Beoordelingen Speelpark De Swaan

Enorm genoten!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 8 juni 2019

Datum beoordeling: 10 juni 2019

Reisgezelschap: met een groep

Wij hadden een familiedag op 8 juni met 71 mensen van 0 t/m 92 jaar. Wij zouden in de circustent gaan, maar het weer was verschrikkelijk! Het regende en stormde. We mochten in de binnenlocatie en hebben ons er prima vermaakt. Er waren allerlei oudhollandse spelletjes en er werd muziek opgezet, zodat de kinderen konden dansen op het podium. De hele dag konden we koffie en thee krijgen en we hadden onze eigen taarten mee. Om een uur of 1 werd het droog en lieten we iedereen 'los' in het park...tijd te kort, want om 2 uur deden we mee aan 'voetgolf'. Erg leuk voor jong en oud en mooi aangelegd. Daarna borrelen en het smikkelbuffet. (de bbq kon niet doorgaan, vanwege het weer). Het eten was prima en goed verzorgd. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Ondanks het slechte weer hebben wij een topdag gehad en willen we het personeel heel erg bedanken. Veel familieleden willen nog eens terugkomen bij mooi weer.

Beoordeling gegeven door Edith.

SEIZOENSKAART
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: mei 2017

Datum beoordeling: 31 mei 2017

Reisgezelschap: gezin

Wij hebben waren een dagje te spelen en hebben aan het einde van de dag gelijk een seizoenskaart aangevraagd. Het geld wat we betaald hadden die dag werd van het bedrag afgehaald dus dat was helemaal top. Het is maar 25 euro per persoon. Dan kan je een heel Jaar in en uit lopen. Dat is toch een koopje. Wij gaan daar nog veel heen! Lekker buitenspelen. En ook voor volwassenen is het leuk. Je voelt je daar een stuk jonger

Beoordeling gegeven door kees.

GEWELDIG
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 9-4-2017

Datum beoordeling: 12 april 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dit was geweldig! Het park is groot, ruim en ook nog eens netjes. In een vorige reactie zag ik dat er werd aangegeven dat er geen parasols aanwezig zijn, en dat klopt! Maar er wordt duidelijk aangegeven op de site dat je deze zelf mee kan nemen zo gewenst. Het personeel is vriendelijk en ze staan voor je klaar wanneer nodig. Groot compliment want beide jongens ( 4 en 8 ) hebben zich super vermaakt. Voor beide is er veel te doen. Zelfs ik als volwassene kon veel dingen mee doen!! Zo ben ik ook op de springkussens geweest, waterfietsen, klompengolf en zelfs van de glijbaan. Het was een leuke dag!! We komen zeker weer. O en voor dat ik het vergeet. Heel fijn dat we eigen eten en drinken mee mochten nemen!!!!! Doei doei

Beoordeling gegeven door Tante met kids.

Matig
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: augustus 2013

Datum beoordeling: 16 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Heel groots opgezet maar daardoor ligt alles zo ver bij elkaar vandaan dat je bijna je fiets mee moet nemen! Hoge springkussens waar bijna niemand opkomt. Zeer weinig voor erg jonge kinderen om te doen. Skelterbaan was wel erg leuk en goed geregeld met de borgpasjes. Ook de liedjestuin was leuk maar was gedeeltelijk al aan vervanging toe. Het restaurant (?) was ronduit smerig! te laat geconstateerd en hadden al besteld. we zaten letterlijk aan de tafel geplakt en overal dode vliegen! Erg jammer voor zo'n nieuw opgezet park, het had veel beter gekund en zeker met deze entreeprijzen!(€ 8,- per kind en € 6,- voor volwassenen)

Beoordeling gegeven door Anoniem.

Net niet
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 19-7-2013

Datum beoordeling: 19 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

Hier geweest met onze 2 kinderen (1 baby) Er is zeer weinig schaduw. Terras met stoelen ruim op gezet maar de stoelen zitten allemaal onder de vogelpoep en geen enkele parasol. Op het hele park enkele parasolletjes aanwezig en uiteraard allang bezet. Ook geen bomen om schaduw van te kunnen krijgen, gewoon niets. Erg lastig met een baby vinden wij. Park is groot, attracties wel wat saai. Alleen de waterbaan is leuk. Ook vinden wij eea. allemaal erg onveilig, schommels met kapotte veiligheidsriem, glijbanen op een heuvel vrijwel verticaal. (voor een 4-jarige echt veel te heftig) Het park doet rommelig en verpauperd aan en wij vinden het geen 24,50 waard voor wat je ervoor krijgt. De bedoeling en opzet is goed maar het komt niet goed tot uiting, erg jammer. Wij komen iig, niet meer terug. De stadsspeeltuin geeft meer fun en dat maar voor 1 euro. Oh ja en die snacktent waar we naar binnen liepen, gewoon te vies voor woorden. Smerig raam met vocht en insecten, vieze tafels. Je kreeg er geen trek van.. Wij zijn dus maar naar Mac gereden na afloop. Overigens zou dit park niet misstaan als decor in een horrorfilm ;-) Die 3 poppetjes op het hek in het muziekpark lijken zo weggelopen te zijn uit de film Chuckie.

Beoordeling gegeven door Anoniem.

Mooi
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 18 mei 2012

Datum beoordeling: 18 mei 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooi, ruim opgezet speelpark. Weinig beschutting, voldoende zitjes. Uitstekend vermaakt. Wel jammer dat je als volwassene ook € 7,-- entree moet betalen. En vandaag € 9,-- omdat er "een activiteit" was.

Beoordeling gegeven door Hagie.

heel gaaf
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-8-2011

Datum beoordeling: 22 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

het is er ruim overzichtelijk de entree zou wat rollator of rolstoel vriendelijker gemaakt kunnen worden de drempel is dan enig zins wat hoog ik zou ook graag zien dat er om het water een hek had gestaan bij de waterfietsen ik liep daar met een kind van anderhalf die zou zo het water in kunnen lopen dat vond ik niet zo veilig dit zijn voor mij de enige min puntjes mijn zoon van 8 kreeg ik na 5 uur lang spelen heel moeilijk mee gaan we nu al die heeft zich heel goed vermaakt en kan je heel goed alleen rond laten lopen komen zeker nog een keer terug

Beoordeling gegeven door nieuwland.