Beoordelingen Zwemparadijs Otterveurdt

Super, aanrader!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21-8-2017

Datum beoordeling: 22 augustus 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk zwembad met verschillende programma's voor alle leeftijden. Fijn locker systeem waar je persoonlijk spullen kan opbergen. Zowel binnen als buiten is mooi, leuk en ruim. Fijne, grote ligweide! Eigen eten is binnen in het horecagedeelte niet toegestaan, maar wel op de ligweide, prima! Het personeel is erg vriendelijk, behulpzaam en gericht op veiligheid.

Beoordeling gegeven door Angelica.

een tegen valler
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 27-9-2013

Datum beoordeling: 28 september 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

ik las ondraan dat t disco zwemmeneen topper is voor tieners niu ik bengisteren daar geweest met tieners 8 kits ik noem dat geen disco zwemmen muziek vanut mij t ik ben 40 een disco lampen of iets en t grote bad was gesloten vanwege leszwemmen aar dt wordt niet aan de telefoon gezegd je betaalt entree voor t hele bad en niet het kleine badje van de 10 x als je daar komt is t zeker 7x dat t grote bad niet toegankelijk is ik vindt t een ongezellig zwembad t enige vondt ik dat t meisje bij de snacks wel erg vriendelijk was

Beoordeling gegeven door dormans.

niet van deze tijd
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 12-1-09-2013

Datum beoordeling: 24 september 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Je mag niks meenemen. Kinderfeestje, en je moet echt alles zelf betalen. Via groupon een bon, maar mayo (a 40 ct per piepklein kuipje) moet je per kind betalen. Geen gezellig feestje waarbij je koek of taart eet, want je mag alleen iets van de (dure) horeca eten. Voor mij een reden om er nooit meer een feestje met kinderen te houden!

Beoordeling gegeven door jacobs.

Heel mooi
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4 december 2011

Datum beoordeling: 1 januari 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Mooi zwembad. Alle faciliteiten aanwezig voor elke doelgroep. Modern, proper, vriendelijke medewerkers en spotgoedkoop.

Beoordeling gegeven door N.N..

Heel mooi
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4 december 2011

Datum beoordeling: 1 januari 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Mooi zwembad. Alle faciliteiten aanwezig voor elke doelgroep. Modern, proper, vriendelijke medewerkers en spotgoedkoop.

Beoordeling gegeven door N.N..

Heel mooi
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4 december 2011

Datum beoordeling: 1 januari 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Mooi zwembad. Alle faciliteiten aanwezig voor elke doelgroep. Modern, proper, vriendelijke medewerkers en spotgoedkoop.

Beoordeling gegeven door N.N..

Heel mooi
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4 december 2011

Datum beoordeling: 1 januari 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Mooi zwembad. Alle faciliteiten aanwezig voor elke doelgroep. Modern, proper, vriendelijke medewerkers en spotgoedkoop.

Beoordeling gegeven door N.N..

Heel mooi
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4 december 2011

Datum beoordeling: 1 januari 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Mooi zwembad. Alle faciliteiten aanwezig voor elke doelgroep. Modern, proper, vriendelijke medewerkers en spotgoedkoop.

Beoordeling gegeven door N.N..

Zeer slechte service!!
1 11111

Bezoekdatum: Augustus

Datum beoordeling: 31 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zwembad zelf wel op orde maar de organisatie is te slecht voor woorden. Wil je gebruik maken van korting is er altijd wel iets waardoor je het niet krijgt en als je ze erom vraagt geven ze er niks om. Zeer slechte service dus!!

Beoordeling gegeven door Gast.

6.5
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 13 /8

Datum beoordeling: 14 augustus 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Koud water imgevings temp koud. Terwijl in de folder staat dat het 30 graden zou zijn. Wijnig zit plekke. Iritant dat je geen tas mee mag nemen. Om dat je er overheen zou struikelen? Je struikelt wel over al de slippers

Beoordeling gegeven door gilbert.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-02-2011

Datum beoordeling: 24 februari 2011

Bij zwemparadijs Otterveurt in Hoensbroek komt iedereen aan zijn trekken: peuters, kleuters, jeugd, volwassenen en ouderen. "n Torentje naar de draaiende glijbaan die binnen in het ondiepe bad uitkomt. Bovendien is er in dit bad 'n gang met water-stroming. Er is ook nog 'n waterval, 'n bubbelbad, 'n peuterbad, 'n kleuterbad en 'n bad, waarvan de bodem versteld kan worden, zodat dit 'n groot diep bad wordt. Bovendien kun is er 'n cafetaria, waarvan de helft van het bestelbuffet aan de zijde van het zwembad ligt en het andere bestelbuffetgedeelte aan de kant van het ruime cafetaria (met terras) De wanden van het zwembad zijn voorzien van vriendelijke muurrschilderingen. Kortom: 'n goed verzorgde zwemgelegenheid waar je best enkele uren fijn en gezellig kunt verblijven.

Beoordeling gegeven door bertie van Loon-Ermers.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: het hele jaar door

Datum beoordeling: 29 juli 2008

cool vet zwembad voor jong en oud veel zwemplezier . vooral disco zwemmen is vet cool voor tieners

Beoordeling gegeven door Sonja bemelen.