Beoordelingen Duinrell

Vies
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 29-07-2018

Datum beoordeling: 29 juli 2018

Reisgezelschap: gezin

Een aantal leuke attracties. Verder een verouderd park welke ook smoezelig oogt .. vieze toilletten!! Personeel onbeschoft. Eten was niet lekker en duur. Overal troep en afval. Nee ik kom niet nog een keer terug jammer want de attracties zijn best oké

Beoordeling gegeven door Ik.

Een verouderd park met mooie ligging en leuke attr
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 30 oktober 2016

Datum beoordeling: 30 oktober 2016

Reisgezelschap: gezin

Vergeleken met diverse andere bekende Nederlandse attractieparken is in Duinrell weinig aandacht voor de aankleding, de sfeer, de hygiene. Geen bloemen/plantenbakken, de speeltoestellen/attracties verveloos, toiletten oud en niet schoon, horeca/terrassen ongezellig. In het bosgedeelte en de centrale speelplaats missen leuke, houten klimtoestellen. De wachtrijen voor de attracties zijn op een goed bezochte dag van het Efteling gehalte. Van diverse kleine attracties kan alleen tegen afzonderlijke betaling gebruik worden gemaakt. Rond het park worden (te) veel eenvoudige accommodaties verhuurd, wat mede de (te) grote drukte verklaart en ook een bepaald publiek aantrekt. Tijdens ons bezoek relatief veel jongeren, aantal duidelijk onder invloed. Al met al een wat onprettige sfeer, niet voor herhaling vatbaar. Positief: op zich leuke attracties en goed parkeren.

Beoordeling gegeven door Fam. De Boer.

DuinHell
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 19-08-2016

Datum beoordeling: 20 augustus 2016

Reisgezelschap: gezin

Veel te weinig personeel waardoor het onveilig wordt (sommige werkende attracties gewoon niet bemand!). Personeel dat er wel is is (meestal, even kort door de bocht) niet vriendelijk en lusteloos. Park is niet schoon en niet onderhouden. Te weinig tafels om aan te eten nadat je iets besteld hebt in hun snackbar. Je moet als een gier rondhangen en afspringen op een tafeltje dat vrijkomt. En dan hopen dat je eerste bent, want tegelijk met jou lopen nog 5 gezinnen hetzelfde te doen

Beoordeling gegeven door fam. Peeters.

belachelijk nooit meer
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 21-10-2015

Datum beoordeling: 22 oktober 2015

Reisgezelschap: gezin

het park is gedateerd eigenlijk alles oud het eten is zeker niet goed of lekker het enigste wat modern is (ver ze tijd vooruit) zijn de prijzen van het eten zelf echt belachelijk Duur iets meer betalen ok maar een patatje met voor zeg maar 4 euro en dat het bakje half vol???? maar goed maakt mij niet meer uit wij gaan echt nooit meer

Beoordeling gegeven door m gaillard .

Schandalig
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 30-08-15

Datum beoordeling: 30 augustus 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Erg slecht onderhouden park, zeer trieste bedoeling, oud, vies, troep, en zeer ouderwetse gedateerde attractie's. Werd er depri van om er met mijn drie jongens rond te lopen, Tikibad erg vol, gevaarlijk druk en heeeel vies!! Zeker niet voor herhaling vatbaar, zonde van t geld, wij en onze drie zonen gaan nooit meer! Geen aanrader!

Beoordeling gegeven door Klaassen.

la place restaurant, ontzettend slecht
1 11111

Bezoekdatum: 30-01-2015

Datum beoordeling: 2 februari 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het la place restaurant is om te janken! Plastic bordjes, geen groenten of salade. Schnitzel wat geen schnitzel genoemd mag worden! Voor de kinderen pizza's, triest weinig keuze.

Beoordeling gegeven door miryam.

Jammer
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 05-05-2014

Datum beoordeling: 6 mei 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Met mijn zoon een dagje naar Duinrell geweest. De entreekosten vond ik erg hoog als je ziet wat je krijgt. Mijn zoon is 6,5 jaar en durft best wel wat. De meeste attracties waar hij in wilde (bijvoorbeeld het roddelen) mocht hij niet in. Het aanbod was daardoor zo summier dat we zijn gaan midgetgolfen. Het park ziet er erg gedateerd uit en mag op veel punten beter onderhouden houden. De kosten voor parkeren bedragen ook nog 6,5 euro. Het personeel in niet geinteresseerd en onvriendelijk. Het was goed weer, dat was fijn. Maar we zijn niet echt opgekikkerd. ;-)

Beoordeling gegeven door Cindy.

SLECHT!
1 11111

Bezoekdatum: 13-08-2013

Datum beoordeling: 14 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

Wat een troep, slecht onderhouden, slechts personeel en enorm duur!!!

Beoordeling gegeven door Jan.

