Beoordelingen Olmense Zoo

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 28 februari 2016

Datum beoordeling: 29 februari 2016

Een 3 voor de diversiteit van dieren maar daar houdt het dan ook op. Zeer onverzorgde zoo. De dieren die al buiten waren hadden geen enkel droog plekje. Door de modder zag je bijna de kleuren van de tijgers niet meer. De olifanten stonden in de modder met hun hoofd te zwaaien uit waarschijnlijk pure verveling. Overal brakke waterpartijen en dood hout in vijvers en dierenpercelen.Bij de wolven stond nog een verlaten kooi in het perceel en hoogtewerkers stonden weggezakt in de modder. Schande dat zo een plaats ZOO genoemd wordt en daar betaal je dan ook nog eens 12.50 euro voor(in de winter). De vensters van de hokken waren uitermatig smerig. Onderhoud is daar in Olmen van ondergeschikt belang. Ik was er in ieder geval voor de laatste keer.

Beoordeling gegeven door Peter.

erg
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 8-11-2014

Datum beoordeling: 10 november 2014

Reisgezelschap: met vrienden

tsja,wat een puinhoop,en Rommel,er is niks onderhouden,de hokken of open verblijven zijn zoooo vies. het tropenhuis is echt mooi en goed onderhouden,helaas is het voor een rolstoel,ofrollator niet te doen ,de wegen zijn zeer slecht begaanbaar en vele opritten,die stijl omhoog gaan,kun je met een rolstoel of rollator niet nemen.

Beoordeling gegeven door frits.

zeker de moeite waard
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2014

Datum beoordeling: 31 oktober 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De voornaamste dieren aanwezig. Leuk en gezellig park om door te wandelen . Veel groen. Alleen miste ik nog de gorilla. Ik snap de slechte commentaren niet? De beren waren ook heel tof. De dieren hadden toch plaats genoeg??? Binnen dat weet ik niet maar buiten toch voldoende plaats.

Beoordeling gegeven door jl.

1 11111

Bezoekdatum: 22/07/2014

Datum beoordeling: 23 juli 2014

vieze vuile zoo, dieren in slechte, kleine verblijven. geen schoon drinkwater. zeer onvriendelijk personeel. geen aanrader.

Beoordeling gegeven door marloes.

zeer triest
1 11111

Bezoekdatum: 04/07/2014

Datum beoordeling: 23 juli 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

is dit een dierentuin? zeer slechte verblijven, dieren zien er ongelukkig en erg verveeld uit. vuile hokken, geen schoon drinkwater. veel stereotiep gedrag. een regelrechte schande! personeel van de horeca erg onvriendelijk zelfs onbeschoft toen ik een simpele vraag stelde ivm met een allergie van mijn zoontje. parking een lachertje dat ze daar geld voor durven vragen. kortom geen aanrader, ziet er een zoo uit die vooral teert op de arme dieren en geld in hun eigen zak steekt en waar het zeker niet naar de dieren gaat.

Beoordeling gegeven door cindy .

Aanrader
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11 augustus 2013

Datum beoordeling: 12 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Als je van katachtige dieren houd, dat is deze dierentuin echt de moeite waard. Ze moeten de hokken alleen beter schoonmaken

Beoordeling gegeven door Jenny.

