Beoordelingen Indoor attractiestad KidZcity

Super leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25 januari 2019

Datum beoordeling: 17 februari 2019

Reisgezelschap: gezin

Het was groot. Iedereen kon spelen hoe oud je ook bent. Je kon gezellig ook rustig zitten en het was een leuke sfeer

Beoordeling gegeven door Safae.

Leuk maar waardeloos eten
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 28-10-2018

Datum beoordeling: 28 oktober 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuke attracties, kinderen 1, 5 en 6 hebben zich geweldig vermaakt! De oudste twee konden dat ook goed en veilig zelfstandig doen. Maar de horeca.. wat een tegenvaller.. geen kleur te bekennen. Hotdog, tosti, broodje kaas, ham of pindakaas, cup a soup en panini (die op was) dat was het gezondste dat te vinden was. Zelfs wat sla op broodje kaas was niet mogelijk. Gezond tussendoortje was niet te vinden, alleen maar snoep, chips, suikerspin en popcorn. Onbegrijpelijk en niet van deze tijd. Had ik nu mijn eigen lunch maar meegenomen.. oh nee, dat mag niet.

Beoordeling gegeven door Linda.

Fantastisch!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 07-10-2018

Datum beoordeling: 8 oktober 2018

Reisgezelschap: met een groep

Onze kleinkinderen hebben zich geen minuut verveeld. Allen willen nog een keer deze attractiestad komen bezoeken. Dat zullen we zeker doen!

Beoordeling gegeven door Michel Vissers.

mooi park vies eten
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 13-01-2018

Datum beoordeling: 13 januari 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is een mooie binnenspeeltuin voor jong en oud. Schoon en overzichtelijk. Toen we een patatje wilden halen en ander eten, onder andere een panini en tosti, vroegen we of dit alleen met kaas kon. Dit kon niet want het was al kant en klaar uit de fabriek! Nou ja, zo hoge prijs voor die goedkope fabriekstroep? Vol met suiker en andere rotzooi? Bah. Dit vind ik echt een zware afgang. Aan de patat zat ook een vieze nasmaak. Dit vonden wij heel jammer! Voor zo mooie speeltuin zulk vies eten. De volgende keer neem ik zeker mijn eigen eten mee en ook mijn eigen drinken! Wat ik ook heel vervelend vond was de bezetting van de attracties. Wij wilden meerdere keren in een attractie en dan was er niemand, heel vervelend. De kinderen hebben zich overigens prima vermaakt , die konden klimmen en klauteren en ze hadden plezier voor tien.

Beoordeling gegeven door Anoniem.

leukste indoor speeltuin van Nederland
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 januari 2018

Datum beoordeling: 8 januari 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

alles is netjes en goed geregeld en zeer vriendelijk personeel

Beoordeling gegeven door I.Dimon.

Super voor kids!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28-9-2017

Datum beoordeling: 28 september 2017

Reisgezelschap: gezin

Vandaag met 4 kinderen geweest, 1-3-3 en 6 jaar. Heb er met de oudste 3 wel 6 uur doorgebracht en als het aan hun lag hadden ze er nog wel een paar uur gezeten. Voor alle 4 leuke dingen. Wel heeeeel rustig, maar is ook wel eens fijn! Ook heel fijn dat jezelf eten en drinken mee kan nemen. Horeca prima, prijzen oke!. Super schoon. Vriendelijk personeel. Enige minpunt is dat vokwassenen moeten betalen. Dat gaat echt nergens over! Wat trampolines of een springkussen had leuk geweest!

Beoordeling gegeven door Liesbeth.

Leuk voor de kinderen
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 23-7-17

Datum beoordeling: 23 juli 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is slecht gesteld met de ventielatie en de afoer putten staan droog daar door stinkt het naar riool ook hangen er leege brand blusser en is het ontruiming plan niet duidelijk zichtbaar

Beoordeling gegeven door Rob.

Helemaal top
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2 mei 2017

Datum beoordeling: 2 mei 2017

Reisgezelschap: gezin

Het is schoon, uitgebreid maar toch overzichtigelijk. Voor elke leeftijd wat wils en ze kunnen hierdoor zelfstandig spelen. De ambiance is prima, ook voor ouders

Beoordeling gegeven door Van buuren.

