Beoordelingen Bleekemolens Race Planet Delft

Service is vreselijk
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 3 januari

Datum beoordeling: 9 januari 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Met 4 kinderen en 2 volwassenen wezen bowlen. Allereerst fijn geholpen door een medewerker. Na 3 kwartier bowlen werd onze baan vroegtijdig afgesloten door een andere chagrijnige medewerker die achter de balie stond met haar jas aan, klaar voor een peukie buiten. Al onze scores weg, kinderen boos. De medewerker gaf aan dat ze de verkeerde baan heeft afgesloten, zonder enige vorm van excuses. Wij netjes in gesprek gegaan. Aangeven day wij niet zomaar gaan stoppen terwijl wij voor een volledig uur hadden betaald. Medewerker deed vervolgens met tegenzin de baan aan. Medewerker was vreselijk brutaal. De volgende klanten werden ook zonder enige begeleidng naar de baan gestuurd terwijl onze ronde nog bezig was. Andermans kinderen rende gewoon onze baan op en de medewerker keek alleen toe. Al met al is bowlen bij Race planet delft niet voor herhaling vatbaar!

Beoordeling gegeven door Zinab.

Slechte begleiding
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 28-08-2011

Datum beoordeling: 29 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

Begleiders zijn zeer onoplettend en meer bezig met hunzelf, de volgende groep of hun tosti. Sta je stil wordt je geholpen, maar merkt dat zelfs dat ze eigenlijk teveel is. Waarschijnlijk omdat hun tosti koud wordt dan. Ze vlaggen wel eens voor de gein, maar meestal niet. Ik zou uzelf maar vooral uw kinderen niet toevertrouwen aan deze begleiders. Ik zag zelfs nog een kind dat huilend stil bleef staan op de baan en nota bene de ouders van dat kind moesten komen helpen, een begleider bedacht pas een paar minuten later (toen het kind al lang weg was) dat hij moest kijken wat er aan de hand was. Ga hier, net zoals ik niet meer ga doen, nooit naar toe.

Beoordeling gegeven door Mark.

Voor alle leeftijden, slechte begeleiding
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 06 augustus 2011

Datum beoordeling: 8 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Op een zaterdagmiddag met kind van 12 naar toe geweest. Hij had de baan voor zichzelf maar er werd weinig aan veiligheid gedaan. Wel beschermende kleding, maar daarna hebben ze hem niet meer gevolgd. De twee mannen waren druk bezig met de volgende groep i.p.v. op de baan te letten. Mijn zoon moest ook op eigen kracht uit de auto en kleding komen. Ik heb ook gekeken naar de jongste kinderen rond de 4 jaar. Deze hadden een heel leuke begeleider en op een aparte baan (3 banen voor 3 leeftijdensoorten) De baan met volwassenen werd ook slecht in de gaten gehouden (geen vlaggers langs de baan enzo) Haarnetje voor in de helm was in de prijs inbegrepen maar wel door meerdere mensen in gebruik.

Beoordeling gegeven door Arthur.