Beoordelingen LaserQuest Nijmegen

Briljant leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2013

Datum beoordeling: 4 maart 2014

Reisgezelschap: met een groep

Ik ben in juli met een groep vrienden gaan Lasergamen bij LaserQuest Nijmegen. We hadden daar de ''AllYouÇanPlay'' actie genomen. Wat een feest! Het was wel een beetje druk, daardoor moesten we wel wat langer wachten. Maar we kregen ruim de mogelijkheid om in deze pauze te LaserSquashen of MysticGolfen. Als een spel begon en hij zat nog niet vol kregen we op de golfbaan via de intercom te horen dat er nog plek was en we eventueel mee konden spelen als we dat wilde. Ik zie hieronder staan dat het personeel onvriendelijk was, maar bij ons speelde er juist een personeelslid, die ons van begin tot eind heeft vermaakt, mee met het spel. Super spontaan en gezellig. Als er in de zomervakantie weer zo'n actie is doe ik zeker mee!

Beoordeling gegeven door Stefan.

slechte organisatie
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: juli 2013

Datum beoordeling: 29 oktober 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Kinderfeestje in juli. Idd veel te druk. De belofte 'onbeperkt lasergamen' klopt niet. Wij zijn de hele middag geweest en de kinderen hebben 3x kunnen laseren. Teveel groepen aanwezig. Onvriendelijk personeel wanneer je aangeeft dit niet correct te vinden! "Je moet niet zeuren, dat is niet leuk voor de kinderen" krijg je dan te horen. En... drinken word je opgedrongen met een fikse narekening! Duur dus en géén waar voor je geld!

Beoordeling gegeven door van den Elzen.

slecht georganiseerd
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 14-09-20013

Datum beoordeling: 15 september 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Kinderfeestje hier gegeven, was veels te druk, veels te veel kinderfeestjes tegelijk, kinderen moesten lang wachten waardoor ze uit verveling vervelend worden, want tijdens het wachten kan je niks doen. Midgetgolven boven was een ramp, 18 holes en wel 60 man wat er boven allemaal tegelijk rondliep. We hadden onbeperkt ranja, maar moest er wel iedere keer om vragen ipv een kan ranja op de tafel voor de kids. Voor ons niet meer, vond het veels te slecht georganiseerd en werd er geen rekening gehouden met de kinderen. Het kost je toch goed geld en dan mag je toch wel wat voor verwachten.

Beoordeling gegeven door Manuela.