Tegenvallen
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 13-12-2016

Datum beoordeling: 13 december 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Ik had van te voren gebeld toen ik met twee kinderen van een jaar wilde gaan. Volgens medewerker was dit geschikt voor die leeftijd als ze liepen, dit was het geval. Nu heb ik een aantal min punten. - het gedeelte van 0-4 jaar is niet echt gericht op val veiligheid. In het binnenste gedeelte ligt een zachtemat, er omheen wat ook voor 0-4 jaar is is een kei harde ondergrond voor auto's, mijn dochter viel hierop met als resultaat een grote bult. Niet echt geschikt voor kinderen die een jaar zijn. - bij de uitgang kunnen kinderen gewoon weg lopen als je er niet op let er is geen dichte deur die je tegen houd je komt gelijk uit bij een trap van meters hoogte. -personeel niet echt gemotiveerd, je moest erg lang wachten voor je ergens werd geholpen. Waren meer met kletsen en nagels vijlen bezig, je kon niet zien dt ze met kinderen werkte.

Beoordeling gegeven door Anne .

Mwah
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 02-07-2016

Datum beoordeling: 3 augustus 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Groot. Redelijk schoon. Ziet er gezellig uit. Entree voor kinderen gratis. Kluisjes (voor de hele dag 50 cent). Goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Druk. Donker. Weinig toezicht. Geen trampolines of springkussens. Ouders/volwassenen betalen 22 p.p. Alleen dichte donkere glijbanen in het klimgedeelte.

Beoordeling gegeven door Dijkstra.

Top vermaak voor kinderen en relaxed voor ouders
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12 december

Datum beoordeling: 12 december 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dit ruim opgezette overdekt speelparadijs is een droom voor kinderen. We hebben ons goed vermaakt en ook gebruik gemaakt van het betaalbare restaurant met voldoende keuze. Alles is zeer verzorgt schoon en ziet er als nieuw uit.

Beoordeling gegeven door Familie Vissenberg.

super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-08-2015

Datum beoordeling: 26 augustus 2015

Reisgezelschap: gezin

de entree prijs van een tientje is het echt wel waard... leuke attracties (divers voor diverse leeftijden), attent en vriendelijk personeel (attractie dicht is ff vragen en er komt iemand), schappelijke horeca prijzen (van de koffie tot friet en broodjes), kluisjes voor de hele dag voor 50 cent (groot genoeg voor van alles en nog wat), maar vooral is alles erg schoon voor 5000 m² kindvriendelijke speelruimte... slechts één klein minpuntje kunnen ontdekken: de kinder-wc's hebben geen wc-bril... maar onze dag was zo top dat dat geen punt afdoet van de waardering... wij komen zeker nog terug..

Beoordeling gegeven door Yorg.

Fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2014 maart

Datum beoordeling: 26 november 2014

Reisgezelschap: met een groep

Geweldig voor kinderen van verschillende leeftijden. Van draaimolen tot speeltuin! En nog overdekt ook!

Beoordeling gegeven door thamar.

top
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 01-03-2014

Datum beoordeling: 2 maart 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooi, ruim, schoon, vriendelijk personeel, leuke attracties voor onze zoontjes van bijna 3 en 5

Beoordeling gegeven door Esther Wezelman.

fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4 augustus 2013

Datum beoordeling: 18 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

Lekker ruim, voor jonge en oudere kinderen is er van alles te doen. Alles ziet er netjes uit.

Beoordeling gegeven door A. Hauser.

Druk en vies
1 11111

Bezoekdatum: 21-02-2013

Datum beoordeling: 22 februari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik ben gister met mijn dochtertje van 4 geweest. Het was verschikkelijk druk! Ik kon nergens mijn auto kwijt in de buurt de parkeerplaats stond bom vol dus moest hem flink een eind verder op zetten en dus een flink stuk erna toe lopen. Toen we eenmaal binnen waren was er gewoon geen plek en totaal geen overzicht! Mijn dochtertje is 4 die laat ik niet zomaar in de drukte alleen lopen. Ik lieg niet als ik zeg dat we een half uur in de rij van de bots auto's hebben gestaan. Wouden we samen van de glijbaan af lopen er grotere kinderen het personeel let daar dus ook niet op. Een bezoekje aan de wc was verschikkelijk de vloer lag vol met papiertjes en grote plassen water en de vloer was dus erg glad maar nergens een bordje met pas op ofzo. Wat ook niet normaal is dat de vloer in de zalen vol liggen met kruimels plasjes van drinken en snoep verpakkingen en daar moest moeten kinderen met hun sokken op lopen sorry hoor maar dat vind ik belachelijk.Toen we eenmaal wat wouden eten kon je daar ook lekker lang in de rij staan laat staan de tijd dat je op je eten moet wachten. Heb je eenmaal je eten kan je het staand op eten want plek is er gewoon niet. We zijn ook niet lang gebleven want ik ergerde me super erg overal aan ik vond het zo zonder van mijn geld we hadden daarvan iets veel leukers kunnen doen.

