Beoordelingen

Kans gemist bij de sprookjes
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 30 december

Datum beoordeling: 1 januari 2018

Reisgezelschap: met opa en oma

De speurtocht was wel leuk,maar te simpel. Heel jammer dat er totaal geen leuke verhalen waren over de verschillende ruimtes. Je kan het bijvoorbeeld in de balzaal voor kinderen toch veel leuker en spannender maken met een verhaal over prachtig aangeklede dames en heren, waarbij de muzikanten achter een gordijntje moeten zitten omdat ze niets mogen zien. De show wel leuk, zeker voor jonge kinderen

Beoordeling gegeven door Hanneke.

Veel spannende informatie
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29 december 2017

Datum beoordeling: 30 december 2017

Reisgezelschap: met opa en oma

Een echt kasteel met ophaalbrug en een goed verhaal. Het verhaal over spoken met punten aan het plafond en een eet tafel voor 32 personen werd door gidsen mooi en duidelijk verteld. Ook de slaapkamers van de baron en barones, de keuken met pannen van 25 kilo en afzuigkap in de vloer, als de opgezette uilen maakten indruk. Tot slot een muzikale uitvoering van een sprookje in moderne uitvoering, geweldig!

Beoordeling gegeven door Klaas Haitsma met kleinzoon van 6.

Mooi en jammer
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 26-12-2016

Datum beoordeling: 27 december 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Mijn cijfer is voor de kerstrondleiding. Het kasteel is fantastisch. Elke 10 minuten is er een rondleiding. Maar deze was uitsluitend gericht op kinderen. Dat komt niet tot uiting op de website. Wij waren met 4 volwassenen. Ik zou hier nu niet voor gekozen hebben als ik geweten had dat de rondleiding zo opgebouwd was. Waarom niet om en om een kinderrondleiding en een volwassenen rondleiding. Dan voldoet het voor beide groepen veel meer aan het verwachtingspatroon. Of geef veel duidelijker de bedoeling aan. Drie jaar geleden was ik er ook met kerst. Toen heel erg enthousiast, nu erg teleurgesteld.

Beoordeling gegeven door N.N..

Geweldig verrassend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-11-2016

Datum beoordeling: 11 december 2016

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Erg mooi kasteel, zowel van binnen als van buiten. Raakt niet uitgekeken.

Beoordeling gegeven door A.

leuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: voorjaar

Datum beoordeling: 25 oktober 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

wij zouden eigenlijk naar de efteling maar daar was het te druk. Toen zijn we maar naar kasteel de Haar gegaan. En daar was het toch leuk ik heb nog nooit zo'n mooi kasteel gezien.

Beoordeling gegeven door Bo ter Steege.

matig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: eind juli

Datum beoordeling: 15 augustus 2014

Reisgezelschap: met partner

Buiten het kasteel geen info openingstijden dus je weet niet of je 4 euro parkeergeld voor niets uitgeeft. Bij de kassa onvriendelijk. Met mjk wel gratis naar binnen. Rondleiding begon rommelig in het souterrain. Verder leuk om te zien, redelijke rondleiding, maar na een uur trap op trap af in de hitte wil je wat drinken maar het restaurant was al dicht en verder was er niets te krijgen. Als je na de laatste rondleiding nog de tuin en het park wil bekijken moet je rennen omdat anders de hekken al dicht gaan. Mooi kasteel maar niet erg bezoeker vriendelijk.

Beoordeling gegeven door martine.

viel tegen
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: voorjaarsvakantie 2014

Datum beoordeling: 27 april 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Kasteel leek me een goede keuze tijdens een regenachtige dag. We moesten 1, 5 uur wachten tot de kinderrondleiding. In tussentijd was er niets te zien en dus moesten we al die tijd wachten. Restaurant was dicht en de tuinen waren geen optie door de regen. Kinderrondleiding was wel leuk, maar voor 1 uur rondleiding waarvoor ook nog extra. betaald moet worden is dit uitstapje wel erg prijzig

Beoordeling gegeven door Adriana.

