaald vriendelijk. Dus Aqua zoo als jullie hier nog wat aan doen is het wel een 9. Wij waren met een groep volwassenen en kinderen.

Beoordeling gegeven door polleke.

leuk uitje!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 augustus

Datum beoordeling: 18 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

erg veel leuke dieren te zien waarbij je heel dichtbij kan komen! zijn ook leuke activiteiten zoals een vogelshow, schminken poppenkast en voederpraatjes bij een aantal dieren!

Beoordeling gegeven door Gerritsen.

mooi!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus

Datum beoordeling: 17 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Heerlijke dag met onze kinderen in Aqua Zoo te Leeuwarden gehad! de dierentuin is mooi aangelegd en er zijn veel leuke dieren te zien!

Beoordeling gegeven door Fam. Heidema.

SLECHT
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 09-08-2011

Datum beoordeling: 10 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

toiletten vies eten te duur voor wat je er voor krijgt. Gehaktballen doen wij in de soep.

Beoordeling gegeven door j van der heide.

super leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 mei 2011

Datum beoordeling: 11 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

het is een park dat je in een paar uur goed kunt belopen. over kun je even zitten op een bankje de dieren kunnen zich vrij bewegen en hebben een natuurlijk hok. voor kinderen is er een leuke speeltuin.

Beoordeling gegeven door ellen krol.

kleinschallig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april

Datum beoordeling: 30 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik vind dit een prachtig dierenpark voor niet al te grote kinderen het is overzichtelijk, veel ruimte voor ze om tussen door te spelen, perfect.

Beoordeling gegeven door Annet Knol.

Geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26 februari 2011

Datum beoordeling: 4 maart 2011

prachtige grote dierentuin met leuke dieren! het park was tijdens ons bezoek langer geopend en prachtig verlicht met allemaal lampionnen!

Beoordeling gegeven door Gerrits.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september

Datum beoordeling: 23 december 2010

tijdens vakantie in Leeuwarden ontdekten we deze dierentuin, want wij hadden er nog niet van gehoord. echt een leuke dag gehad in dit grote park, een aanrader!

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juli 2010

Datum beoordeling: 15 juli 2010

leuke grote dierentuin met spannende dieren! leuk om eens een andere dierentuin dan Emmen of Arnhem te bezoeken, aquazoo is een goede afwisseling! kinderen kunnen er ook van alles beleven en we hebben een erg leuke dag gehad!

Beoordeling gegeven door Maria.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9-7-2010

Datum beoordeling: 10 juli 2010

Gisteren ondanks het warme weer de dierentuin van Aqua Zoo Friesland bezocht met onze twee kinderen. Wat een grote ruime dierentuin zeg! Volgens mij is dat park nog niet zo bekend, maar je ziet er wel heel veel bijzondere dieren in mooie verblijven! Alleen bij de vogels zie je wat gaas, maar verder ziet het er prachtig uit! Er waren ook veel jonge dieren te zien, vooral de jonge zeehond was erg schattig! Onze kinderen hebben een geweldige dag gehad, dus de ouders daarom ook! :) Dit is echt een aanrader!

Beoordeling gegeven door Helen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2006

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Een betaalbaar park voor een gezin, vele activiteiten die iedereen erg leuk vond (kinderen waren 6, 9, en 13). Ze hebben genoten van alles, wilden in die ene week nog wel een keer, maar met een uitkering was dat nog net niet op te brengen! De kinderen van mijn man uit een eerder huwelijk zien we niet meer, maar graag zouden we onze eigen kinderen daar een keer mee naar toenemen! Reden waarom ik dit schrijf?? we hebben een dochter met gedragsproblemen van drie jaar en een zoon van anderhalf met syndroom van down en ze genieten van dieren, van buiten zijn... Wat zou ikhen ook gunnen dat we dit uitstapje winnen naar dolfinarium harderwijk!!

Beoordeling gegeven door Margriet.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 25072009

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

Vond het een heel leuk dagje uit voor kinderen tot ongeveer 9 jaa

Beoordeling gegeven door angelique van der zee.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 28 juli 2009

Datum beoordeling: 28 juli 2009

Grootste minpunt van dit park is de prijs/kwaliteit verhouding. De prijzen liggen gem. maar 1-2 euro lager dan Blijdorp of Artis. Maar je krijgt in dit park veel minder waar voor je geld. Het is wel leuk dat je tussen sommige dieren kunt rondwandelen en de natuur in het park is ook mooi. Maar het wordt slecht onderhouden. In de waterfietsen en bootjes staat water, de struiken groeien zo hoog dat de dieren slecht te zien zijn op sommige punten, en de aquariums zijn zo troebel en slecht verlicht dat je de anderhalve vis die er moet zijn niet kunt zien. In het hele park is maar 1 wc en er is maar een klein speeltuintje waar de kinderen snel uitgespeeld zijn. Mocht je dus een dagje dierentuin plannen: geef twee euro meer uit en hebt meer waar voor je geld.

