Beoordelingen Kernie's Familiepark Wunderland Kalkar

Bijna alles dicht, troosteloos
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 29-10-2017

Datum beoordeling: 30 oktober 2017

Reisgezelschap: gezin

Bijna alles wat enigszins leuk en aantrekkelijk leek aan het park was gesloten, dit samen met vervallen gebouwen, gedateerde attracties en een bewolkte dag gaf een zeer troosteloze sfeer aan het hele park. Het leek ons leuk om de kleine van ons los te kunnen laten in de binnenspeeltuin, gesloten. Het leek mij leuk om de toren te beklimmen, gesloten. Tot overmaat van ramp was ook de kartbaan gesloten en besloot 1 persooneelslid deze te testen (lees slippend en hard lachend voluit over een lege baan racen) en kon ik hem met veel moeite laten inzien dat dit erg vervelend was voor iedereen om aan te moeten zien (reactie was: "maar ik moet toch kijken of de karts het doen") gelukkig besloot deze man meteen ter plekke dat de karts in orde waren. Ik kan nog een waslijst geven met alles wat gesloten was maar dat zou een erg lange lijst worden. Tip van de dag, geef iets meer uit (niet eens heel veel meer) voor een dagje walibi of efteling.

Beoordeling gegeven door Johan.

Sluiten die tent
1 11111

Bezoekdatum: 03-12-2016

Datum beoordeling: 30 december 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Eigenlijk is een 1 nog te veel. Deze oost Europese aandoening kan morgen weer verder als kerncentrale, wat het ook geweest is. Park is zo gedateerd met onveilige attracties. Eten gratis maar een uur wachten er op? How cheap! Voedsel en waren autoriteit kan er zich uitleven, gasten niet.. jammer. Over het hotel maar niet te spreken (schuur met paardeboxen wat ze kamers noemen) laat je niet foppen door de vele 'like's' op Facebook.. liken is nodig om binnen het park (uit verveling) op internet te kunnen..

Beoordeling gegeven door Fam. W.

Matig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 7 augustus

Datum beoordeling: 9 augustus 2016

Reisgezelschap: gezin

Het hotel is goed geregeld met eten en drinken maar in het park moet je veel ! te lang wachten voor een beetje friet als het druk is meer dan een uur dat vind ik echt niet kunnen park is klein maar voor kleine kinderen wel leuk

Beoordeling gegeven door Ron.

Matig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 23 juli 2015

Datum beoordeling: 23 juli 2015

Reisgezelschap: gezin

Leuk voor jonge kinderen, toiletten zijn erg vies. Lange wachttijd bij de bootjes.

Beoordeling gegeven door Plomp.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28-06-2015

Datum beoordeling: 2 juli 2015

Reisgezelschap: gezin

De hele dag gratis frietjes, ijsjes en drinken, erg lekkere friet met kruiden! Veel vernieuwd en heerlijke beach bar, lekker bootjes kijken aan de Rijn met de kids. Overzichtelijk en erg vriendelijk personeel. Gaan zeker deze zomer nog eens keertje :-)

Beoordeling gegeven door Ineke.

grandioos
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: moederdag 2015

Datum beoordeling: 12 mei 2015

Reisgezelschap: met een groep

Spelen eten en drinken wanneer je maar wilt. een uitkomst voor iedereen. Top bediening. Zeker voor herhaling vatbaar. Beoordeeld door ons alle 15 groetjes Christina

Beoordeling gegeven door Beukers.

leuk en zeer goed ook het eten goede kwaliteits pr
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 19mei 2013

Datum beoordeling: 26 april 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

alles goed geregeld ook het eten vriendelijk en verzorgd en behulpzaam personeel

Beoordeling gegeven door joel.