Beoordeling gegeven door Fiona Hogenhuis.

duur en verschikkelijk
1 11111

Bezoekdatum: 08-02-2013

Datum beoordeling: 12 februari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik ben vrijdag met mijn man en de kinderen gegaan. Voor de prijs die je betaald verwacht je iets goeds maar niet dus. De wc's stonken en hadden plas druppels op bijna elke wc bril. Het personeel was chagrijnig en de prijzen van het eten en drinken waren ook aardig duur terwijl het eten niet echt smakelijk is. De duren prijzen verwacht je in de efteling,walibi of movie park germany maar dan heb je tenminste wat voor je geld! Wij gaan dus niet meer naar kidzcity wij houden het bij de leukere parken.

Beoordeling gegeven door Familie Tjeertsma.

Leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-02-2013

Datum beoordeling: 10 februari 2013

Reisgezelschap: gezin

Leuke dag gehad met de kids, ze hebben zich prima vermaakt. Wel mooi ingericht. Alleen wel een enge rechte groene glijbaan, kindje heeft hoofdje flink gestoten tijdens het glijden, terwijl ze naar beneden viel en bipsje op de glijbaan kwam maakte het lichaam een logische beweging en stuitert het hoofdje keihard op de glijbaan. Dat was weer wat minder. Voor de rest was het een leuke actieve dag. Wel fijn dat je je eigen eten en drinken mee mag nemen en aan 1 van de tafels kan nuttigen. De koffie is inderdaad niet zo lekker, de volgende keer zelf koffie meenemen. In de ochtend was het nog wel lekker rustig en waren de toiletten nog fris, later op de dag werd het drukker en waren de wc'tjes niet zo fris meer. Een leuke dag voor de kleintjes en de papa's en mama's. Je kan gewoon met alles meedoen. Wij komen wel terug.

Beoordeling gegeven door Gi.

een aanrader
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22-10-2012

Datum beoordeling: 22 oktober 2012

Reisgezelschap: gezin

Heel leuk en gevarieerde binnen speeltuin. Voor alle leeftijden van 3 tot 12 voldoende vermaak en alles gratis. Dus al gaan ze 30 keer in de leuke draaimolens, botsauto's of lasergameshouse, het maakt niet uit. Vriendelijke personeel, schoon, voldoende ruimte om overal bij de attrakties te zitten of je boven op het balkon, buitenterras of restaurant wat af te zonderen. Het was vandaag niet zo druk dus dat draagt natuurlijk ook altijd wat bij aan mijn zeer positieve indruk. We gaan zeker weer een keer ook al is het een uurtje rijden.

Beoordeling gegeven door Maria.

Duur, vies en onveilig
1 11111

Bezoekdatum: 12-10-2012

Datum beoordeling: 18 oktober 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Belachelijk wat je betaald voor de kidzcity! Ik dacht bij de kassa nou vooruit dan maar en hopelijk hebben de kinderen er wat aan als we binnen zijn. Eenmaal binnen was het vechten om een tafel en stoel je moet letterlijk blijven zitten waar je zit anders ben je je spullen kwijt! Mijn kinderen kwamen meerdere keren terug met: ik ben gevallen (de vloer is glad en ze mogen geen schoenen aan) de rij is te lang of de attractie was kapot. Boven kan je eten bestellen en daar ook gelijk zitten. Dus ik moest de kinderen aan tafel zetten om eten te gaan halen. na een lange rij waarbij niemand wist waar de rij precies begon heb ik belachelijk veel geld betaald voor o.a. vieze zoutige patatjes en waterige cola. Ook de toiletten waren enorm vies, ik vond een invalide toilet maar daar werd ik van weg gejaagd door personeel met een glimlach (sarcasme)  Je kan genoeg doen in Utrecht dus de volgende keer dat wij in Utrecht zijn gaan wij zeker ergens anders heen 

Beoordeling gegeven door S.Voorthuis.

