Beoordelingen Neem je eigen hit op in een bekende muziekstudio

Geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23 nmaart 2017

Datum beoordeling: 19 april 2017

Reisgezelschap: zakelijk

Met collega's van de afdeling een opname gemaakt van een zelfgebrouwen nederlandse tekst op het lied "With a little help from my friends" van de Beatles. Mede door de enthousiaste leiding en begeleiding van deze "amateurs" op zanggebied een professionele opname gemaakt. De sfeer (hapje; drankje) en het enthousiasme van Sven en de opnameleider sloeg duidelijk over op onze groep. Zo produceerden we met elkaar iets heel leuks, geheel buiten de comfort-zone van ons dagelijks werk. Marmalade studio nogmaals bedankt voor deze onvergetelijke middag, waar nog lang over nagepraat wordt!

Beoordeling gegeven door Simon Heeremans.

Een feestje!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2015

Datum beoordeling: 19 april 2017

Reisgezelschap: met een groep

Met moeders en dochters samen een hit opnemen en zo mooi! Veel lol gehad en hele vriendelijke producers! Een feestje! En het allerleukste.. terugluisteren op de boxen thuis!!

Beoordeling gegeven door Anne-Fleur.

Goud van oud on tour.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12 september 2010

Datum beoordeling: 17 september 2010

Wij als carnavals vereniging Goud van Oud hebben met bestuur en medewerkers een cd opgenomen bij Sven en zijn makkers. En wat een plezier hebben wij gehad. Hapje drankje en inderdaad rock en roll genoeg. Onder toeziend oog van de gouden cd van ANOUK hebben wij er zelfs een polenaise uitgegooid. Resultaat is een top CD voor ons 15e jubileum en een onvergeeeeetelijke dag. Nogmaals mannen van Marmalade het was toppie !!!!!!!!!!!!! Bestuur en medewerkers van Carnavalsvereniging Goud van Oud !!!

Beoordeling gegeven door Dolf Nowee \" Goud van Oud\" .