Beoordelingen CORPUS

Parkeergeld
1 11111

Bezoekdatum: 18-11-2018

Datum beoordeling: 27 november 2018

Reisgezelschap: met partner

Het parkeergeld in de garage van corpus is belachelijk duur. Omdat er in de omgeving verder geen parkeergelegenheid is, dien je daar wel te parkeren. Slim om 7 euro te vragen. Verder is Corpus wel leuk opgezet.

Beoordeling gegeven door N.N..

Te duur voor wat het is!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 5-5-2018

Datum beoordeling: 8 mei 2018

Reisgezelschap: gezin

De rondleiding duurt een uur en is wel aardig. De spelletjes na de audiotour niet heel interessant. Al met al te duur voor wat het is.

Beoordeling gegeven door Gerrianne .

Verrassend!
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: vrijdag 12 januari

Datum beoordeling: 15 januari 2018

Reisgezelschap: met partner

Mijn verwachtingen waren hooggespannen en zijn deels wel uitgekomen... Wanneer loop je nu op een tong of ruik je door een neusgaten van een halve meter doorsnee? Corpus is mooi gemaakt. Je lijkt echt door het binnenste van de mens te lopen... Interessant verhaal ook over de verschillende organen. Wel redelijk oppervlakkig, maar prima. Wel jammer dat het een audiotour is en je bijna niet met elkaar kan en gaat praten. De route naar beneden is heel anders, maar was ook interessant.

Beoordeling gegeven door Nynke.

Jammer
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 16 december 2017

Datum beoordeling: 16 december 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik was met een kind van 7, bijna 8 jaar. Bij het zien vd roltrap durfde hij niet de rondleiding te doen. Op de website staat een minimumleeftijd van 6 jaar en (bij doorklikken) een adviesleeftijd van 8 jaar. De info op de site had duidelijker gekund. We kregen geen (gedeelte) van de kaarten €31 in totaal, vergoed, behalve € 1 korting in de kadoshop. Het was "namelijk vooral de verantwoordelijkheid vd bezoeker" om in te schatten of het kind dit durft. We konden wel het 2e, interactieve, gedeelte bezoeken, dat was wel leuk, maar ik had meer aantrekkelijke games voor jonge kinderen verwacht. Al met al geen aanrader (met jonge kinderen).

Beoordeling gegeven door Tante.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 31-10-2017

Datum beoordeling: 2 november 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Het hele concept zit goed in elkaar het is zeer leerzaam voor jong en oud ik vond het een geweldige ervaring

Beoordeling gegeven door Muijsers.

Leuk en leerzaam... maar duur
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-10-2017

Datum beoordeling: 14 oktober 2017

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Ik vind de oorspronkelijke prijs, zonder de korting van dagje weg, buiten verhouding duur. Bovendien vind ik het schandalig om op zo'n afgelegen plek 7€ voor parkeren te vragen! Dit beïnvloedt mijn tevredenheid over dit uitje. De "reis" was afwisselend en leerzaam. Inhoudelijk moeilijk voor een (jong) kind lijkt me.

Beoordeling gegeven door Dim.

Kinderachtig en niet rolstoel vriendelijk
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: augustus

Datum beoordeling: 22 september 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Corpus is leuk voor kindertjes. Groot minpunt: op hun site staat ''rolstoel vriendelijk'' maar dat is niet waar. Zo lokken ze mindervaliden maar het gaat veel te snel en men krijgt maar de helft mee. Nog niet te spreken over het (verplichte) parkeergeld van 7 euro voor anderhalf uurtje! Een grote geldklopperij daar.

Beoordeling gegeven door Leo vd Meeren.

Alleen leuk als schoolreisje
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 27-10-2016

Datum beoordeling: 29 oktober 2016

Reisgezelschap: met een groep

Met een schoolklas is het oke maar verder een aanfluiting voor deze prijs. Het is niet meer dan wat plastic muren met lichteffecten, wat beeldschermen en hapsnap informatie. Veel organen komen niet aan bod. De weg naar beneden is redelijk. Vanwege de prijs/kwaliteit verhouding geef ik een 4. Meer dan 8 euro is het bezoek niet waard.

Beoordeling gegeven door Peter.

te duur
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 1 september 2016

Datum beoordeling: 1 september 2016

Reisgezelschap: met partner

Te duur voor wat je krijgt. Hadden meer interactie verwacht. De rondleiding vonden wij wel leuk. Alleen de etages erna waren niet naar onze verwachting. Het nodige ons niet uit om te lezen of de spelletjes te doen. Ook het parkeren 6 euro zou anders mogen Wij vonden dit gehele bezoek p.p 8 euro wel genoeg.

Beoordeling gegeven door Femke .

prachtig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 06-12-2015

Datum beoordeling: 7 december 2015

Reisgezelschap: met partner

Geweldig gemaakt en duidelijke uitleg. Minpuntjes: de spekgladde vloer in de entree-hal. Heel naar! En...... De versmelting van eicel en zaadcel is niet het begin van nieuw leven maar van nieuw MENSELIJK leven.

Beoordeling gegeven door Leemhuis.

Fantastisch uitje voor het hele gezin!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29-03-2015

Datum beoordeling: 1 april 2015

Reisgezelschap: gezin

Heel unieke manier om de werking van het menselijke lichaam uit te leggen. Het is in de vorm van een soort mini-attractiepark, wat het voor kinderen ook heel interessant maakt. De speurtocht na de rondleiding was ook heel goed gedaan, want het 'dwingt' de kinderen om alles te bekijken en te lezen. Het is interactief en interessant waardoor het voor jong en oud leuk is om naar toe te gaan.

Beoordeling gegeven door A. van Rixel.

oppervlakkig en niet spectaculair
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 14 februari 2015

Datum beoordeling: 16 februari 2015

Reisgezelschap: met partner

Oppervlakkige informatie over het menselijk lichaam, er wordt gericht op 'wauw', maar dat is al gauw 'ow, is dat het?' De 'reis' zelf is onlogisch opgebouwd. 3D-simulaties interessant en vermakelijk, maar daar kan je de entreeprijs van 18 euro niet mee verkopen. Interactieve infotheek achteraf erg mager: weer geen nieuwe inspirerende informatie maar veel testjes en spelletjes (die te lang duren en waar je niets van leert), en vooral veel reclame.