Geschokt
1 11111

Bezoekdatum: 14-06-2012

Datum beoordeling: 16 juni 2012

Reisgezelschap: gezin

We kwamen aanrijden en moesten de auto parkeren op een veld, genaamd parkeerplaats. Dit is uiteraard geen probleem maar direct hadden we het idee dat het een ander soort dierentuin zou zijn dan dat we hadden verwacht. De kassa was gesloten en we konden de toegang betalen in het eenvoudige winkeltje. Dat kan ik me nog voorstellen gezien het een doordeweekse dag was buiten de vakantie en dus vast een rustige dag zou worden. Maar toen begon het avontuur... Wat een ontzettend achterstallig park. Niets leek onderhouden. Alles was vies en stonk! De bordjes bij de verblijven waren heel eenvoudig, een geplastificeerd papier dat op een houten plaat geniet was. En we hebben in het hele park hebben we geen plattegrond gezien. Maar het allerbelangrijkste en hetgeen wat ons nog het meest verbaasde waren de verblijven. Deze waren ten eerste veeeels te klein. De dieren hebben amper ruimte om zich te bewegen. Als er water in het verblijf was, was dit stilstaand water dat ernstig vervuild was. We hebben ons sowieso afgevraagd of de verblijven wel schoon worden gemaakt want de lucht die er vanaf komt was niet te harden. De hekwerken waren veelal gewoon van gaas, waar ook nauwelijks genoeg afstand tussen dier en bezoeker was. Ik heb me zelden zo onveilig gevoeld in een dierentuin. Ik was blij dat mijn zoontje van 8 maanden nog in de wandelwagen zat en dus niet in en onbewaakt ogenblik tegen het gaas aan kon staan. Op de lelijke villa aangrenzend aan de savanne na (hier woont vast en zeker de eigenaar van de dierentuin), gaf het gehele park de indruk dat er gewoonweg geen geld was. Dat zou toch anders kunnen gezien de entreeprijs gelijk is aan die van een volwaardig park. We kunnen ons niet voorstellen dat dit park goedgekeurd zou worden door een inspectie. Vol ongeloof verlieten wij dit park. Dat zoiets mag bestaan!! Absoluut niet naartoe gaan!

Beoordeling gegeven door Anita .

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 31 Oktober 2011

Datum beoordeling: 31 oktober 2011

Reisgezelschap: met een groep

Vieze oude zoo. Vragen teveel entree voor een niet mooi bijgehouden zoo. Vieze ramen van de hokken, mest met schimmel in de hokken en in het begin van het park gestreste apen die je bekogelen met gras. Lijkt wel leuk maar niet als je weet dat de apen gestresst zijn. Was nu ook haloween en de versieringen waren echt niet altijd voor kinderoogjes. Echt geen aanrader om naar toe te gaan. Enige leuke was dat je de giraffen kon aaien als je hun bladeren voerde

Beoordeling gegeven door Edmee.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 15/08/2011

Datum beoordeling: 16 augustus 2011

Vies en oud. Vergane glorie

Beoordeling gegeven door N.N..

ouderwets leuk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 30-7-2011

Datum beoordeling: 9 augustus 2011

Reisgezelschap: met een groep

het was ouderwets gezellig, deed me denken aan vroeger, we hebben genoten, echt leuk....

Beoordeling gegeven door Camphens.

1 11111

Bezoekdatum: 08/01/2011

Datum beoordeling: 8 januari 2011

Dit is een heel triestig dierenpark!!! Vuil, vies, onverzorgd ... zeker niet naar toegaan . We hebben meer opgezette dieren gezien dan levende .Hier moet gaia toch nog eens een kijkje gaan nemen . Je kan de dieren nu in de winter ook niet zien zitten door de vuile vieze ramen . Blijven eten hebben we ook niet gedaan omdat het er ook niet verzorgd uit ziet . Het stinkt er ook overal, het is er echt vergane glorie!!! Dat zoiets nog open mag blijven, dat begrijp je niet .

Beoordeling gegeven door Peeters.

1 11111

Bezoekdatum: 31 oktober 2010

Datum beoordeling: 31 oktober 2010

Wat een smerige oude bende. Wij dachten een abonnement te nemen want het is toch lekker dichtbij. Je kan amper iets zien van sommige beesten. Alles is verouderd en in zeer SLECHTE staat . De website is wel een ander plaatje . Nooit heen gaan zou ik zeggen en de boel maar dicht gooien lijkt me een beter optie

Beoordeling gegeven door mirjam.

Nooit meer!!
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 20-09-2010

Datum beoordeling: 20 september 2010

Ik heb spijt dat ik hier naar toe ben gegaan. Het park is vies, oud en slecht onderhouden. De dieren zitten in vieze, kleine hokken. De ramen van de verblijven zijn zo smerig dat je niet kunt zien wat er binnen in het hok zit. Zou hier echt nooit meer naar toe gaan. Snap niet dat dit zich een dierentuin mag noemen. Er zitten een aantal mooie leeuwen en tijgers. Maar giraffe, olifant etc is er niet! Het kost ook maar 14 euro, maar ik vond het nog veel te duur voor zo'n park!

Beoordeling gegeven door charlotte.