FANTASTISCH!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22 t/m 24 juli 2013

Datum beoordeling: 26 juli 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Weer thuis na een drie-daagse All-inclusive hotelvakantie in Wunderland Kalkar ! Tropische temperaturen, heerlijke wildwaterbaan voor de verkoeling, alle attracties draaiden volop en de frisdranken en frietjes smaakten zoals altijd heerlijk ! Uiteraard ook regelmatig een softijsje !Voor ons al 10 jaar en 19 keer een 100 PROCENT GESLAAGDE HOTELVAKANTIE in Wunderland Kalkar ! Prima personeel, zeer vriendelijk en behulpzaam en altijd bereid om dat beetje meer te doen ! Leuke googelshow van Cito Pilini in het KernieTheater in het FamiliePark. Ook leuk was het nieuwe RheinStrandCafé met uitzicht over de Rhein en het nieuwe toilethuisje nabij het KalkarMuseum krijgt van mij óók 10 punten ! Bij de Kartbaan is pinnen mogelijk, werkte prima ! De Vertical Swing zweefmolen in de koeltoren geeft een mooi overzicht van de Rhein en de omgeving. In het park zag het "groen" van de tuinmannen die met het onderhoud van de groenvoorziening bezig waren. De hotelkamers waren zoals altijd prima schoon en extra handdoeken voor het zwemmen bij de "buren" in het natuurbad werd met plezier geregeld ! In het buffetrestaurant véél keus, zowel bij het ontbijt als bij de lunch en diner. 's-middags heerlijke koffie met gebak of een broodje hamburger of een kop soep. Veel activiteiten voor de hotelgasten en kinderen door het animatieteam onder leiding van Jan-Willem. Uiteraard vanwege de tropische temperaturen veel waterspelletjes voor de kinderen !

Beoordeling gegeven door Jan van den Eeden.

Matig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 18-7-2013

Datum beoordeling: 19 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

Een klein park, niet heel sfeervol en veel attracties (in het hoogseizoen!) gesloten, dat wil zeggen, 1 medewerker wisselt met verschillende attracties. Het was niet druk en met al die gesloten attracties was er niet echt een 'pretpark beleving'. Mijn oudste dochter van 1,27m vindt de wat spectaculairdere attracties leuk, is ze in andere pretparken ook al vaker in geweest, maar hier kon dat helaas niet, zelfs niet onder begeleiding van een volwassene. Dus geen achtbaan, geen schommelboot, niet in de hoge draaimolen etc. Het staat trouwens bij de bordjes ook niet aangegeven welke attracties onder de lengte grens wél met een volwassene mogen worden bezocht en welke niet. Gratis patat, drinken en ijsjes is leuk, maar man man man, wat gooien ze een berg kruiden over die patat, véél te veel waardoor véél te zout en niet lekker. Tip, gewoon een klein beetje zout en geen gekke kruiden. Er is curry dus wil je beetje kruiderig dan kun je zelf curry tappen. Er waren trouwens veel snack tentjes en ijstap tentjes gesloten. Nog een tip, beetje (zachte) muzak in het park voor de sfeer. De wachttijd bij de bootjes is te lang, breng wat meer bootjes in de vaart en zorg wat afleiding tijdens het wachten. Kernie hebben we niet gezien. Het is toch gezellig als zo'n pop de kinderen s' ochtends ontvangt en 's avonds uitwaait? Het is dat wij (en veel andere bezoekers) de kaartjes via een actie aanbieding hadden gekocht, maar anders was het het het geld absoluut niet waard geweest.

Beoordeling gegeven door Ries.

Al NEGEN jaar en 17 maal FANTASTISCH !
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15 t/m 17 oktober 2012

Datum beoordeling: 22 oktober 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Voor het 9e achtereenvolgende jaar en de 17e maal een fantastische hotelvakantie in WunderlandKalkar ! Herfst(school)vakantie 2012, 15 oktober, stralend weer en veel activiteiten voor de kinderen! Het animatieteam heeft het er maar druk mee, Jan-Willem liep het vuur uit zijn sloffen! Op 16 en 17 oktober veel regen, maar de attracties draaiden volop! Veel vertier en muziek voor alle hotelgasten, zowel jong als oud! Buffetrestaurant veel keus en volop eten aanwezig! Met alweer mijn hartelijke dank aan o.a. Philip en Rene (karts en dragsters), Richard (pommes koeltoren), Benjamin, Jan-Willem, heer Obbink en alle andere medewerkers zowel voor- als achter de schermen!. Jan van den Eeden.