Beoordeling gegeven door Jose.

matig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 05-07-2014

Datum beoordeling: 6 juli 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

we moesten zoeken waar het was, we moesten uitstappen bij transferium, eerst maar gevraagd hoe we er moesten komen slecht aan gegeven, wel als je met de auto bent, niet als je dus met de bus komt. Niet spectaculair, voor mij geen toegevoegde waarde. Mijn zoon vond het wel erg leuk,

Beoordeling gegeven door konijn.

voldoet niet aan verwachting
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 27-04

Datum beoordeling: 29 april 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Vind alles te summier en ook te weinig afwisseling of verrassingen onderweg, hadden ze wel interessanter kunnen maken met bijv. meer bewegende delen ipv steeds op beeldschermen te kijken.

Beoordeling gegeven door pootjes.

Teleurstellend
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 13-04-2014

Datum beoordeling: 20 april 2014

Reisgezelschap: met vrienden

De eerste biologieles levert meer aan informatie. Veel bombarie, maar is zeer matig. Echt nergens 'verrassend' en dat alles voor een schandaling hoge prijs (17,75), enorme parkeerkosten (6) en een behoorijke wachttijd die je moet door moet brengen in een kale ruimte met dure, smakeloze consumpties. Mijn slechtste museum ooit. Heb het idee dt het alleen commercie is. Feitelijke rondgang en dus museumbezoek is slechts 50 min, incl parkeren is dat een uurprijs van 28,50 excl 'verplichte' consumpties. Veel apparaten waren kapot.

Beoordeling gegeven door Freddy van Faassen.

Cool
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Voorjaarskantie 2014

Datum beoordeling: 15 maart 2014

Reisgezelschap: gezin

Erg leuk een leerzaam. Een unieke ervaring. Helaasdat er een paar knopjes defect zijn in het nagedeelte, maar een groot deel doet het wel gewoon. Voor iedereen van 8 t/m 99 jaar oud een must!

Beoordeling gegeven door CKVBOY.

simpel
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 26-01-2014

Datum beoordeling: 26 januari 2014

Reisgezelschap: met een groep

Best leuk, maar info gaat heel snel en op kinderlijke manier verteld. Niks nieuws gehoord. Aankleding is leuk, maar de luchtverfrisser geur die overal hangt is jammer en in de infotheek deden heel veel dingen het niet. Leuk voor schoolreisjes ofzo, maar voor volwassenen vind ik het de entree niet waard.

Beoordeling gegeven door ik.

leerzaam
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 07-08-2013

Datum beoordeling: 7 augustus 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

was interessant, kunstig opgezet, sommige orgaanaanduidingen iets tekort vooral geschikt voor leeftijd van 10 tot 16 jaar maar wij als volwassenen konden er ook nog wel van leren. prijs mocht wel enkele euro s goedkoper

Beoordeling gegeven door walter.

slecht, zonde van tijd en geld
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: vandaag

Datum beoordeling: 26 juni 2013

Reisgezelschap: met partner

geen mogelijkheden om te parkeren alleen in de eigen parking die zo wie zo 6 euro kost, veel bij de ingang: lang wachten met traag werkende baliemedewerksters, dan een groep vormen om eerst de reis door de mens te maken: vervelend, overdonderend, met het hele snelle praten, de vele indrukken, geen ruimte van een korte stilte om iets op te nemen, naast praten ook muziek op de achtergrond en geluid van de koptelefoon van de medewerkers er tussendoor, je gaat in sneltreinvaart door alle organen, er is geen licht om goed te kijken waar je loopt in verschillende lokalen waar je doorheen gaat nadien in de verschillende lagen kan je nog kijken naar muurborden die heel onoverzichtelijk zijn, en meedoen aan interactieve spelletjes waarvan bij de helft de knoppen niet werken. heel lastig om daarna nog iets te drinken in de hal waar er veel rumoer is van groepen die klaar staan en je verdringen om een plekje,. voor mensen boven de 50 volstrekt af te raden. ik vraag me af of jongeren er hoe dan ook iets van opsteken. jammer, ik had er naar uitgekeken

Beoordeling gegeven door Hilde.

Zonde
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 1 maart 2013

Datum beoordeling: 1 maart 2013

Reisgezelschap: met partner

Erg kinderachtige opzet. Voor kinderen van 6 tot 12. Zonde van het geld en de tijd. €17,50 pp entree. €5,00 parkeren. Belachelijk duur. Verspil hier geen tijd aan.

Beoordeling gegeven door F. Van Orden.

Leuk,ontspannend,leerzaam
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27 februari 2013

Datum beoordeling: 27 februari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vanmiddag naar corpus geweest,een leuke reis door de mens gemaakt,er echt nog wel wat van geleerd,en door de korting was het het best waard,zo,n twee uur binnen geweest,ze hebben er alles Goed voorelkaar,er waren voldoende kluisjes en ruimte voor de jassen en het personeel was behulpzaam en vriendelijk. Echt een leuke tijd gehad,en mijn zoon van negen vond het erg leuk.

Beoordeling gegeven door Henny.

valt erg tegen
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 2 september 2012

Datum beoordeling: 2 september 2012

Reisgezelschap: met een groep

Stond al langer op onze planning, dus vol verwachting aangekomen. Rommelig overkomend, verwarrend verteld verhaal. Vooral voor kinderen slecht te volgen. Telkens het idee dat het verhaal net begon en dan midden in het verhaal abrupt werd afgebroken om naar het volgende lichaamsdeel te gaan vanwege tijdgebrek of zo. Het idee dat je in een lichaam loopt, komt helemaal niet over. Ik had daar veel en veel meer van verwacht gezien de ophef die hierover wordt gemaakt. De pogingen om hier en daar een soort van attractie te benaderen d.m.v. 3d filmpjes en bewegende delen voegen hoegenaamd niets toe. Prijs/kwaliteit-verhouding is niet in orde. Parkeren kan je in de garage voor 5 Euro voor 4 uur en dat opgeteld bij de m.i. hoge toegangskosten, een kat in de zak.

