Beoordelingen Plaswijckpark

super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23-6-2018

Datum beoordeling: 8 oktober 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Toiletten schoon, ruim opgezet park, vooral leuk voor de jongere kinderen

Beoordeling gegeven door Esther .

Grandioos
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15 julie 2018

Datum beoordeling: 16 juli 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een super park. Er is echt van alles water zand speeltuinen kabelbaan varen. De verkeerstuin rijden op skelters. Verschillende dieren. Mooie tuinen zo kan ik nog effe doorgaan. Gisteren een jaar abonnement gekocht. Echt super.

Beoordeling gegeven door Carmen jansen.

Fantastisch voor kinderen
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27-10-2017

Datum beoordeling: 3 november 2017

Reisgezelschap: gezin

Heerlijke speeltuin met leuke attracties voor kinderen, binnen en buiten, ook als ze nog klein zijn (die van ons: 3,5 en 2 jaar oud). Met als bonus een kleine dierentuin.

Beoordeling gegeven door Alexandra.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5-4-2017

Datum beoordeling: 6 april 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geweldig park voor peuters en kinderen tot een jaar of 10. Er is van alles te doen en er wordt steeds weer iets nieuws bij gebouwd. Gisteren zijn we er met een kinderfeestje met 8 jongens van 7 jaar geweest. Ze hebben zich goed vermaakt op de skelterbaan en in de binnenspeeltuin. Maar ook de kinderboerderij en speelbeek zijn erg leuk. Kortom om te spelen vinden wij het heel leuk. Er zijn nog wel wat verbeterpunten. De organisatie van de snacks in het restaurant is niet super, op een drukke dag sta je lang te wachten. Het is niet handig dat je sommige dingen al zelf kunt meenemen en op de rest moet wachten. Zo kun je niet tegelijk iets warms eten. Bij een feestje zou het nog leuker zijn als ze de menu's aan tafel brengen en de jarige een cadeautje mag uitzoeken. De verrassing in de kindermenu's stelt ook niets voor. En het Grootste nadeel blijft dat ze echt heel smerige koffie verkopen. Dus mijn tip is om dat zelf mee te nemen.

Beoordeling gegeven door Elise.

Super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-07-2016

Datum beoordeling: 10 juli 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Park was super beetje jammer dat nickelodeon buiten speel dag grotere was aangegeven dan dat het daadwerkelijk was

Beoordeling gegeven door Mvbc.

Leuk, maar erg duur
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 19-10-2014

Datum beoordeling: 3 november 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk park maar zeker voor jonge kinderen ( nét 2 jaar) erg duur. Onze dochter kon heel veel nog niet en zit nog grotendeels in de buggy. Toch moesten we voor ons alle drie volledige entree betalen, wat het een uitje maakt van ruim 33 euro om onze dochter even te laten spelen. Dit is het park zeker niet waard. Blijdorp is voor ons gezin goedkoper! De dieren vind ze het leukst. Verkeersspeeltuin is ze nog te klein voor, ook voor de meeste speelplaatsen. Peuterspeelplaats bij het restaurant is wel leuk. In de heuvel wordt heel vaak gegooid met speelgoed en geduwd wat het minder leuk maakt. In de zomer wel een leuk zwembad!

Beoordeling gegeven door Sandra.

Te duur
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 20-08-2013

Datum beoordeling: 22 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk park, maar dat je als ouder € 11,- entree moet betalen vind ik onterecht. Het nieuwe indoorspeelhuis is leuk gedaan, maar nogmaals...als ouder wacht je eigenlijk continue tot je kind klaar is met spelen.

Beoordeling gegeven door Cindy Ann.

verassend leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 mei 2013

Datum beoordeling: 13 mei 2013

Reisgezelschap: gezin

Het park heeft een goede metamorfose ondergaan. Er is een nieuwe bezienswaardigheid bijgekomen "huis in de heuvel" dit is bij slecht weer echt heel erg leuk voor de kinderen. Het park is netjes onderhouden. De speeltuin is goed onderhouden en er is genoeg plek voor de ouders om lekker bij de speeltoestellen op een kleedje / bankje te kunnen zitten. Het was een leuk dagje uit.

