Beoordelingen Privé Sauna Intense

Heerlijk genoten
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-09-2023

Datum beoordeling: 16 september 2023

Reisgezelschap: met partner

Super tevreden over de personeel en lekker genoten van de ruimte. Dank je wel. Mij gaan jullie zeker nog terug zien

Beoordeling gegeven door Brain .

Vreselijk
1 11111

Bezoekdatum: 20-12-2022

Datum beoordeling: 20 december 2022

Reisgezelschap: met partner

Ruimte was koud, klein, vies en lelijk afgewerkt. Jacuzzi werd niet warmer dan 36 graden. Zogenaamde infraroodsauna werd ook nauwelijks warm en zorgde ervoor dat de stroom steeds uitviel. Krijg je de manager aan de telefoon, durft ze je wijs te maken dat een jacuzzi niet warmer hoort te zijn en geld terug krijgen kon ook niet. We zijn 1 uur gebleven en toen waren we het zat.

Beoordeling gegeven door Jaela.

GEWELDIG
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1-12-2021

Datum beoordeling: 2 december 2021

Reisgezelschap: met partner

Supet lieve mensen en hele mooie ruimte Me vriend en ik hebben er zeker van genoten en we gaan zeker nog een xtje blij klant heb je der bij

Beoordeling gegeven door Murf.

Heerlijk!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 24-06-2021

Datum beoordeling: 27 juni 2021

Reisgezelschap: met partner

Wij zijn door een hele leuke dame ontvangen. De ruimte was schoon, we hebben enorm genoten.

Beoordeling gegeven door Vincent de vries.

Top
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 17-06-2021

Datum beoordeling: 17 juni 2021

Reisgezelschap: met partner

Vandaag ben ik samen met mijn vriend geweest en hebben we gebruik gemaakt van de ruimte met zwembad. We zijn vriendelijk ontvangen en de ruimte was top. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Khadija.

Intense genieten
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 05-06-2021

Datum beoordeling: 5 juni 2021

Reisgezelschap: met een groep

Vandaag geweest met mijn vriendinnen, we zijn hartelijk ontvangen en de high tea was top. We kijken uit naar onze volgende uitje bij jullie!

Beoordeling gegeven door Eline.

ONPROFESSIONEEL
1 11111

Bezoekdatum: 27-05-2021

Datum beoordeling: 27 mei 2021

Reisgezelschap: met vrienden

Ik heb erg mijn best gedaan om een verjaardag te organiseren voor een vriendin. Ten eerste; we hadden gebeld na het aanbetalen voor 2 personen (basic pakket was niet beschikbaar op de website? Dus hebben we een relax pakket genomen). Er zou een derde persoon van hetzelfde huishouden komen. De telefoon wordt nauwelijks opgenomen terwijl ze open zijn. Vervolgens wordt ons verteld dat dit gewoon mogelijk is en dat er 80 euro bij betaald moet worden. Dat vonden wij helemaal oké. Ten tweede; er wordt opnieuw gebeld voor de relax pakket en er wordt gevraagd wat er precies bij zit: mevrouw geeft aan: handdoeken en slippers. Bij onze arrangement kwamen we erachter dat er geen slippers bij waren. De spa hanteert sowieso nu alleen relax pakketten, dus ieder klant maakt gebruik van slippers? Vervolgens geeft de werknemer ons de schuld: “hadden we maar moeten bellen tijdens arrangement”. Je bent een spa toch, beetje service? Ten derde: vriendin belt om te vragen of het versiert kan worden voor een VERJAARDAG. Op de website wordt er verteld dat er versierd wordt voor verschillende thema’s. Aangekomen bij de spa, wist de medewerker hier niks van en begon gelijk met versieren (5 min voordat arrangement begon). Vervolgens: 5 ballonnen en een hart op de grond. Daar betaal je 20 euro extra voor. Geen moeite gedaan en er wordt GEEN rekening gehouden met de “thema” die zogenaamd benoemd wordt op de website. Ten vierde: bij het bellen over de versiering is de vrouw opeens van gedachte veranderd en mag je maar met 2 mensen komen. Ze gelooft niet dat haar medewerker dit zo heeft verteld en toont alles behalve empathie en begrip. Aangezien het voor een verjaardagsfeestje is betekent dat er iemand buitengesloten wordt. Dat terzijde, Corona is er en we moeten er rekening mee houden, maar volgens mevrouw horen wij te weten dat je maar met 2 mensen hoort te komen en is het niet hun fout. Communicatie tussen medewerkers of klanten bestaat niet bij Sauna Intense. Tot slot: alles behalve aardig, vriendelijk of begripvol. Mevrouw heeft de 20 euro met moeite teruggegeven en bij het aangeven dat we het niet netjes vonden over hoe ze bij het boeken van de arrangement met ons omgingen, toonde ze alles behalve begrip. Of we iets van een voucher konden krijgen: daar doen we niet aan. Daarnaast is de bittergarnituur niet te eten. Doe jezelf dit niet aan en is er alcoholvrije “cocktail” (het is ranja). Het is na deze lange verhaal wel overduidelijk dat je hier ABSOLUUT niet moet komen, SCHANDE!