Beoordeling gegeven door Monique.

Voornamelijk leuk voor kinderen
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 17-08-2012

Datum beoordeling: 17 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

Verwachtingen kwamen niet helemaal uit. Het is mooi opgezet en mooie 3D filmpjes. Wetenschappelijke diepgang teleurstellend, wel erg leerzaam voor kinderen.

Beoordeling gegeven door R. Visser.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6-5-2012

Datum beoordeling: 11 mei 2012

Reisgezelschap: gezin

Wij vonden het heel erg leuk in combinatie met omniversum in den Haag ! Je kan er best veel van leren hoe je eigen lichaam werkt!

Beoordeling gegeven door jacqueline de Waal.

Fascinerend!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Mei

Datum beoordeling: 1 mei 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Uniek uitje voor het hele gezin. Dmv roltrappen en bewegende plateaus reis je van beneden tot boven door de mens. Je ziet allerlei ledematen en ingewanden van dichtbij, en dat is allemaal heel leuk en spannend verteld. Onze kids van 8 en 10 vonden het net zo leuk en leerzaam als wij zelf. Erg de moeite waard!

Beoordeling gegeven door Sandra de moor.

superleuk en leerzaam
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-2-12

Datum beoordeling: 24 februari 2012

Reisgezelschap: gezin

Het is heel leuk en leerzaam om te doen en er zijn veel dingen heel mooi gemaakt. Zoals 3D films en de attractie met beweegbare stoelen en er waren ook leuke en leerzame spelletjes. En je kon ook nog in een tv opname met meneer Faber en dan moest je ook nog vragen beantwoorden. En op het laatst kon je ook nog met meneer Faber op de foto. Ik ben er een hele dag geweest en het was super gezellig.

Beoordeling gegeven door hanne .

Tegenvaller
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 19-02-2012

Datum beoordeling: 22 februari 2012

Reisgezelschap: gezin

We hadden er meer van verwacht ten opzichte van de prijs! Veelal video presentaties en doordat je met een groep loopt van max. 16 personen heb je niet alles rustig kunnen bekijken. Het is denk ik meer interessant voor een schoolreisje dan voor een dagje uit met het gezin.

Beoordeling gegeven door M.

Mooi
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17-02-2012

Datum beoordeling: 18 februari 2012

Reisgezelschap: gezin

Wij zijn er als gezin met drie kinderen rond 10 jaar geweest en vonden het een mooie ervaring. Het fijnst was dat je met kleine groepen van 10-15 mensen het gebouw in gaat. Nooit wachtrijen of iets niet goed kunnen zien. Super. Fijn ook dat steeds benadrukt werd hoe bijzonder alles in elkaar steekt. De kinderen en wij vonden het een hele mooie ervaring.

Beoordeling gegeven door Jaap.

Saai en knullig !
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 20-10-2011

Datum beoordeling: 24 oktober 2011

Reisgezelschap: met partner

Op 20 oktober heb ik samen met nog twee mensen “Corpus” bezocht. We wilden eerder dit jaar al een keer, maar omdat we niet gereserveerd hadden mochten we niet mee. Deze keer hadden wij wel gereserveerd en zijn op tijd vanuit Den Helder met de trein vertrokken om op tijd in “Corpus” te zijn. Bij het transferium in Leiden was het nog een hele onderneming om te ontdekken hoe je bij “Corpus” kon komen. Enige bewegwijzering was wel op zijn plaats geweest. Eenmaal aangekomen leek ons erg leuk en spannend. We waren ingedeeld in groep 52 die om 15:23 zou vertrekken. Helaas was dat ruim een kwartier later. Eenmaal op reis viel het mij een beetje tegen. Het is eigenlijk een aaneenschakeling van videopresentaties en was allesbehalve spectaculair. Toen we op het plateau in de baarmoeder zaten dacht ik van nu gaat het gebeuren. Maar nee, we gingen alleen maar omhoog als een hoogwerker. De teleurstelling werd nog groter nadat we het hart zouden verlaten. Het plateau ging niet omhoog en wel 5 minuten hebben we de verrichtingen van een radeloze medewerker kunnen aanschouwen. Uiteindelijk moesten we het hart via een uitgang verlaten, liepen we door het interactieve gedeelte en konden in de keel weer naar binnen. Daar mee werd de beleving van “in het menselijk lichaam zijn” doorbroken en was voor mij de lol er wel af. Al met al een behoorlijke tegenvaller en voor € 16,50 entree.

Beoordeling gegeven door Bert Aalderink.

bijzonder
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 13-08-2011

Datum beoordeling: 13 augustus 2011

Reisgezelschap: met partner

Mooi concept, anatomisch correct, jammer alleen dat het gepresenteerd word als een attractie/museum, want dan zijn ze vergeten het af te maken. Ontvangsthal mist het corpus idee, is te saai, had veel meer mee gekund ivm corpus, filmpje ed, meer aankleding. Roltrap op en…je loopt in het menselijk lichaam maar dat komt vaak alleen naar voren in de muur, de vloer en vaak het plafond hebben jammerlijk vergeten, super lelijk, als je in een winkel zonder systeemplafond naar boven kijkt zie je hetzelfde als dat je door het lichaam van corpus loopt en naar boven kijk, een gemiste kans. Hoor de “stilte” in het oor, alleen niet luisteren naar de herrie van de Airco, lift of wat het ook is. Een kijkje door de neus, vergeten hier HD beeld materiaal voor te gebruiken, de muren en het plafond ziet er top uit tot dat je met de lift naar boven gaat, dan merk je dat de overgang van etages “vergeten” is, een saaie platte vloer. Er wordt verteld dat het lichaam leeft, de mond is mooi uitgebeeld, maar daar staat de tijd echt helemaal stil, jammer de Efteling had hier iets moois van kunnen maken. Als je de hersenen uit stapt stap je ook uit het concept en in een gewoon restaurant, saai maar ok, daarna met een trapportaal welke normaal is in een kantoorpand naar de thema etages, ook hier had meer mee gekund, loop banen ipv een trapportaal. Op de thema afdelingen, welke leerzaam, werkte alles naar behoren, geen defecten gezien. Zoveel mogelijkheden, net zo als de rest van het concept, goed idee, maar voortaan even de Efteling of Disney vragen voor advies, dan had het een super attractie kunnen opleveren, ook voor de wat ouderen.

