Beoordelingen Het Grote Kabouterbos

Sprookjesachtig mooi
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4 januari 2020

Datum beoordeling: 4 januari 2020

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is hier sprookjesachtig mooi. Veel te zien en te beleven. Het kabouterpad is leuk aangelegd en netjes onderhouden, met opdrachtjes erbij geeft het een extra dimensie. Het restaurant is ook goed en netjes, net als de toiletten die ook fijn ruim zijn. Personeel is zeer vriendelijk en alert. Het bord met eten was ook ruim voldoende. Kortom, echt een aanrader voor kinderfeestjes of een dagje weg!

Beoordeling gegeven door Laura.

Aanrader voor kinderen!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28-12-2016

Datum beoordeling: 30 december 2016

Reisgezelschap: gezin

ntzettend leuke locatie voor kids! Binnen beweegt er van alles. Kabouters, muziek van alles. Mijn kinderen hebben zich prima vermaakt de hele middag. Vriendelijk personeel en snelle bediening en ook nog eens lekker eten. Wij gaan hier ons standaard uitje van maken. Blij dat we het ontdekt hebben.

Beoordeling gegeven door Emmely de ruiter.

een aanrader
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2 juli 2016

Datum beoordeling: 3 juli 2016

Reisgezelschap: met een groep

Met de hele familie (30 personen) wezen eten, heerlijke pannenkoeken waarbij ook nog eens prima rekening gehouden werd met allergieën. Snelle bediening en tegelijk voor iedereen. Leuke speeltuin voor de kinderen. In 1 woord "fantastisch".

Beoordeling gegeven door verwolf.

valt tegen
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 5 september 2015

Datum beoordeling: 5 september 2015

Reisgezelschap: met opa en oma

Het restaurant is goed. Heerlijk gegeten. De accommodatie rondom het restaurant kan wel een opfrisser gebruiken. Veel zaken slecht onderhouden of niet werkend echt jammer kan een top locatie zijn

Beoordeling gegeven door g.lap.

chaotisch
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 22-3-2015

Datum beoordeling: 23 maart 2015

Reisgezelschap: gezin

Een dikke afrader om hier te gaan eten met je kinderen. Ik zou het houden bij een uurtje spelen en een bolletje ijs/kopje koffie (appeltaart is echt ontzettend lekker erbij). Maar uitgebreid eten doen wij hier nooit meer. De etagere die wij bestelden was erg lang onderweg. De boerenkaas was wel erg lekker. De kabouter koning hamburgers waren een aanfluiting. Er werd niet geserveerd wat op de kaart stond. Helft van de ingrediënten zaten er niet op. Kregen we achteraf nog 3 spiegeleieren op een bordje, terwijl de burgers al half op waren. De pannenkoeken waren wel lekker, mochten alleen iets gaarder zijn en een speelgoedje dat niet stuk is bij de kinderpannenkoek zou ook leuk zijn. Het personeel loopt als een kip zonder kop rond en er lijkt totale chaos te heersen. Ik kon om de haverklap achter ze aanlopen omdat onze bestellingen steeds niet klopten of helemaal niet kwamen. We bestelden appeltaart bij de thee en warme chocomelk. Die appeltaarten kwamen toen de chocomelk op was en de thee lauw, omdat wij er zelf maar weer achteraan gingen. Het enige dat we hoorden was steeds 'sorry'. Dat is niet afdoende wanneer er zoveel niet goed gaat. Doe dan wat aan de prijs of bied het kind een gratis ijsje aan of zo. Op deze manier verliest het grote kabouterbos klanten! De wc's waren ontzettend goor. Onze 3 jarige zoon wilde er niet eens poepen omdat het wc papier (al een poos) op was. Dat is toch zielig? Nooit meer voor ons!

Beoordeling gegeven door Linda Buising.

Armoedig
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 31 maart 2014

Datum beoordeling: 2 april 2014

Reisgezelschap: gezin

Waardeloze bediening ,veel te lang wachten en veel te duur restaurant van slechte kwaliteit ! Alles is simpel , vooral het kabouter pad is slecht onderhouden , kortom voor de kinderen is het een uurtje spelen leuk , en niet meer dan een kopje koffie/thee bestellen is ons advies !