Beoordeling gegeven door Jeanet.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11 oktober 2008

Datum beoordeling: 11 oktober 2008

Het park is erg mooi geworden. Wij kenden het nog van de oude situatie. Rolstoelvriendelijk. Het enige nadeel vonden wij dat de ramen van de verblijven en afscherming niet ontspiegeld waren. Hierdoor kon je de dieren niet goed zien. Verder een mooi park, waar we zeker nog een keer naartoe gaan.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 30 september 2008

Ik kies voor aquazoo en geef dit park een 9.Het is heel anders opgezet dan "normale" dierentuinen en daardoor heeft het een unieke sfeer.Daarbij wonen wij in Friesland en zijn alle dierentuinen ver weg. Dit park bewijst maar weer dat we hier in Friesland niet onder doen aan andere provincies die wat toeristisch gezien meer bekendheid hebben. het is er altijd leuk en er zijn veel activiteiten als scminken en een dierenshow. Kortom een geweldig uitje!!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-09-08

Datum beoordeling: 22 september 2008

Voor jong en oud aantrekkelijk. Toegankelijk voor iedereen, ook rolstoelgebruikers. De dieren leven in het park, zoals ze in de vrije natuur leven. Geweldig. Ook voor de kinderen zeer aantrekkelijk. Een echte aanrader. Vooral voor Friesland, daar wij al zo weinig parken hebben.

Beoordeling gegeven door E.Kerkhof-Bijlsma.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10 augustus

Datum beoordeling: 21 september 2008

De informatie bij de ingang is prima, er was veel te zien, ook konden we dieren zien voederen, en alle mede werkers geven vriendelijk antwoord op vragen. Het is een heel afwisselende dierentuin, die echt prachtig is aangelegd, zo natuurlijk mogelijk en heel ruim.voloende ruimte op het terras en parkeren voor de deur.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 september 2008

Datum beoordeling: 21 september 2008

Met collega's en hun kinderen dagje naar Aqua-Zoo geweest. Geweldig! De vliegshow van de uil, Ara, en andere prehistorisch aandoende vogel was indrukwekkend,het baby-stokstaartje vertederend, de waterfietsen enerverend, de loslopende halfapen te leuk om bij weg te gaan, de kangaroes op aai-afstand (niet doen hoor!) imponerend, de speeltuin leuk, en de koffie lekker. Alleen een extra toilet halverwege het park zou handig zijn!

Beoordeling gegeven door Sanne Thijssens.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-09-08

Datum beoordeling: 21 september 2008

Aan de naam aqua zoo te horen zou je denken dat er alleen water dieren zijn. Maar dat is niet zo. Er zijn heel veel verschillende soorten dieren (ook dieren waar ik nog nooit van gehoord had). Het is een leuke dierentuin. Bij verschillende dieren dieren kun je heel dicht bij komen. En in sommige stukken lopen ze zelfs los! Dat maakt het erg leuk. Het is een mooi opgezet park. Ook is er een speeltuin bij. Wij hebben ons prima vermaakt die dag.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: eind Juli

Datum beoordeling: 20 september 2008

Wij zijn 'nmiddagje met onze kleinkinderen geweest vonde het prachtig en wij hebbeb daar ook van genoten .Geweldig dat je tussen de dieren kan lopen zoals de deftige heertjes luiaards en kangeroes 'n aanrader. Hartelijke groeten Gerrie Hendriks.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23-07-2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Een zeer leerzaam, diervriendelijk, gezellig, kindvriendelijk, avontuurlijk en ontdekkende dierentuin.

Beoordeling gegeven door Albada.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23-07-2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Aquazoo in Leeuwarden. Een leuk overzichtelijk "waterdierentuin". Lopen tussen walibi's en pinguins. Zeehonden, watervogels en nog veel meer dieren. Diverse voedermomenten bij de dieren. Extra's als Poppenkast voor de kleintjes. Leuk uitstapje met kinderen tot ong. 12 jaar.

Beoordeling gegeven door Aquazoo.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: aug 2007

Datum beoordeling: 18 juli 2008

Ik vind het mijn geld niet waard. Het is klein en niet veel bijzonders. Je bent er binnen een half uurtje ongerveer overheen. en de meeste dieren zitten of in te kleine hokken of kun je zo'n beetje dagelijks zien.

Beoordeling gegeven door anoniem.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-07.2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

informatief bijzonder interessant voor de kids een dag voor herhaling vatbaar

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 06-07-08

Datum beoordeling: 9 juli 2008

Het is een leuke kleine dierentuin met veel voedertijden waar je meer over de dieren kunt leren. Toen ik er was waren er veel jonge dieren, wat altijd erg leuk is om te zien. Bij aqua zoo zijn er een aantal gebieden waar je dicht bij de dieren kunt komen, bijvoorbeeld de pinguins en de walibi's en kangoeroes, ontzettend leuk!