Beoordeling gegeven door Saskia.

Voor jonge kinderen
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 2012

Datum beoordeling: 4 februari 2013

Reisgezelschap: gezin

Voor kinderen t/m 7 is het wel een aardig park, voor ouderen is het veel te kinderachtig. De 'dierentuin' stelt weinig voor. De rondvaartboot is leuk, de speeltuin achterhaald en het entrée duur. Voor ons absoluut niet meer.

Beoordeling gegeven door Franca.

Leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2-1-2013

Datum beoordeling: 5 januari 2013

Reisgezelschap: gezin

Leuk park, kunt veel dieren bekijken, leuke atracties voor oudere en jongere kinderen

Beoordeling gegeven door WDB.

Plezier voor jong en oud!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-05-2012

Datum beoordeling: 26 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuke dag gehad met mijn 2 kinderen van 3 en 1,5. Speeltuin, dierentuin, kinderboerderij en waterpret in 1 park. Vooral de waterspeeltuin is erg in de smaak gevallen. Ook in de speeltuin genoeg te doen voor de hele kleintjes!

Beoordeling gegeven door N.N..

Leuk voor kids
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-06-2011

Datum beoordeling: 30 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Overizichtelijk parl, leuke attracties. Kinderen kunnen vrij rondlopen zonder zoek te raken. Verkeerstuin is een aanrader. Ook met het treintje rijden door het dierenpark is gezellig om te doen.

Beoordeling gegeven door Shanti Pahladsingh.

Leuk voor kleintjes
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april 2011

Datum beoordeling: 2 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Prima park, goed onderhouden en leuke speeltoestellen voor de hele kleintjes ik ben er geweest met mijn zoontje van 1 jaar hij heeft zich er prima vermaakt met zijn neefje van 4 jaar....in het zwembad kon me zoontje ook lekker spelen!! voor 9 euro is dit een TOPPARK....

Beoordeling gegeven door Bezoeker.

Hartstikke leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: in April

Datum beoordeling: 5 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor kinderen heel erg leuk en en voor ouderen ook, de dieren en de grote speeltuin de zwanen als waterfietsen en grote verkeerstuin echt je kunt er een hele dag verblijven.

Beoordeling gegeven door Wim Goppel.

1 11111

Bezoekdatum: 1-8-10

Datum beoordeling: 21 augustus 2010

Wilden met de Rotterdampas korting een abonnement aanschaffen, maar na vele onjuiste info van verschillende medewerksters van het park, meerdere (achteraf zinlose) telefoontjes en e-mails blijft het toch zo dat je voor een kind van twee de volle prijs voor een abonnement moet betalen. Jammer dat ze hier geen redelijke oplossing / uitzondering voor hebben, en ook jammer dat ze hier intern blijkbaar niet eens duidelijkheid over hebben en je dus van kastje naar de muur gestuurd wordt. Park zelf is leuk, er zijn helaas wel redelijk veel speeltoestellen defect of slecht onderhouden.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23-07-2010

Datum beoordeling: 2 augustus 2010

leuke activiteiten, alle attracties inbegrepen. er was veel meer te beleven dan we verwacht hadden. gezellig, goed bereikbaar en redelijk betaalbaar. een dag vertier voor geen 10 euro pp.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Vaak

Datum beoordeling: 20 juli 2010

Mijn dochter (7) en ik vermaken ons uitstekend hier. We gaan meerdere keren per jaar en hebben sinds kort een jaarkaart. Mijn dochter rent van de speeltuin naar de dierentuin en met goed weer naar het zwemdeel. Tussendoor even langs de dieren en een ijsje eten of met meegebracht eten rustig picknicken. Ik erger me wild aan de zogenaamde klachten die ik heb gelezen. Er zou niets voor de ouders te doen zijn ...hallo...ik geniet als mijn kind geniet. De prijs is nogal hoog? We kunnen een hele dag doen waar we zin in hebben, mogen eigen eten meenemen als we willen en ik heb alleen maar vriendelijke medewerkers gesproken. Mensen zouden eens moeten ophouden met zeuren. Ik geniet met volle teugen van mijn dochter die zich uren lang vermaakt.