Beoordeling gegeven door Familie van den Eeden.

Leuk voor n keer
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: augustus 2012

Datum beoordeling: 10 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Entreekaarten voor de helft van de prijs gekocht. Gelukkig want ik vind het park de volle entree prijs absoluut niet waard. Er staat bij de beschrijving kinderen tot 12 jaar, maar voor mijn zoon van 9 was er al weinig spectaculairs meer. En voor de meeste dingen waar mn kinderen in de Efteling alleen in mogen, moest hier bijna alles met begeleiding. Concept gratis drinken, friet en ijs is wel leuk, al eten de kids n keer n frietje, 2x n ijsje en 2 drankjes en hebben t dan ook wel gehad. leuk voor n keer, maar ga er niet nog eens heen. Vind het tot n jaar of 9 nog net gaan, maar zeker niet tot 12 jaar. En prijs vind ik persoonlijk veel te duur voor het niet al te grote park.

Beoordeling gegeven door Risa.

Ideaal voor 4 tot 9jaar
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 01/08/2012

Datum beoordeling: 5 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

Pretpark was goed, gratis friet, ijs, en drank. vriendelijk personeel. Dochter van 3.5j mocht niet overal in, veel attracties wel met volwassenen. we zijn er 2nachten geweest op hotel, aankomen om 14u en vertrekken om 10u. (1/8 14u - 3/8 10u) Hotel was echt super, ALL-IN: eten, sterke drank, bowling, minigolf, .... voor het hotel geven we 8.5/10 en voor het pretpark

Beoordeling gegeven door David, Sara, Audrey.

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 09-07-2012

Datum beoordeling: 8 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

Het is een enorme aanrader. Misschien ietwat duur. Maar dan heb je wel eten en drinken en gratis parkeren inbegrepen. Echt een enorm goed idee!

Beoordeling gegeven door Naomi.

goed
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 20-5-2012

Datum beoordeling: 21 mei 2012

Reisgezelschap: gezin

Opmerkingen en suggesties: - Niet echt groot park. - Niet echt druk; is functioneel gezien niets mis mee, maar wellicht commercieel gezien wel en draagt niet bij aan gezellige, levendige atmosfeer/ambiance. - Uitstekende kwaliteit patat, maar iets meer variatie/aanbod zou m.i. meer 'attraction/attention' kunnen genereren. - Achtergrondmuziek zou bijdrage kunnen leveren aan meer gezelligheid en levendigheid van het park. - Onder aan/in de koeltoren zou verlichting de sfeer hier ten goede komen. - Locatie/ligging aan de Rijn is mooi. Wellicht is een 'Kernie's boottripje' op de Rijn aan het bezoek te koppelen? - Alleen toiletten bij de ingang? Meer feestelijke verlichting zou ook in dit gebouwgedeelte sfeerverhogend kunnen werken. - Een additioneel subscript bij parknaam/-logo zou uit reclame-overwegingen wellicht slim zijn; bijv. Rijn Zicht, Rijn Park, Torenzicht, Park aan de Rijn of: Wunderland Kalkar > Carroussel van attracties aan de Rijn (Karussell von Attraktionen am Rhein) Park was leuk om een keer gezien en beleefd te hebben maar biedt als geheel te weinig om het nog eens te gaan bezoeken. Rijn, Attracties, Attractief Zicht Rijn > Water Stroom ur ZZhandig bezoekersverhogend kunnenvraag

Beoordeling gegeven door H. Ensing.

