Beoordelingen Pannenkoekenboerderij Langs Berg en Dal

Gezellig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19 februari 2017

Datum beoordeling: 18 februari 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Heel gezellig en knus, fijne behulpzame bediening . Speciale aandacht voor honden en kinderen.

Beoordeling gegeven door Nienke Lenselink.

Heerlijk gegeten, maar......
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17 mei 2015

Datum beoordeling: 20 mei 2015

Reisgezelschap: gezin

Ik heb toch een opmerking. We hebben heerlijk gegeten, de bediening was erg vriendelijk. Maar ik vind dat jullie erg, heel erg duur zijn met de prijs voor een glaasje wijn. De glazen die jullie gebruiken drinken niet lekker en als je een paar slokjes hebt genomen is het glas al leeg. Dan te bedenken dat je €4,50 per glas betaald. Die verhouding ligt wel heel erg scheef. Dat wilde ik even kwijt. Zou graag een reactie hierop terug horen.

Beoordeling gegeven door Coby Spijker.

bar slecht
1 11111

Bezoekdatum: 30 augustus 2011

Datum beoordeling: 1 juli 2012

Reisgezelschap: met partner

Zeer slechte afhandeling na heftige voedselvergiftiging. Ik ben met gillende sirenes naar het ziekenhuis vervoerd. Inhoud ( pannenkoek met gehakt en chilisaus) werd er onverteerd uitgegooid. Ik was er heel slecht aan toe en nauwelijks aanspreekbaar. Ziekenhuis heeft het op kweek gezet en was overduidelijk salmonella ( bedorven gehakt) Partner heeft contact opgenomen met het restaurant, maar deze wilde er niets van weten. Geen excuses en geen concessies, terwijl wij al jaren klant zijn. Heel schandalig hoe wij behandeld zijn. Fouten maken is normaal, maar toegen doen ze niet, terwijl het duidelijk bewezen is. Nee, ik zal daar nooit meer een pannenkoek eten!

Beoordeling gegeven door Hermans.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 08-09-2010

Datum beoordeling: 11 september 2010

Voor de tweede keer achter elkaar dat het SLECHT was. De kinderpannenkoeken leken wel krokante flensjes (misschien bezuiniging met het beslag) De spare ribs zijn goed, maar wel enorm weinig voor die 15 euro. Bij de volwassen pannenkoeken wordt alles (en het is al zeer zuinig) in het midden gegooid, waardoor alleen daar wat smaak zit. Bij de eerste keer dat het slecht was, zouden wij e rover opgebeld worden, maar ze zijn nu denk nog aan het zoeken naar de telefoon (en dat is al even geleden)

Beoordeling gegeven door uiteten.