Smerig en druk
1 11111

Bezoekdatum: 17-10-2012

Datum beoordeling: 17 oktober 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik ben vandaag geweest met mijn neefjes. Het was SUPER druk!! Dus enorm onoverzichtelijk. Er was geen zitplek te vinden er kwamen klapstoeltjes aan te pas die overal stonden en waar je bijna je nek over brak elke keer en dan nog te bedenken dat er kinderen rond rennen! Er lag ook van alles op de vloer en daar moeten de kinderen maar zonder schoenen op lopen verschrikkelijk toch! Voor de prijs die je betaald verwacht je een normale zitplek en een schone omgeving plus voor de ouders/begeleiders is er niks te doen dan voor je uitstaren. Er liggen wel lees bladen uit het jaar 0 maar das ook het enige. Ik stond super lang in de rij in het restaurant toen ik eindelijk besteld had moest ik ook super lang op me eten wachten !! Toen ik eindelijk het eten had was er ook geen plek in het restaurant dus dat heel onhandig staand eten! En het eten was niet eens lekker. De prijzen zijn ook belachelijk byv. Een pakje fristi is 1,70 en een flesje extran de kleine variant is 2,20!! Ook raar er staat pizza op de flyer die je krijgt bij de kassa maar wil je het bestellen zeggen ze nee we verkopen geen pizza meer. De wc's stonken verschrikkelijk er lag plas op de wc brillen en er lag van alles op de grond! Ik zou kidzcity dus aan niemand aanraden! Dus wil je een leuke dag ga dan niet naar kidzcity

Beoordeling gegeven door Chloe.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11-08-2012

Datum beoordeling: 13 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Met mijn partner en 2 kinderen geweest. Wat is het groot! Kinderen wisten niet waar ze moesten beginnen. Vooral het kasteel was interessant. Druk op zoek geweest naar de Graaf van het kasteel ofzo. Kluisjes aanwezig voor 50 cent voor de hele dag, dus loop niet met alle zooi te zeulen. Lekkere koffie met appelgebak genomen op het buitenterras in het zonnetje terwijl de koters binnen aan het stuiteren waren. Ze hadden ook een KidZcityspeurtocht waar de kinderen wel even zoet mee waren. Tip: in tegenstelling tot andere pretparken mag je hier wél je eigen eten en drinken meenemen. Dat maakte het entreekaartje voor ons weer goed. Bovendien hebben wij zelf ook fanatiek gebruik gemaakt van de attracties. Het personeel was vriendelijk, maakte een babbeltje met je en het zag er zeeeeer schoon uit. 6 uur gebleven, maar was voor de kinderen eigenlijk nog te kort. Hier ga ik zeker het kinderfeestje van mijn dochter vieren.

Beoordeling gegeven door Tamara.

Geweldige dag gehad!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-7-2012

Datum beoordeling: 14 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vriendelijke ontvangst, ruime keuze aan leuke attracties, lekker en betaalbaar eten en schone toiletten.

Beoordeling gegeven door M. Roos.

te duur
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 15 mei 2012

Datum beoordeling: 16 mei 2012

Reisgezelschap: met partner

Erg druk weer, we hebben wel eens meegemaakt dat je geen plaats had om te zitten als ouders. In het weekend en zaterdag is dat meestal het geval. Weet eigenlijk niet of er een limit is aan het aantal mensen dat ze binnen laten. Verder vind ik het echt helemaal nergens op slaan dat je als ouders moet betalen bij de entree. Pure geldkopperij. Verder wat vriendelijker personeel en wat meer toezicht. De kinderen slaat elkaar letterlijk uit de botsauto s als je er als ouder niet bij staat.

Beoordeling gegeven door Ineke.