Slecht
1 11111

Bezoekdatum: 14-8-2010

Datum beoordeling: 14 augustus 2011

Reisgezelschap: met een groep

Waardeloos... Vrijwel alles was gesloten. het hele adventure gedeelte was dicht. Alleen de draaimolen, het schip en de achtbaan waren een uurtje open. Vervolgens gingen een uur lang 3 andere attracties open. Na klagen bleek dat er te weinig personeel was om de zaak te draaien. Werkelijk niet te geloven dat je daarvoor zoveel geld moet betalen.. Uiteindelijk is er een schikking getroffen en hebben we ieder maar 10,- hoeven betalen. Ik ga er in ieder geval nooit meer naar toe.

Beoordeling gegeven door j van schoonhoven.

Heel erg leuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: april 2011

Datum beoordeling: 4 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Goedkoop eten en drinken zit bij de entree inbegrepen.Zoveel als je wilt. Heel erg leuk voor kinderen tot een jaar of 13

Beoordeling gegeven door a verberk.

overzichtelijk leuk park voor een gezin
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25 juli 2011

Datum beoordeling: 31 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

het is een super leuk park, niet te groot en overzichtelijk. een ideaal park om met een gezinnetje heen te gaan. het enige waar wij ons over verbaasd hebben zijn soms de regels. een klein kindje wat nog niet lang genoeg is mag wel met een volwassene in een kart!!! of een ding wat hele hard ronddraaide. maar hij mocht niet in de dobberbootjes met een volwassene. de redenen waren ons niet altijd even duidelijk. ook is het jammer dat je op leeftijd betaald, en een kindje van 5 ook al het volle pond betaald.wij wij hadden een kindje van 5 mee wat niet heel groot is en daardoor niet overal in mocht terwijl je wel het volle pond betaald. verder een erg leuk park waar wij zeker nog eens terug komen!

Beoordeling gegeven door linda.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-07-2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Onze kinderen (5 en 7 jaar) hebben zich hier uitstekend vermaakt van 10.00-17.00 (toen wilde papa en mama naar huis). Een aanrader voor jonge kinderen. Ook het zelf pakken van limonade, ijs en patat vonden ze geweldig.

Beoordeling gegeven door Visser.

leuk!!
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 06-05-2011

Datum beoordeling: 6 mei 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Mijn man, twee kinderen: 10 en 12 en ik hebben een erg leuke dag gehad in het park, er waren vooral veel attracties die alleen maar ronddraaien en voor kinderen zijn van een leeftijd t/m 8 jaar maar er waren ook leuke attracties bij. Hier en daar was het park erg vervallen en daar mocht wel wat aan gedaan worden: zo was er een gebouw waardoor het park gelijk een beetje somberder leek. Friet, ijs en Frisdrank gratis is wel een erg groot succes en allemaal ook nog eens heel lekker. kortom we hebben een leuke dag gehad!!

Beoordeling gegeven door Monique van Isterdael.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2009

Datum beoordeling: 15 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Marja Kouwenhoven.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 27-12-2009

Datum beoordeling: 26 december 2009

zeer slecht niets te doen voor de kleine kinderen het eten word zeer snel weggehaald alleen de soep blijft de hele dag staan we zijn er met de hele familie geweest maar we komen ook nooit meer terug

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2009

Datum beoordeling: 24 december 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: augustus 2009

Datum beoordeling: 19 december 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 22-10-2009

