Beoordelingen Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua

smerig
1 11111

Bezoekdatum: 10/08/17

Datum beoordeling: 15 augustus 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vorige week een bezoek gebracht, met veel verwachtingen aangekomen. Het was er smerig, de vloeren in de kleedkamers waren ronduit smerig; haren, vieze vloeren, zelfs mensen met modderschoenen stonden in de zone binnen (waar normaal enkele blootvoets gelopen mag worden). Ook de zones rond de baden was smerig. Wij gaan er nooit meer terug!

Beoordeling gegeven door verkest davy.

Leuk zwembad met (te) harde muziek
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 1 aigustus 2017

Datum beoordeling: 1 augustus 2017

Reisgezelschap: gezin

We hebben leuk gezwommen maar je kunt elkaar nauwelijks verstaan door de harde "muziek", lijkt wel een discotheek. Erg jammer als je als gezin lekker een dagje ontspannen wilt zwemmen. Verder prachtig zwembad

Beoordeling gegeven door Jos.

Verschrikkelijk
1 11111

Bezoekdatum: Augustus 2016

Datum beoordeling: 21 september 2016

Reisgezelschap: gezin

Aangekomen bij t zwembad met een kindje van 1.5 jaar leek het in eerste instantie een fijn bad tot dat ik het water voelde buiten met een temperatuur van 33 graden was t kinderboeken ijs en ijs koud. Het buitenbad ging om 18.00 sluiten! Alle gasten konden naar binnen of evt tot de volgende keer werd er afgeroepen! We gingen binnen een kijkje nemen, daar konden nooit alle gasten van buiten in! Veel te klein! Maar t ergste vond ik dat er overal haren lagen, ja u leest t goed... haren!!!! Bah! We hebben er voor gekozen om naar huis te gaan.. een dag later stond ik op met uitslag! Wat blijkt zwemmers eczeem opgelopen! Nou bedankt! Dus niet voor herhaling vatbaar!

Beoordeling gegeven door Renate .

Te vies voor woorden
1 11111

Bezoekdatum: 14 september 2016

Datum beoordeling: 19 september 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is er absoluut vies, vieze kleedhokjes, vieze vloeren binnenbad, zowel water binnen + buitenbad troebel, vies en er drijft van alles in het water, urinelucht, onbeschoft en arrogant personeel, lange wachtrijen bij de kassa (hoog en laag seizoen) omdat er maar 1 kassa open is. Wanneer je een beklag doet krijg je een onbeschofte/arrogante reactie terug. Absoluut geen aanrader en dus kom ik er ook nooit meer terug. Vieste zwembad wat ik ooit heb gezien en met het meest onvriendelijkste personeel!

Beoordeling gegeven door Iaro Werdi.

Geen service slechte ervaring
1 11111

Bezoekdatum: 16-05-2016

Datum beoordeling: 16 mei 2016

Reisgezelschap: met een groep

Slecht, we mochten niet eens meer naar binnen, omdat het te druk zou moeten zijn. Ook werd er niks gecommuniceerd op internet dat het zwembad met tweede Pinksterdag om 18:00 zou sluiten. Heel veel mensen stonden buiten en hadden gebelt en ze konden de mensen niet zeggen hoelaat de mensen naar binnen konden.ook mensen die van ver kwamen die hadden gebelt ook daar deden ze niks aan. We deden nog kloppen zelfs ze kwamen niet naar buiten om uitleg te geven. We zijn weg gelopen en komen ook nooit meer terug. Hoe respectloos ze omgaan met de mensen. Niet eens uitleg komen geven waar al die mensen om hebben gevraagd.

Beoordeling gegeven door Nathalie .

Lekker gezwommen
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 6 mei

Datum beoordeling: 7 mei 2016

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Met het gezin gezwommen. (10 en 15 jaar). Voor beide kinderen was er voldoende te doen. Leuke glijbanen en ook de duikplank was in trek. Veel badmeesters aanwezig die streng toezicht houden. Dit was ook wel nodig want het was erg druk. De vloer, wc en de kleedhokjes waren halverwege de dag erg vies. Ik heb tussendoor niemand zien schoonmaken.

Beoordeling gegeven door Kuipers.