Beoordeling gegeven door mygmeel.

Tegenvaller
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: Maart 2011

Datum beoordeling: 3 juni 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Misschien waren mijn verwachtingen te hoog, het is een uitje dat al lang op ons te doen lijstje stond. Maar ik vond het nogal tegenvallen. Mijn zoontje van 10 (leergierig type doet het erg goed op school) vond het wel leuk. Goed om te weten mocht je willen gaan: Je moet van te voren reserveren, wat wij hadden gedaan, maar er waren nogal wat andere bezoekers die niet gereserveerd hadden. Voor deze mensen was dus geen plek beschikbaar en die werden zonder pardon terug naar huis gestuurd. De tour was leuk maar ik vond het decor er persoonlijk nogal knullig uitzien. De geluiden waren gelukkig wat realistischer. Gedurende de tour komt er zoveel informatie in korte tijd over je heen dat er weinig blijft hangen als je weer buiten staat. Na de tour ga je weer naar beneden via verschillende verdiepingen waar je interactieve spellen kunt doen op computers. Deze worden gesponsord door producenten van bekende producten en dat is duidelijk te merken. Ook was het erg druk zodat je erg lang moest wachten om een niet bijzonder interresant quizje te doen op een computer of om te kunnen fietsen op een hometrainer. Na 2 uur stonden we weer buiten. Ik vind het daarom ook best prijzig en het is geen uitje dat ik aan vrienden zal aanraden.

Beoordeling gegeven door Brenda.

leuk uitje
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 08-03-2002

Datum beoordeling: 8 maart 2011

onze kinderen van 7 en 9 jaar vonden het fantastisch.Dit is ook een goede leeftijd om dit te bezoeken.Alles goed geregeld,met de audiotour erg prettig. Via ANWB geboekt ,krijg je korting,sleutelhanger en koffie of pakje sap gratis. Daarna zijn we naar het strand gereden om te picknicken

Beoordeling gegeven door lisa.

ECHT LEUK VOOR JONG EN OUD!!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-08-2010

Datum beoordeling: 18 februari 2011

Corpus is echt leuk en leerzaam voor jong en oud, ik was er met een vriend van mij heen ik ben 25 en hij is 48, we liepen tussen kinderen en ouderen en iedereen was aan het genieten. Je kijkt je ogen uit daar, zo mooi is alles gemaakt en je krijgt goede uitleg over alle onderdelen van het menselijklichaam, zodat ook echt iedereen het kan volgen. Echt een aanrader voor het hele gezin!!!

Beoordeling gegeven door Renee de Lange.

Leuk voor het gezin
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-01-2011

Datum beoordeling: 16 januari 2011

Het geeft in drie kwartier een leuk beeld hoe de mens in elkaar zit. Met een koptelefoon en 2 keer onderweg een 3D-voorstelling. Je begint in de knie en eindigd met een lift in de hersenen (op de 7e verdieping) Na afloop kan je lopend per verdieping spelletjes en testen doen.

Beoordeling gegeven door PH.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 9 juni 2010

Datum beoordeling: 9 juni 2010

De rondleiding is goed, maar simpel. De uitleg oppervlakkig, kan beter. De 5D filmpjes zijn leuk, de de liften omhoog goed geregeld. Het interactieve deel slecht. De computers waar je een quiz op kan spelen doen het niet. Jammer. Ons bezoek inclusief eenvoudige lunch duurde iets meer dan 2 uur. Pittig geprijsd!! € 90 Aanrader voor kinderen van ongeveer 10.

Beoordeling gegeven door Jennie.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28-05-2010

Datum beoordeling: 8 juni 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Februari 2010

Datum beoordeling: 3 april 2010

Corpus reis door de mens. Een goed georganiseerd en zeer duidelijk museum waarin op een speelse doch zeer leerzame methodiek inzage en uitleg wordt gegeven van het menselijk lichaam

Beoordeling gegeven door Marien van Zanten.

1 11111

Bezoekdatum: februari

Datum beoordeling: 11 maart 2010

Wat een onvriendelijke, onbeschofte lui aan de telefoon. Het is duidelijk dat de grote partijen (want daar had ik eerst voor gebeld) duidelijk vriendelijke behandeld worden omdat dit interessanter voor ze is. Ik belde nu voor drie mensen voor een verjaardag, nou geen enkel vriendelijke woord, afstandelijke en het gevoel geven dat je teveel bent. Ik heb nu besloten om met ons bedrijf van 200 man ZEKER niet de boel daar te huren. Waardeloos!! niets meer dan dat.

Beoordeling gegeven door BTMA.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 9 maart 2010

Datum beoordeling: 8 maart 2010

Helaas, we hadden ons er zo op verheugd om met onze Engelse vrienden een waanzinnige belevenis te hebben in Corpus. Voor kinderen ongetwijfeld geweldig en leerzaam, voor volwassenen met een normale opleiding/opvoeding valt er niets nieuws te ontdekken. Het geheel doet zelfs wat amateuristisch aan met telkens brilletje krijgen, brilletje inleveren, hekje open, hekje dicht, schokkende bewegingen waar het niet moet en lawaai van de motoren van de "liften" op de diverse etages en veel lopen en staan, vooral voor ouderen best vermoeiend. En wat te denken van de afdaling via de trap van 6 hoog, wij zagen althans geen bordje voor de lift! Voor ons gold, jammer en zonde van het geld.

Beoordeling gegeven door wanda bijster.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-02-2010

Datum beoordeling: 1 maart 2010

Bijzondere tocht door de mens! Qua diepgang van de informatie moet je niet al te veel verwachten, maar het is wel leuk opgezet en goed gebruik gemaakt van de techniek. Voor mensen met claustrofobie niet zo´n geschikte attractie, omdat je een uur door verschillende beperkt verlichte ruimten gaat waar je niet uit kunt (behalve de nooduitgang).

