1

Beoordelingen ZooPark Metelen

Teleurstellend
1 11111

Bezoekdatum: 02-05-2012

Datum beoordeling: 2 mei 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Helaas is het park failliet... We kwamen aan op een "uitgestorven" parkeerplaats met een groot hangslot eromheen. Ik had al vernomen dat de websites uit de lucht waren, maar dat hadden omstandigheden kunnen zijn. Helaas was het werkelijkheid... Het park is failliet gegaan, terwijl we er erg positieve berichten over hadden gehoord.

Beoordeling gegeven door Belinda.

Practig opgezet
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10 Juli 2011

Datum beoordeling: 7 november 2011

Reisgezelschap: met partner

Tijdens onze vakantie waren wij de 2 laatste dagen in een bed and breakfast in Metelen. De voorlaatste dag dat wij daar waren,hebben we een fietstocht gemaakt. Van onze gastvrouw kregen wij de tip,om het dierenpark te bezoeken. Jammer genoeg hebben wij er niet veel tijd kunnen doorbrengen,want onze fietstocht duurde wat langer dan gepland. Ook waren ze nog druk met de "verbouwing"bezig. Het is meer dan de moeite waard,om er een bezoek te brengen. Geweldig!!!!!!!!!!!!!!

Beoordeling gegeven door Geertje Meijer.

heerlijk dagje uit
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2011

Datum beoordeling: 15 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zoo park metelen vonden wij zeer ruim opgezet in een natuurlijke parkachtige omgeving. Alles ziet er verzorgd uit, de dieren hebben mooie verblijven. Ze zijn ook goed te zien. Je kunt tussen de apen doorlopen; vonden de kinderen geweldig. Verder waren er o.a. otters, wolven (van roodkapje!), wallabies, verschillende soorten apen, een kinderboerderij en veel gekleurde vogels, Er zijn ook veel mooie speelplekken voor de kinderen, dat is ideaal, want hoe leuk de dieren allemaal ook zijn, spelen vinden de jongens (5 en 8) ook erg leuk.... Het is echt een aanrader, en de prijs valt erg mee (parkeren is ook gratis)

Beoordeling gegeven door Miranda.

Supermooi dierenpark.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei

Datum beoordeling: 14 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dit park is gelegen in een schitterend natuurgebied. De verblijven van de dieren zien er netjes verzorgd uit. Heel natuurlijk allemaal. Leuke dieren en je kunt ze goed zien. Er zijn veel speelgelegenheden tussendoor, dus ideaal voor de kids. Voldoende toiletten en horeca. De prijs is ook uitstekend.

Beoordeling gegeven door Anja.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2010

Datum beoordeling: 3 juni 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

t is een groot en mooi park er zijn tussen de dieren door veel speeltoestellen voor de kinderen . t is wel meer voor wat oudere kinderen vind ik vanaf 6 jaar ongeveer , ... er is veel te zien en beleven ! ook kunnen de kinderen letters zoeken door het park , en dan krijgen ze bij de uitgang een klein kadotje ( als ze alle letters hebben natuurlijk )

Beoordeling gegeven door claudia.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Juli 2009

Datum beoordeling: 13 september 2009

Het was een prachtige zoo en onze dochters hebben ervan genoten en daar gaat het om. We zouden graag nog een keer gaan met de kinderen.

Beoordeling gegeven door van der Tak.