Beoordelingen Kasteelpark Born

Heel erg leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 09-07-2015

Datum beoordeling: 9 juli 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij hebben hier een top middag gehad met onze zoontjes! De dieren zijn van mooi dichtbij te bekijken, de dierentuin is niet mega groot, wat wij wel prettig vonden. Ze hebben een leuke selectie dieren. De prijs is ook goed te doen en heet restaurant en de speeltuin zijn ook prima!! Een echte aanrader!

Beoordeling gegeven door Hanneke Eilander.

is wel oke
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 4-2-2015

Datum beoordeling: 4 februari 2015

Reisgezelschap: met oudere kinderen

de dierentuin opzicht is wel een beetje klein maar als je met kinderen er bent is het een echte aanrader

Beoordeling gegeven door amy.

Gezellig en niet duur
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 21 april 2014

Datum beoordeling: 21 april 2014

Reisgezelschap: met partner

Een gezellig niet duur park vooral als je nog kleine kinderen hebt , genoeg mogelijkheden om even te gaan zitten en voor de kinderen om te gaan spelen. Leuke aanrader nabij het centrum van Born. Groetjes Susanne

Beoordeling gegeven door Susanne.

leuke dag
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2012

Datum beoordeling: 3 mei 2013

Reisgezelschap: gezin

Mooie dieren uilen,veel verschillende vogels,geiten,apen enz. Restaurant,speeltuintje. Als je het goedkoop wil houden,in deze dure tijd, is dit geschikt om een leuk dagje uit te hebben, vooral met kinderen

Beoordeling gegeven door Yolanda.

Fantastisch
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3 juli 2012

Datum beoordeling: 13 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het park is een leuke combinatie van dieren en daarna lekker ravotten in de speeltuin en op de air trampoline van het park. Het park is verzorgd en voor de dieren wordt goed gezorgd. Nieuw is het eekhoornverblijf een echte aanrader.

Beoordeling gegeven door Marion.

Erg leuk park
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 02-10-2011

Datum beoordeling: 8 oktober 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Erg leuk parkje, dieren zitten in mooie kooien en zien er erg verzorgd uit. Leuk speeltuintje voor de kinderen, horeca is goed verzorgd en netjes. Erg leuk voor een middagje tussendoor en enkele uren met de kinderen zoet te brengen. Ook qua prijs erg redelijk.

Beoordeling gegeven door Martijn.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-05-2007

Datum beoordeling: 27 mei 2008

Ik vond het een fantastische ervaring. Ben er inmiddels al meerdere keren geweest. Je kunt er heerlijk wandelen en de dieren echt van dichtbij bekijken. Je kunt er ook voor weinig een bekertje voer kopen om de dieren te voeren dus het is ook erg leuk voor kinderen. Regelmatig zijn er voedertijden en kun je ook vragen stellen aan de verzorgers. De entree is niet duur en het is echt iets voor dierenvrienden, maar ook voor mensen die van een stukje wandelen houden.

Beoordeling gegeven door Wendy Hoogervorst.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 7 september 2007

Leuk opgezette dierentuin. Niet bijzonder groot, maar toch voldoende afwisseling. Opvallende eigenschappen: De loopbrug over een gedeelte van het het dierenkamp, leuke speeltuin, ruïne op de achtergrond, redelijke prijs.

Beoordeling gegeven door Bram.