Teleurgesteld
1 11111

Bezoekdatum: 11-02-2016

Datum beoordeling: 12 februari 2016

Reisgezelschap: gezin

we gaan vaak naar het zwembad (mosaqua) met mijn gezin,normaalgesproken hebben we een leuke dag,maar deze keer was niet het geval, bij binnenkomst entree betalen met mijn vrouw en twee kinderen 1 en 3, er wordt ons niets verteld dat de kinderbad dicht is! eenmaal binnen zien we dat de kinderen bad dicht is voor een of anderen redenen.een medewerker van de horeca gevraagd waarom de kinderbad dicht is, zij antwoordde: over een half uurtje gaat ie open.ondertussen gaan we met de kids in een anderen baad. daar krijgen we te horen van een badmeester dat de kleintje van 1 jaar niet in mag. over een half uurtje terug naar het kinderbadje nog steeds dicht, weer een anderen badmeester aangesproken , hij vertelde ons dat het kinderbadje niet open gaat omdat de water te koud is!! we zijn nog even blijven hangen,kinderen konden niet in het water.teleurgesteld en kwaad naar huis. denk niet dat we nog eens een bezoek gaan brengen aan deze verschrikkelijke zwembad!!!!!!!

Beoordeling gegeven door a.idrizaj.

Prachtig zwembad
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1-08-2015

Datum beoordeling: 4 oktober 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Een zeer mooi zwembad wat goed onderhouden wordt door het personeel. Het personeel die werkzaam is bij het zwembad allemaal zeer aardig en behulpzaam. De glijbanen zijn echt top net zoals het eten.

Beoordeling gegeven door Ron.

Echt super vet!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Do 6 augu 2015

Datum beoordeling: 4 augustus 2015

Reisgezelschap: gezin

Het is hier super gezellig. Iedereen moet een kijkje komen nemen. Ben hier al heel vaak geweest maar is nogsteets niet saai!! Ik ga overmorgen nog een keer 6 aug 2015 Ga naar dit zwembad!!! Ik verheug me all!!!!!

Beoordeling gegeven door Wesley van Os.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 27-07-2015

Datum beoordeling: 27 juli 2015

Reisgezelschap: met partner

Bij ons bezoek aan het zwembad werd het enorm druk . Naar mijn mening veel te vol het is een wonder dat er geen ongelukken gebeuren in dit zwembad. De schoonmaakploeg was volgens mij met vakantie het werd ronduit vies .

Beoordeling gegeven door martijn.

valt wel mee.
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 24-11-2014

Datum beoordeling: 25 november 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Ik snap niet wat jullie allemaal zoveel zeuren over dit bad. Vloeren zijn nou eenmaal glad in een zwembad. Je moet ook niet gaan rennen als een gek. Hoe kun je nou uitgleiden als je geen plek hebt om te lopen? Beetje overdreven vind ik. Ik vind de wildwaterbaan zelfs te min. Erg saai. En hetzelfde geldt voor de glijbaan. Ik vind het bad aan attracties te min. Verder vind ik het in het bad niet smerig. Alleen in de kleedhokjes was het heel vies. Maar dit komt omdat menig bezoeker met zijn buitenschoenen aan de kleedkamer tuffelt. En dan mag het uiteraard wel beter schoongemaakt worden. En over dat volk wat er komt.. Allemaal van de Waalse grens. MEER SCHOON EN MEER ATTRACTIES!!!!

Beoordeling gegeven door ikbengeenzeurkaus.

Vies, koud, druk
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 14-08-1976

Datum beoordeling: 15 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De teleurstelling was enorm. Als fanatieke bezoekers van subtropische zwembaden was dit voor het eerst dat we ons werkelijk miserabel hebben gevoeld in een zwembad. Het zwembad beschikt wel degelijk over mooie attracties maar doet de aantrekkelijkheid van het bad totaal te niet. In de middag was het er belachelijk druk. Bij een buitentemperatuur van 17 graden werden de deuren naar het buitenbad geopend maar dit enkel om de capaciteit van het bad te verhogen. Men bleef maar mensen binnen laten met het gevolg dat we de eerste uren niet eens in het water zijn geweest. In en om de baden en attracties was dringen en schuifelen. We hoopten op een rustigere later op de dag en die kwam er. Maar toen bleek de watertemperatuur veel te koud alsmede de omgevingstemperatuur. Het was klappertanden geblazen. Buiten dat was het er vies, heel vies. De vloeren werden niet tussentijds gesproeid en nooit heb ik ergens zoveel haar en andere viezigheid op de vloer gezien dan hier. Lang leven Center Parcs!

