Beoordelingen Attractiepark Drouwenerzand

All-inn genieten
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20 mei 2018

Datum beoordeling: 21 mei 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een kleinschalig park waar je je kinderen met een gerust hart kan laten rondrennen terwijl je zelf wat drinkt en geniet. Ze kunnen het park niet zomaar uit en door dat het kleinschalig is weten ze je altijd weer te vinden. Wil je met de kids mee? Ook prima, superleuk juist. De attracties zijn geschikt voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Van klein tot die leeftijd is er van alles te doen en te beleven. Wat het uitje zo toegankelijk maakt is dat het een all-in prijs is. Patat, snacks, fruit, ranja, ijs, koffie en thee zit er bij in. Het park is schoon, de attracties zijn goed onderhouden. echt een aanrader!

Beoordeling gegeven door Cindy Strijkers-Brakel.

Leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: -

Datum beoordeling: 24 april 2018

Reisgezelschap: gezin

Het park is overzichtelijk zodat ik mijn kinderen goe op de hoogte kan zien. En Het onbeperkt eten en drinken is super geregeld.

Beoordeling gegeven door Lejla.

We hebben echt genoten, zaterdag 28 oktober hallow
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28 oktober

Datum beoordeling: 28 oktober 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We zijn met onze kleinkinderen op 28 oktober, halloween feest op jullie park geweest, geweldig wat hebben we genoten. Het eten was allemaal even smaakvol, we waren verrast hoe het personeel op een leuke en vriendelijke manier de bezoekers behulpzaam waren. Dit was voor ons de eerste maar zeker niet de laatste keer.

Beoordeling gegeven door Dineke Wijnsema.

Geweldig park : (klein)kinderen hebben genoten
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24 april 2017

Datum beoordeling: 24 april 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Prima gezellig park, prima eten en drinken. Opa (69) met zijn zoon (41) en 2 kleinkinderen. (7 en 9 Jaar). Ze hebben genoten. Het regende zo nu en dan, maar daar kan niemand wat aan doen.

Beoordeling gegeven door familie zijlema, leeuwarden.

Leuk...maar met een duister tintje
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 24-10-2016

Datum beoordeling: 24 oktober 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De kinderen hebben zich prima vermaakt in het park, heel aardig en behulpzaam personeel. We vonden het wel heel erg jammer om geconfronteerd te worden met dood en verderf, zoals bloed, heksen, skeletten, lijkkisten, open graven en al het andere duistere wat met Halloween te maken heeft. Erg triest dat dit in een kinderspeeltuin gepresenteerd en gevierd wordt. We komen graag nog eens terug, maar niet meer in oktober.

Beoordeling gegeven door Fam. Baan.

Vandaag naar pretpark het Drouwenerzand geweest. W
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16-10-20164

Datum beoordeling: 16 oktober 2016

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Betaalbaar entree, vertier voor jong &oud en pata,snacks,ijs,limonade en koffie zoveel als je lust! Leuk voor jong en oud!

Beoordeling gegeven door Halbersma.

Simply the best.
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: in augustus en juli

Datum beoordeling: 21 september 2016

Reisgezelschap: gezin

Het park is het beste wat ons is overkomen. Onze kinderen zijn 5 en 8 en 15 jaar jong. Ze vinden het allemaal geweldig. En zelfs wij als ouders genieten van alles.Eten vrij en drinken ijs ...echt koopje voor zo een mooie dag. Het park is schoon en vooral weinig wespen dit jaar!! Heb geen nadeel.Ons zoontje van 5 heeft diabetes 1 en zelfs voor hem was er ijs.En dit jaar waren we er voor de 2de keer, maar moest ons zoontje direct weer naar huis omdat zijn pomp was los geraakt.We kregen vrijkaarten zodat we een andere keer heen konden gaan..geweldig.

Beoordeling gegeven door Fam van Meurs.

Goedkoop speel plezier
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Juli

Datum beoordeling: 21 september 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geweldig speelpark. Kinderen kunnen hun eigen gang gaan. Voordelig all in. Eten is super goed. .beter dan vele snackbars Super gewoon om daar je kind(eren) zien te genieten, wat ze zeker doen!

Beoordeling gegeven door Corine.

Top park
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 augstus

Datum beoordeling: 21 september 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Je Kids vermaken zich de hele dag . Je kan er lekker eten en drinken heerlijk om daar naar toe te gaan .dat noem.ik nog eens een dagje voor weinig geld en veel genot

Beoordeling gegeven door Patricia kampmeijer.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25 augustus 2016

Datum beoordeling: 27 augustus 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een super leuk park. Wij hebben genoten en zeker ook de kleinkinderen van bijna 3 en 5. Bijna nergens wachten voor een attractie. De kleine man van bijna 3 was niet weg te slaan bij de oldtimers. 'S middags lekker frietjes gegeten en broodjes kroket. Als toetje natuurlijk een ijsje gehaald. Het was warm, maar we konden onbeperkt limonade en water halen. Het park is niet groot maar we hebben ons de hele dag vermaakt.

Beoordeling gegeven door Mia.

Leuke attracties voor kinderen
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 14-08-2016

Datum beoordeling: 15 augustus 2016

Reisgezelschap: gezin

Leuk pretpark. Kleine kinderen v.a. 3 jaar kunnen bijna overal in (meest onder begeleiding). Zeer vriendelijk personeel die tevens de veiligheid goed in de gaten houden. Het enige minpunt is dat het all you can eat concept een bepaald publiek aantrekt. Veel mensen roken echt overal en zijn te lui om hun peuken in de prullenbak te gooien! Ook houden véél mensen de gehele dag tafels en stoelen op de terrassen bezet terwijl de rest van hun gezelschap in de attracties zit! Als je dan met je dienblad vol eten en drinken en een klein kind ergens wil gaan zitten om even te eten dan krijg je ook nog een grote mond omdat de plekken al bezet zouden zijn! Ronduit schandalig! Daar zouden ze echt iets aan moeten doen. Verder een plezierige dag gehad.

Beoordeling gegeven door Monique .

super leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 augustus 2016

Datum beoordeling: 3 augustus 2016

Reisgezelschap: met een groep

Met 8 kinderen in de leeftijd verschillend van 5 tot en met 9 jaar in het pretpark geweest! We troffen het want er was omdat het park 60 jaar bestaat een circus, ons groepje vond het geweldig! Verder is er voor alle leeftijden wel iets leuks in het park te doen zowel buiten als binnen,het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Hoewel het erg druk was vielen ons de wachttijden mee. De kwaliteit van eten en drinken was ook prima en de toiletten netjes en schoon. Al met al zeker een bezoekje waard!

Beoordeling gegeven door B.S.O. Karrabas.

1x nooit meer!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 2-9-15

Datum beoordeling: 2 september 2015

Reisgezelschap: gezin

Verschrikkelijk.!! Hier hooguit gebleven met een kind van bijna 2. Attracties zijn oke en ook 2 jarige hebben er aardig wat te doen.! Het binnen gedeelte is goor en aan vervanging toe.! Het eten was niet lang genoeg gebakken dus dat was slappe patat. Er waren zo belachelijk veel wespen dat als je ergens 2 seconde stil stond er gewoon al 5 om je hoofd heen bleven zoemen.! Bij de kleine Zat er een al bijna in z'n neus.! ze zijn echt niet weg te slaan.! Waardoor je gewoon niet op je gemakkie rond kan lopen, het park heeft vrij weinig wespen vallen! Helaas pindakaas vieze tegenvaller wij gaan nooit meer.

