Beoordelingen Pannenkoekenrestaurant De Bospub

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1 dec 2019

Datum beoordeling: 3 december 2019

Reisgezelschap: met partner

Eerste zondag van de maand: jamsessie Ierse muziek..... heerlijk ! We hebben er ook gegeten: bediening super, snel en vriendelijk, eten was heerlijk. We komen zeker terug.

Beoordeling gegeven door Jaap.

Zeer klantvriendelijk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 01-06-20019

Datum beoordeling: 1 juni 2019

Reisgezelschap: gezin

Met ons gezin geluncht, oma was jarig. Peuter en baby erbij, vraagt om beetje vlotte bediening. Tafel was keurig voor ons gedekt, in de schaduw voor de kinderwagen en met kinderstoel. Er kwam een grote groep van 30 personen, serveerster bedacht dat wij dan wel graag eerst wilden. Heerlijk eten en alles goed verzorgd. Wel redelijk aan de prijs. Wij vonden het TOP!!

Beoordeling gegeven door Juliet.

Goede locatie, matige keuken
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 29 april 2017

Datum beoordeling: 1 mei 2017

Reisgezelschap: alleenreizend

De pub ligt op een wat afgezonderde maar mooie locatie. Het is plezierig er te zitten. Heerlijke biertjes verkrijgbaar. De keuken biedt voor te veel geld wel erg matige kwaliteit. De kwantiteit is ruim, maar de smaak is allemaal heel vlak. Bijv. Het vispotje smaakt naar weinig en zeker niet naar vis. Voor bijna 17€ ook veel te prijzig. Gewoon een lekker biertje pakken, maar de maaltijd bij voorkeur elders zoeken.

Beoordeling gegeven door Henny Georg.

warme sfeer
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 dec 2014

Datum beoordeling: 11 januari 2015

Reisgezelschap: met vrienden

gastvrij, lekkere gerechten, bosrijke omgeving, warme uitstraling.

Beoordeling gegeven door Luuk.

sfeervol lekker
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9 jan 2015

Datum beoordeling: 11 januari 2015

Reisgezelschap: met partner

authentieke sfeer, prachtige locatie in het bos, lekkere gerechten. DOEN!

Beoordeling gegeven door Carla Eeltjes.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 06-02-2012

Datum beoordeling: 7 juni 2012

Reisgezelschap: met partner

Wij komen hier regelmatig en zomer en winter het is altijd gezellig. De inrichting van de bospub hoort helemaal bij de omgeving en de sfeer is lekker ongedwongen. Ook de hond is altijd welkom en krijgt water en wat lekker! Wij komen zeker weten regelmatig langs.

Beoordeling gegeven door van der veen.

bwehh
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: Begin augustus

Datum beoordeling: 6 augustus 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

als je over een pannekoekrestaurant praat verwacht je een behoorlijke keuze aan soorten Dat is hier duidelijk niet het geval. Het ligt mooi in het bos maar het gebouw zelf is oud en vervallen. Je moet ervan houden. Dat er geen bediening aan tafel is vinden wij helemaal waardeloos. Je bent op vakantie en wilt ontspannen eten. Voor ons nooit meer dit "pannekoekrestaurant"

Beoordeling gegeven door DDD.