Beoordeling gegeven door Patrick Stultjens.

Smeeeeeerrrrrrriiiiiigggggg
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 20/04/2014

Datum beoordeling: 24 april 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk zwembad maar het smerigste dat ik ooit gezien heb. Kleedkamers gewoon vuil maar de toiletten waren weerzinwekkend :-s Voor ons nooit meer !

Beoordeling gegeven door lap.

Nachtmerrie
1 11111

Bezoekdatum: Juni 2012

Datum beoordeling: 3 juli 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Dit is het smerigste zwembad dat ik ooit heb gezien. We konden niet pinnen, de entreeprijs was achterlijk duur. In de kleedhokjes lagen overal haren en voedselresten. Ook lagen er heel gladde tegels. De wildwaterbaan is levensgevaarlijk. Ik kwam er bond en blauw uit door onzichtbare muurtjes in de glijbaan. Ja, een wildwaterbaan hoort wild te zijn, maar deze ging gevaarlijk hard. In de hoeken rondom het zwembad lagen sokken en haren. Ik heb geen voeg gezien die niet groen was van de schimmel. Iemand kwam met een bloedneus de wildwaterbaan uit en de bloeddruppels werden niet eens opgeruimd maar gewoon uitgesmeerd over de vloer door middel van mensen die eroverheen liepen zonder het te merken. Ik ben 2 keer flink onderuit gegaan op de veel te gladde vloer. De zwembadbodem was helemaal groen en overal op de bodem lagen rollen haren. Bij het zitgedeelte was het niet anders, overal lagen pleisters en etensresten met daarop schimmel. Overal afbladderende verf. Heel onoverzichtelijk. Ik vind het schandalig dat dit zwembad open mocht zijn. De weinige badmeesters die er waren deden vrij weinig. Sommige mensen beschrijven dit zwembad als een 'tienerparadijs', maar ik ben 16 jaar dit zelfs ik vond dit verschrikkelijk! Ik ben er vorig jaar juni geweest, en hoorde daar dat ze gingen renoveren. Ik hoop met heel mijn hart dat ze de boel hebben platgegooid en er een compleet nieuw zwembad hebben neergezet. Want dit was echt een nachtmerrie.

Beoordeling gegeven door Caroline.

verschrikkelijk
1 11111

Bezoekdatum: 16-06-2012

Datum beoordeling: 27 juni 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

smerige kleedhokjes, onvriendelijk personeel, kan er helaas niets positiefs over melden....

Beoordeling gegeven door jansen.

Nog steeds smerig na verbouwing
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 6 mei 2013

Datum beoordeling: 16 mei 2013

Reisgezelschap: gezin

Wij zijn in het vernieuwde bad geweest, slechts enkele dagen na de heropening. Ongelooflijk hoe smerig het er was in de badhokjes en in het zwembad zelf. Iedereen gooit zijn blikjes/ chipszakjes etc. zomaar op de grond. Het publiek bestond voornamelijk uit ordinaire lui. De urine lucht was hier en daar nog goed te ruiken. Kortom, laatste keer.

Beoordeling gegeven door fam janssen.

Mooi en veilig bad
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-09-1990

Datum beoordeling: 25 september 2012

Reisgezelschap: gezin

Goede bewaking van alle badgasten, personeel zeer professioneel en hadden erg kortdaat en correct een paar lastige mensen en een gezin wat kennelijk hun erg kleine zoontje telkens alleen liet, de toegang van het zwembad ontzegt/verwijderd. Super dat er zo goed opgetreden wordt. Hier kan menig ander zwembad van leren!

Beoordeling gegeven door Fam Dudoux.

beroerd
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 15 augustus 2012

Datum beoordeling: 21 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

Je kunt er niet pinnen, personeel is onbeschoft, vieze hokjes, vieze badbodems, 1 badmeester voor 3 buitenbaden dus er gevaarlijk. We moesten 3 euro betalen voor ons zoontje van 15 weken, die niet eens het water in is geweest. De kinderwagen moesten we via een trapje naar buiten dragen. Zwaar beroerd zwembad. zelfs een cijfer 2 is nog te hoog.