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: paar maanden na de opening

Datum beoordeling: 28 februari 2010

Het was leuk om de binnenkant van de mens te zien ook voor kinderen erg leerzaam. We hebben ons prima vermaakt. Alleen is het wel duur je kan je er niet een hele dag vermaken. Ook denk ik dat het maar een malig is want als je het gezien hebt ga je niet snel nog een keer omdat er niet zoveel verandert.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2009

Datum beoordeling: 20 december 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: oktober 2009

Datum beoordeling: 6 november 2009

Is dit een relaxt dagje uit?? Ben niet eens zo ver gekomen om naar Oegstgeest af te reizen. Personeel aan telefoon zeer onvriendelijk en de website straalt een arrogantie uit die mij de deur dicht doet. Volg eerst maar eens een lesje marketing, wie weet wordt het dan nog wat....

Beoordeling gegeven door Lieke.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2009

Datum beoordeling: 8 oktober 2009

Fantastisch. Het leuke is dat het eens echt iets anders is. Het is géén museum, géén pretpark, géén dierentui.

Beoordeling gegeven door April.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 29 aug 2009

Datum beoordeling: 30 augustus 2009

Het viel erg tegen. Het begon al bij het boeken van de kaartjes. Omdat we de kaartjes (bevestiging ) niet konden printen maar even gebeld. Lang in de wacht gestaan. Een instructie hiervoor op de website zou zeker niet misstaan. Een cursus klantvriendelijkheid voor het personeel zou een goede investering zijn. Omdat je er al vroeg moet zijn hangen er veel mensen rond in de hal. Wat meer stoelen om te zitten zouden welkom zijn. De tour door het menselijk lichaam is weinig inspirerend. De 3D filmpjes zijn leuk om te zien maar erg kort. Ik mis daarin "life" beelden. Er is zoveel meer mogelijk in deze tijd. Erg oppervlakkig. Het is een leuk doel voor schoolreisjes met kinderen van een jaar of 10, niet voor gezinnen en zeker ook niet voor volwassenen. De prijs/kwaliteit verhouding is volledig zoek.

Beoordeling gegeven door Frans.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 30-07-09

Datum beoordeling: 2 augustus 2009

zwaar knudde. een entree van 16,50 voor een paar slechte filmpjes op kleine schermen en wat lichteffecten op plastic lichaamsdelen. Na lang wachten sta je na 45 minuten weer buiten, of je moet nog even langs een paar slappe spelletjes lopen. Prijs/prestatie ver te zoeken. Zeer af te raden.

Beoordeling gegeven door joost_enkhuizen.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 16 juli 2009

Datum beoordeling: 17 juli 2009

Ik vond het erg tegenvallen. Een reis door het lichaam kun je het niet noemen. Er is in de wanden en plafonds e.e.a. gedecoreerd, dat is wel grappig. Verder zie je voornamelijk informatieve filmpjes. Eigenlijk is het gewoon een beetje saai. De terugreis is één groot reclameblok van sponsors. Kaarten kun je alleen online bestellen waarbij je veel gegevens in moet vullen en er een onduidelijke beveiligde verbinding is. Ook niet goedkoop trouwens, net als de consumpties. Feitelijk sta je na een uur weer buiten.

Beoordeling gegeven door Peter.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: februari 2009

Datum beoordeling: 15 maart 2009

Wij, 2 echtparen, waren een paar daagjes uit in hotel Kijkduin. We hebben een heerlijk strandwandeling gemaakt en een bezoek gebracht aan Corpus Experience. Dit is een aanrader voor jong en oud. Leuk en leerzaam.

Beoordeling gegeven door A. Egbers.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26-02-2009

Datum beoordeling: 8 maart 2009

heel erg leuk, heel vernieuwend gedaan met allerlei verschillende effekten, houdt de aandacht gevangen. De rondleiding met headset had van mij nog wel langer mogen duren.

Beoordeling gegeven door Corpus.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober 2008

Datum beoordeling: 7 december 2008

Bijzonder ' museum'. Een reis door het lichaam. Indrukwekkend. Echt de moeite waard. Met de rolstoel gaat heel goed. Steeds wordt je begeleid. Het gaat allemaal erg snel. Er zijn nog mogelijkheden om het geheel nog bijzonderder te maken.

Beoordeling gegeven door Heidi Verschoor.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: november

Datum beoordeling: 6 december 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door h.m. van der vleuten.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: november 2008

Datum beoordeling: 6 december 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door marijke stam.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 25 oktober 2008

Datum beoordeling: 16 november 2008

Ik ben daar met mijn vriendinnnen naar toegegaan. Van te voren moesten we een plek/tijdstip reserveren. De telefonische informatie was weliswaar correct, maar niet heel erg vriendelijk. De aanduiding van Parkeerplaats vonden wij niet duidelijk aangegeven. De ontvangst en rondleiding werd vriendelijk gedaan. De rondgang in het Corpus zelf was leuk, maar we hadden er meer van verwacht. Het was soms zelfs een beetje kinderlijk. Al met al mag er wat kritischer gekeken worden. We hebben best een leuke dag gehad, het was leuk om te zien, maar helaas, we zouden er niet nog eens naar toe gaan of dit anderen adviseren. En dat is jammer. Een 7 omdat het leuk van opzet is, maar meer niet.

Beoordeling gegeven door E.H..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: Weetiknietmeer

Datum beoordeling: 8 november 2008

Ik vond het heel leuk. maar het was wel jammer dat je op de heenweg niet zelf het tempo kon bepalen en dat je kaartjes moest bestellen want sommige mensen kwamen uit groningen en moesten terug omdat ze geen kaartjes hadden. voor de rest was het wel leuk en de terug weg ook wel..

Beoordeling gegeven door TokioHotel .

