Beoordelingen Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij

Afknapper
1 11111

Bezoekdatum: 28-10-2018

Datum beoordeling: 26 oktober 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Onvriendelijk personeel Entreeprijs veels te hoog Veel veizigheid Niks mag geproefd worden Koekje versieren bij de prijs inbegrepen marsepein niet.

Beoordeling gegeven door Sylvia.

Lekker leerzaam
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 09092018

Datum beoordeling: 13 september 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Lekker, leuk, laagdrempelig en leerzaam. Enthousiaste bakkers die de kinderen er bij betrekken en veel informatie over onze Hollandse lekkernijen.

Beoordeling gegeven door Suzanne.

Nooit meer!
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: juli 2017

Datum beoordeling: 11 juli 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Afgelopen week kinderfeestje geboekt. Tijd moest aangepast zodat ze nog een groep konden aannemen. Geboekt zoals het wordt aangeboden: ontvangst, rondleiding, bakker helpen en koek versieren, € 6,50 per kind. Bij binnenkomst moest ik zelf aangeven wat er was afgesproken wat we zouden gaan doen? We mochten doorlopen, verder werd er niets gezegd. We zijn maar gaan zitten. Er volgde een glaasje limonade met een snoepje. De rondleiding is men kennelijk vergeten. Er kwam een bakker opdagen die hierna met speculaas de kinderen leuk bij het geheel heeft betrokken. Wel raar dat passanten zich in ons feestje mengden en ook geforceerd wilden meedoen. Is dat wel de bedoeling door een ander feestje heen? Raar dat de bakker er niets van zei. Deze mensen liepen ook mee naar de marsepein-uitleg en onze koek-versieractiviteit. Bekenden hierna niet betaald te hebben. Niemand die iets zei! Bakker riep vunzige woorden bij 9 kids van 6 jaar ('er zijn ook bruinwerkers!' nadat een dikke boterham 'bankwerker' werd genoemd). ZEER ongepast! Dames bij de koek waren erg ongeïnteresseerd. Ook bij afrekenen moest ik zelf opgeven wat het kostte. Kids hebben gelukkig een leuke tijd gehad, maar dit doen we nooit meer. Jammer, want alle ingrediënten zijn letterlijk aanwezig. Het ontbreekt aan enige structuur.

Beoordeling gegeven door Eddy.

desillusie
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 29 juli 2015

Datum beoordeling: 10 augustus 2015

Reisgezelschap: gezin

We hadden een ruim uur te besteden in medemblik vanuit de stoomtram, dus wilden we met de kinderen naar het bakkerijmuseum. Daarbinnen werd je langs de bakkers geleid, war kinderen koek zouden mogen maken. Bleek het deeg op. De bakkers zeiden dit niet, maar bakkeleiden met elkaar hierover. Er werd niet of nauwelijks contact gemaakt met de bezoekers. Er werd niets verteld of uitgelegd en de kinderen stonden er voor spek en bonen bij. Toen zijn we zonder koek gemaakt te hebben maar een rondje door het museum gaan lopen. Het is meer een aftands woonhuis met vitrines waarin van alles uitgestald ligt, het leek op de tweedehandswinkel bij ons om de hoek. Wat een desillusie. Boven kregen we nog een koek en wat marsepein in een zakje, zonder uitleg verder, mag je thuis versieren. Leuk. We ontdekten dat er een 'voordring' mentaliteit is en een nare sfeer. We betalen allemaal entree, maar echt voor werkelijk helemaal niets...

Beoordeling gegeven door van de Graaf.

demonstraties perfect. museum matig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 9 augustus 2015

Datum beoordeling: 10 augustus 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk en educatief. Het museum is niet geweldig maar de demonstraties zijn uitstekend. Het is jammer dat kinderen weinig zelf mogen doen. Daarnaast mag er nauwelijks iets geproefd worden. Gezien de behoorlijk hoge toegangsprijs is dit weer zeer betreurenswaardig. Zelfs voor een zelfgemaakt ijsje voor de kinderen moet worden betaald. Tip. Maak de toegangsprijs iets hoger en laat de bezoekers meer zelf doen. Laat iedereen ook meeproeven. Dit verhoogt ook de aankopen in de winkel. Het museumgehalte stelt weinig voor. De educatie door demonstraties is perfect.

