Beoordelingen Pathé Delft

Delft
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12 september 2019

Datum beoordeling: 12 september 2019

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Mooie bioscoop, maar waarom is het altijd zo koud in de bios, volgende keer nemen we een plaidje mee.

Beoordeling gegeven door Monique van Holsteijn.

slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 20-11-2012

Datum beoordeling: 20 november 2012

Reisgezelschap: met partner

als je naar een film gaat , en ja daarna de parkeeruitrijkaart vraagt , is er niemand die je helpt , integendeel , bij de kassa moet je achter in de rij gaan staan , en 2 ander dames bij de andere kassas sturen je ,,gewoon,, weg , onder het mom dat ze geen tijd hebben schande !!!!

Beoordeling gegeven door evert.

stoelendans
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 1-3-2012

Datum beoordeling: 1 maart 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We gaan al vele jaren met plezier naar deze mooie grote bioscoop. Maar vandaag zijn we flink afgeknapt. Pathe verkocht ons bij de ingang 3 kaartjes met stoelnummers. In de zaal blijkt iemand anders op je stoel te zitten die beweert dat het vandaag vrij plaatsen kiezen is en niet wilde elders wilde gaan zitten. Om verder niet moeilijk te doen ga je ergens anders zitten, waar vervolgens iemand komt die zegt dat dat hun stoelen zijn. Klopt met hun kaartjes. Je verkast nog een keer, en vervolgens komt er weer iemand die zijn stoel opeist. Tenslotte ga je de zaal uit om personeel te zoeken om je oorspronkelijke plaats te bemachtingen. Dan blijkt er bij de ingang van de zaal een piepklein bordje te staan waarop staat dat bij deze voorstelling stoelen vrij gekozen mogen worden. We zijn deze voorstelling met veel ellende begonnen omdat Pathé kaartjes met stoelnummers verkoopt en niet goed aangeeft dat die niet van toepassing zijn. Dat hadden ze bij de kassa erbij kunnen zeggen, of op een GROOT bord aan kunnen geven. ik snap de logica ook niet om genummerde tickets uit te geven, terwijl de nummer niet geldig zijn. Het zorgde voor veel verwarring in de zaal. We waren niet de enigen die probeerden onze stoelen te krijgen waarop iemand anders zat.

Beoordeling gegeven door ronald.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 22-07-2009

Datum beoordeling: 30 juli 2009

Bioscoop Delft: film: Ice Age 3: Film was hardstikke leuk, maar erg duur en bovendien zijn de kosten voor popcorn en iets te drinken erg prijzig.

Beoordeling gegeven door Carina Middelburg.