Beoordeling gegeven door Irem Yilmaz.

Medewerker afhankelijk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-12-2020

Datum beoordeling: 27 mei 2021

Reisgezelschap: met partner

Wij zijn vaste gasten bij sauna intense, altijd met heel veel plezier naartoe gegaan. Ik geef 8 sterren omdat het echt wel uitmaakt welke gastvrouw er staat. De jongere dames nemen het werk niet zo nauw en dat vinden wij jammer. Al met al genieten we van de ruimtes en gastvrijheid.

Beoordeling gegeven door Bernard verschoor.

Top!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Vorige week

Datum beoordeling: 27 mei 2021

Reisgezelschap: met partner

Me vriend had me als verassing meegenomen naar sauna intense, zelf heb ik nooit eerder een privé sauna bezocht maar altijd naar een openbare sauna geweest. We zijn hartstikke fijn ontvangen door een lieve gastvrouw. De ruimte was heel mooi versiert en hartstikke schoon. Hier komen we zeker terug.

Beoordeling gegeven door Romy verkerk.

Zeer slechte ervaring!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 19 maart 2031

Datum beoordeling: 8 april 2021

Reisgezelschap: met partner

Een slecht ontvangst en een kamer die luxe ingericht zou zijn maar ongezellig, beetje koud en zeker niet sfeervol was ingericht (heel anders dan op de foto’s). We hadden een bittergarnituur besteld en ook dit viel zwaar tegen en was als of je karton zat eten. Verder kon je al ruiken dat het klaar gemaakt werd terwijl je in het zwembad lag. Geen badjas, shampoo, föhn en geen werkende muziek box. Dus een duur betaalde luxe arrangement maar totaal geen waar voor je geld. Ik ben al in diverse privé sauna’s geweest maar in deze kom ik zeker niet meer terug. Verder moesten we door een avondklok een 1/2 uur eerder uit de sauna en na een vraag om dat te verrekenen was het antwoord om dit via een e-mail te doen maar daar reageren ze gewoon niet op. Dus het lijkt meer op oplichters dan mensen die hun best doen een fijne ervaring te bezorgen

Beoordeling gegeven door Cor .

Erge teleurstelling
1 11111

Bezoekdatum: 16-03-2021

Datum beoordeling: 16 maart 2021

Reisgezelschap: met partner

Mij man heeft de grootste kamer gereserveerd op mij verjaardag vandaag, wij belde om 5u er word gezegt dat we om 6u kunnen komen, even bellen ze terug word er gezegt de plekje is gereserveerd sorry,? Dus hiet begon het al kregen we ff later nog n plekje van 1,5u dus geen twee uur, Bij inkomst zwaar teleurstelling de kamer was veelste koud voor om te gaan ontspannen ( Geen shampo’s aan wezig Geen haar fohn ) dus met me dikke haar er uit moeten gaan met dis koud weer (Tv deed het niet dus konden niet even lekker liggen muziekje op tv aan zetten erg vervelend Geen welkoms drankje je krijgt gewoon niks aangeboden we moesten er uit na 1,5u. EN HIER VOOR HEBBEN WIJ DUS €190voor betaald zal nooit en nooit meer terug gaan ook geen aanrader

Beoordeling gegeven door Anoniem / k.

Fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29-09-2020

Datum beoordeling: 29 september 2020

Reisgezelschap: met partner

De ontvangst was gezellig met een heerlijk welkomst drankje. De uitleg duidelijk en hartelijk. De sfeer was prima en de inrichting luxueus. We hebben genoten en de tijd vloog om. Het belletje klonk veel te snel :)

Beoordeling gegeven door Marijn.

Oplichters
1 11111

Bezoekdatum: 14 februari

Datum beoordeling: 23 januari 2020

Reisgezelschap: met partner

Hier uiteindelijk niet eens geweest. Hadden gereserveerd voor Valentijnsdag voor 109 euro, kregen we een week later een mailtje dat we alleen konden komen voor het tarief van 239 euro. Dus of we nog even bijna het dubbele bedrag bij wilden leggen. Het tarief had blijkbaar fout in het reserveringssysteem gestaan. Kan aan mij liggen, maar volgens mij is dit hun eigen fout en moeten zij daarvoor opdraaien en niet de klant? Er is gewoon een overeenkomst, als die van onze kant was geannuleerd hadden wij ook (een deel van) het bedrag alsnog moeten betalen. Anderzijds denken zij even een nogal ingrijpende wijziging aan te kunnen brengen. Nu dus de reservering afgezegd en kon er zelf nog achteraan om de aanbetaling terug te krijgen ook. Zo ga je toch niet met je klanten om..

Beoordeling gegeven door Lisa.

Super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 05-08-19

Datum beoordeling: 11 augustus 2019

Reisgezelschap: met partner

Super fijne prive sauna, altijd vriendelijk personeel netjes onderhouden. Pas helemaal verbouwd en het word alleen maar mooier en mooier

Beoordeling gegeven door Chermaine Brouwers.