Beoordeling gegeven door N.N..

verbazingwekkend
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 5 augustus 2015

Datum beoordeling: 8 augustus 2015

Reisgezelschap: gezin

Ik heb me eerlijk gezegd de hele dag verbaasd: het was enorm druk, lange rij alleen al om binnen te komen. Toch maar 2 kassa's open. Ook in het park zelf deden de wachttijden niet onder voor de Efteling, overal minimaal een half uur in de rij. Met veel wespen, geen pretje. De prijs was ook verbazend. Laag dus en dat alles inclusief eten Dat was ook gelijk een schaduwkant, want Nederlanders en gratis. Dat werd dus graaien, zoveel mogelijk meenemen. Teveel zagen we later aan de uitpuilende vuilnisbakken waar de broodjes en snacks waar voor men eerst een uurtje in de rij had gestaan zich nu verzameld hadden. Jammer, want de patat en snacks en broodjes waren erg lekker. Tja, ieder voordeel...Al met al was het druk, lange wachttijden, maar de kinderen ( en daar ging het tenslotte om) hebben zich kostelijk geamuseerd. Die waren om 6 uur nog lang niet uitgespeeld

Beoordeling gegeven door oma wes.

echt een heel leuk park
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-08-2014

Datum beoordeling: 31 juli 2015

Reisgezelschap: gezin

Er is echt vanalles voor de kids ook binnen! En het eten is ook heel goed!

Beoordeling gegeven door anita boorsma .

Prima park!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14 juli 2015

Datum beoordeling: 14 juli 2015

Reisgezelschap: met opa en oma

Prettig, dienstbaar personeel, zeer kindvriendelijk. Mooie attracties, lekkere friet en andere snacks, alles van goede kwaliteit en meer dan genoeg. Prettig overzichtelijk, niet te groot park. Wij komen zeker terug, want onze kleinzoon (6 jr.) en wij worden er erg vrolijk van.

Beoordeling gegeven door Leek.

super park met goede service
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27-06-2015

Datum beoordeling: 8 juli 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik heb nog nooit zo goede service gehad als bij Drouwenerzand! Verder een top park, ik ben zeer tevreden over het park en alles er omheen!

Beoordeling gegeven door last.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2010

Datum beoordeling: 22 mei 2015

Reisgezelschap: gezin

wij zijn voor 4jaar terug bij jullie geweest en 2 huisjes gehuurd wegens 40 jaar getrouwd,wij vonden het geweldig we waren met 9 personen waaronder 4 kleinkinderen.we komen zeker nog een keer terug.

Beoordeling gegeven door fam mulderij.

Superleuk!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 mei 2015

Datum beoordeling: 7 mei 2015

Reisgezelschap: met een groep

Ik vind het verder goed, dat het eten en drinken bij de prijs inzit. Alleen daar is dus ook een nadeel van, sommige mensen nemen dan superveel, alleen eten bijna niks ervan op.

Beoordeling gegeven door Sven.

Heel leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 06.05.2015

Datum beoordeling: 6 mei 2015

Reisgezelschap: met een groep

Ik vind alles heel leuk behalve de file voor ijs en eten halen 😢

Beoordeling gegeven door Karine.

geweldig! voor herhaling vatbaar!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: herfstvakantie 2014

Datum beoordeling: 27 april 2015

Reisgezelschap: gezin

Wij hebben genoten van de atracties en het all inclusief eten en drinken! Komen graag terug:-) deze meivakantie 2015

Beoordeling gegeven door maaike kuipers.

geweldige dag gehad
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4 mei 2014

Datum beoordeling: 16 april 2015

Reisgezelschap: met opa en oma

met onze 2 kinderen met aanhang.... en kleinkinderen vanaf 6 jaar tot 14 jaar 7stuks de hele dag genoten ze wouden om 5 uur nog niet naar huis was een super dag en komen dus dit jaar met mijn verjaardag weer naar Drouwenerzand

Beoordeling gegeven door f vd meer.

Het park is echt SUPER leuk!!!!!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28-10-2014

Datum beoordeling: 10 april 2015

Reisgezelschap: gezin

Het is een mooi park, het heeft leuke en grote attracties en een leuk restaurantje. Het is mooi dat het park wel groen kent, want de meeste parken hebben bijna geen groen. (Ik ga als het kan elk weekend naar drouwenerzand met mijn vader en zusje)

Beoordeling gegeven door Merlijn kunst.

megasuperleuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: paasvakantie 2014

Datum beoordeling: 19 maart 2015

Reisgezelschap: gezin

mijn kind beleeft daar de tijd van zijn leven meer kan ik er niet van zeggen hij is dolblij van het begin tot het eind proper park nette staanplaatsen voor caravan zeer mooie plaatsen

Beoordeling gegeven door nico.

fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: vorig jaar

Datum beoordeling: 14 maart 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Voor mensen met weinig is dit een uitkomst om de kinderen ook te laten genieten..

Beoordeling gegeven door f.doornbos.

SLECHT!
1 11111

Bezoekdatum: 7-8-2014

Datum beoordeling: 12 oktober 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Ja er waren allemaal gehandicapten die in de weg stonden, ja ik heb er niks tegen hoor maar het leek net alsof ze ermee zaten te pronken! De medewerkers keken mij arrogant en vies aan, bah! Dik vreet festijn was niet normaal meer, ik kom noooooit meer terug.

Beoordeling gegeven door Annelieke.

super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-09-2014

Datum beoordeling: 19 september 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Echt super leuk en mooi ingericht park echt gezelligheid puur! Ideaal voor mijn kleine man van 2 om zich uitteleven, het eerste wat die zei tien die de volgende dag weer wakker werd was : trein.. hahahaha

Beoordeling gegeven door busemann.

Wie ben je?
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4 september

Datum beoordeling: 13 september 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Op vrijdag 4 september was ik in Drouwenerzand met mijn zoontje. Ik kwam daar een ontzettend leuke man tegenmet zijn dochtertje. Helaas geen telefoonnummers uitgewisseld. Maar zou graag nog een keer in de piratenboot willen afspreken?❤️

Beoordeling gegeven door Zoek.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21-08-2014

Datum beoordeling: 23 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Gezellig park voor de kids spontaan personeel,park ziet er netjes uit toiletten zijn schoon en fris, en dat voor dat geld gewoon geweldig!!!!

Beoordeling gegeven door A.E.B Nunspeet.

Teleurgesteld
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8-8-2014

Datum beoordeling: 8 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Op de site dagje weg wordt geadverteerd dat kinderen tot 3 jaar gratis toegang hebben echter bij de entree wordt duidelijk geadverteerd dat kinderen tot 2 jaar gratis toegang hebben.

Beoordeling gegeven door Fam. Arends.

Veel te druk
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 6-8-2014

Datum beoordeling: 7 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor mijn kleinkinderen van 6en 8jaar was er niet zo veel te doen. De snacks waren van goede kwaliteit, maar het was zo druk dat je overal lang moest wachten, ook voor alle attracties. Het was goed weer en het is vakantietijd,dus niet verwonderlijk die drukte. Ik kom niet gauw terug.

Beoordeling gegeven door C.J urg-van Zweeden.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 30-07-2014

Datum beoordeling: 30 juli 2014

Reisgezelschap: gezin

Leuk park maar in de zomervakantie veel te druk. Lange wachttijden die oplopen tot meer dan een half uur. Tieners hebben vrij spel op peuterattracties, de overwegend erg jonge medewerkers hadden hier geen grip op. Regelmatig in moeten grijpen om te voorkomen dat er gevaarlijke situaties ontstonden. het lijkt ons verder een prima park maar er waren vandaag echt te veel mensen.

Beoordeling gegeven door hilgers.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13 mei

Datum beoordeling: 14 juni 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Prima kwaliteit eten,Personeel uitermate vriendelijk!