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18.10.2008

Datum beoordeling: 31 oktober 2008

geweldig leerzaam en leuk bedacht

Beoordeling gegeven door c. ten harmsen.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: nooit

Datum beoordeling: 9 oktober 2008

Studenten van de Universiteit Leiden zijn op zoek naar mensen die per rolstoel het Corpus-museum hebben bezocht en daar klachten over hebben voor een artikel over rolstoelvriendelijkheid van dit nieuwe museum. ken je iemand of ben je iemand met dergelijke ervaringen? mail naar: rolstoelvriendelijk @ gmail.com

Beoordeling gegeven door Vincent.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 01-08-2008

Datum beoordeling: 3 augustus 2008

Afgelopen vrijdag met een vriendin daar geweest. Ik sluit me aan bij de vorige reacties, heel herkenbaar. Ik had verwacht dat je meer door het lichaam zou reizen, door de binnenkant van de vaten, darmen enz. Het is eigenlijk niet veel meer dan informatieve filmpjes die in een menselijk lichaamdecor verwerkt. Er ontbraken ook veel dingen, het is niet compleet. Sumier en grote sprongen. Zo volg je sperma van aanmaak tot bevruchting van de eicel die zich innestelt. Waar de eicel vandaan komt, wordt niets over gezegd, die is daar gewoon. Over vrouwelijke voortplanting wordt nagenoeg niets gezegd. En na innesteling is er ineens een huilende baby, zonder tussen stadia. Zo ook de nieren, de regelen de vochthuishouding, maar daarna niets over urinewegen, noch blaas. De hersenen worden aangehaald, maar het ontbreekt hem aan zenuwen en ruggemerg. Volgens Corpus zijn geraamte, spierstelsel en huid geen onderdelen van het menselijk lichaam. Deze onderdelen komen niet aan de orde. Als rode bloedcel vertrek je uit het hart en beland je direct in een haarvat, de weg erheen wordt overgeslagen. Het oor wordt behandelt, maar het evenwicht wat daarin waargenomen wordt, is niet benoemd. Zo zijn er nog meer overgeslagen elementen. Het is erg gericht op oppervlakkige fysiologie, niet op anatomie. Jammer, want de weg naar boven is maar een uur, ruimte genoeg om het wat uitgebreider en trager aan te pakken. De interactieve spelletjes werkten niet allemaal, dat kan gebeuren, maar ik miste het leerzame. Bij de nieren krijg je vragen die met goed of fout worden beoordeeld, maar het juiste antwoord krijg je niet. Daar leer je niets van. Het tempo was hoog en zeker niet geschikt voor kinderen die niet teveel informatie ineens kunnen verwerken. Jammer vond ik ook dat het hekwerk van de liften voor het beeldschermen vielen. Een echte reis door het lichaam vond ik het dus niet, jammer dat er onderdelen ontbraken. Toch ben ik blij dat ik er geweest ben en nu weet wat het is, er zaten ook best leuke elementen in. Zoals de voorgangers denk ik dat 10-12 jarige de doelgroep is. Toch is dat ook nog beter uit te bouwen wegens de grote sprongen en het overslaan van lichamelijke elementen. De stem in de koptelefoon vond ik prettig om naar te luisteren en de verteller deed het leuk. Het gebouw voelde wel veilig, er is veel aandacht besteeds aan brandvoorzieningen. Geen klachten over het parkeren, noch over de dienstverlening. Duidelijke aanwijzingen en instructies, de kippesoep was lekker! Leuke atractie voor kinderen en schoolreizen. Geen atractie voor een echt dagje uit.

Beoordeling gegeven door Esther Hovenier.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 01-08-2008

Datum beoordeling: 3 augustus 2008

Afgelopen vrijdag met een vriendin daar geweest. Ik sluit me aan bij de vorige reacties, heel herkenbaar. Ik had verwacht dat je meer door het lichaam zou reizen, door de binnenkant van de vaten, darmen enz. Het is eigenlijk niet veel meer dan informatieve filmpjes die in een menselijk lichaamdecor verwerkt. Er ontbraken ook veel dingen, het is niet compleet. Sumier en grote sprongen. Zo volg je sperma van aanmaak tot bevruchting van de eicel die zich innestelt. Waar de eicel vandaan komt, wordt niets over gezegd, die is daar gewoon. Over vrouwelijke voortplanting wordt nagenoeg niets gezegd. En na innesteling is er ineens een huilende baby, zonder tussen stadia. Zo ook de nieren, de regelen de vochthuishouding, maar daarna niets over urinewegen, noch blaas. De hersenen worden aangehaald, maar het ontbreekt hem aan zenuwen en ruggemerg. Volgens Corpus zijn geraamte, spierstelsel en huid geen onderdelen van het menselijk lichaam. Deze onderdelen komen niet aan de orde. Als rode bloedcel vertrek je uit het hart en beland je direct in een haarvat, de weg erheen wordt overgeslagen. Het oor wordt behandelt, maar het evenwicht wat daarin waargenomen wordt, is niet benoemd. Zo zijn er nog meer overgeslagen elementen. Het is erg gericht op oppervlakkige fysiologie, niet op anatomie. Jammer, want de weg naar boven is maar een uur, ruimte genoeg om het wat uitgebreider en trager aan te pakken. De interactieve spelletjes werkten niet allemaal, dat kan gebeuren, maar ik miste het leerzame. Bij de nieren krijg je vragen die met goed of fout worden beoordeeld, maar het juiste antwoord krijg je niet. Daar leer je niets van. Het tempo was hoog en zeker niet geschikt voor kinderen die niet teveel informatie ineens kunnen verwerken. Jammer vond ik ook dat het hekwerk van de liften voor het beeldschermen vielen. Een echte reis door het lichaam vond ik het dus niet, jammer dat er onderdelen ontbraken. Toch ben ik blij dat ik er geweest ben en nu weet wat het is, er zaten ook best leuke elementen in. Zoals de voorgangers denk ik dat 10-12 jarige de doelgroep is. Toch is dat ook nog beter uit te bouwen wegens de grote sprongen en het overslaan van lichamelijke elementen. De stem in de koptelefoon vond ik prettig om naar te luisteren en de verteller deed het leuk. Het gebouw voelde wel veilig, er is veel aandacht besteeds aan brandvoorzieningen. Geen klachten over het parkeren, noch over de dienstverlening. Duidelijke aanwijzingen en instructies, de kippesoep was lekker! Leuke atractie voor kinderen en schoolreizen. Geen atractie voor een echt dagje uit.