Beoordeling gegeven door Martin van Oosten.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8 april

Datum beoordeling: 8 april 2010

Ontzettend netjes en schoon onderhouden park. Een dierengedeelte en een gedeelte met speeltuinen. Voor de kinderen erg leuk. Je kunt ook met de rondvaartboot mee. Voor ieder wat wils. Vooral de verkeerstuin is een succes. Het watergedeelte is zomers heel populair. Als je in de buurt van Rotterdam woont een echte aanrader.

Beoordeling gegeven door vivian.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 2 jaar

Datum beoordeling: 28 maart 2010

Het is geweldig voor de kinderen. ze kunnen zich vermaken en dat is fijn. Hier kan je zelf wat rust vinden en dat heb je af en toe gewoon nodig. Er zijn natuurlijk wel verbeterpunten. zoals een goede wc. maar hier ga ik echter niet over klagen, want er zijn maar weinig plekken waar je echt tot rust kan komen terwijl de kinderen zich lekker uitlaten daarom verdient dit echt wel een voldoende.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 2006

Datum beoordeling: 9 september 2009

.Goedkoop. Gezellig een dagje toeven.

Beoordeling gegeven door D.Brosi.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31 mei 2009

Datum beoordeling: 2 augustus 2009

Dit park is als eerste zeer vriendelijk geprijsd. Het parkeren is gratis en de bolderkarren zijn ook vriendelijk geprijsd. Er zijn dieren, kleinschalige overzichtelijke speeltuinen die voor jong en oud leuk zijn. Elke leeftijd kan overal aan deelnemen. Het restaurant is daarin tegen iet wat karig en sober. Verder is de waterspeeltuin een goede toevoeging op het park. Er is genoeg variatie voor de kinderen, bij elk speeltuintje is genoeg gelegenheid voor de ouders om even te zitten. Wij gaan een aantal keer per jaar naar dit park, en hebben kinderen in de leeftijd 10, 8 en 5. Allemaal vinden ze het nog even leuk! En wij vanzelfsprekend dan ook.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2008

Datum beoordeling: 27 juli 2009

Leuk park, groot genoeg voor gezin met Jonge kinderen, groote variatie, prijs gaat wel steeds meer naar de 10 euro nou, daarom geen 9!! Maar gaan binnenkort weer

Beoordeling gegeven door Preesman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2008

Datum beoordeling: 27 oktober 2008

Op een zonnige zondag op bezoek gegaan. Met een kind van 4 en 11 jaar. Het parkeren was moeilijk ergens in de zij straten. Intree was goed. Is wel beperkt 2 loketten. Gelijk bij een atractie voor de 11 jarige. Het gaat amatutistisch er is niemand die oplet van het park zelf voor alle atracties. Je mag overal in. Vaak ook ombeperkt. Dit kan bij drukte problemen geven. Het was nu redelijk druk. Het waterspeel park was een groot sucses vonden de allebei leuk. Voor de ouders is er niets. Je moet de gewone intree betalen. Vondt dat dat wel omlaag kon of misschien een consumptie bon geven. Nu hebben wij niets gebruikt in het park.

Beoordeling gegeven door Carola Eijgendaal.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28 juli

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

een erg veelzijdig park, zijn er in de zomervakantie met de opvang heen gegaan. We hadden kinderen bij ons in de leeftijd van 4 t/m 12 en ze hebben zich er allemaal goed vermaakt. Waterspeeltuin, dieren, treintje en het vekeerspark. We hebben een super dag gehad!

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Augustus 2006

Datum beoordeling: 24 juli 2008

Leuk park, heel geschikt ook voor de kleinere kinderen. Veel afwisseling in het park, dieren en spelen is voor kinderen heel leuk.Netjes park en vooral schone toiletten!