Beoordeling gegeven door Kees.

super park
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9-6-2014

Datum beoordeling: 10 juni 2014

Reisgezelschap: met een groep

gisteren 2e pinksterdag geweest met moeder,zus ,en,neefje. superdag gehad , jong ,maar heel erg vriendelijk personeel kom je niet vaak tegen in parken,leuk spookhuis trouwens,mijn neefje van 3 vond't niet zo eng maar wou er geen 2e keer in

Beoordeling gegeven door JH Weeink.

geweldig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30 en 31 mei en 1 juni

Datum beoordeling: 2 juni 2014

Reisgezelschap: gezin

een super leuk, gezellig en overzichtelijk park. eten genoeg (kleine opmerking voor vegetariërs helaas geen snack en de soep ook niet altijd zonder vlees) maar heel vriendelijk behulpzaam personeel en qua prijs niet duur voor een heerlijk dagje uit of wat wij deden een paar dagen en gelijk een huisje erbij gehuurd! :)

Beoordeling gegeven door fam v Ooijen.

toplocatie
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: meerdere keren per jaar

Datum beoordeling: 2 juni 2014

Reisgezelschap: gezin

Supet park niet te groot leuke atracties aardig personeel goeie prijsverhouding, kortom super leuk

Beoordeling gegeven door Smit.

fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 06-08-2012

Datum beoordeling: 23 mei 2014

Reisgezelschap: gezin

Ik geef een 9 omdat ik de attracties die er zijn super leuk zijn , en dat ijsje is daar erg lekker!!! Graag zou ik nog eens heen willen

Beoordeling gegeven door fam. van der Pol.

geweldige park
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: meivakantie

Datum beoordeling: 23 april 2014

Reisgezelschap: met vrienden

leuke attracties voor alle leeftijden, schoon en veilig. Personeel is attent en hulpzaam. Eten is genoeg en lekker.

Beoordeling gegeven door Maria Petersen.

gewldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: augustus 2 dagen

Datum beoordeling: 28 februari 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

all inn formule dus eten en drinken er mooi bij in ook al kun je sávonds nog wel gaan bbq en haha . geen lange wacht rijen bij de attracties. camping is ook goed gekeurd eigen douche hokje bij caravan of tent. en speel tuintje op het veld er voor.

Beoordeling gegeven door m meester.

Super dag gehad GEWELDIG
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 18 08 2013

Datum beoordeling: 19 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

Wij,Opa en Oma hebben hebben er samen onze verjaardag gevierd met alle kinderen en kleinkinderen.kleinkinderen in de leeftijd van 3 tot 15 jaar en werkelijk iedereen heeft een topdag gehad Zeer attent en vriendelijk personeel en ook vooral erg schoon en netjes. Prijs /kwaliteitverhouding meer dan goed Echt een aanrader voor iedereen. Wij waren met 23 personen

Beoordeling gegeven door Martin&Francisca.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 01-06

Datum beoordeling: 3 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

dit park is het aller leukste ,mooiste,kind vriendelijk par die hier in het noorden rijk is! echt top!

Beoordeling gegeven door d kamst.

Super !!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14-06-2013

Datum beoordeling: 16 juni 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Ik heb een gehandicapte dochter van 24 jaar. Ze heeft een geweldige dag gehad. Alle medewekers in uw park waren even behulpzaam en vriendelijk Ik ken uw park al van 25 jaar geleden, toen was het nog een speeltuin. Ik kan alleen maar zeggen, Ga zo door!

Beoordeling gegeven door Henk van der Donk.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21.5.2013

Datum beoordeling: 21 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

leuk park voor jonge kinderen echt super zelfs het pakeren is niet duur zeker geslaagd

Beoordeling gegeven door roorda diender.

Super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 9 mei 2013

Datum beoordeling: 13 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Goed all-in-clusief arrangement, voor elke leeftijd wat, geen geld!

Beoordeling gegeven door Averesch.

We hebben genoten
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10 mei 2013

Datum beoordeling: 10 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Als attractie met opa en oma met kinderen en kleinkinderen ( 14 ) De snacks enzovoort waren heerlijk

Beoordeling gegeven door H.Wolfard.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: vorig jaar

Datum beoordeling: 14 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

prijs en kwalitiet verhouding vonden we goed terwijl het niet zo groot was

Beoordeling gegeven door bart.

TOP!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Juli 2012

Datum beoordeling: 10 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk, betaalbaar en kinderen hebben zzich geweldig vermaakt

Beoordeling gegeven door Annalies.

SUPER!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16 juni

Datum beoordeling: 3 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vriendelijk personeel, aantrekkelijke prijs, alles is kids toegankelijk echt prettig om te ervaren

Beoordeling gegeven door sabrina.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12 juli

Datum beoordeling: 13 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat je allemaal voor die prijs krijgt dat maak je op geen enkel park mee. In een woord super.

Beoordeling gegeven door Scholten.

Geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4-7-2012

Datum beoordeling: 4 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Bijzonder aardige en behulpzame medewerkers, zéér kindvriendelijk, gericht op veiligheid en plezier voor de kinderen. Super all-inclusive concept! De kinderen 1,5 en 3,5 hebben een heerlijke dag gehad. We komen zeker terug!

Beoordeling gegeven door N.N..

super,echt genoten!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17-06-2012

Datum beoordeling: 17 juni 2012

Reisgezelschap: gezin

geen lange wachtrijen,leuke attracties voor kleine en oudere kinderen,eten en drinken inclusief,aardig personeel en het personeel doet z'n best om alles netjes te houden ( vooral bij het buffet) Dit was een super leuke vaderdag en we komen snel weer terug.(ook al is het een uur rijden,zeker de moeite waard!!!)

Beoordeling gegeven door Laury Lans.

Wow
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28 mei 2012

Datum beoordeling: 9 juni 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

6 jaar geleden voor het eerst geweest, sindsdien is het park alleen maar verbeterd! De formule van de alles in 1 prijs werkt prima. Wij kwamen op een warme dag en dan zijn de waterorgels toch favoriet. De atracties zijn goed verzorgd, het personeel weet waar hij mee bezig is en let goed op de veiligheid. Het park was schoon en er liepen constant medewerkers rond om dat zo te houden. Zelfs de toiletten waren brandschoon, ieder half uurwerken ze schoongemaakt. De kassiere maakte iedereen erop attent dat ze niet langs de straat moesten parkeren maar dat iets verderop een parkeerterrein was, slechts 3 euro per dag. Ook ander personeel was zeer attent, mijn dochter liet haar ijsje vallen omdat een jongentje haar aanstootte, iemand van de ijswagen zag dat en kwam een nieuwe brengen. Wij gaan zeker vaker heen.

Beoordeling gegeven door A Tatar.

Leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 03-05-2012

Datum beoordeling: 4 mei 2012

Reisgezelschap: met een groep

Al eerder geweest, maar het blijft leuk voor de kinderen. Overzichtelijk park. Van 4 tot 12 jaar blijft het de hele dag leuk. Voor 13 jaar en ouder is het na een halve dag qua attracties wel klaar. Maar je kunt op verschillende plaatsen zitten mensen kijken en/of eten. All in formule is ideaal. Voor één bedrag klaar voor de hele dag. En voor elk wat wils. Het fruit was even zoeken (in de souvenirshop!), maar uiteindelijk gevonden. Met de jongere kids zeker nog een keer heen. De 13+ gaan liever ergens anders heen een volgende keer...

Beoordeling gegeven door Monica.

Hartstikke leuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 8 april 2012

Datum beoordeling: 10 april 2012

Reisgezelschap: met partner

Mooi klein park. Geen lange wachtrijen. Hartstikke leuk. Betaalbaar, dus niet duur. Normaal gesproken betaal je 30 euro per persoon en nu 30 euro voor 4 personen (kinderen tot 3 jaar gratis). Voor herhaling vatbaar. Ook voor familie uitjes ideaal.

