Beoordelingen Zwembad De Vrije Slag

Niet klantvriendelijk
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: September 2021

Datum beoordeling: 14 september 2021

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Feestje daar gehouden voor m'n zoons 12e verjaardag. Speciaal voor de duikplanken, dat was natuurlijk superleuk. Ivm corona een reservering gedaan voor 10 kids. Maar helaas, er waren twee kinderen verkouden, zij meldden zich netjes af. Uitgelegd bij de kassa en mailtje gestuurd met de vraag of we voor die 2 kinderen het held terug konden krijgen... Nee dus. Zomaar 12 euro weggegooid... omdat we ons netjes aan de regels hielde en geen verkouden kinderen meenamen... Dan moet je maar 24u van tevoren aangeven dan kun je het omboeken!! N.b. omboeken dus he? Ik vind het diefstal. Als er geen reden is van afmelden, ja ok, maar dit was heel duidelijk niet te voorkomen!

Beoordeling gegeven door Theo.

Slecht!!
1 11111

Bezoekdatum: Juni 2020

Datum beoordeling: 24 juni 2020

Reisgezelschap: met een groep

Slecht bereikbaar. Mijn zoon ging met zijn klas zwemmen, hij mocht als enige niet in het grote bad in verband met de drukte. Sorry, hoe ongevoelig kan je wezen!!

Beoordeling gegeven door Jan kortweg.

Het is een super leuk zwembad!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 31-7-19

Datum beoordeling: 17 juli 2019

Reisgezelschap: gezin

Je moet er echt naar toe gaan het lijkt saai maar dat is het niet!

Beoordeling gegeven door HarrieSnotVis.

Koud!
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: juli 2013

Datum beoordeling: 9 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Met een kindje van bijna 2 op een warme dag naar Zwembad de Vrije Slag geweest. Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen in de 2 ondiepere baden, maar deze beide baden zijn erg koud! Met de benen in het water ging nog wel, maar zodra mijn kindje natter werd begon hij te bibberen en werd hij niet meer warm. En dat terwijl hij geen koukleum is en zelfs een echte waterrat is. Daarom maar veel in het zand gespeeld van de speeltuin. De speeltuin zelf viel erg tegen, er staat eigenlijk alleen maar een huisje en een wipwap. En een baan waar je water door heen kan laten lopen, wat wel erg leuk is. Maar verder stelt de speeltuin weinig voor. Je moet goed op je speelgoed letten, want het is snel weg. Een badspeeltje waren we kwijt, gelukkig een tijdje later op de ligweide bij iemands spullen terug gevonden. Voor we weg gingen wilde ik douchen, maar ook de douche was ijskoud! Vond ik voor mezelf ook te koud! Voor grotere kinderen die goed tegen de kou kunnen een erg leuk zwembad, met leuke glijbaan, zeker een aanrader. Maar voor de echte kleintjes te koud en er hadden wat meer speelattracties mogen staan.

Beoordeling gegeven door Anoniem.