Beoordelingen Rederij Stiphout

Matig
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 15/10/2016

Datum beoordeling: 16 oktober 2016

Reisgezelschap: met een groep

Weinig bezienswaardigheden te zien tijdens de rondvaart. Geen aanrader.

Beoordeling gegeven door Jorick B.

ontevreden 20/8/2016
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 20/8/2016

Datum beoordeling: 21 augustus 2016

Reisgezelschap: met partner

rondvaart met avondmaal tapas met buffet. bij aankomst was het personeel vriendelijk. lang wachten op eerste bediening met de koude tapas en nog langer wachten alvorens bediend werden met drank. warm buffet : wij gingen als laatste aansluitend op de 100 anderen. lauwe drumsticks, 3 gehaktballetjes , geen quiche,uitgelabberde vissate's,koude gebakken aardappeltjes (de lepel was wel heet) . de mayonaise was lekker ! tomaat mozarella , juist verse schotel opgezet omdat voorgangers (ook Belgen -Gent) hen er attent op maakten.geraspte groeten (te grof) aardappelsla , te rauw. volgens ons te weinig personeel op de juiste plaats en te veel op de verkeerde plaats.

Beoordeling gegeven door CABRON-CLEMENT.

slecht
1 11111

Bezoekdatum: 10 mei 2014

Datum beoordeling: 10 mei 2014

Reisgezelschap: met een groep

Alle ramen van de rondvaartboot waren beslagen zodat er weinig of geen zicht was tijdens de historische tocht. Personeel deed geen enkele poging iets hieraan te veranderen. Hoewel wij het eerste konden bestellen was alle vlaai op: men had niet gerekend op zoveel belangstelling. Onze 2 Internationale bezoekers en ons gezin waren verbaasd over dit gebrek aan professionaliteit. Het was een echte teleurstelling.

Beoordeling gegeven door kingma.

leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 07-09-2013

Datum beoordeling: 20 september 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het was echt leuk met de tunnels en hoe de brug naar boven ging. De woonboten die waren echt leuk om te zien.

Beoordeling gegeven door larisa.

Ontspannend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31-07-2013

Datum beoordeling: 3 augustus 2013

Reisgezelschap: met partner

Als ex-varenden was het weer eens leuk om het traject wat wij 40 jaar geleden als werktraject hadden eens als gast te bekijken. Het was een gezellige ontspannende trip met pracht weer.

Beoordeling gegeven door Pols.

Vriendelijk,
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 19 juli 2013

Datum beoordeling: 19 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Personeel, van kassa-mevrouw tot boot-personeel, was uitermate beleefd, vriendelijk en begripvol.

Beoordeling gegeven door Ton de Greef.

geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4-06-2013

Datum beoordeling: 5 juni 2013

Reisgezelschap: alleenreizend

Ook al was k alleen,zeer genoten van de tocht en het grottenbezoek,zeker voor herhaling vatbaar.bv met mijn kleinkinderen en kinderen.

Beoordeling gegeven door L.S.Kiekens.

catering onvoldoende
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 22 mei 2013

Datum beoordeling: 27 mei 2013

Reisgezelschap: zakelijk

Een beetje sullige bediening. We waren met 11 personen, en hadden vlaai en lunch besteld. Voor het kiezen van de vlaai werd er 3 keer genoteerd vanwege vergissingen en zo en een tweede kop koffie kwam ruim een half uur later. Tijdens de lunch bestelden we drinken en dit werd pas gebracht toen iedereen klaar was met eten. Er zat ook asperges bij, ja hoor onder de ham lag een klef dun steeltje zo uit het blik. Kortom te weinig personeel en dus te weinig service.

Beoordeling gegeven door Tom Boots.

Leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6 mei 2012

Datum beoordeling: 14 juni 2012

Reisgezelschap: gezin

Wij vonden het erg leuk hoor! Een leuk dagje weg!

Beoordeling gegeven door Daphne de Waal.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 01-07-2010

Datum beoordeling: 4 juli 2010

Goedemorgen, Wij zijn donderdag 1 juli met de senioren van Heksenberg-Heerlen naar Luik geweest. Het was fantastisch!!!! De héle verzorging was perfect! Complimenten voor de héle bemanning die ons in de watten heeft gelegd, ondanks het zéér warme weer was hen niets te veel!Nogmaals heel hartelijk dank voor de mooie dag. We kunnen het iedereen aanbevelen. Jan en Ank Bercx.

Beoordeling gegeven door J.Bercx.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 24 juli 2008

Datum beoordeling: 25 juli 2008

we weten nu ook dat we nog 30 jaar te jong zijn voor een rijnreis... we deden de " 4-sluizentocht" van 4 uur lang. Er is op de boot verder niks te doen, dus je moet zitten en naar het langzaam voorbij schuivende landschap (wat wel heel mooi is trouwens) kijken. Het luncharrangement viel vooral zwaar tegen. we dachten dat het handig was, als je dan toch op de boot zit - maar je krijgt niet al te veel ... je MOET om half twaalf aan de koffie en vlaai (terwijl het prachtig en warm was, heb je meer trek in een biertje...?) en om 'e'en uur lunchen (kan niet later).

Beoordeling gegeven door j.klamer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Augustus 2004

Datum beoordeling: 15 maart 2008

Hele mooie tochten kun je met deze redrrij maken wij hebben de drie landen tocht gemaakt. Behulpzaam personeel, was een goed restaurant aan boord. en is een rustige tocht en wordt ook veel verteld over de omgeving

Beoordeling gegeven door J.W.v.d.Groenekan.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23 maart 2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Leuk en ontspannen dagje uit met de boot! Leuke dagtocht door Maastricht en richting België. Leuk voor het gezin, maar ook voor een romantisch diner voor twee! Evt. in combinatie met mergelgrotten bezoek!

Beoordeling gegeven door Rob Honings.