Beoordeling gegeven door hoogland.

kaartjes voor de helft
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 01-05-2012

Datum beoordeling: 17 juni 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Kaartjes gewonnen, wie wil ze overnemen? 25 euro, entree + lunch voor 4 personen. Langsdelijn@upcmail.nl

Beoordeling gegeven door durf niet.

bang om te gaan
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: toelichting

Datum beoordeling: 17 juni 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Ik heb nog 4 kaarten liggen incl. een lunch naar keuze? Wie heeft er interesse? Voor 25 euro stuur ik ze op! (alleen al de intree is 32 euro!)

Beoordeling gegeven door durfniet.

GEVAARLIJK
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 2 mei

Datum beoordeling: 1 mei 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

1.Vloer erg glad; in het uur dat we het uithielden heb ik 8 mensen hard onderuit zien gaan. 2. Veel te veel mensen toegelaten waardoor de glijbanen overvol waren, er werd geprobeerd toezicht te houden, maar 't is echt gekkenhuis. gevaarlijke ribbels in de glijbaan, hoge opstaande randen die je niet ziet. nog nooit zo'n slecht zwembad meegemaakt. Er werd ook de volle prijs gevraagd terwijl het buitenbad niet open was. conclusie: verstandig dat het bad van oktober tot april 2013 dicht gaat om te renoveren, maar schandalig dat er nu nog zo veel gecashed wordt voor deze kwaliteit

Beoordeling gegeven door brouwers.

Smerig en onderkomen
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 29 januari

Datum beoordeling: 30 januari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vanmorgen gaan zwemmen met de kids...., minpunten: badhokjes en de vloer waren echt smerig en aangezien het 10 uur was toen we er aankwamen nam ik aan dat er al reeds gepoetst was?! Kluisjes: vies vanbuiten en vanbinnen, wc's : stinken en eveneens smerig van wand tot plafond, zwembad zelf: slecht onderhouden, bladderende verf, vetrandjes langs de waterlijn en fontijnen die niet werkten, golfslagbad kapot....Pluspunt: de badmeesters letten goed op. Hopelijk ziet het er na de verbouwing die gaat plaatsvinden dit jaar, wel fatsoenlijk uit, dit is vergane glorie ten top. Een tip: neem cash geld mee, pinnen is niet mogelijk!

Beoordeling gegeven door John.

smerig
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 27-12-2011

Datum beoordeling: 29 januari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Arrogante en discriminerende badmeesters. Terwijl alle kinderen lekker zaten te zwemmen zonder zwemband worden mijn kinderen meteen door twee badmeester gecontroleerd. Ondanks ze een zwemdiploma hebben mocht mijn jongste kind nergens zonder zwemband zwemen omdat hij volgens die badmeesters niet over genoeg zwem capaciteiten beschikte. Er waren kinderen die nog niet hun armen konden bewegen maar toch bleven zwemen. Bovendien hangt een griezel sfeer in dat zwembad. Oud, vies en smerig

Beoordeling gegeven door onbekend.

redelijk
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 6 juli

Datum beoordeling: 13 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is een beetje een oud zwembad. De wild-waterbaan was ruw, je deed je snel zeer. Het kon ook schoner. Er zijn 2 bubbelbaden (2 pers per bad), waarvan 1 defect. De ander was dus altijd vol. Het stoombad kon je met 8 mensen in, daarvoor moest je dus in de rij. Ook toen het nog niet druk was. 8 euro per persoon vond ik teveel voor dit zwembad. Buiten leek wel leuk, maar daarvoor was het te koud.

Beoordeling gegeven door Margriet.

NOOIT MEER
1 11111

Bezoekdatum: 29 oktober 2010

Datum beoordeling: 29 oktober 2010

smerig, ouderwets, ruikt naar urine...kortom: nooit meer tenzij er een verbouwing komt.

Beoordeling gegeven door angy.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26 februari

Datum beoordeling: 1 maart 2010

zwembad mosaqua in Gulpen. Wij zijn daar met 3 tieners op vrijdagavond geweest en dat is echt leuk. Er is dan discomuziek en discolampen. Ze hebben daar onwijs leuke stroomversnellingen, die ik zelfs 10 keer ben doorgegaan, terwijl moeders niet zo van zwemmen houdt.....De kids hebben zich dan ook prima vermaakt en willen daar graag nog een keer naar toe. Wij waren daar in de buurt in het huisje... Een echte aanrader dus.

Beoordeling gegeven door m. van kersbergen.