Beoordelingen SnowPlanet

Aanrader
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21/2/2019

Datum beoordeling: 21 februari 2019

Reisgezelschap: gezin

Mijn kinderen van 14 en 16 hebben eerst een proefles genomen. Dat is zo goed bevallen dat ze vandaag nog een privé les hebben genomen. Leraren zijn echt goed in het uitleggen van de techniek. Ze weten nu na twee lessen al hoe ze bochtjes moeten maken. De lessen kunnen we dan ook iedereen aanraden.

Beoordeling gegeven door Jürgen.

Sfeervol
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17-10-2016

Datum beoordeling: 6 november 2016

Reisgezelschap: gezin

Prachtige piste, men werkt keihard aan een sfeervolle ervaring. We komen hier al jaren heel graag.

Beoordeling gegeven door Els Pettinga.

Vrij snowboarden
1 11111

Bezoekdatum: 31-10-2016

Datum beoordeling: 2 november 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Ticket gekocht voor 4 uur te snowboarden. Vervolgens 2.5 uur eerder weg gegaan, slechte piste, slechte lift en arrogant personeel. Ik zou dit aan niemand aanraden..

Beoordeling gegeven door Willem.

Bij gebrek aan beter.
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: OKT-NOV-DEC-JAN

Datum beoordeling: 9 januari 2015

Reisgezelschap: gezin

Als voorbereiding op vakantie geregeld hier geweest. Het is dat er niets anders in de buurt is. Regelmatig 1 van de 2 liften buiten gebruik. 5 van de 8 keer een ijzige piste. Het is dat het lekker in de buurtis , maar daar is het voor ons wel mee gezegd.

Beoordeling gegeven door Michael.

Slechter kan niet.
1 11111

Bezoekdatum: 2-1-13

Datum beoordeling: 28 januari 2013

Reisgezelschap: met vrienden

van de week les gehad bij SnowPlanet van ''Vincent de leraar'' leerde ons al gelijk bochten, maar hij heeft ons nooit leren remmen.. na de les nog een uurtje vrij snowboarden. vincent zei: probeer de groote piste maar. maar wij konden niet remmen dus hebben dat uur maar weinig gedaan. slechte coaching en weinig support van andere leraren die er rondlopen.

Beoordeling gegeven door Jesse Lameijer.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 20 april 2012

Reisgezelschap: gezin

Leuk en cool uitje voor het hele gezin. De kinderen hebben zich onwijs vermaakt en willen het liefst iedere week. Jammer dat het best prijzig is.

Beoordeling gegeven door Meijer.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april

Datum beoordeling: 3 mei 2008

Lekker te gek skien in een prachtig indoor hal met prima pistes. Ook leuk om als arrangement te boeken..bijv. met je werk of vrienden groep...zo proef je weer de wintersport stemming

Beoordeling gegeven door Peter Lauwers.