Beoordeling gegeven door fred Seggelinck .

viel tegen
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: n.v.t.

Datum beoordeling: 19 mei 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij hadden ons meer voorgesteld van het leukste en lekkerste museum van Nederland. De kinderen mogen (met vieze handen) helpen maar van het eindproduct niks proeven. De bakker praat in commando's tegen de kinderen : doe eens even draaien etc. Alleen het koek versieren was erg leuk!

Beoordeling gegeven door moeder van 2 kleine kids.

Leuk en leerzaam
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: mei 2013

Datum beoordeling: 7 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Helemaal geweldig. Enthousaste vrijwilligers (oud bakkers) betrekken het publiek, mn de kinderen, bij hun werk. De kinderen mogen meehelpen. Brood bakken, bonbons maken, snoep. Kun je eindeloos bij blijven kijken. Ze mogen ook zelf iets maken. Klein museum, maar we zijn er uren gebleven.

Beoordeling gegeven door Agahta.

geweldig voor groot en klein
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 18-10-2011

Datum beoordeling: 19 oktober 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

Beetje druk in herfstvakantie maar komen zeker nog een keer terug!

Beoordeling gegeven door Monique.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14 mei 2010

Datum beoordeling: 22 mei 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Erg vriendelijk en praatlustig personeel. Hebben leuke aktiviteiten voor kinderen. Het is niet al te groot dus 2 tot 3 uur is voldoende. De bonbonnen zijn te koop en verukkelijk. Verder ook koek en oud snoepgoed te koop. Ook erg leuk in combinatie met de stoomtrein vanuit Hoorn.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23-10-2009

Datum beoordeling: 29 oktober 2009

erg leuk voor jong en oud, de kinderen mogen de bakker helpen met kleine klusjes, bv nootjes op de gevulde koeken doen koekjes uitdrukken enz, en een koek mooi verzieren, in de kindervakanties is er ook een extra actifitijd erg leuk ook voor de ouders is er veel te zien over vroeger. en na dit allemaal gezien te hebben kan je er lekker iets drinken met een versgebakken gevulde koek of appelbol. kortom leuk en lekker voor jong en oud.

Beoordeling gegeven door claudia.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14 juli 2009

Datum beoordeling: 20 juli 2009

een heel leuk museum zowel voor groot en klein

Beoordeling gegeven door j laarman.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: nov 2008

Datum beoordeling: 6 december 2008

leuk om te zien hoe ofdat heter vroeger aan toe ging.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-oktober-2008

Datum beoordeling: 15 november 2008

Heel erg leuk, de kinderen worden overal bij betrokken en mogen zelf helpen. Er lopen mensen rond die spontaan een gesprek met de kinderen beginnen om te vertellen over vroeger. Heel erg leuk en goed betaalbaar.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15-10-08

Datum beoordeling: 21 oktober 2008

wij zijn in de herfst vakantie naar het bakkerijmuseum in medemblik geweest met 2 kinderen van de leeftijd 13 jaar. ze hadden geen zin 13 jaar en naar een bakkerij museum je ben toch niet... he Pa!maar pa is toch gegaan.na de vele gebakken koeken toch beland bij de cocolade afdeling likkebaarden stonden wij te kijken naar een bakker die de bonbons doopten in de verukelijke melk cocolade. nu was het moment daar?ze mochten zelf iets gaan maken geen coco maar marsepein een bloem en een schilpad. ze hadden talent zei de bakker. we hebben deze dag afgesloten met veel bonbons en koekjes kortom de meiden hadden het naar hun zin gehad.

Beoordeling gegeven door de oude Bakkerij.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 11 oktober 2008

Heel apart om dit samen met kleinzoon Luuk te bezoeken.Opa werd getrakteerd door Luuk op een lekkere gerse gevulde koek.Erg van museum genoten,alles zier er perfekt uit.

Beoordeling gegeven door jan commandeur met kleinzoon Luuk Muileboom.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21 september 2008

Datum beoordeling: 1 oktober 2008

Klein, maar fijn. Zowel voor jong als oud een leuk middagje uit. Voor de kinderen is een een speurtocht en zelf koek versieren. Voor de volwassenen een feest der herkenning. Demonstratie van Chocola maken, koek maken en veel dingen uit grootmoederstijd. Afsluiten met een kopje koffie met een versgebakken lekkernij (zeer vers) tegen een schappelijke prijs. Natuurlijhk ook nog wat bonbons, snoep in het winkeltje kopen. Absolute aanrader!!!!!