Beoordeling gegeven door Tineke de Graaf.

leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24-8

Datum beoordeling: 26 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

2e keer met jonge kinderen (1-4). Na 15:00 uur voor de helft naar binnen gegaan. 3 uur parkbezoek is lang genoeg voor onze kinderen. Het was druk, maar de wachttijden vielen erg mee. Eten was prima. Lekker dat er nu ook fruit bij is. Ideaal attractiepark voor kinderen tot 10 jaar.

Beoordeling gegeven door Rietjens.

Helemaal geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1 augustus tot 4 augustus

Datum beoordeling: 9 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is een geweldig park, heel deskundig en vriendelijk personeel, heel leuk met kinderen, het eten smaakt echt heel goed en alles onbeperkt. We hebben in het hotel gelogeert, en ook dat was helemaal geweldig. Mijn dochter wilde er het liefst wonen. De komende jaren zien ze ons zeker terug!!

Beoordeling gegeven door Nicoline.

Prima concept en leuk voor jong EN oud
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: van 7 juli - 15 juli 2011

Datum beoordeling: 8 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vanaf de opening tot 1 minuut voor sluitingstijd kan je onbeperkt eten en drinken: - patat - frikandel - kroket - hamburger - softijs - soep - fruit - koffie - thee en - limonade Er is een binnenspeeltuin, een indoor ezelbaan (geen dieren), botsauto's, schommelschip, waterspeeltuin, etc. Kortom voor elke leeftijd een ideaal dagje uit!! Wij hebben ons alle 4 prima vermaakt (we zaten in een huisje vlak naast het pretpark) de gehele vakantie lang !!

Beoordeling gegeven door Arthur van Hienen.

super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 07-08-2011

Datum beoordeling: 8 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

alles is netjes en goede controlle bij de atracties en de snacks zijn prima er was zelfs vers fruit en dat allemaal voor een all in prijs.

Beoordeling gegeven door van willigenburg.

super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 07-08-2011

Datum beoordeling: 8 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

alles is netjes en goede controlle bij de atracties en de snacks zijn prima er was zelfs vers fruit en dat allemaal voor een all in prijs.

Beoordeling gegeven door van willigenburg.

Geweldige ervaring
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2011

Datum beoordeling: 2 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hebben een super leuke dag gehad en gaan er zeker vaker naar toe. Gewoon ideaal dat alles is inbegrepen: entree, eten, drinken, ijsje etc. Onze dochter heeft enorm genoten, en wij zeker ook!

Beoordeling gegeven door B Croeze.

heel erg leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31-07-2011

Datum beoordeling: 2 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

erg leuk voor de kinderen zeer vriendelijk leuke atraccties park netjes en genoeg zitplaatsen

Beoordeling gegeven door jg van der wees.

leuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29 juli 2011 en al 7 jaar lang

Datum beoordeling: 2 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

leuk, gezellig ,er word goed opgelet kleine kinderen komen niet in gevaarlijke dingen,er is genoeg te eten geen gezeur ze kunnen zelf halen wat en wanneer ze zin hebben . ouders hebben ook echt een dag vakantie kunnen lekker in een luie stoel zitten of met de kinderen meedoen net maar wat je wilt

Beoordeling gegeven door fam compagner.

Supercool!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2009, 2010 (meivak, zomervak.)

Datum beoordeling: 1 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij zijn hier met onze kids van 3,6 en 8 geweest. Hebben zelfs een paar keer gekampeerd. Superleuk en de kids hebben zich geen enkele dag verveeld. Bijkomend voordeel is natuurlijk het all-in tarief. Patatjes, frikandelletjes, hamburgers, kaassoufle, limonda, koffie, thee, ijsjes.....Kortom geweldig!

Beoordeling gegeven door schaeffermd@gmail.com.

harstikke leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus

Datum beoordeling: 31 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

gratis eten en drinken, leuke attractie's voor de kinderen.

Beoordeling gegeven door K.E.Bartlema.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juli

Datum beoordeling: 31 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

deze atractiepark is zeer goed voor jong en oud en betaalbaar voor iedereen het is ook nog eens een heel mooi park petje af voor het personeel die zijn ook heel klantvriendelijk en wij gaan binnen kort weer heen

Beoordeling gegeven door akkerman.

gewelldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augu

Datum beoordeling: 31 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

wij zijn in een vakantie huisje geweest het was leuk en ontspannend rust ik geef een acht om dat het waard is een negen zou ook goed zijn geweest maar ik wil het wel bescheiden houden.

Beoordeling gegeven door j van der laan.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 05-06-2011

Datum beoordeling: 30 juli 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

De kinderen kunnen zich de gehele dag vermaken voor een aantrekkelijke prijs.

Beoordeling gegeven door Hennie Noor.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29-7-2011

Datum beoordeling: 29 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Schitterend voor de kinderen, ze kunnen zelf hun gang gaan. Tevens is het eten en drinken goed en handig voor de ouders.

Beoordeling gegeven door Gerda Broertjes.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juli 2010

Datum beoordeling: 29 juli 2011

Reisgezelschap: met een groep

De kids vinden het geweldig en kunnen zich helemaal uitleven terwijl de ouders/begeleiders rustig kunnen zitten onder het genot van een kopje koffie of thee. Het is overzichtelijk waardoor je de kinderen goed in de gaten kunt houden terwijl ze "zelfstandig"rondlopen.

Beoordeling gegeven door Vos.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2010

Datum beoordeling: 29 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

voor gezinnen met een smalle beurs is dit een top ,lokatie het is genieten te top voor kinderen en verzorgenden daarom deze dikke 8

Beoordeling gegeven door h.vd.velde.

geweldig gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-07-2011

Datum beoordeling: 29 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

alles om een kind tevreden te krijgen is aanwezig attracties friet ijs water en gezelligheid

Beoordeling gegeven door jke holthof.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15 juni

Datum beoordeling: 29 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

het is daar geweldig mooi veel assortiment in het eten,ijscokar buiten,wat wil een mens nog meer?

Beoordeling gegeven door ida.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: GISTEREN

Datum beoordeling: 29 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

GEWELDIG WAS HET EN GOED SCHOON DE W.C DE AANTRE ALLES ZAG ER NETJES UIT

Beoordeling gegeven door VAN DER LEEDEN.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2011

Datum beoordeling: 29 juli 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

leuke speeltoestellen. lekker eten, goeie prijs we zijn met de hele familie geweest

Beoordeling gegeven door anneke.

supergeweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16 juli 2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met een groep

Er word goed opgelet of de kinderen groot genoeg zijn om alleen in een attractie te gaan, kinderen kunnen desnoods alleen het park gaan verkennen. Ze hebben het geweldig gevonden en willen er graag weer heen.

Beoordeling gegeven door Elly Snip.

Waar voor je geld!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23 juli 2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Waar in Nederland vind je fantastisch vermaak voor de hele dag voor jong en oud, inclusief entree, eten en drinken voor max.13 euro per persoon

Beoordeling gegeven door Fam. Hollander.

plezier
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: half juni

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De kinderen kunnen zich de hele dag vermaken en het is all in clusieve, waardoor ouders ook weten waar ze aan toe zijn. plezier, overzichtelijk, alles in 1!

Beoordeling gegeven door Fam. Scherjon.

