Beoordelingen Heineken Experience

Matig, kan veel beter
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 27-11-2018

Datum beoordeling: 27 november 2018

Reisgezelschap: met partner

Hoewel er voornamelijk buitenlandse bezoekers waren, vind ik dat een Nederlands bedrijf in Nederland in elk geval ook de teksten in het Nederlands moet geven. Ook het verwarrende downloaden, als je al binnen bent, van de app, vond ik ronduit klantonvriendelijk. De film over de geschiedenis miest je maar “op je schermpje bekijken”! Voor hen die geen smartphone hebben een onmogelijkheid! Kort ervoor waren we in het Amsterdam museum geweest waar een uitstekend audiosysteem is!! Nogal een afknapper dat dit bij Heineken zo slecht geregeld was (voor 18 Euro!). Het personeel was zeer vriendelijk, dat nog wel.

Beoordeling gegeven door Else.

Geen Wauw factor
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 30-12-2015

Datum beoordeling: 31 december 2015

Reisgezelschap: gezin

Vandaag ( 30-12-2015) de Heiniken Experience bezocht. Uiteraard was het een drukke dag ivm de kerstvakantie. Wat meteen opvalt is dat je in het Engels wordt aangesproken en alles Engels georiënteerd is. Zelfs de informatie borden zijn in het Engels. Opzich is dat geen probleem gezien de buitenlandse toeristen die de Heiniken Experience bezoeken. Maar om nu alles in het Engels te doen. Advies: download thuis de app. Zo kun je de tour in het Nederlands volgen. Verder is het wel aardig opgezet en interessant om te zien hoe het proces van het brouwen van bier gaat. Ook de diverse ruimtes waar je verschillende spelletjes kan doen is leuk opgezet. De Heinken Experience had voor ons geen wauw factor.

Beoordeling gegeven door N.N..

Indrukwekkend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29-07-2015

Datum beoordeling: 30 juli 2015

Reisgezelschap: met een groep

Heerlijk om als VIP arrangement met 9 personen een rondleiding te ervaren. De gids heeft ons veel verteld over de geschiedenis van Heineken. Ook de bierproeverij met hapjes e.d. Was heel onderhoudend. Top begeleiding.

Beoordeling gegeven door H. Kroon.

Brouwe-RIJ
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 10 mei 2014

Datum beoordeling: 22 mei 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Hoewel de voormalige brouwerij van Heineken keurig opgepimpt is tot een waar Amsterdamse hotspot, viel de prijs-'experience' verhouding me erg tegen. Voor 18 euro mag je (weliswaar op een drukke dag) vrijwel van voor tot achteren aansluiten in een 'massaproductielijn' van bezoekers, waarbij de focus vooral ligt op het nóg méér (in het Engels) promoten van het Heineken merk, en dus niet op de rijke geschiedenis van het merk en het maken van bier. Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar een meer authentieke (kleinere) brouwerij waarin meer met passie gesproken wordt over het bier dat er gemaakt wordt, en waar dan ook werkelijk het plaatselijk gebrouwen bier gedronken kan worden. Fun fact: Zelfs een van de medewerkers keek op toen ze erachter kwam dat er ook daadwerkelijk Nederlanders een rondleiding volgen bij de Heineken Experience.

Beoordeling gegeven door René.

toeristisch maar wel leuk!
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 4 februari 2013

Datum beoordeling: 6 mei 2013

Reisgezelschap: met partner

Veel groter dan verwacht! Wel jammer dat alles in het Engels is enzo. De brouwzaal vonden we erg mooi, en het was ook gezellig om met al die toeristen te praten en een biertje te drinken. Je ziet ook veel reclames, maar dat vonden we juist wel leuk want Heineken is daar goed in!

Beoordeling gegeven door Wendy.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 24-07-2010

Datum beoordeling: 29 juli 2010

Beste lezer, Op 24 juli zijn we met z'2tjes naar het EXPERIECE HEINEKE in Amsterdam geweest,het was een grote verrassing, wij wisten niet dat dit zo groot en intessant was zeker voor herhaling vatbaar.Er was zo veel te zien, geweldig.Leuk dat je zelf overal aan mee kon doen. Supper. Met vriendelijke groet. Trees Jacobs Huygenslaan 51 6901 LB Zevenaar

Beoordeling gegeven door T. Jacobs-Ruijs.