Beoordelingen Rederij Leerdam

Rondvaart
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 4 augustus 2019

Datum beoordeling: 4 augustus 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Een rondvaart geboekt met Rederij Leerdam. Mooi schip, aardige mensen. Overal aan boord heb je goed zicht op het water. Wij vonden één ding erg jammer en dat is, dat je niet een kaartje krijgt van waar je zo al langs vaart. Er is ook geen mondeling toelichting op het schip die je wijst op de mooie natuur, planten die er nu bloeien, welk kerktoren je langsvaart, door welke sluispoortjes je gaat. Het is puur business, geen uitleg. Wij gingen dit voor het eerst doen, en namen twee gasten mee. Ook die waren hierover teleurgesteld. Een tweede puntje was de communicatie. Ik had vooraf aangegeven dat één van onze gasten met een rollator liep. Wij hadden een tafeltje boven, maar een trap nemen was erg moeilijk voor deze persoon. Het was niet doorgegeven, terwijl ik het wel uitdrukkelijk bij de reservering had vermeld. Er was voldoende assistentie, daar gaat het niet om, maar jammer dat het niet doorgegeven was.

Beoordeling gegeven door Renniers.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8 september 2018

Datum beoordeling: 14 september 2018

Reisgezelschap: met partner

Wij zijn mee geweest op een vaartocht over de Linge met een buffet. Wij zijn zeer tevreden over hoe het is verlopen. Fijne en erg beleefde bediening, lekker eten en drinken en een mooi en verzorgd schip. Ik zal jullie zeker aanraden bij andere mensen. Ga zo door!

Beoordeling gegeven door E. van Veen.

Prima
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 6 april 2015

Datum beoordeling: 6 april 2015

Reisgezelschap: met partner

Lingetocht met buffet aan boord, gedaan op 2e Paasdag 2015. Heel gezellig, uitstekend en zeer vriendelijk personeel. Het eten en dikke plus, tocht was door een prachtig gebied op een mooi schip met goed panoramazicht.

Beoordeling gegeven door Alexander W.E. Heimel.

Smerig
1 11111

Bezoekdatum: 16-02-2013

Datum beoordeling: 17 februari 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Smerig buffet. Lege, lege en nog eens lege bakken. Alleen interesse in drankverkoop en sorbets. Verder smerig buffet. Goedkope Aldi kaas en veel goedkope aardappelsalade en andere rotzooi. Weinig vlees. Echt goed nee slechte koop.

Beoordeling gegeven door Braaksma.

Een aanrader!!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: november 2010

Datum beoordeling: 30 november 2010

Sfeervol, vriendelijk en heel gezellig. Een uitje waar we met veel genoegen aan terugdenken.

Beoordeling gegeven door anne.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 17-5

Datum beoordeling: 17 mei 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 1 februari 2008

Erg mooie schepen en een leuke rondvaart over De Linge gemaakt met een duidelijke explicatie en vriendelijke bemanning.

Beoordeling gegeven door Helene van Linschoten.