Datum beoordeling: 24 oktober 2009

jammer dat niet alles tegelijk open is. Dus je staat ergens en dan gaat het net dicht ondanks dat er kinderen staan te wachten en voor de aangegeven tijd daar al stonden.En dat het personeel niet kan praten maar veel met gebaren doen en niet de vrolijkste uitstraling hebben.En ook niet erg behulpzaam zijn. Oke in de achtbaan krijg je waar voor je geld. 8 rondjes in plaats van 1 dus ja dat is wel weer leuk (nu ga je niet over de kop hoor anders zou het niet te doen zijn denk ik) Eten bestaat uit patat patat en nog eens patat. Ik heb geen gezond broodje voorbij zien komen. Bleek dat er ook een restaurant was waar je wat kon eten. Moet in de buurt zijn van de toilette in het begin. Maar ja daar loop je binnen en alles is donker en stil dus nodigt niet uit om even te kijken wat er nog meer is. Er is ook een theater of daar optredens zijn geen idee heb er geen beweging gezien. Dus ja om nu te zeggen JOEPIE volgend jaar weer nee dat zeker niet. We hebben het leuk gehad met elkaar en dat was het belangrijkste

Beoordeling gegeven door janssen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augstus

Datum beoordeling: 18 oktober 2009

in een woord fantastich

Beoordeling gegeven door Ellie.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23 augustus

Datum beoordeling: 29 augustus 2009

Wat een fantastisch weekend hebben wij daar mogen hebben. Ontzettend gastvrij personeel, heerlijk eten, en alle frisdranken en het bier waren ook nog eens van A merken. De sterke dranken waren van B merken maar bijzonder goed te drinken :-} Het pretpark is toch meer voor kinderen tot een jaar of 12 en helaas was er een enorme wespenplaag die het bijna onmogelijk maakte om een ijsje te kunnen eten. Het hotel was prima verzorgd. De kamers liggen vlakbij het terras en restaurant. De cafetjes waren ontzettend gezellig met live muziek en 2 van de ongeveer 8 cafetjes waren rookvrij zodat iedereen aan zijn trekken kan komen. Laat op de avond verscheen er ineens een kok die broodjes "schinken" en hamburgers voor ons klaar maakte. Helemaal fantastisch. Het buffet was ook helemaal top. Van alles ruim voldoende en erg lekker en gefarieerd. Wij zijn zeer enthousiast en gaan zeer zeker nog eens een weekend feesten in Kalkar.

Beoordeling gegeven door Lisa.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 16 Augustus

Datum beoordeling: 16 augustus 2009

Op zich heeft me kleine genoten maar hij mocht vanwege zijn lengte niet de simpele vliegtuigjes inondanks ie al 4 is maar wel in de supersnelle rupsbootjes , dat is voor een kind niet te begrijpen als ie niet in een peuterattractie mag ook niet met begeleidig, Vieze damenswc zelfs vol met bloed en stank en bij de drank een wespensteek opgelopen . Dus wij gaan niet meer ook het lange wachten op de frites makt het voor de volwassenen onaantrekkelijk ook al vermaken de kinderen zich voor de grote een ergenis

Beoordeling gegeven door teleeurgestelde mams.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 09 augustus 2009

Datum beoordeling: 11 augustus 2009

Een ERG leuk park net over grens bij Arnhem. Parkeren, patat eten, ijs-eten en limonade/koffie en thee zijn gratis en onbeperkt!! Okay de entreeprijs is bijna 25 Euro maar je kan van 10 uur t/m ruim 18 uur blijven eten drinken plus veel leuke dingen doen voor jong en oud. Het personeel is strikt (lengtes van kids) maar wel rechtvaardig en behulpzaam. Men spreekt niet alleen Duits maar ook Nederlands, dit is erg fijn ook voor de kids. Het park is gebouwd op het terrein van een kerncentrale (nooit in gebruik genomen) en voorzien van veel attracties. De moeite waard dus.