Beoordeling gegeven door Esther Hovenier.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 31-07-2008

Datum beoordeling: 2 augustus 2008

Samen met een vriendin ben ik naar Corpus Experience geweest, al zoveel over gehoord, maar nog niet eerder naar toe geweest. Op deze site lazen we behoorlijk wat negatieve berichten (gelukkig ook enkele positieve). Wij hebben ons echter onbevooroordeeld opgesteld en zijn er heen gereden. Ok, parkeren kost wat. Het is de eerste vier uur of een gedeelte daarvan 5 euro (dit is ook op de site te lezen). Maar het is zeker de moeite waard. We werden zeer vriendelijk ontvangen en geen van allen had een i-pod op. Via een koptelefoontje vertelt een meneer iets over het betreffende orgaan waar je op dat moment aanwezig bent. Het is ook niet saai, tijdens de rondleiding moet je soms gaan zitten en/of staan en dan wordt de stoel o.i.d. wat heen-en weer bewogen om iets na te bootsen. Wij vinden dat het een prachtige architectuur heeft en dat het goed is opgezet. Er waren een aantal dingetjes die het niet deden, maar daarmee waren ze druk bezig het te repareren. Wanneer de bezoekers wat rustiger met de apparatuur om zouden gaan, zou het veel minder snel kapot gaan. Kortom: wil je een leuk dagje hebben met wat cultureels in zich? Dan is Corpus Experience zeker een aanrader. En als je uitgekeken bent, lekker naar strand Scheveningen of winkelen in Den Haag o.i.d. Een fijne dag alvast!

Beoordeling gegeven door M..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 28 juli 2008

Datum beoordeling: 29 juli 2008

Ik sluit me aan bij de eerdere onvoldoende beoordelingen: dwingende en onoverzichtelijke site, ontbreken van informatie over parkeren (ook nog eens 5 euro), boeiende audiotour ondanks niveau basisschool (zeker knap gedaaan!), tweede gedeelte heel beperkt met veel defect, met te weinig voorzieningen voor het aantal bezoekers. Voor 8 à 10 euro zeker de moeite waard, de overige 6 euro toch een beetje weggegooid geld. Maal het aantal personen van je groep of gezin, tel uit je winst ...

Beoordeling gegeven door C. van Someren.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 14-7-2008

Datum beoordeling: 15 juli 2008

Wel informatief maar beetje saai De rondleiding op zich is m.n. voor basisschoolleeftijd maar de informatie is juist voor oudere kinderen en volwassen. In het 2de gedeelte was erg veel kapot of nog niet af.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-06-2008

Datum beoordeling: 15 juli 2008

Corpus Experience. Harstikke leerzaam en interessant voor jong en oud. Zit zelfs een goed verantwoo4rd stuk sexuele voorlichting in de rondleiding speciaal voor de kids!

Beoordeling gegeven door Scheijven AH.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Leuk verzonnen attractie. Het is echt iets voor kinderen van rond de 11 jaar. Of voor gezinnen met kinderen in die leeftijd. Voor volwassenen is het een beetje saai en simpel.

Beoordeling gegeven door A.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

leuke ervaring, goed georganiseerd, kleine groepjes dus alles is goed te zien. een echte aanrader vanaf een 10 jaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9 juli 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Een aparte ervaring,een rondreis door het menselijk lichaam. De reis begint in de knie en eindigt in de hersenen. D.m.v.3d-brillen en bewegende stoelen wordt de reis zo realistisch mogelijk gemaakt. Na de rondreis op alle verdiepingen gerelateerde activiteiten. een interessante belevenis.

Beoordeling gegeven door Corpus.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 3 juli 2008

Het Corpus is leuk en leerzaam .voor kinderen vanaf een jaar of zeven.Belangrijk vind ik dat de uitleg, wat bij elk onderdeel van het menselijk lichaam wordt gegeven, leuk en begrijpelijk is ! Alleen heel jammer dat op de educatieve afdeling veel apparaten al stuk waren!

Beoordeling gegeven door Corpus.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

de rondleiding is super, de rest van het museum staat hier niet mee in verhouding. Langer dan 3 uur kun je je niet in het museum vermaken

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 20 06 2008

Datum beoordeling: 20 juni 2008

Wij zijn vanmiddag naar Corpus geweest en vonden het ronduit tegenvallen. Het personeel is alles behalve vriendelijk. Voor 16.50 euro mag je wel meer verwachten dan de oppervlakkige informatie die we kregen. Opvallend was dat in het 2e gedeelte zoveel kapot was. Knopjes kapot, hometrainers die het niet deden, weegschalen die 20 kg minder aangaven (wel fijn natuurlijk!), het spel met de spiraal gaf geen signaal. Kortom een aanfluiting. Wij hadden er een hoge verwachting van maar gingen teleurgesteld naar huis. Absoluut geen aanrader!

Beoordeling gegeven door JML Knijnenburg.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 19-06-2008

Datum beoordeling: 20 juni 2008

Samen met mij man en twee kleinkinderen (12 en 8 jaar) Corpus bezocht. Wij hadden kaartjes besteld voor 15.50 uur. De groep gaat in een hoog tempo door alle verdiepingen. Zeer interessant maar op het goed te kunnen 'beleven' zou het een half uurtje langer moeten duren. De reis naar beneden was ook prima alleen jammer dat een groot aantal zaken nu al defect zijn.

Beoordeling gegeven door A. Hulst.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 11-06-2008 12.00 u

Datum beoordeling: 13 juni 2008

De tentoonstelling, de info is wel goed, maar een totaal nieuw gebouw, nieuwe atractie is onmogelijk voor iemand in een rolstoel. Woensdag met mijn moeder in een eenvoudige rolstoel corpus bezocht. Voor de stoel was er geen ruimte eigenlijk de lift krap, lift plateaus boden geen ruimte, twee steile rollende hellingbanen , tv schermen in de hersenn waar de stoel niet bij kon komen ongeloofelijk indeze tijd. Eeen kleine rolstoel is al een ramp hoe zou het moeten met een elektrsche?

