Beoordelingen preHistorisch Dorp

Superleuk uitje
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Augustus 2019

Datum beoordeling: 9 september 2019

Reisgezelschap: gezin

Kaarten gewonnen, dat is extra leuk op stap gaan! En het prehistorisch dorp was het voor ons waard om een stuk voor te rijden. We hebben ons er de hele dag vermaakt, van broodjes bakken met de hand-van meel maken tot het bakken op de plaat- tot middeleeuwse spelletjes. En heerlijk afgesloten bij de herberg met een biertje uit een kroes.

Beoordeling gegeven door Julia.

Tijdreis!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 6 juni

Datum beoordeling: 11 augustus 2016

Reisgezelschap: gezin

Je kunt veel oude tijden beleven en historische workshops doen.

Beoordeling gegeven door Mike.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-8-2009

Datum beoordeling: 29 augustus 2009

Een leuke manier om kennis te maken met de leefwijze tot in de Middeleeuwen. Vooral leuk voor kinderen omdat ze dingen mogen maken en bereiden op de manier zoals het vroeger gedaan werd. De gebouwen zien er realistisch uit, de bewoners zijn gekleed zoals 'toen'. En iedereen mag meehelpen, zelf dingen proberen (leem op de oven smeren, vuur stoken) etc. Reuze leuk en leerzaam!

Beoordeling gegeven door Mariska.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zondag 10 februari 2008

Datum beoordeling: 22 februari 2008

Op een zeer mooie en warme zondag (voor het jaar) gingen we met ons gezin (ouders met 3 meiden van 4, 7 en 8 jaar) naar het Historisch openluchtmuseum. Voor de kinderen kochten we een tijdlijn. Met een haak werden ze aan een touw bevestigd en op deze manier vertrokken we ver in de prehistorie langs de lange tijdlijn door het park. Op deze manier zagen we alles en leerden de kinderen onderweg veel over de tijd die we tegenkwamen. Ze gingen speerwerpen, een prehistorisch hut vlechten,ze mochten bij een smid een echt mesje smeden, meel malen tussen stenen en daarvan een broodje bakken boven een vuur, Romeinse cyfers leren schrijven in een romeinse uitkijktoren. Oud hollands beugelen en kaatsen, zwaardvechten op een Middeleeuwsplein en kijken naar een ingehuurde toneelgroep die het zwaardvechten demostreerden. Super leuk en gezellig voor een mooie zondagmiddag, het weer zat heel erg mee voor februari. We hebben genoten. Echt een aanrader om een keer met de kinderen te doen. Kijk op de website voor de openingstijden en welke rondleidingen er zijn.

Beoordeling gegeven door Mirjam Boerboom.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 30 december 2007

Bijzonder museum, mede door de gidsen, die in kleding uit de middeleeuwen door het museum gaan. Zij vertellen zo boeiend over alles, dat je als vanzelf mee terug gaat in de tijd. Ook voor kinderen heel spannend. Een aanrader en heel verrassend!

Beoordeling gegeven door J. von Weyhrother.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 27 oktober 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..