Beoordeling gegeven door Arthur van Hienen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 08-08-2009

Datum beoordeling: 11 augustus 2009

Wij zijn zaterdag 8 augustus naar het pretpark geweest met 3 kinderen van 8, 11 en 15 jr. We waren wel blij dat we een 50% kortingsbon hadden want anders had ik het wel duur gevonden. De attracties voor oudere kinderen vielen tegen zeker omdat het onduideljk was dat je voor bv. het karten en quadrijden etc apart moest betalen. Verder zaten er wel enkele leuke attracties bij voor de oudere kinderen zoals de draaimolen in de kernreactor en de waterbaan en achtbaan. Het gratis eten was in ruime mate aanwezig en werd goed aangevuld. Alle kraampjes waren open. Het zag er prima uit en smaakte best. De toiletten stinken behoorlijk maar werden wel schoongemaakt. Een toiletverfrisser zou wonderen doen. Kortom, wij vonden het een leuk park, leuk gelegen aan de Rijn maar voornamelijk voor de wat kleinere kinderen. Met een kortingsbon is het zeker de moeite waard om eventueel met wat oudere kinderen te gaan. Kleve ligt vlakbij dus je kunt altijd nog daarna het stadje in.

Beoordeling gegeven door Hilda.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 26-07-2009

Datum beoordeling: 8 augustus 2009

We waren 25 jaar getrouwd en zijn met ons gezin, kinderen en kleinkinderen een weekend geweest . Op zondag 26 juli aan gekomen. ontvangst kon wel wat vriendelijker. kamers waren nog niet schoon. eten was koud en vlees was taai. De avond die zo gezellig begon was gauw een afknapper, er was maar een cafe open die met de kegelbaan die ook nog niet werkte. Als je vroeg af er iemand na wou kijken kreeg je een grote mond. We vroegen om ijs in de drankjes was er niet,alcoholvrij bier was op en na aandringen wou ze wel wat ophalen onvriendelijk personeel bij de bar er waren 2 dames en alles was te veel moeite er werd wat afgepuft. verder waren er helemaal geen hapjes. Ik heb zelf 5 jaar bij Preston in Almelo gewerkt daar draaide alles om de kanten wat ik hier niet vond ik hoop dat jullie daar wat aan kunnen doen ons feest is wel in het water gevallen. Ik hoop op nog een reatie van u hierop. H. Otter

Beoordeling gegeven door h. otter.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 2 augustus 2009

Datum beoordeling: 5 augustus 2009

Tsja, wij zijn diep teleurgesteld in het park. Vele atrakties waren dom weg gesloten, het was slecht weer maar de binnenspeeltuin was dicht en de theatershow ging niet door. Slechts twee uitgiftepunten voor de frietjes(wachttijd om 12.00 ongeveer 30 minuten!), en een voor de ijs en dat in het hoogseizoen! De toiletten waren ontzettend smerig en het personeel mag schijnbaar geen vrolijk gezicht opzetten. De wespenvangers bleven de gehele dag in een kar staan terwijl het stikte van de wespen, en de vuilnis van de vorige dag bleef ook deze dag onaangeroerd in de vuilnisbakken. Toen een van ons zich ging beklagen bij de leiding werd ons te vertaan gegeven dat dit dus beleid is! Wij zijn dus al in vele pretparken geweest maar dit slaat alles. Mensen, bespaar de reis en ga gewoon naar de Efteling of Phantasialand. Dan weet je tenminste dat je een top-dag hebt.

Beoordeling gegeven door W.Brangers.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-7-2009

Datum beoordeling: 2 augustus 2009

Leuk attraktiepark voor jongere kinderen. Voor peuters een apart gedeelte. Ook volwassenen kunnen eea. doen.Oa. zweefmolen op zo'n 60 meter hoogte. Parkeren is gratis. Inclusief drankjes via automaat, zelf patatje scheppen met mayo en/of curry. Ook een ijsje zelf tappen! Jammer datde warme chocolade op was toen het regende.

Beoordeling gegeven door A. Zuiderwijkv.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-7 tot 28-7 2009

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

geweldig,wat een luxe dit vonden ook de kinderen die totaal geen hotel gewend zijn!! alles was netjes en schoon. en je kon alles pakken waar je trek in had.