Dikke pret voor jong en oud voor heel weinig geld!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Juni 2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met een groep

Een ontzettend leuk park waar je niet verdwaald (lekker ruim zonder gigantisch groot te zijn). Ontspannen je kinderen vrij laten om in attracties te gaan, zonder bang te zijn ze kwijt te raken. En eten en drinken zit bij de prijs in (de ijsjes niet te vergeten), dus geen extra kosten. En voor de kids is dit al een feest op zich, die kunnen naar hartenlust eten (pas op voor buikpijn :-) ) En dit alles voor maar € 12,00 :-D

Beoordeling gegeven door Carry.

geweldig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2010 zomer

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zo,n ontzettend leuk park voor de kids en de ouders.Kids kunnen heerlijk spelen en ouders genieten op een terrasje.:Leuk en betaalbaar vooral in deze tijd.

Beoordeling gegeven door Monique Burgers.

fantastisch, leuk en veilig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het personeel is geweldig, er wordt goed gecontroleerd of kinderen goed vastzitten in attracties. Mocht een kind zijn ouders kwijt zijn, gaat personeel met het kind aan de hand het park over om samen te zoeken! Waar vind je dat nog? En niet onbelangrijk, het eten (patat en snacks) is niet alleen gratis maar ook geweldig goed, beter dan de beste snackbar in mijn buurt en die zijn echt niet slecht!

Beoordeling gegeven door Jolanda Koezen.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

het is een park leuk voor kinderen,vaders,moeders,opa, en oma,s!!en het is goedkope entree en je kunt zoveel eten in het park als je zelf wilt.de kids vinden het geweldig om hun pataje speciaal of frikandel te maken.en dan het softijs alles onbeperkt!!!!!

Beoordeling gegeven door j.steenstra.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: meerdere keren

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

overzichtelijk, schoon en compleet park! Zowel met jonge kinderen als met wat oudere kinderen kun je je uitstekend een hele dag vermaken in het attractiepark. Wat ik ook een pluspunt vind is dat het inclusief eten en drinken is. Zo lopen de kinderen niet de hele dag te zeuren dat ze iets willen en hou je de kosten beperkt tot wat je uit geeft bij de kassa!

Beoordeling gegeven door hdl.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 mei 2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

t is daar gewoon supper !! er is voor alle leeftijden wel wat ! leuk voor feestje of familie ontmoeting !

Beoordeling gegeven door trea pastoor.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16 7 21o

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

de huis zijn schoon een de mensen de werk zijn hardg gewon gezelig

Beoordeling gegeven door vledder.

allemachtig prachtig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3mei

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

het is leuk voor de kleintjes en ze kunnen zeuren om patat dan krijgen ze patat en ijs en drinken alles bij de prijs incl

Beoordeling gegeven door h wesselink.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-08-2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Het is een erg leuk park voor elk wat wils! Het all inclusive concept is ook erg leuk!

Beoordeling gegeven door Elizabeth.

Super !!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21 mei 2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Kinderen kunnen de hele dag rennen en vliegen in het park, terwijl de ouders (bij mooi weer) heerlijk een boek kunnen lezen op het terras. Eten zit bij de prijs in en de frites en de ijsjes zijn heerlijk.

Beoordeling gegeven door A. de Weerd.

geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 mei 2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Bijna volmaakt, soms wat lang wachten voor de kroketten, maar verder zo leuk, niet zo groot, verzichtelijk, leuke mensen, mijn kleinkinderen uit Frankrijk zijn er dol op! Iedere keer als ze hier logeren, willen ze weer...ze zijn 9 en 10 jaar oud. Vooral dat alles verder gratis is.....ze vinden het geweldig en ik dus ook!!

Beoordeling gegeven door Tineke Ferwerda.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juli 2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Echt waanzinnig voor jong en oud een dag om niet snel te vergeten ........vorig jaar zijn we een week geweest ook at is te kort voor de kinderen

Beoordeling gegeven door ilona van putten.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13 juni 2011

Datum beoordeling: 26 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

alles in 1 voor een leuke prijs!! ideaal voor je gezin met kinderen

Beoordeling gegeven door astrid.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2010

Datum beoordeling: 12 juni 2011

Reisgezelschap: met een groep

Heel makkelijk dat het all in is kinderen kunnen halen wat ze willen en de hele lol beleven, en 's avonds in de auto vol lof over het park praten

Beoordeling gegeven door p.r pouleyn.

geweldig lekker
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: koninginnedag

Datum beoordeling: 10 juni 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Wij hebben genoten, maar de kinderen nog meer. Je kunt er heerlijk eten, en de kinderen vindt je er bijna niet weer.

Beoordeling gegeven door Nieuwenhof.

helemaal fris en fruitig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 05-05-2011

Datum beoordeling: 10 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zowel voor kind als begeleider een goede plek om een dag te vertoeven.

Beoordeling gegeven door al de graaf.

geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26 Juli 2009

Datum beoordeling: 9 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij hadden een huisje naast het park. Konden zo het park op, gehele week incl. Ook konden de kinderen ijsjes e.d. gratis nemen. Een nadeel: geur van uien overheerst een beetje. Verder was het grandioos.

Beoordeling gegeven door Marianne van der Heide-Schelhaas.

De beste prijs kwaliteit
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21 mei 2011

Datum beoordeling: 9 juni 2011

Reisgezelschap: met een groep

Eindelijk iets voor elk budget en daarnaast ook nog leuk voor elke leeftijd. geen giga rijen of wachten. Eten en drinken en ijsjes kan hele dag door en zeg nu een eerlijk; soep, snacks, fruit, patat, koffie/thee met plak koek, limonade, ijsjes, popcorn en toen wij er waren zelfs suikerspin alles voor 1 prijs inclusief de attractie's. Dit kon ik zo waarderen want ook voor mensen die het een stuk minder dan ons hebben is dit ene leuk dagje weg zonder na te denken ojee ze willen misschien nog drinken of ijsje. Top systeem voor een lage prijs een hoge kwaliteit. Zeer kind vriendelijk. Een vd kinderen van 3 vond de piratenboot eng, huilde en men zag het en vroeg gelijk of ze moesten stoppen. Dat is echt niet overal zo.

Beoordeling gegeven door ivonne.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: eerste paasdag

Datum beoordeling: 9 juni 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

Wij zijn met pasen geweest het was heel mooi weer en alles in het park was tiptop in orde.Je kon rustig je patatje halen en overal lekker zitten. Voor groot en klein is er genoeg te beleven. Het is echt een aanbeveling om er een dagje heen te gaan. Je hoeft alleen entree te betalen en verder is alles gratis.

Beoordeling gegeven door Geertje Swart.

Groots in het klein!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2010

Datum beoordeling: 9 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is voor zowel jonge als oudere kinderen geschikt, het eten is all-inn, zelfs de ijsjes. Je kunt er je de hele dag vermaken en alles is dicht bij elkaar

Beoordeling gegeven door randi slagt.

helemaal topppppppppppp
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: week 22

Datum beoordeling: 9 juni 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

gezellig, geen gezeur over een ijsje of i.d. Verder vind ik dat 1 prijs voor alles ook meehelpt om bestemming of attractiepark te bezoeken. We komen ook zonder een prijs te winnen vast nog wel eens een keer terug!

Beoordeling gegeven door a.smit.

geweldige formule
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: mei 2011

Datum beoordeling: 9 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het all in formule is een leuk idee. Alles is ook heel overzichtelijk.

Beoordeling gegeven door de bruijn.

Geweldig voor kids tot max 10 jaar
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24 MEI

Datum beoordeling: 9 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het was een geweldige dag voor een uitstekende prijs. Alles inclusief. De uitstraling zou wat moderner mogen, maar daar hadden de kids van 5 en 4 geen last van, die hebben genoten. En als zij genieten, genieten de ouders ook. Doordat het overzichtelijk is en niet al te wilde attracties is het er heelrijk vertoeven met de kinderen, geen lange wachtrijen en zeer behulpzaam personeel. Kortom een dikke 8!!!