Beoordeling gegeven door Saskia de Knegt.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29-06-2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Erg leuk,vooral voor de kids en daar doe je het toch voor.Een grote verscheidenheid aan dieren.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 08

Datum beoordeling: 27 juni 2008

het is erg mooi aangelegd, de dieren hebben er ruimte, je kunt dieren voeren , rust en ruimte ook voor mensen, kortom een aanrader. wat ook leuk is, is dat je zelf het water opkunt om te waterfietsen bv

Beoordeling gegeven door poort.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 4 juni 2008

Aqua Zoo (bij Leeuwarden) is echt een uitkomst voor huishoudens met weinig geld, die toch een dagje dierentuin willen doen. Het park is makkelijk te doorlopen, je volgt een route waarmee je alles kunt zien. Het park is in korte tijd gegroeid van een otterpark tot een echt dierenpark. Hoewel er geen olifanten en giraffen rondlopen, kunnen dierenliefhebbers hier zich prima vermaken met de vele andere diersoorten. Er zijn veel verschillende vogelsoorten en ook de waterdieren zijn goed vertegenwoordigd. Op 2 plekken in het park lopen dieren vrij rond (op de wandelpaden), dit zijn de apen en de pinguins. Over het algemeen is Aqua Zoo een plek waar de dieren vrij kunnen rondlopen. Er is genoeg ruimte, zowel binnen- als buitengedeeltes, en dat is erg fijn om te zien. Mijn zoon en ik hebben ons prima vermaakt met een dagje Aqua Zoo en we gaan er dit jaar absoluut nog een paar keer heen!

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: Sept 2007

Datum beoordeling: 12 mei 2008

Op dat moment veel groepen, wij kwamen uit N-H en vond het te ver rijden voor nog eens. Was wel gedateerd, maar daar had mijn dochter van 5 nog niet zo`n erg in.

Beoordeling gegeven door Mw. M.Blomvliet.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 20 april 2008

Leuke thema's rond pasen, valentijnsdag etc. Er komen ook steeds nieuwe dieren in het park, dus ee nreden om terug te komen.

Beoordeling gegeven door Tj. Wijnsma.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: april 2006

Datum beoordeling: 19 maart 2008

heel leuk en leerzaam voor kinderen.Minpunt:bij de slootjes (met de betonnen bruggetjes) staan geen hekjes.

Beoordeling gegeven door fam.Bechthold.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: februari 2008

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 9 maart 2008

stinkend park, te weinig actieve voorzieningen voor kinderen tot 10 jaar. goede speeltuintjes tijdens de rondgang zou een verademing zijn geweest voor onze kinderen. onze kinderen zitten rond de leeftijd van 2 en 6 jaar

Beoordeling gegeven door J. van der Wal.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: vorig jaar zomer

Datum beoordeling: 27 februari 2008

Ik heb voor Aqua Zoo gekozen omdat dit echt een geweldig dagje uit is voor het hele gezin! Er is veel te zien en te beleven en ik ga er minstens 2 keer per jaar naar toe. Het is heel anders dan een dierentuin zoals je die kent....je kunt er heerlijk wandelen,het is een echt natuurreservaat, er is een geweldige speeltuin, een leuk winkeltje en een restaurant. Ik kan hier echt de hele dag vertoeven.Daarbij is het een van de weinige parken in Friesland, voor een grote dierentuin moet je alweer uren in de auto, dan is dit echt een verademing!Ik zou iedereen uit de grote steden aan willen raden hier eens een kijkje te nemen, je komt gewoon tot rust en hebt een topdag!!!!!!

Beoordeling gegeven door S.Ydema.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 2006

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Het is er lekker rustig,, niet al te groot, maar je moet een beetje op zoek naar de dieren.We kregen op verzoek kortingskaarten(halve prijs)Vond ik een pluspunt. Goed bereikbaar met de auto.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 4 januari 2008

We hebben ons daar prima een klein dagje vermaakt. Vanuit een soort expositieruimte konden we de zeehonden van heel dichtbij zien en ook alle gangetjes en holen waren heel erg spannend voor de kinderen.

Beoordeling gegeven door A. Meinen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 25 september 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 27 juli 2007

Was erg leuk.

Beoordeling gegeven door Yonina.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 21 juli 2007

Leuke opzet, niet te groot.

Beoordeling gegeven door Jelle Vermeulen.

Datum beoordeling: 19 oktober 2006

Na ongeveer 2 uur rondlopen heb je alles wel gezien, voor gezinnen met kleine kinderen zouden wat meer speeltoestellen/ speeltuintjes tussendoor een welkome afwisseling zijn. De afdeling aquaria stelt wel erg teleur net zoals de wegbewijzering.

Beoordeling gegeven door Arno de Neef.