Beoordeling gegeven door heijne.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 21 juli 2009

fantatisch familiepark gaan er elk jaar naar toe gaan dit jaar terug fijn voor de kinderen veel atracties ook voor de kleinste als je blijft logeren is het ook fantatisch geen extra geld meenemen alles is er je moet niet weg voor vermaak ideaal met kinderen

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 14 juli

Datum beoordeling: 17 juli 2009

wij zijn van dinsdag 14 juli t/m donderdag 16 juli met 4 pers. geweest, Het was erg rustig. Er zou kareoke zijn in de cafe straat maar om nou om 11 uur s'avonds kabouter plop te moeten aanhoren en jengelende kleine kinders te zien vanwie de ouders bezopen rondlopen is niet mijn idee van gezelligheid, ook omdat het zo rustig was er maar 1 bar open was en het spelgebeuren dat gratis is gesloten zo ook de nieuwe grand prix bar. We zijn wel eens eerder geweest maar dan in andere periode, we gaan zeker niet meer in de zomervakantie. Verder is het eten goed broodjes lekker vers lekkere salades en de haring met uitjes niet te versmaden!

Beoordeling gegeven door buitenkamp.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 aug

Datum beoordeling: 10 juli 2009

kwamen een jaar of 5 altijd een dag naar het pretpark toe sinds 2 jaar komen we ook overnachten wij vinden het echt super en daarom ook dit jaar weer je kunt je overdag ver maken in het park dan lekker genieten van het lopend buffet echt super en daarna gezellig even potje golven en dan gezellig even stoom of blazen op de boling baan of kegelen en daarna gezellig de bar in om de dag goed of te sluiten we kijken er weer naar uit. om teug te komen

Beoordeling gegeven door van ooyen.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 21-05-09

Datum beoordeling: 21 mei 2009

naar mijn mening is het park leuk, maar niet als je zegt wat een super park!! ik vind dat er meer variatie aan eten op het park moet zijn en niet alleen friet en ijs!!!! een gewoon broodje met beleg is niet verkeerd en een poffertjes kraam mag ook wel ik heb verschillende mensen horen klagen......wc ,s zijn ook niet schoon!! de attracties zijn leuk als je boven de 1.30 bent......voor ons geen 2e keer meer . helaas!!

Beoordeling gegeven door jeanette.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 01-05-2009

Datum beoordeling: 2 mei 2009

Wel leuk zon dagje met het werk was voor de 2e keer en het eten perfect mensen geweldig gedaan

Beoordeling gegeven door Cor van Rhee.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 JUNI 2008

Datum beoordeling: 20 november 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door M..BEGIENEMAN.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: pasen 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

twee dagen naar kalkar geweest het was fantastisch pretpark in en gratis eten en drinken wat je wilde gezellige kroegjes in het park en het mooiste was dat je kon blijven slapen dus niemand hoefte de bob te zijn alles was goed voor mekaar gr marga

Beoordeling gegeven door marga beemsterboer jonker.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: nn

Datum beoordeling: 2 augustus 2008

alles wat er was is cool

Beoordeling gegeven door 3-4april.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18 mei 2008

Datum beoordeling: 30 juni 2008

een erg leuk en schoon park,genoeg voor kleine kinderen maar ook de iets oudere (tot 12 jaar)kunnen zich vermaken,karten en bv achtbaan,wildwaterbaan,ze mogen de hele dag onbeperkt frites,ijs en limonade pakken,dit zit bij de entreeprijs van 19,50 euro in,dat alleen al vinden de kids erg spannend,en wat handig is,je weet vantevoren wat het per persoon gaat kosten en je hoeft zelf niets mee te nemen. de attracties liggen dicht bij elkaar en er is genoeg zitruimte voor de ouders. het is een echte aanrader,de prijs/kwaliteitverhouding is zeker oke.

Beoordeling gegeven door kernies wunderland.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 28-6-2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Personeel keek bepaald niet vrolijk, en eerste hulp is ook erg slecht geregeld. Verder was het wel leuk.