Beoordeling gegeven door Cindy Strijkers.

super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4 juni 2011

Datum beoordeling: 5 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zeer leuk park voor het gezin wij hebben 2 zoontjes van 8 en 10 die vonden het geweldig. Leuke attractie voor ieder wat wils. Zeer schoon park ook toiletten waren netjes. Eten was ook super je kan frites, kroket, frikandellen,hamburgers,softijs,ranja,koffie,thee en sausen zelfs satesaus en uitjes augurken en sla eten zoveel je wil voor die 12 euro echt super leuke dag gehad jammer dat het bijna 2 uur rijden is vanaf leystad

Beoordeling gegeven door boullart.

Geweldig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juli 2010

Datum beoordeling: 2 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor het eerst een park waar je ook met kleine kinderen naar toe kunt. Wij gingen met onze zoontjes van 1 en 3 jaar en de oudste mocht (al dan wel of niet onder begeleiding) bijna overal in en voor de jongste was er ook genoeg te doen. Het feit dat het eten en drinken bij de prijs is inbegrepen is helemaal fijn, want je hoeft dus niets mee te nemen en met kleine kinderen heb je altijd al genoeg spullen om mee te sjouwen. Tel daar de nette verschoonruimte waar je drie kinderen tegelijk kunt verschonen bij op en je hebt een super dagje! De enige keer dat wij als ouders ook eens konden relaxen samen met de kids! Absoluut voor herhaling vatbaar!

Beoordeling gegeven door V. Klein.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1-6-2011

Datum beoordeling: 2 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

leuke attrakties voor alle leeftijden, geweldige sfeer en heel vriendelijke medewerkers.

Beoordeling gegeven door agnes.

Heel erg leuk en overzichtelijk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2010

Datum beoordeling: 1 juni 2011

Reisgezelschap: met een groep

Niet zo heel groot. Niet echt voor oudere kinderen. Fijn dat eten en drinken bij de prijs in zit. Vooral in deze dure tijd is het met een gezin moeilijk om een betaalbaar dagje uit te gaan. En hier is dat goed te doen.

Beoordeling gegeven door Fam. Donker.

Fantastisch!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28-05-2011

Datum beoordeling: 1 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Afgelopen zaterdag met mijn drie kinderen (7, 4 en 2 jaar)geweest. Vooral de Break Dance was super voor de twee oudsten. De kinderen kunnen zich er de hele dag vermaken.

Beoordeling gegeven door Kirsti.

Service gehandicapten ...
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: april 2011

Datum beoordeling: 6 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Rectificatie van mijn vorige bericht … Op 4 mei heb ik geschreven dat de service voor gehandicapten erg slecht is. Hierbij wil ik dat bericht terugnemen want inmiddels heeft Drouwenerzand Attractiepark contact met mij opgenomen en ze hebben aangegeven dat dit niet de bedoeling is geweest. Dus alsnog een goede service voor gehandicapten!!

Beoordeling gegeven door Sabine.

Uitmuntend, heel geslaagd !
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28 april 2011

Datum beoordeling: 5 mei 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Met het feestje van onze zoon Mike hebben wij vorige week een super dag gehad in Drouwenerzand. De kinderen (8 t/m 10 jr) konden zelf alle kanten op en als zij honger of dorst hadden konden zij zich zelf redden. Ook waren er uitdagende attracties voor de grotere durfal en voor de kinderen die iets minder heldhaftig waren was er ook voldoende te doen. De hunebedachtbaan, de piratenboot en de botsauto's waren zeer zeker favoriet. Wij hebben genoten voor 200%

Beoordeling gegeven door Karin Marks.

Slechte service gehandicapten ...
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: april 2011

Datum beoordeling: 4 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Onze oudste dochter (6) is ernstig meervoudig gehandicapt en kan niks eten of drinken, krijgt volledig sondevoeding. Ook kan ze in geen enkele attractie. Toen ik hierover gebeld met het Attractiepark werd mij verteld dat ik gewoon 10,50 euro moet betalen voor haar. Dat is dus makkelijk verdiend voor hun, aangezien ze nergens in kan en niks kan eten en drinken! Ik vind een slechte zaak en zat echt met een rotgevoel. Vandaar dat ik mijn verhaal hier ook even kwijt moet.

Beoordeling gegeven door Sabine.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23-07-2010

Datum beoordeling: 31 juli 2010

wij zijn voor het eerst in drouwenerzand geweest een weekje een huisje gehuurd geweldig bevallen vooral de super zomeravonden zijn geweldig hebben enorm genoten en is zwker voor herhaling vatbaar..was daar met pappa en oma en ook die hebben zich goed vermaakt!!! groetjes boris 7 jaar misschien tot volgend jaar? WIJ KOMEN OP ZEKER WEER!!!!!

Beoordeling gegeven door bouwhuis.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: sept. 2009

Datum beoordeling: 29 juli 2010

geweldig park, al een paar keer geweest maar we blijven komen.

Beoordeling gegeven door carin.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2009

Datum beoordeling: 17 juni 2010

Wij gaan al een jaar of 8 naar DRouwenerzand. Soms voor een dag en ook al verschillende keren in een huisje op het park. We hebben het park van klein groot zien worden en zijn nog steeds erg enthousiast. de kinderen, Nu 13, 11 en 7 vinden het ook nog steeds erg leuk om te gaan. Dit jaar gaan we weer een week. het is wel elke keer spannend in wat voor huisje je terecht komt omdat het wordt verhuurd door particulieren en zij zelf de beoordeling over de kwaliteit van het huisje geven. wat ik ook erg prettig vind is het all-inn concept. Mijn ervaring is dat de kinderen zich echt niet de hele dag lopen vol te proppen met al die gratis lekkernijen maar , dat je als ouder ook niet het "gezeur" hebt van mag ik dit, mag ik dat. Je weet bij voorbaat wat zo`n dag je gaat kosten en hoeft niet steeds nee te zeggen tegen je kinderen. ik geniet op Drouwenerzand omdat mijn kinderen het er naar hun zin hebben!

Beoordeling gegeven door hdl.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2010

Datum beoordeling: 16 juni 2010

een geweldig park, waar ik vaker naar toe zou willen gaan veel atracties die dicht bij elkaar staan personeel is vriendelijk en let zeer goed op de veiligheid ondanks drukte is wachttijd toch zeer beperkt eten en drinken is goed geregeld is echt een aanrader

Beoordeling gegeven door Gans.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: aug. '09

Datum beoordeling: 4 mei 2010

Gezellig park, echt waar voor je geld. lekkere snacks en patat, goed gebakken. Heerlijk softijsje(s!) Leuke attracties voor diverse leeftijden, wachttijden vallen heel erg mee. Toiletten netjes en schoon. Al met al erg leuk om een dagje naar toe te gaan!!

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: WEET IK NIET MEER

Datum beoordeling: 15 januari 2010

we gaan met onze camping elk jaar op camping reisje naar drouwenerzand. Ik vind het daar super leuk je kunt er gratis eten en overal onbeperkt in!!! Ook al ben ik 16 jaar ik vind het er nog steeds chill :)

Beoordeling gegeven door WTF.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 19 oktober 2009

Super leuk! Mooi all-in je weet direct wat het kost en super veel gave atracties voor de kinderen. Voor herhaling vatbaar!!

