Beoordelingen Nationaal Park De Biesbosch

fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: bijna dagelijks

Datum beoordeling: 9 juni 2019

Reisgezelschap: met partner

De nieuwe Noordwaard inclusief de Biesbosch is een schitterend natuurgebied. Zeer toegankelijk en volop diversiteit van flora en fauna. Prachtig aangelegde fiets+wandelpaden. Overal fotogenieke momenten te vereeuwigen. En....het hele natuurgebied is ook nog GRATIS( wel zo interessant voor ons " zunige" Nederlanders). Aan de randen zijn er consumptie mogelijkheden en de bereikbaarheid is 100 %. Dus :waarom thuis blijven hangen, als je dit leest ???

Beoordeling gegeven door Han van de Akker.

Weer een teleurstelling !!!
1 11111

Bezoekdatum: 9-04-2015

Datum beoordeling: 10 april 2015

Reisgezelschap: met opa en oma

Voor de 2e maal met onze kleindochter vanuit Belgïe gekomen voor een boottocht in de Biesbosch vanuit het bezoekerscentrum in Dordrecht. 3 Weken geleden was er op zondag enkel een boottocht om 12u. De zeer onvriendelijke mevrouw aan de balie (ze keek ons aan of ze wou zeggen"hoe dom kan je zijn ! " ) zei ons op de website te kijken een volgende keer en gaf een folder mee. Dit nu gedaan hebbende dachten we gisteren te kunnen varen maar ... er waren niet genoeg gegadigden dus.... niks varen !!! Ja zeg, als je iedereen doorstuurt heb je nooit genoeg volk voor op de boot ! "Moet je maar op internet kijken" zei een al even onvriendelijke collega-mevrouw van die van de vorige keer; hoe kan die website nu weten of er genoeg volk zal zijn ?????? De enigen die daar een beetje ijverig zijn, zijn de bevers !!! 3e Keer goede keer ??? Misschien !

Beoordeling gegeven door Van As.

mooiste natuur zuidholland
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-8-2013

Datum beoordeling: 6 december 2013

Reisgezelschap: met partner

Mooie plekken langs de rivieren, als je een bootje huurt..met partner ook romantisch, bootjes niet duur..:))

Beoordeling gegeven door r arons.

Zeer onbeleefd behandeld
1 11111

Bezoekdatum: Vandaag

Datum beoordeling: 16 juni 2013

Reisgezelschap: gezin

Personeel is totaal niet vriendelijk en zeker niet coulant. We waren 20 minuten te laat vanwege een festival in de Biesbosch waar wij niets van af wisten. Dit was ons ook niet mede gedeeld. Door een hele omweg kwamen we te laat. We zouden moeten betalen voor 2 uur maar we mochten hem niet 20 minuten langer lenen. Betalen voor anderhalf uur was ook niet mogelijk. Na enige discussie werd de reservering voor onze neus weggehaald. We moesten maar weggaan en het ging helemaal niet door. Hierdoor geen leuke vaderdag gehad!

Beoordeling gegeven door Krista.

ontzettend leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25 april 2011

Datum beoordeling: 5 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Veel te doen, wandelen, rondvaren, op het water op verschillende manier vertoeven (kano, fluisterboot etc), fietsen, educatief, goed onderhouden.

Beoordeling gegeven door Esther.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: JUNI 2008

Datum beoordeling: 15 juli 2008

MET RONDVAARTBOOT 1 1/2 UUR DOOR DE BIESCHBOS GEVAREN MET EEN FLUISTERBOOT, DAARNA INFORMATIECENTRUM BEZOCHT EN WANDELING GEMAAKT

Beoordeling gegeven door M. VAN KAMPENHOUT.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 juni 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Erg gezellig, kleinschallig, afwisselende activiteiten en een mooie lokatie

Beoordeling gegeven door Yolanda.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: eind april 2008

Datum beoordeling: 28 april 2008

modern gebouw maar binnen veel dingen stuk of niet werkzaam. beverbos bijna klaar en dat zal wel mooi worden. verder is er Veel te doen in de omgeving.

Beoordeling gegeven door kleijn.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 13 april 2008

Datum beoordeling: 18 april 2008

Biesbosch bezoekerscentrum dordrecht en werkendam hebben we afgelopen zondag bezocht. Een prachtige omgeving. Prachtige paden. Helaas geen duidelijke plek en routes aangegeven, dus zelf maar een grote tocht gemaakt. Ook de site is niet echt uitvoerig met info over wandelpaden, dat is jammer en terplaatse zoek je toch een beetje naar een wandelroute. Voor mensen die ongebaande paden willen bewandelen met mooie natuur, vogels etc. een absolute must. Voor de verwende wandelaar moeilijk een goede route te vinden

Beoordeling gegeven door J. Willemstein.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: november 2007

Datum beoordeling: 14 maart 2008

Als je van natuur, wandelen, varen in een kajak, kano, fluisterboot of rondvaartboot houdt, kom dan naar de Biesbosch! Er zijn zelfs boten die varen op zonne-energie! Als je een bootje huurt, krijg je er duidelijke vaarroutes bij. Ik vind het er prachtig. Het Biesboschcentrum geeft heel interessante en leerzame informatie over het natuurgebied, bevers, enz. Het is een doe-centrum. Je kan er dingen voelen, ruiken, vragen beantwoorden door op knopjes te drukken, enz. Dus zeker ook heel leuk voor kinderen! Belangrijk vind ik ook dat het rolstoel toe-en doorgankelijk is.

Beoordeling gegeven door Nadine Desmet.