Beoordeling gegeven door A. Fehrmann.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: aug 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

zo mooi hoe de dieren een show geven.

Beoordeling gegeven door lia conijn.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 27 juli 2008

Het oude bakkerij museum in Medemblik,hebben wij als zeer sociaal ervaren tijdens de slechtweer opvang van een middag uit van de ouderen uit het verpleeghuis in Hoorn. Er werd de tijd genomen door de vijwilligers om een heerlijke middag te verzorgen afgestemd op de behoeftes van de lichamelijk beperkte ouderen en dit gebeurde spontaan.

Beoordeling gegeven door Ard Karsten.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 18.06.2008

Datum beoordeling: 22 juni 2008

het is heel leerzaam in de bakerij ze legen het goed uit en de kinderen mogen daar zelf koekjes maken en bakken

Beoordeling gegeven door boekschooten ankie.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: voorjaar 2007

Datum beoordeling: 8 juni 2008

Het dagje uit naar Bakkerijmuseum "De Oude Bakkerij" (Medemblik)in combinatie met de stoomtrein Hoorn - Medembliik was een heel gezellige interessante dag en dat verdient zeker een 8 omdat de mensen van de plaatselijke bevolking aldaar er zo leeuk gekleed uitzagen met de kleding uit die vroegere dagen.Fantastisch gewoon

Beoordeling gegeven door H.Ottens.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: december 2006

Datum beoordeling: 28 maart 2008

je word altijd vriendelijk geholpen als er wat is.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 4 februari

Datum beoordeling: 13 maart 2008

tot nu toe is het me altijd zeer goed bevallen.

Beoordeling gegeven door j.kooi.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 3 maart 2008

Een hele leuke en leerzame ervaring! De kinderen kijken ademloos toe hoe de vriendelijke bakker koek en chocola maakt en ze mogen ook zelf meehelpen, erg leuk! Ook kun je zelfgemaakt roomijs proeven, lekker! De kinderen vonden het superleuk.

Beoordeling gegeven door Cindy Dijkstra.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: begin december 2007

Datum beoordeling: 2 maart 2008

bakkerijmuseum bezocht in de sinterklaasperiode. Echt geweldig, de kinderen mochten meehelpen speculaaspoppen versieren met nootjes voor ze de oven in gingen. een speurtocht gedaan. de bakker vertelde bij alles wat hij ging bakken een verhaal, ingrediënten enz. de kinderen konden na afloop een speculaaspop versieren en mee naar huis nemen en van marsepein (te koop tegen een heel klein prijsje) figuurtjes maken. Echt een aanrader mét of zonder kinderen.

Beoordeling gegeven door karin van latum.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 september 2007

Datum beoordeling: 23 februari 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door korpel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 11 januari 2008

Het aanraden waard als je van oude beroepen, geschiedenis en gebruiksvoorwerpen houdt. Ik trof zeer enthousiaste vrijwilligers die een uitgebreide uitleg gaven en leuke demonstraties. Het is geen groot museum, maar dank zij de leuke presentaties kun je er makkellijk uren doorbrengen en na afloop nog wat lekkers voor thuis meenemen.

Beoordeling gegeven door Marga.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 3 januari 2008

Heel gezellig, de moeite waard om vooral met basis school kinderen heen te gaan en iets te maken van marsepein

Beoordeling gegeven door boessenkool.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 28 december 2007

Helemaal Top!!!!!!! Niet zo'n saai museum waar je alleen in vitrines kan kijken en binnen 5 minuten weer buiten staat. Je kan meehelpen met bakken, er word leuk uitleg gegeven. Kinder vinden het fantastisch en voor ouderen ook zeer interessant een absolute aanrader voor jong en oud!!!

Beoordeling gegeven door Edgar.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 29 oktober 2007

we waren 26 oktober in het museum het was geweldig! we mochten heel veel meehelpen, en alles werd heel duidelijk uitgelegd. toen we weggingen hebben we de koeken die we mee gemaakt hadden, gekocht en thuis lekker opgesmuld. Als we nog eens in de buurt zijn komen we zeker terug!

Beoordeling gegeven door Janne, Babet en Maud van der Poll uit Breda.