Beoordeling gegeven door I. van Aart.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 keer per jaar

Datum beoordeling: 17 oktober 2009

of het nu regent of mooi weer is, of je nu met grote kinderen of kleine kinderen gaat, of je nu weinig te besteden hebt of veel: er is overal aan gedacht! Binnen en buiten, speeltoestellen voor groot en klein, zitplaatsen genoeg, eten en drinken al inbegrepen en wanneer we echt niet zoveel te besteden hebben gaan we om 16.00 heen! Echt super! Onze 4 kids joelen als we weer gaan.

Beoordeling gegeven door Liesbeth Venema.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 3 oktober 2009

Datum beoordeling: 4 oktober 2009

het is vet leuk daar

Beoordeling gegeven door 3 oktober 2009.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2009

Datum beoordeling: 2 oktober 2009

IK geef een voldoende omdat het een leuk park is voor iedereen. Het is niet duur en alles is inclusief. Geweldig. Ik raad het park iedereen aan.

Beoordeling gegeven door P.Brugge.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 30 juli 2009

Datum beoordeling: 17 augustus 2009

Het wordt tijd dat ze gaan uitbreiden. 30 minuten wachten voor een wc. Lange rijen (zeker eeb half uur wachten) om eten te bemachtigen. Ijsjes moet je gelijk als je het krijgt oplikken. Veel te waterig. Meerdere punten waar je eten kunt ophalen. We gingen er vaak naar toe, maar met deze punten is hetr de vraag of we er wel weer heen gaan. Wat wel goed is: de wc. worden regelmatig schoon gemaakt. Goede zaak

Beoordeling gegeven door n.n..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17 juni

Datum beoordeling: 7 augustus 2009

Het is een super park en waar kan je tegenwoordig voor deze prijs eten en plezier beleven. Onze kinderen kan je geen groter plezier doen dan een dagje Drouwenerzand!!!

Beoordeling gegeven door Brouwer.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17 juli t/m27juli 2009

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

wij zijn met zijn 4 ren(moeder en 3 kindren)twee weken naar actractiepark drouwernerzand geweest de kindren hebben zich daar prima vermaakt al was het slecht weer er was genoeg te doen voor jong en oud

Beoordeling gegeven door a meesters.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 200709

Datum beoordeling: 23 juli 2009

IK VIND HET HIER ALTYD MOOI IK GA ER REGELMATIG MET MAMA EN PAPA HEEN

Beoordeling gegeven door SANNEKORT.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2008

Datum beoordeling: 21 juli 2009

wij zijn er op vakantie geweest en het is echt super mooi en heel goed het eten is perfect en netjes verzorgd ik geef ze echt een 10

Beoordeling gegeven door vereijken.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: weet ik niet

Datum beoordeling: 18 juli 2009

het is een leuk pretpark je kunt zo veel eten en drinken

Beoordeling gegeven door vertel ik niet.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 juli

Datum beoordeling: 15 juli 2009

Leuk opgezet park. Vriendekijke mensen. All inn een prima idee,zo kun je met een laag budget toch nog leuke dagjes uit zonder al te veel gesleep met eten en drinken van thuis. En bovenal betaalbaar.

Beoordeling gegeven door Mevr.Rooth-Hagen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 juni 2008

Datum beoordeling: 6 juli 2009

het was een hele leuke ervaring voor ons mijn kinderen waren na dat dagje helemaal voldaan wij waren toevallig langsgekomen en zagen het park in een klap atractiepark en eten en drinken voor een goeie prijs

Beoordeling gegeven door angelique lotman.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25 april 2009

Datum beoordeling: 21 april 2009

echt een aanrader.... en de kinderen daar heb je geen kind aan en ook nog all in inclusief, wat wil je nog meer!!!!!

Beoordeling gegeven door hoek.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17 July 2007

Datum beoordeling: 8 maart 2009

Gezellig park. kinderen konden steeds in het pretpark. lekker ijsjes eten en veel friet!!!???? vette 9 als cijfer.

Beoordeling gegeven door Marianne van der Heide-Schelhaas.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Juli 2007 (laatste keer)

Datum beoordeling: 31 oktober 2008

Dit park is geweldig voor de jeugd tot 12 jaar. Zeer overzichtelijk, de ouders kunnen rustig op een terrasje gaan zitten en de kinderen (als ze niet té jong zijn) vanaf een afstand in de gaten houden. Leuk is ook, dat snacks en limonade gratis zijn! Wij zijn er drie keer geweest (een week in een huisje in het park doorgebracht) en eigenlijk wil ik er nog wel een keer heen, maar onze pubers willen nu meer "enge achtbanen"...... Ach, ik heb nog twee kleine neefjes!

Beoordeling gegeven door Joan Wagemans.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: meivakantie 2008

Datum beoordeling: 1 oktober 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 augustus 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Een erg leuk en kindvriendelijk park. Een soort minikermis. Ik heb twee zoontjes van 2 en 4 (inmiddels 5)en ze zijn op twee attracties na overal in geweest. Ze letten er heel goed op, vooral bij de trampolines, dat iedereen een keer a/d beurt komt. En niet meer dan 1 persoon. Het kost 9.90 euro pp vanaf 3 jaar,maar dan is alles inclusief; eten en drinken hoef je dus niet mee te nemen! En ze hebben er heerlijke soep! Ook binnen kunnen de kids zich prima vermaken. We gaan zeker nog een keer.

Beoordeling gegeven door C. Scholten.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-09-08

Datum beoordeling: 20 september 2008

Leuk familie uitje, voor 9,95 per persoon, incl. onbeperkt ranja, koffie, thee, patat, kroket, frikandel, hamburger, soep en ijs.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Ondanks dat het heel druk was, kon de jeugd toch overal in zonder uren te hoeven wachten. Voor de allerjongsten tot de jeugd van een jaar of 12 is er van alles te doen. zowel binnen als buiten. Voor de ouders is het heel lekker dat eten en drinken bij de toch al lage toegangsprijs in zit. Verwacht dus geen uitgebreide maaltijden, maar wel veel snacks, drinken, ijs, koffie, soep. En dat zoveel u wilt.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 19 september 2008

een heel erg leuk overzichtelijk park. Je hoeft in feite niets mee te nemen. Eten en drinken is inbegrepen. Onze kinderen zijn 14,12 en 9 en die vonden het geweldig!!!

Beoordeling gegeven door drouwenerzand.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 09-09-08

Datum beoordeling: 14 september 2008

geweldig kindervriendelijk park

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: dinsdag 5 augustus 2008

Datum beoordeling: 5 augustus 2008

Attractiepark Drouwenerzand is een kleinschalig park met attracties voor kleine kinderen, maar ook voor iets oudere kinderen. Het eten en drinken zit bij de prijs in. € 9,90 (patat, fricandellen, kroketten (met of zonder broodje), soep, limonade, koffie en thee, softijs. Geweldig toch?! We hebben een leuke dag gehad en zullen zeker nog een keertje teruggaan.

Beoordeling gegeven door Cindy Karrenbeld.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: eind augustus 2008

Datum beoordeling: 5 augustus 2008

Hartstikke leuk attractiepark,voor een goede prijs net onder euro 10,00.Daarbij zit in ijs,patat,soep,ranja,koffie of thee en andere snacks.Waar vindt je dat nog voor die prijs.Het attractiepark is geschikt tot ca. 12 jaar vindt ik.Het is overzichtelijk kinderen hebben daar veel plezier.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 03-08-08

Datum beoordeling: 3 augustus 2008

we waren met 6 volwassenen en 3 kinderen nog nooit zoiets beleefd gratis eten en drinken wij dachten jaja dat zal wel,maar inderdaat alles was gratis en het entree bedrag viel ook niet tegen nog geen tien euro,zo kunnen mensen met een kleine beurs ook eens een dagje uit,geweldig groot en klein heeft genoten hartelijk dank.

