Beoordelingen Recreatieboerderij en camping Pukkemuk

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Ontelbare keren

Datum beoordeling: 29 december 2016

Reisgezelschap: gezin

Geef u cijfer ? 1/10 dan geven wij een 12!!!! Super leuk park. Wij gaan regelmatig naar pukkemuk in dongen. Makkelijk bereikbaar, mooie parkeerplaatsen. Fijn personeel. Zowel binnen als buiten overzichtelijk. Leuke diertjes. Nog leukere activiteiten.....

Beoordeling gegeven door sandra.smolders@outlook.com.

Zeer aangenaam
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 04-09-2014

Datum beoordeling: 4 september 2014

Reisgezelschap: gezin

Ideaal park voor kind en ouder om te vertoeven. Diverse dieren die erg lief en tam waren uiteenlopend van kippen, ezels, zwijntjes, geitjes en zelfs kangaroeachtigen in een gastvrije boeren sfeer en genoeg speeltoestellen overal. Het 'boerensprookjesbos' gedeelte was een heel leuk extraatje met interactieve huisjes (mooi gedaan). Vervolgens binnen een ruime speelhal, waar onze kleine in de peuterhoek nog lekker kon spelen. Als afsluiter het gloednieuwe originele waterspeeltuin met fonteintjes e.d. Een top park!

Beoordeling gegeven door Ernst.

geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-06-1-2013

Datum beoordeling: 10 juni 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor zo weinig geld zoveel vertier. Te veel om op te noemen, maar met kinderen het ideale uitje.

Beoordeling gegeven door A van Meel.

super mooi
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-01-2013

Datum beoordeling: 20 januari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

ben bij Pukkemuk in Dongen geweest, nog heel betaalbare prijzen en dan krijg je ook nog eens als volwassen bij de entree 2 consumptie`s mee en kunnen de kinderen ook nog eens onbeperkt drinken geweldig , maar alles is super vooral de nieuw uitbreiding zoals het boerensprookjesbos ! ga zo door super.

Beoordeling gegeven door pascal.

ideaal
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23 dec. 2012

Datum beoordeling: 23 december 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

een geweldige dag plezier gehad, een mooie show gezien, bezoek gebracht aan het boerensprookjesbos, en ideaal dat de kinderen onbeperkt ranje kunnen tappen

Beoordeling gegeven door marja.

fantastisch vertier voor jong en oud
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25-04-2011

Datum beoordeling: 21 april 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een paasweekend op de camping van Pukkemuk in combinatie met alle dagen vrij spelen is het ideale gezinsuitstapje, ongeacht welke weersomstandigheden dan ook. Vriendelijk en kundig personeel, rustige,schone en veilige minicamping en een grote indoor/outdoor speelparadijs met kinderboerderij, en dat voor een zeer schappelijke prijs. Of je nu 0 of 100 bent, je hebt het daar ontzettend naar je zin. Echt doen!

Beoordeling gegeven door C. Maas.