Duur
1 11111

Bezoekdatum: 16 april

Datum beoordeling: 16 april 2012

Reisgezelschap: met partner

Belachelijk duur voor deze tijd. Je moet per volwassene betalen dus ga je als ouders met opa en oma ben je gelijk 55 euro kwijt terwijl de kinderen spelen, je zou dan ook per kind moeten betalen, net als bijn Tunfun in Amsterdam. Haal je nog een paar vieze slechte patatjes en bekertje oplos fris dan weet je als je na 2 uur weer buiten staat dat eigenlijk genaaid bent...kan je beter even doorsparen voor de Efteling bv

Beoordeling gegeven door Jonker.

Fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2011

Datum beoordeling: 23 januari 2012

Reisgezelschap: gezin

Geweldig hoor!Leuk om met je gezin naar toe te gaan erg gezellig!

Beoordeling gegeven door j de Waal.

geslaagd
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 jan 2012

Datum beoordeling: 13 januari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

het was echt super had mama zoon dag en de eerste keer er heen geweest was echt super leuk heerlijk vermaakt, me zoontje is 3 wordt april 4, voor de allerkleinste vindt ik het niet zo geslaagd want er is weinig toezicht dat de grotere kinderen in de speelgedeelte komen tot en met 4, de wc mogen vaker verschoond worden, maar voor de rest is het toppie en goed met de terin te bereiken.

Beoordeling gegeven door nijburg.

fantastisch
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-10-2011

Datum beoordeling: 21 oktober 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

de kinderen vonden het erg leuk en als moeder kun je heerlijk terecht voor een kopje koffie,maar ik vond het erg druk!

Beoordeling gegeven door annet.

gebrek aan toezicht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 8-10-2011

Datum beoordeling: 10 oktober 2011

Reisgezelschap: met een groep

Geobserveerde gedragingen in een kleine 3 uur. Kinderen die elkaar van de glijbaan duwen, mishandeling boven in de ballenbak. grote kinderen in de kleuterhoek die tegen peuters aanrijden. Door grote drukte in het ballenkasteel en de onduidelijke klimroute kinderen die boven op andere kinderen springen. De medewerkers zijn jong, onvoldoende toegerust om kinderen aan te spreken op hun gedrag. Het wordt ook niet van hen verwacht. Ouders moeten op hun eigen kinderen letten. Ouders kunnen onvoldoende op de meegebrachte kinderen letten, vaak 1 of 2 ouders op 8-10 kinderen. Door een onbeperkte hoeveelheid kinderfeestjes. Er zouden meer medewerkers moeten zijn belast met toezicht die kinderen aanspreken op hun gedrag. De medewerkers zouden hierin ook geschoold moeten worden.

Beoordeling gegeven door silke.

Dikke negen!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: vele malen

Datum beoordeling: 3 juni 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Wij zijn reeds vele malen in KidZcity geweest. Voor het eerst toen ons zoontje ongeveer 3 jaar was ons zoontje is nu 10 en heeft zijn 9de verjaardagspartijtje daar gevierd. Kinderen kunnen zich een hele dag hier vermaken. Voor de ouders die hier in hun reviews zeuren dat ze de volle prijs moeten betalen om aan een tafeltje te mogen zitten: Doe eens gek, trek je schoenen uit en ga lekker spelen. Klim eens in de trouwen, ga lasergamen of ga op een jutezak van de glijbaan en heb een beetje lol! (met of zonder je kind). Wij hebben als ouders minstens net zo veel lol als ons zoontje ;-)

Beoordeling gegeven door Brenda.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: augustus 2010

Datum beoordeling: 11 september 2010

Wij hebben een superdag gehad! Dit is met stip het mooiste speelparadijs wat we tot nog toe hebben gezien. Er is veel te doen en alles is zeer overzichtelijk. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Je mag zelf eten en drinken meenemen dus het hoeft verder niet veel te kosten. Wij komen zeker terug!

Beoordeling gegeven door Familie Bloemberg.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 23-10-2009

Datum beoordeling: 1 november 2009

ik geef een onvoldoende ten eerste omdat ik de prijsstelling schandalig vind, als ik met mijn kind en mijn partner ga, dan moeten mijn partner en ik samen betalen en mijn kind is gratis (hij is 3). dus betalen wij 2x de volle prijs en heeft maar 1 plezier, dat moet echt anders. verder vind ik het personeel onvriendelijk, als ik wat leuks tegen ze zeg geven ze gewoon geen antwoord terug en ze liggen overal half te slapen. en als ik 20 euro betaal voor mij en mijn partner wil ik niet een uur naar een tafel hoeven zoeken als het druk is. terwijl mijn kind die gratis binnen kwam wel plezier heeft,, beetje vreemd