Beoordeling gegeven door Fam. Jansen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

mooi en schoon park. voor elke leeftijd iets. prachtig terras aan het water. geen gesleep met eten en drinken. frisdrank,koffie,thee,en frites en ijs is gratis.

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 16-06-2008

Datum beoordeling: 25 juni 2008

Was een leuk pretpark maar vond het eten bijzonder matig. Maar dat kan je natuurlijk wel verwachten als het eten gratis erbij zit. Voor kinderen is het wel leuk maar het park is niet echt groot. Zou zelf er niet meer naar toe gaan.

Beoordeling gegeven door Ilse.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-05-2008

Datum beoordeling: 22 juni 2008

Erg leuk park, voor groot en klein. fijn onbeperkt eten en drinken, geen lange wachttijden. gewoon top.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 07-06-2008

Datum beoordeling: 7 juni 2008

Erg leuk voor "kleine" kinderen tot 12 jaar. Voor oudere kinderen vanaf 16 jaar leuk squad-rijden en cart. Voor de tussengroep 12 tot 16 jaar zijn er weinig aktiviteiten. Wel veel patat, ijs en drinken gratis verkrijgbaar.

Beoordeling gegeven door A. van Suijdam.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 7 juni 2008

super leuk pretpark! Veel te doen en ook voor de al grotere kinderen (ong 16) gratis patat ijs en drinken als je op kan! We waren er met onze jongens van 8 en 17 jaar, ze hebben zich allebei prima vermaakt en wij ook! En onze zoon is toch een echte puber! Groetjes Mariette Masurel

Beoordeling gegeven door kernies pretpark.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 - 3 - 4 april 2008

Datum beoordeling: 4 april 2008

Alles was heel goed verzorgt, hotel kamer was goed, eten en drinken was zeer goed. Wie hier over te klagen heeft is thuis niet veel gewent denk ik. Ontbijt, lunch en diner is zeer goed verzorgt, zeer aardig personeel. Op het park zelf was nog niet veel te doen, wij waren daar een beetje te vroeg, maar in de zomer lijkt mij het zeer leuk, en zeker voor gezinnen met kinderen, alleen jammer dat er geen zwembad bij is.

Beoordeling gegeven door Marie-Jose Harbers.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 8-8-2007

Datum beoordeling: 21 maart 2008

het is een woord fantastiche ( zo ook het hotel, aanrader voor kinderen !!! )

Beoordeling gegeven door saskia knapen - van weert.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: geregeld

Datum beoordeling: 1 maart 2008

ik mis een sauna

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: aug .2007

Datum beoordeling: 29 februari 2008

gezellig leuk voor zowel groot als klein . Aardige entree prijs met onbeperkt koffie limonade thee ijs en frite eten .. Voor de kid,s superrrrrrrrr als ze zelf een ijsje mogen pakken .

Beoordeling gegeven door Nicole.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Voor een weekend of dagje uit vonden wij steeds uitgebreide informatie op dagjeweg.nl. We hebben er verschillende gedaan.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 15 oktober 2007

alles piekfijn verzorgd, kinderen grootste lol, niet verveeld eten en drinken in overvloed. Als je er blijft slapen dan maakt het het uitje helemaal UIT, Het eten teveel om uit te kiezen, s'avonds ook genoeg te doen, slaapkamers goed verzorgd en schoon, lekkere bedden. en genoeg tijd om te eten. echt de moeite waard

Beoordeling gegeven door Henny le Fevre.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 17 augustus 2007

Een hele mooie park zelf voor de allerkleinste hebben ze aan gedacht. Alleen wordt er niet vermeld dat je voor somige dingen moet betaalen zoals karten En in druke dagen te weinig personeel dus somige actracties waren dicht dat was wel jammer. Maar zeker wel de moeite waard om een dagje heen te gaan en je hoeft niks mee te nemen je kunt de hele dag je zat eten aan patat ijs en fris drank alleen geen frikandelen en kroketen.

Beoordeling gegeven door henriette weijer.