Beoordeling gegeven door fam apeldoorn.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29 juli 2008

Datum beoordeling: 30 juli 2008

De kinderen hebben genoten en als de kinderen genieten, hebben wij ook een fijne dag!

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: in juni 2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

het is jammer dat er zoveel verbouwd werd.er was een klein souvenierswinkeltje, had wel groter gekund, en er was 1 restaurant wat open was.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 3 juni

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door laurens.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: Oktober 2007

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Een leuk attractie park voor de kids... lkkr overzichtelijk en kids kunnen heerlijk hun gang gaan.. En...de hele dag frietjes,hamburgers en frikandellen kroketten en kaassouffles's en heerlijke soep en broodjesen ook nog ijsjes. Koffie, thee limonade. Zit alemaal bij de prijs inbegrepen Super genoten

Beoordeling gegeven door D. de Vries.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 8 juli 2008

Dit park is een waar feest voor kinderen tot een jaar of 11. Het is voor de ouders overzichtelijk en de kinderen kunnen zelf in leuke attracties. Wat ook niet onbelangerijk is, dat is de veiligheid. Het is veilig. Voor de inwendige mens is er ook van alles, patat, snacks, drinken, soep etc... alles inclusief. Wij vinden het een fijn park!

Beoordeling gegeven door fam. van Dalen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2003 2004en 2005 ongeveer

Datum beoordeling: 7 juli 2008

vele jaren hebben wij met onze kinderen genoten op het drouwenerzand. prachtig park, heerlijk eten erbij voor de kinderen, en een prachtige omgeving. ook troffen wij het elke keer met de huisjes, die ook erg mooi waren. al met al een topper.

Beoordeling gegeven door fam. schoneveld.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: Pinksterweekend

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Het Attractiepark was prima, maar het huisje dat we gehuurd hadden was uit de tijd van Anton Piek,het was muf en voldoet niet meer aan de wensen van deze tijd.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 15 juni 2008

Datum beoordeling: 26 juni 2008

Eigenlijk willen wij het cijfer 7,5 geven. Wij zijn dit jaar een aantal keren met een groot gezin naar Drouwnerzand geweest. De 1e keer omdat de middelste zoon jarig was, daarvoor kreeg hij een kado en de kinderen allemaal een zakje snoep. Nog een keer met een ander gezin en de 3e keer met 2 zonen en een neef van 16 jaar na 16:00 uur. Iedereen heeft uitermate genoten. Er was iets te doen voor de kleinste van 20 maanden en ook voor de oudste van 16. Dus een attractiepark voor het hele gezin. Wat wij vooral erg gewaardeerd hebben is het feit dat ze ook aan de grotere gezinnen denken door na 16:00 uur de helft van de prijs te berekenen terwijl je ook dan nog steeds van het all-in gebruik kunt maken. Dit houdt in soep,eten,drinken en ijs zoveel als je maar op kunt. En dat voor een prijs van nog geen € 10,00 pp of / € 4,95 pp na 16:00 uur. Datum laatste bezoek is genoteerd

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 21 juni 2008

leuk pretpark voor kleine kinderen.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2006

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Voor kinderen tot 12 jaar erg leuk. In het pretpark zelf kan je gratis patat, snacks en ijsjes krijgen. Entree is niet zo duur. De huisjes bij het pretpark zijn goed onderhouden en te huur voor een redelijke prijs waarvan sommige zelfs inclusief pretpark zijn. Het enige nadeel is dat er in het bungalowpark/camping geen winkel of kantine is.

Beoordeling gegeven door Drouwenerzand.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 29 mei 2008

Relatief goedkoop. Je betaalt 1 bedrag voor entree en onbeperkt eten en drinken, € 9.90. Dus je weet precies waar je aan toe bent. Leuk park voor de kinderen. Ook het telefoonmuseum valt in de smaak, ook nog voor de wat oudere kinderen

Beoordeling gegeven door M. Souverijn.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 27 mei 2008

Erg leuk voor onze zoon van 3. Door all-inn formule goed te doen met hele gezin. Leuk tot ca. 8 jaar, volgens ons. Wij komen zeker nog eens terug

Beoordeling gegeven door B. Grutter.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 26 mei 2008

De kinderen hebben het geweldig naar hun zin gehad. Ze konden eten en drinken zoveel ze wilden en ravotten de hele dag.En pa en ma.... die zaten lekker te genieten op het teras!! Bedankt, het was geweldig!

Beoordeling gegeven door S. Lensen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 mei 2008

Datum beoordeling: 12 mei 2008

Wat ik zo super vind aan dit park is dat men rekening houdt met kinderen die een autistische stoornis hebben en een 'autipasje' hebben. Deze kinderen kunnen in bepaalde gevallen, voorrang bij een attractie krijgen. Kijk, hier kijken ze niet alleen naar een lichamelijke handicap, maar ook naar een handicap (want dat is het écht) die vaak aan de buitenkant niet te zien is. Ik kan iedereen dit park aanbevelen!!

Beoordeling gegeven door H. Koster.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 20 april 2008

De kinderen genoten van de atracties, zonder lang te hoeven wachten.Ook konden ze klimmen en klauteren.Er is vertier voor de jongste en de oudste. Zelfs een papa ging keer op keer in het schip! Onze jongste heeft wel zeven ijsjes op!en de frietjes waren heerlijk! Dit alles voor een luttel bedragje. Wij willen nog een keertje terug!

Beoordeling gegeven door fam van Wel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: diverse keren vorig jaar

Datum beoordeling: 17 april 2008

Lekker dicht bij. Niet te groot. Niet te duur en heel erg leuk voor een middagje veel plezier. Ook ideaal voor een kinderfeestje.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2007

Datum beoordeling: 28 maart 2008

super zeker voor kleine kinderen en helem als je buiten het seizoen gaat dan voelen ze zich echt groot

Beoordeling gegeven door wendy nijholt.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 14 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 14 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: eind augustus 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Het is een klein maar gezellig pretparkje met atractie voor grote kinderen en kleinere kinderen. Wij zijn er al een heleboel jaar geweest en iedere keer zie je vernieuwingen aan het park. De entree prijs is goed betaalbaar als je het verglijkt met andere pretparken en je kan de hele dag gratis eten en drinken want dat zit bij de entree prijs inbegrepen. Als het druk is dan moet je wel lang wachten om je bordje vol te krijgen. Maar onze kinderen nu 9-7-7 vinden dit altijd helemaal top.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 9 maart 2008

lekker all inn en een compleet feest voor de kids.

Beoordeling gegeven door J. van der Wal.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 7 maart 2008

het was prachtig daar de kinderen zie de hele dag niet weer onbeberkt eten en drienken voor een vriendelijke prijs

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 19 februari 2008

hartstikke leuk park inclusief eten en drinken, goed verzorgd

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 10 november 2007

heel kindvriendelijke attractiepark waar kinderen tot 12 jaar en ook ouders heel veel plezier hebben, niet te groot en in de vakanties niet te druk, en economisch erg voordelig dit vanwege het feit dat eten en drinken in het park ook bij de entree prijs inbegrepen is, echt een leuk dagje uit, waarbij openbaar vervoer ook goed geregeld is. Met vriendelijke groet, Mariska

Beoordeling gegeven door m.wezelreding@chello.nl.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 25 oktober 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door DeHaan.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 30 september 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 27 augustus 2007

heel leuk bescheiden "klein" pretpark, super dat het eten en drinken gratis en onbeperkt is! niet te geloven dat dat kan! leuke attracties, ik denk tot een jaar of 10 leuk, daarna veel dingen te kinderachtig. Wij zijn eenlang weekend geweest met 6 en 8 jarigen, vonden het top. Personeel is ook heel aardig en behulpzaam.

Beoordeling gegeven door janet.