Beoordeling gegeven door Marieke Steijn.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 26 mei 2008

Heel erg leuk,dierentuin en speeltuin ineen. Ook het nieuwe waterspeelplein is helemaal geweldig voor kinderen. Ook erg betaalbaar! Dierentuin en speeltuin ineen

Beoordeling gegeven door A Verberk-Wildeman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Eind februari 2008

Datum beoordeling: 19 maart 2008

Een dagje uit geweest met twee kinderen naar Plawijckpark, was erg leuk voor de kinderen, ze konden er spellen maar ook naar de dieren kijken en met de trein en de boot (rondvaartboot) mee geweest. Het park is net groot genoeg voor een de kinderen en ze beleven veel plezier.

Beoordeling gegeven door Anneliese de Waal.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 februari 2008

Datum beoordeling: 8 maart 2008

Voor ieder wat leuks, zowel voor groot als voor klein. De combinatie van dieren met speel- en waterpret is uniek, daarbij genomen de relatief lage prijs....top. Zowel 's winteras als zomers leuk om heen te gaan. Ik heb me geweldig vermaakt, en mijn zoon van 7 jaar had een topdag. Voor een ouder dus super!

Beoordeling gegeven door C. Langendoen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 22 februari 2008

Leuk en goedkoop ! We komen hier al een aantal jaren, en het blijft nog steeds leuk....wat ook een fijne aanwinst is ..is de nieuwe waterspeeltuin . Alleen een beetje klein voor veel bezoekers met warm weer. Verder zijn we niet zo tevreden over de frituur van het restaurant...meerdere keren patatjes geprobeerd, maar het blijft een slappe hap. De skelters blijven GEWELDIG, want zo`n verkeerstuin vindt je niet zo veel in Nederland.

Beoordeling gegeven door M van Stroe.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Plaswijckpark is een leuk park voor jonge gezinnen, het moet wel een beetje goed weer zijn omdat alles zich eigenlijk voornamelijk buiten afspeelt. Er is een grote speeltuin en er kan gevaren worden met waterfietsen die een zwaan voorstellen en er zijn wat activiteiten voor de kinderen die met water te maken hebben. Zo kunnen ze zichzelf op een soort pontje in het water van het ene eilandje naar het andere trekken door middel van een touw, erg leuk maar wel met mooi weer! Dan zijn er nog aardig wat dieren te zien, van apen, kangaroe's en slangen tot en met een hele grote voliere met vele soorten vogels waar je doorheen mag lopen. Er vaart ook een grote boot regelmatig uit om vanaf het water de omgeving te verkennen, deze boot is wel overdekt. Ook is er een groot restaurant waar van alles te verkrijgen is. Plaswijckpark is een leuk park voor een dagje weg en het ligt op een mooie locatie, de parkeerplaats is vlakbij.

Beoordeling gegeven door B van Leerdam.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 2 februari 2008

Met twee gezinnen eerst naar de speeltuin en daarna mee met de pannenkoekenboot. Speeltuin is erg leuk, met gevarieerde toestellen, in de winter niet heel druk. Je kunt dichtbij parkeren. De pannenkoekenboot was ook erg geslaagd, alleen een uur is te kort om met de kinderen te kunnen eten, kijken, spelen etc.... Baby meenemen is bij beide prima mogelijk. Op de boot is er geen goede gelegenheid om een luier te verschonen, maar dat werd ruimschoots goedgemaakt.

Beoordeling gegeven door N.N..

Datum beoordeling: 8 april 2007

Vandaag in dit park geweest. Wat een enorme slechte organisatie! een uur op je patat of koffie wachten. Slechts 1 kassa open en een rij van een kleine 70 man. En dan het enorme trage tempo van het personeel. Het personeel neemt geen iniatieven, er konden eieren worden gezocht en niemand kon je vertellen waar je moets starten. het leek of ze er vanuit gingen dat je hier iedere dag komt....iets vragen? Er wordt gereageerd of je van mars komt.......Er is niets goed georganiseerd, iedereen doet maar wat met een enorme chaos tot gevolg. Jammer!

Beoordeling gegeven door fam. Koster.