Beoordelingen Indoor uitjes bij Happy Days

Slecht
1 11111

Bezoekdatum: 1-1-17

Datum beoordeling: 19 februari 2017

Reisgezelschap: met een groep

Mooie tent, maar nooit meer! De sfeer is om te snijden. Een oudere grote man * eigenaar ?* die aan het schreeuwen is tegen zijn personeel, iedereen loopt rond als of ze faillet gaan en hun baan kwijt zijn. Nee jammer maar voor een uurtje bowlen gaan wij naar hoorn. En voor karten gaan we wel naar amsterdam! En zo zijn er nog tal van opmerkingen! Nooit maar dan ook nooit meer

Beoordeling gegeven door Mike.

gewldig fantastich
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 31-10-14

Datum beoordeling: 7 november 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

geweldig eerst hebben we gebowld van 15:00 tot 16:00 daarna was gepland om om 16:25 te begginen met karten (1 heat) werd uiteindelijk 16:15 daarna hebben we ge kindergourmet en dat allemaal voor maar 21,50 per kind (extra prijs kinderqourmeten van 6,25 meegerekend) groetjes wesley

Beoordeling gegeven door wesley van klink.

Geen aanrader
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 11-04-2014

Datum beoordeling: 14 april 2014

Reisgezelschap: met een groep

Met een groep van 7 personen op vrijdag 11 april 2014 uit eten geweest. We maakten gebruik van het ''All you can eat'' concept. Eten was wel lekker maar de bediening erg brutaal en betweterig. Bediening was bovendien erg traag en er zat een uur tussen het serveren van elke ronde. Doordat wij ook een bowling baan hadden gereserveerd (bepaald tijdstip) hebben wij gevraag of we na het bowlen nog een rondje (het toetje) konden krijgen. Dat was niet mogelijk. Al met al zeker geen aanrader.

Beoordeling gegeven door Roorda.

toptent
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober

Datum beoordeling: 22 december 2013

Reisgezelschap: gezin

prima eten goed verzorgd leuke mensen in de bediening vervolg voor ons 1e kerstdag 2013

Beoordeling gegeven door R.Damsteek.

Super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: do. 15 dec 2011

Datum beoordeling: 8 januari 2012

Reisgezelschap: met een groep

Met 20 man wezen karten, lasergamen en bowlen en tussendoor ge-steengrild alles ging soepel en als gepland. ben zeer tevreden met de service. we hebben ons echt super vermaakt. Volgende keer doe ik mijn bedrijfs feest ook hier.

Beoordeling gegeven door Scott.

voor herhaling vatbaar
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 21/11/2011

Datum beoordeling: 2 december 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Buiten ziet het er allemaal wat gewoontjes en saai uit, locatie was ook niet goed te vinden. Maar binnen is er van alles te doen en wij hebben ons prima vermaakt. Steengrillen was overigens ook heerlijk.

Beoordeling gegeven door Frank van der Ploeg.

Gezellig centrum
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11 november 2011

Datum beoordeling: 16 november 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Partijtje gehad voor de kleine. Groep van 10 kinderen geweest. Eerst gelasergamed, daarna gekart en tenslotte voor allen nog een kindermenu. Ook het eten was goed. Patatje+snack en een ijsje. Allemaal top geregeld, kinderen super enthousiast.

Beoordeling gegeven door Ferry .

Fanatische dag!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4-10-2011

Datum beoordeling: 26 oktober 2011

Reisgezelschap: met een groep

Heerlijke dag gehad, service was top en zo ontzettend veel activiteiten aanwezig!

Beoordeling gegeven door Jacqueline.