Beoordelingen Laco Driebergen

Onvriendelijk voor personeel en klant
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 7-08-2018

Datum beoordeling: 7 augustus 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Jammer dat het er zo aan toe gaat bij een zwembad met zoveel potentie en zo’n mooie ligging. Het buitenterras was dicht ondanks de enorme drukte. Wij hadden een aantal stoelen meegenomen (die al in het bos stonden) naar een schaduwplek in het bos. Een personeelslid deed de ronde en wij moesten binnen een uur zorgen dat de stoelen op het gesloten terras stonden, alwaar we er wel op mochten zitten. Dit hadden wij netjes gedaan. Niemand van de mensen die ook aangesproken werden deed dit. Verdere handhaving was er niet. We wilden een patatje bestellen en moesten hiervoor 45 min. in de rij. Het personeel was er om 7.00 uur in de morgen al onder extreme hitte. Hier werden ze over het algemeen niet vriendelijker door. Op het terras werden we weer aangesproken of we de stoelen wilden verdelen over het terras

Beoordeling gegeven door Willianne van Beek.

Oud en vies
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 5-1-2018

Datum beoordeling: 6 januari 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Water was vuil van kleur, net als de tegels. Zaten zelfs los. Kinderen met rode ogen door gebonden chloor..

Beoordeling gegeven door Marcel.

veel chloor.
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 27/02/017

Datum beoordeling: 27 februari 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

ik was er in de voorjaarsvakantie. het bad was overvol. kon werkelijk je kont niet keren. de kinderen van 4 en 8 jaar hebben zich wel prima vermaakt.

Beoordeling gegeven door donkers.

Onhygiënisch vuil verouderd zwembad
1 11111

Bezoekdatum: 27 juli 2016

Datum beoordeling: 24 juli 2016

Reisgezelschap: gezin

Overal vuil, algen en kapotte tegels. Erg smerig, gevaarlijk en onhygiënisch ook! Nooit meer!

Beoordeling gegeven door Lotte.

gezellig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: januari 2011

Datum beoordeling: 10 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

het is een leuk, groot máár overzichtelijk zwembad. Ondiepe gedeelte( kinderen < 3) goed gescheiden van het "grote"water

Beoordeling gegeven door i leppers.

heel leuk,veilig,
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-4 2001 3-5- a.s

Datum beoordeling: 3 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

ons zwembad in leersum bezoeken wij sinds vorig jaar niet meer, omdat we het zo naar onze zin hebben bij jullie! in leersum ging ik niet of nauwelijks het water in om te zwemmen, of met mijn kind te spelen en zwemmen,nu ben ik uren lang in de baden te vinden! het is er ook veilig,er wordt zo goed opgelet in leersum is het, personeel gezellig met elkaar in gesprek waardoor de ouders extra alert moeten zijn.

Beoordeling gegeven door fam van panhuis.

gezellig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-10-2010

Datum beoordeling: 13 oktober 2010

Goed zwembad. Gezellig personeel, die erg goed opletten. Mijn dochter zit nu daar op zwemles. Gaat ook goed, met op internet bij te houden hoe je kind vordert en elke maand kijklessen. Het huidige zwemles duurt wel lang voordat ze een a diploma hebben, maar dat heeft met de huidige eisen van het a diploma te maken en niet met het zwembad.

Beoordeling gegeven door Ik .

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 20009

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

Leuk en ruim zwembad. Glijbaan binnen is erg leuk; helemaal donker met flitsende lichtpijlen. Ook leuk is de sterrenhemel boven het bubbelbad. Laatst was er ook een entertainer met oa een radiografisch bestuurbare aap en een soort aquarobics voor kids met liedjes als Theo Theo en Chichiwawawa (oid). Voor de ouders misschien op den duur niet leuk meer, maar de kinderen vinden het schitterend! Buitenbad is ook lekker ruim met beachvolleybal, ligweide en een soort beachclub/loungeterras. De strandstoelen liggen prima! ;-) Toegangsprijs is inmiddels 4.95 geworden, overigens.

Beoordeling gegeven door Joelle.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 juli 2008

Datum beoordeling: 29 juli 2008

Mooi zwembad .en goed personeel op deze drukke dag, hielden toch alles goed in de gaten.

Beoordeling gegeven door P.J.Visser.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: jun-2008

Datum beoordeling: 19 juli 2008

prima zwembad, leuke omgeving

Beoordeling gegeven door de zwoer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9 juli

Datum beoordeling: 19 juli 2008

Altijd een leuk en prettig zwembad ,om met je kleinkind of in de avond uren alleen te lekker zwemmen.

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 3 jaar geleden

Datum beoordeling: 21 mei 2008

ik was 3 jaar geleden aan het zwemmen in de zwoer. Erg leuk en mooi zwembad maar aan de hygiene moet nog wel iets gedaan worden. Overal lagen haren op de grond op de loop-paden en in het zwemwater zag ik onderwater ontlasting, waarschijnlijk van kinderen. Ik voelde me erg vies en ben er sindsdien nooit meer geweest!

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 18 april 2008

Aardig personeel, die gerust de bodem van een bad wat schuin wil verstellen, zodat je met kleine en wat grotere kinderen in hetzelfde bad kunt blijven. Leuke waterglijbaan. Wel wat prijzig.

Beoordeling gegeven door Trouwborst.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 29 februari 2008

Datum beoordeling: 6 maart 2008

We zijn met onze kleinkinderen in het zwembad geweest en hebben heerlijk genoten van bijna alle zwembaden. Het is alleen jammer dat de glijbaan heel donker is. Het zou fijn zijn als de lampjes, die er in horen te zitten, weer gemaakt worden. De disco, met het optreden van een animatie team, was heel leuk. We komen zeker nog een keer terug.

Beoordeling gegeven door J G van Weelde.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 19 januari 2008

super gezellig bad met diverse leuke afleidingen

Beoordeling gegeven door yvonne smits.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 22 oktober 2007

1 van de leukste zwembaden van Nederland. Vooral de glijbaan is supertof (en eng!!!)

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 21 oktober 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..