Beoordelingen Klimbos Garderen

Klantonvriendelijk
1 11111

Bezoekdatum: 30-08-2023

Datum beoordeling: 30 augustus 2023

Reisgezelschap: gezin

Zeer klantonvriendelijk. Cadeaubon zonder geldigheidsduur erop wordt na 2 jaar al niet meer aangenomen. Vorige keer kon het niet doorgaan vanwege het weer(begrijpelijk). Nu laten jullie ons echt in de steek, jammer!! Wettelijk zijn jullie verplicht het bedrag van de cadeaubon in mindering te brengen. Heel slecht hoe jullie met klanten omgaan…

Beoordeling gegeven door Monique Falk.

Zeer klantonvriendelijk.
1 11111

Bezoekdatum: 30 juli 2023

Datum beoordeling: 11 augustus 2023

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Door blessures konden wij als ouders enkel de zipline baan doen. Bij aankomst op het park bleek de zipline de hele dag gesloten. We konden dus helaas niet mee met onze kinderen. Organisatie toont geen enkel begrip, beroept zich op de voorwaarden. Weggegooid geld (en dat is niet weinig).

Beoordeling gegeven door Fam. Scheerder.

klantONvriendelijke manager aan de lijn
1 11111

Bezoekdatum: 09-22

Datum beoordeling: 7 september 2022

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Wat een klantonvriendelijke organisatie. Als je door omstandigheden(corona) niet kan, dan ben je gewoon je geld kwijt. Zelfs een geplande reservering verzetten is niet mogelijk. Ontzettend klantonvriendelijk. Ook al sta je juridisch in je recht, wil je zo als bedrijf/organisatie werken?

Beoordeling gegeven door de B. .

Geen begrip voor overmacht, klantvriendelijkheid a
1 11111

Bezoekdatum: 19-9-2021

Datum beoordeling: 18 september 2021

Reisgezelschap: gezin

De dag voor de reservering is mijn dochter zodanig gevallen dat ze niet kon komen klimmen. Klimbos Garderen toonde geen enkel begrip en wilde de reservering niet verplaatsen, men verschuilt achter de voorwaarden. 65 euro is dus weggegooid. Juridisch staan ze waarschijnlijk in je recht, maar menselijkerwijs vallen ze hier echt uit de boom. Waarom zou iemand ooit nog van te voren boeken bij dit klimbos? Alle voordeel is voor hen, alle nadeel is voor jou. Nul punten voor klantvriendelijkheid

Beoordeling gegeven door Rob.

Niet fijn!
1 11111

Bezoekdatum: 25 7 2020

Datum beoordeling: 14 augustus 2020

Reisgezelschap: gezin

Voor kleine kinderen leuk, voor kids die al sportief zijn maar geen 13 niets aan.. Je mag alleen op de kinderbanen die megdruk zijn. Eerst half uur intro, en daarna wachten..en dan is je tijd al om. Alleen de grote banen zijn leuk voor de sportieve mensen. Moeilijke organisatie, alles eigen risico, eerst betalen, en als je een probleem krijgt heb je een probleem met deze organisatie. Zeer onvriendelijk!! Bieden op niets een alternatief bij een probleen.

Beoordeling gegeven door Ed.