Beoordeling gegeven door fam dijkstra uit Dronten.

te commercieel
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 29-03-2014

Datum beoordeling: 30 maart 2014

Reisgezelschap: gezin

Veel te duur terras en rest. , woeker prijzen . De ijsjes zijn klein en veel te duur ! De pannenkoeken zijn niet lekker en veel te duur ! Hun kaart is veel te duur ! Kabouter pad , slecht onder houden en geen bijzonderheid . De opzet veel geld verdienen , in een simpele speeltuin. Voor mensen die denken om niet naar een pretpark of goedkoop ergens heen te gaan ! kom je bedrogen uit !

Beoordeling gegeven door Fam . hoog .

Leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17-08-2013

Datum beoordeling: 21 november 2013

Reisgezelschap: gezin

Ontzettend lekker en leuk! Kan me ook geheel niet vinden in onderstaande recensie! Juist leuk team, erg leuke gastvrouw. Makkelijk om dit soort nare dingen meteen op internet te zetten. Wellicht heeft het ook een beetje aan u zelf gelegen? Ga zo door!!! Wij komen zeker terug!

Beoordeling gegeven door Charlotte.

Onprettig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 12-07-2013

Datum beoordeling: 27 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

Slechte prijs kwaliteit verhouding, wat etenstijd de kids net zo duur als een restaurantje pakken. Daarbij op een rustige dag zeker 50 minuten gewacht op onze bestelling ( tosti) Dame die er loopt er onprettig en geen prettige gastvrouw Veel achterstallig onderhoud ( nog steeds) spinnenraggen aam de tafels etc Daarnaast is het kabouterbos een simpel slecht onderhouden pad!

Beoordeling gegeven door Dj.

geweldig!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 juli 2011

Datum beoordeling: 2 augustus 2011

Reisgezelschap: met een groep

Meegeweest met mijn zoontje en zijn klas op schoolreisje. De kinderen hebben zich prima vermaakt, en hebben nog een leuke wandeling door het bos gemaakt. Na lang gespeeld te hebben, gingen we pannekoeken eten, de bediening was erg leuk en na afloop was het kabouterconcert het einde. Even aan een touwtje trekken en de kabouters speelden erop los. Na afloop kregen de kinderen en juffen een heerlijk ijsje. Kortom een topdag!

Beoordeling gegeven door tessa wildeboer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8 april 2009

Datum beoordeling: 30 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door T. Visser .

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-08-2009

Datum beoordeling: 14 augustus 2009

het is heel leuk opgezet en een hele ervaring voor de kinderen. je hoeft niet persee te eten daar je kunt ook zelf gewoon picknicken. onze kleine van bijna 3 jaar wil elke dag wel heen als het aan hem ligt. dus al met al geweldig

Beoordeling gegeven door heidi.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27 juni 2009

Datum beoordeling: 28 juni 2009

melissa, het treintje en de helicopter rijden en vliegen door het restaurant! ze zijn er echt wel. gezellige boel, leuke bediening

Beoordeling gegeven door erik.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 13 april 2009

Datum beoordeling: 13 april 2009

Op de site zag het kabouterbos er leuk uit. Er zal een treintje zijn, een helikopter en dieren, maar dit niet gezien. Het bos was aardig, maar er stonden alleen wat borden met teksten. Heel geen huisjes oid. Bij het restaurant waren dan wel wat huisjes, maar weinig inrichting oid. Erg rommelig. Ook niet echt goedkoop, 1,75 voor een plak cake met slagroom.

Beoordeling gegeven door melisa.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27-092008

Datum beoordeling: 30 september 2008

Kabouterbos Dronten het was er geweldig voor de kinderen en na een wandeling heerlijke pannekoek eten.

Beoordeling gegeven door aletta hammer.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 19 juni 2008

Zeer leuk kabouterbos voor bijna alle leeftijden, en het is gratis !Parkeren is ook gratis. Dat kom je bijna niet meer tegen. je kunt er heerlijk op het terras zitten en de kinderen kunnen in allerlei kabouterhuisjes klimmen en spelen en rennen in het bos. Je kunt er ook heerlijk pannekoeken eten: het personeel is erg leuk tegenover kinderen.

Beoordeling gegeven door fam. d.m. den hoet.