Fantasties
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20 juni 2012

Datum beoordeling: 15 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

Lekker in de tuinen. Kasteel bewonderen! Topper om met de kinderen te doen. Ook een lekker hapje bij het restaurant in de ouden paarden stallen. Volgende keer High Tea!

Beoordeling gegeven door Ricky .

Leuk, maar erg prijzig
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 27-06-2012

Datum beoordeling: 3 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Kinderfeestje was leuk, maar de rondleiding vond de groep kinderen die mee waren na het feestje gewoon te lang (1 uur). Ze kregen 1x drinken en een roze cakeje en dat in 2,5 uur. Ik vind 160 euro voor 7 kinderen dan toch vrij prijzig. Een kan ranja hoeft toch niet veel te kosten. De organisatie was verder prima geregeld en het verkleedgebeuren ook heel geslaagd.

Beoordeling gegeven door I. Verbaan.

verrassend leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9 november 2011

Datum beoordeling: 23 november 2011

Reisgezelschap: gezin

Heb een kinderrondleiding gevolgd; de gids had een enig verhaal en de kinderen (4, 9, 11) vonden het prachtig. Daarna nog door het prachtige park gewandeld en wat gedronken. Al met al een heerlijke middag.

Beoordeling gegeven door S.Klapwijk.

Schiterend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: November 2010

Datum beoordeling: 15 november 2011

Reisgezelschap: gezin

Erg gezellig.gaan dit jaar weer..Toen lag er sneeuw leuke omgeving....

Beoordeling gegeven door Fred goris.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: November/December

Datum beoordeling: 29 oktober 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 17 juli 2008

Datum beoordeling: 19 juli 2008

Beurs Kleur en Fleur, Kasteel de Haar, Haarzuilens fijne, sfeervolle beurs, op een unieke lokatie, waar je de gehele dag zoet bent. Waarschijnlijk minder geschikt voor kinderen, maarvoor volwassenene zeer de moeite waard.

Beoordeling gegeven door janny tobeas.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 juni

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Leuke leerzame rondleiding voor zowel volwassenen als kinderen

Beoordeling gegeven door Michiel.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 21 mei 2008

Mooie kasteelbezichtiging tijdens de Elf Fantasy.

Beoordeling gegeven door Chantal Pelle.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: hele jaar door

Datum beoordeling: 3 mei 2008

Mooie tuin om rustig inte wandelen, kinderen kunnen er spelen, hollen, op zondag speciale kinderrondleiding in het kasteel

Beoordeling gegeven door kasteel De Haar.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: jaarlijks 2 x

Datum beoordeling: 18 april 2008

Leuk kasteel; leuke tuin. Vooral educatief voor kinderen om een rondleiding te krijgen. Voor volwassenen sfeervol ingeval er aktiviteiten zijn rondom zoals een Country Fair.

Beoordeling gegeven door Iris Jungerius.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2007

Datum beoordeling: 9 april 2008

Mooi kasteel, prachtige locatie, heeft ook leuke activiteiten en beurzen het hele jaar door Echt een aanrader

Beoordeling gegeven door jh meinen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: vaak vooral zomers(fietsritje)

Datum beoordeling: 13 maart 2008

woon er niet ver vandaan. ga er regelmatig heen, wandelen in de mooie tuin, vertellingen op zondag voor de kinderen. rondleiding,die nooit verveeld. goede, niet dure restaurants in haarzuilens, leuk dorpje met zijn rood-witte luiken

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24 februari 2008

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Kasteel De Haar is een ontzettend mooi kasteel! Als je in het kasteel loopt kom je ogen te kort. Wij hadden ook een erg leuke gids die veel vertelde en met humor het ook interessant voor de kinderen wist te houden. Voor jongere kinderen is er een speciale rondleiding. Wat wij alleen erg jammer vonden (maar dit geldt voor alle kastelen in het algemeen) is dat je zo weinig kamer krijgt te zien.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 29/02/2008

Datum beoordeling: 7 maart 2008

leuk!! kijk vooral op de site wat voor activiteiten ze organiseren. Ga vooral als er wat te doen is.

Beoordeling gegeven door van asselt.