Beoordeling gegeven door L J B W Bakker.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 06-06-2008

Datum beoordeling: 12 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door C Meijer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23 april 2008

Datum beoordeling: 3 juni 2008

Heel erg leuk om door het lichaam te lopen en te zien en te horen hoe een en ander qua organen in werking treed als je bijvoorbeeld een broodje kaas eet. Heel kunstig hoe men de weg naar boven volgt. Ik heb er erg van genoten

Beoordeling gegeven door Liesbeth de Boer.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 27 mei 2008

Datum beoordeling: 3 juni 2008

Mooi museum, prachtig gemaakt. Ik vond alleen de informatie vrij oppervlakkig, had daar wat meer van verwacht.

Beoordeling gegeven door N.N..

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 1-6-2008

Datum beoordeling: 1 juni 2008

Corpus geeft bij aankomst het idee een geweldige attractie te zijn. Schijn bedriegt, de reis door het menselijk lichaam is een weinig informatieve en zeer teleurstellende ervaring. Het interieur waardoor je je als bezoeker verplaatst wordt overtroffen door het eerste het beste kermis-spookhuis en de animaties die hoofdzakelijk videobeelden zijn, zijn bedroevend kinderlijk en oppervlakkig. De 3D animatie door de bloedvaten, vergezeld van bewegende stoelen, is ronduit bespottelijk, en dat geldt evenzeer de "hersenpresentatie". Diepte punt echter is de ingesproken begeleidende tekst op de headset, die met zijn kinderlijkheid en misplaatste humor een regelrechte belediging is van eenieders intelligentie. Ook de reis terug naar beneden door een aantal informatief bedoelde ruimtes is van een treurige oppervlakkigheid en onbeholpen rommeligheid. Kortom, een absolute afrader!

Beoordeling gegeven door Radboud Kemme.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 05-2008

Datum beoordeling: 23 mei 2008

wat je nog niet wist over je lichaam, kom je hier wel tegen

Beoordeling gegeven door o.Kleeser.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 04-2008

Datum beoordeling: 18 mei 2008

Erg leuk voor de hele familie. En ook erg leerzaam. timo

Beoordeling gegeven door Timo Engelhard.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-05-08

Datum beoordeling: 16 mei 2008

Via de media ben ik in aanraking gekomen met corpus. Samen met mijn vrouw en 3 kinderen zijn wij hier naar toegegaan. Het was idd een hele bijzondere ervaring. De weg naar beneden kan zeker uitgebreider, maar begreep van de behulpzame medewerkers dat hier nog veel aan gedaan zal worden. In iedergeval heeft mijn familie genoten en was het een geslaagde dag.

Beoordeling gegeven door D. ter Hoorn.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30-04-2008

Datum beoordeling: 9 mei 2008

goed opgezet, erg leuk om te bezoeken! Je kennis wordt weer bijgeschaafd,erg informatief.

Beoordeling gegeven door Tea Treur.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29 april 2008

Datum beoordeling: 5 mei 2008

Maar goed dat we vantevoren kaarten online besteld hadden want om 11.00uur hing er al een briefje aan de deur Vandaag alle kaarten uitverkocht! Toch lullig als je al een flinke reis achter de rug hebt,zeker voor kinderen is de teleurstellig dan erg groot.Hierover moet duidelijkheid op de site zijn. Jammer dat er al veel apparaten niet meer functioneerden na een maand van opening!Verder was het een geweldige reis en inderdaad voor kinderen vanaf 8 jaar.Personeel heel aardig en behulpzaam.

Beoordeling gegeven door Sissies..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28 april 2008

Datum beoordeling: 29 april 2008

Via een kennis zijn wij bij Corpus terecht gekomen. Bij aankomst via de A44 waren wij al onder de indruk van de mooie architectuur. Zowel van binnen als van buiten heeft men zeker veel aandacht besteed aan de uitstraling van het menselijk lichaam, en verdient dit zeker een compliment. Dit was een fantastische belevenis. Onze kinderen 7 & 9 jaar vonden het zeer spannend en hebben ook naar onze mening zeker wat geleerd. Het personeel was vriendelijk en open alleen de portier hebben wij niet helemaal begrepen. Het duurde even voordat wij doormochten. Wij hebben er een fantastische dag gehad en zullen het onze vrienden en familie zeker aanraden.

Beoordeling gegeven door Fam, van Zanten.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 24 april 2008

Datum beoordeling: 24 april 2008

Het begint eigenlijk al met de website waarop de kaartjes besteld worden. Zeer dwingend - u moet dit en dat enz. De opsteller van het geheel heeft waarschijnlijk een militaire training gehad. Het meeste personeel loopt met een lang gezicht rond of met een i-pod op. Je wordt bijzonder onbeleefd ontvangen door een soort beveiligingsmijnheer bij de ingang waar je een badge moet halen en je je naam moet opgeven - vreemd. Er is geen introductie - je wordt bovenaan de roltrap meteen het duister ingestuurd. De poppen waarop waarschijnlijk telkens aangegeven moest worden waar de organen zich precies bevonden, werkten niet. Veel nieuws leer je niet bij de rondgang en het is allemaal nogal fragmentarisch. Beter ware het een behoorlijk introductiefilm te geven - hoeft geen uren te duren - en ervoor te zorgen dat alles werkt. Bovendien moet de mijnheer bij de ingang verdwijnen en het personeel moet een "omgang met bezoekers" cursus krijgen en ook leren dat je mensen niet ontvangt met een i-pod op. Enige aandacht aan het terrein rondom de "beleving" zou ook op zijn plaats zijn. Was er dan helemaal niets goeds. Ja - bij de coffeeshop boven was de bediening bijzonder vriendelijk en de appeltaart heel lekker. Conclusie - dit bezoek was de prijs van het toegangskaartje echt niet waard. Het is misschien een aanrader voor kinderen van 10 tot 12 jaar, die ook al enigszins zijn voorbereid op een bezoek aan deze beleving en die in schoolverband een behoorlijke korting krijgen op de toegangskaartjes.

Beoordeling gegeven door A.A..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3 april 2008

Datum beoordeling: 6 april 2008

Heel erg leuk, we hebben genoten. En wat een vriendelijke mensen. Wij waren met ons hele gezin ,mijn zoon van 10 en dochter van 15. Aanrader

Beoordeling gegeven door N.N..