Beoordeling gegeven door rinaldi.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: aug 2009

Datum beoordeling: 30 oktober 2009

echt super leuk, voor kinderen tot een leeftijd van 12 jaar zelfs nog leuk. zeker voor herhaling vatbaar

Beoordeling gegeven door archena kasiram.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2009

Datum beoordeling: 29 oktober 2009

We zijn inmiddels 2 x geweest met een kinderpartijtje. De kids vonden het echt geweldig, Er is veel te doen voor ze en alles is kindvriendelijk. Als ouder hoef je ook niet steeds achter de kinderen aan om ze in de gaten te houden want alles regelt zich vanzelf. Er is echter 1 minpuntje en dat is dat je volwassene ook volledig entree moeten betalen, dat zou anders moeten, aangezien je in princiepe alleen maar gebruik maakt van een stoel.

Beoordeling gegeven door Sylvia.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20 oktober 2009

Datum beoordeling: 29 oktober 2009

ik vindt er erg kindvriendelijk de kinderen kunnen ze zich lekker uitleven heerlijk voor de kinderen en personeel is ook vriendelijk

Beoordeling gegeven door hanita.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23-09-2009

Datum beoordeling: 27 september 2009

Wij zijn enorm te spreken over kidzcity! Het is zeer overzichtelijk en de attracties zijn super. Voor elk wat wils. Onze kinderen van 5 en 11 kunnen zich hier prima vermaken. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Tip! neem een laptop of boek mee want de kinderen zie je niet meer.

Beoordeling gegeven door Familie Solleman.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 24-9-2009

Datum beoordeling: 27 september 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 00-00-2007

Datum beoordeling: 26 februari 2009

Ik kwam er vroeger (2005-2006) élke zondag met mijn kinderen. Het was toen erg gezellig en het personeel was UITSTEKEND (altijd vriendelijk, met name de meisjes bij de kassa) en daarom vond ik toen de tarieven, wel hoog, maar waard, voor alles wat je kreeg.. het plezier, de attracties, de gastvrijheid etc. mijn cijfer was toen ook een 9. Maar sinds er andere mensen op zondag werken ga ik niet meer met mijn kinderen, omdat het personeel de kinderen afsnauwt en bij de ingang om een kaartje te halen is het helemaal een ellende. Daar kijken ze je aan alsof je ze iets gaat aandoen en van beleefde omgangsvormen hebben ze nooit gehoord. Kidzcity moet eerst haar personeel op een training gaan zetten waar ze met klanten leren omgaan en met kinderen in het bijzonder natuurlijk. Vandaar nu een 3!

Beoordeling gegeven door Anna van den Berg.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2000

Datum beoordeling: 15 februari 2009

Ik ben er zelf geweest toen ik nog klein was en vond het er echt super, ben er ook met meerdere feestjes geweest. (Ik ben nu 16).

Beoordeling gegeven door Sabine.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31012008

Datum beoordeling: 17 april 2008

Helemaal top. De kinderen vonden het geweldig. We waren er ivm mijn zoon zijn kinderfeestje.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22 sept 2007

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door de rouw.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 4 januari 2008

ik vind het en hele leuke speeltuin wat ik alleen echt niet leuk vind daar is dat je voor de volwassene moet betalen. dat is in houten bolorig niet en daarom kies ik eerder voor houten

Beoordeling gegeven door ela.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Datum beoordeling: 3 september 2007

Op zich een prima plek om je kinderen los te laten. De grootte van de lokatie zorgt ervoor dat je niet snel het idee hebt dat het enorm druk is. Ook de 'speledingen' voor de verschillende leeftijdscategoriën zijn goed uit elkaar gehouden: voor elk wat wils dus, op een veilige manier. Oordeel: 8. Het enige nadeel vind ik de prijsstelling. De jongste kinderen zijnweliswaar gratis, maar bij de meeste vergelijkbare indoor speeltuinen gelden ook aangepaste tarieven voor volwassenen. Dit, omdat je bijna negrens gebruik van kunt maken. Dus betaal je negen euro per persoon om een dag op een stoel te zitten. vandaar dat het totaaloordeel uitkomt op een 6.

Beoordeling gegeven door Leonard.