Beoordelingen Fietsverhuur Zeelen - Vlieland

4
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 14-7-2022

Datum beoordeling: 14 juli 2022

Reisgezelschap: met partner

Fiets bleek slechte achterrem te hebben wat gevaarlijk was op het lange slingerende schelpenpad. Bij inleveren van de betreffende fiets erkende de balie medewerker dat dit bekend was maar dat het de verhuur niet in de weg stond! Ik vond het gevaarlijk en niet verantwoord

Beoordeling gegeven door N.N..

slecht, klantonvriendelijk, kapotte fietsen
1 11111

Bezoekdatum: 20-06-2020

Datum beoordeling: 22 juni 2020

Reisgezelschap: met vrienden

4 e-bikes online gereserveerd.Bij aankomst waren die niet aanwezig op de locatie. We moesten naar een andere vestiging. Ook daar waren ze niet klaar bij aankomst. Aanvankelijk kregen we erg smerige fietsen die technisch niet in orde waren. Erg bereidwillig waren de verhuurders niet. (geen uitleg over werking elektrische fiets, niet bereid om zadels af te stellen, geen opgegeven en gereserveerde framehoogten beschikbaar etc etc.). Uiteindelijk kregen we fietsen die mankementen vertoonden zoals geen bellen, defecte remmen, slappe banden, kraken, rammelen, loszittend voorwiel etc etc. Na anderhalf uur de fietsen retour gebracht. Jammer van de 90 euro. Geen aanrader!!

Beoordeling gegeven door Fam Hermsen/van Hest.

Slechte service
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 16-07-2014

Datum beoordeling: 18 juli 2014

Reisgezelschap: met partner

Geen uitleg als je de fietsen ophaalt. De fietsen worden in je hand gedrukt en er kan amper gedag vanaf. Zadelstellen moet je zelf doen. Koffers komen ze bij het hotel ophalen op de laatste dag en zetten ze op de straat voor de winkel neer. Echter werden de koffers pas om 15:30 gebracht terwijl de boot om 15:45 vertrekt. Dat is absoluut niet relaxt wachten. De koffers worden op straat gedeponeerd omdat er in de winkel geen plek is. Er wordt vervolgens geen toezicht op de koffers gehouden terwijl deze hier langere tijd kunnen staan. Voor ons in de toekomst geen Zeelen meer.

Beoordeling gegeven door Marjolein.

slechte service
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 08-08-2013

Datum beoordeling: 9 augustus 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Ouder E-Bikes voor de volle prijs € 20,=. Half twaalf opgehaald, geen echte uitleg, zadelstellen zelf maar ff doen en ipv 70 km is de accu bij de Boschplaat al bijna half leeg. Via de duinen terug naar West, maar 3 km voor het dorp is de accu helemaal leeg. Daarop geattendeerd is de onfatsoenlijke reactie: dat kunt u toch weten "of gaan we nu roepen wat een waardeloze fiets?" Kortom: geen enkele begrip voor de irritatie dat je voor een hele dag betaald en de accu binnen 4 uur gewoon op is en je alsnog gewoon op eigen kracht en risico voor rug en hernia nog even de laatste kilomers "bergop" de fiets terug gaat brengen, En een grote mond toe. Volgende keer maar een paar meter verder lopen en vooraf een echte E-Bike reserveren. Dikke afrader!

Beoordeling gegeven door Marten Hiemstra.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 09 t/m 12 okt 2008

Datum beoordeling: 19 oktober 2008

De fietsen waren goed, alleen de uitleg over de betaling van 2 fietsen voor 4 dagen is ons een raadsel.Als wij de berekening maken hebben we 20 euro teveel betaald, maar dat is volgens Zeelen Vlieland niet zo. De informatie op de site is oud zeggen zij. Waarom wordt dit dan niet aangepast?

Beoordeling gegeven door L. de Jager-Meerstra.