JAMMER
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 1-9-2012

Datum beoordeling: 1 september 2012

Reisgezelschap: gezin

jammer dat als je van te voren kaartjes hebt gekocht,je alsnog in de rij van de kassa moet staan,waarom we een parkeerkaart van 6.50 hebben moeten kopen is ons nog steeds een raadsel,want we konden zo weer het park uitrijden!! de attracties zijn uitermate teleurstellend,door technische storingen deed de helft het maar!!,het personeel erg onvriendelijk en staat alleen maar met hun mobiel te pingen,het Tikibad niet van binnen gezien omdat het te druk was.Wij waren blij dat we niet de volle pond voor de entree hebben hoeven betalen dankzij de Lidl! Wij denken dat Duinrell een keer een kijkje met gaan nemen in Plopsaland de Panne.......waar er zelfs mensen rondlopen om de boel in het park netjes te houden.Jammer we hadden ons er enorm op verheugd!

Beoordeling gegeven door anna en patrick.

Zeer teleurstellend
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 10-08-2012

Datum beoordeling: 10 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

- ondanks e-tickets moeten wachten bij de kassa. - personeel onvriendelijk - Weinig attracties voor wat je betaald. - Veel storingen in attracties - Bij roddelbaan is vereiste lengte 1,40m. Ons kind is dat precies, maar werd toch geweigerd na 1/2 u. wachttijd. - Hij is maar in 3 andere attracties kunnen gaan ! -Ons dagje uit is goed verpest ! Dit nooit meegemaakt in andere parken. - Wij roepen Duinrell uit tot slechtste (pret)park van Nederland.

Beoordeling gegeven door Mevr. L.Imholz.

opkikkerend!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-7-212

Datum beoordeling: 20 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een heel leuk park met grappige shows, maar zomershow is een aanrader, park is afwisselend en er is voor jong en oud genoeg te doen

Beoordeling gegeven door M Veldhoen.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 08-07-2012

Datum beoordeling: 16 juli 2012

Reisgezelschap: met een groep

Erg leuk opgezet park. Niet heel groot, maar wel met voldoende attracties waar onze kleine durfal van 7 in mocht, met haar net 1.20 m. Vooral de nieuwere achtbaan die over de kop gaat, vond ze fantastisch, ondanks de regen. Het tikibad hebben we niet geprobeerd, maar staat voor de volgende keer in de planning.

Beoordeling gegeven door sandra gemser.

SUPER LEUK
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23 juni

Datum beoordeling: 6 juli 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Het is super leuk, de nieuwe atractie is ook helemaal te gek. Alleen er word te snel gestolen dat is m'n minpunt. Ik ben bij Duinrell laatst nog geweest!

Beoordeling gegeven door Christine.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24062012

Datum beoordeling: 30 juni 2012

Reisgezelschap: gezin

Het was een rustige dag omdat er veel regen voorspeld was, dus we komden overal snel en vaak in

Beoordeling gegeven door I van Rooijen.

SUPER
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2011

Datum beoordeling: 29 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

leuk spannend en erg afwisselend. goed voor een fijne dag uit.

Beoordeling gegeven door g.m.v.d.Pluijm.

nooit meer!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 30 juni 2011

Datum beoordeling: 30 juni 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Vieze tafels bij het restaurant door vogelpoep. Deze werden niet schoongemaakt. Het sanitair rook erg onfris. De patat uit La Place was niet te eten, smakeloos, behoorlijk vet en nog erg duur ook! Zeer ongastvrije onvriendelijke bazige dame (personeelslid) bij de rodelbaan. Mijn dochter had smeerolie in haar haar en op haar kleding gekregen door één van de atracties. Hier werd niet voor gewaarschuwd! Nog nooit zo'n vervelend gevoel gehad over wat een "spetterend dagje uit" had moeten zijn.

Beoordeling gegeven door E.M.K..

kinderen vonden het leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: gisteren

Datum beoordeling: 12 juni 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

nou de kinderen vonden het leuk aleen ja voor mij was er niet veel

Beoordeling gegeven door gaitry.

op en top
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: eind mei

Datum beoordeling: 11 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Genoeg te toen voor mijn 2 zoonen van 11 en 6 jaar.Ik kom hier al zelf meer dan 32 en blijf er elke keer van genieten.Van de verschilende atracties,en de blije kinder gezichtjes.

Beoordeling gegeven door P.fransen.

never again
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: mei

Datum beoordeling: 6 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

wij gingen met onze zonen 6 en 4 jaar we vonden het park vies smerig verouderd,ook de terrassen tafels niet schoon onder zand en stoof blaadjes alsof er geen personeel was om het schoon te maken en over de wc nog maar te zwijgen mijn oudste ging zowat over zijn nek wat een stank,eenmaal in het tikibad hetzelfde verhaal smerige grond veel te druk en badmeesters die nergens op letten. tis dat we gratis konden maar dit is geen 19 euro waard

Beoordeling gegeven door evelien.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26-07-2010

Datum beoordeling: 2 augustus 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 7 september 2009

Datum beoordeling: 29 maart 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door I.Vogel.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-02-2010

Datum beoordeling: 1 maart 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Maaike van Turnhout.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juli 2009

Datum beoordeling: 24 januari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2009

Datum beoordeling: 28 november 2009

Het was niet zo heel druk als de vorige keer, waardoor de wachttijden bij de glijbanen niet heel lang waren.

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 18 oktober 2009

Datum beoordeling: 20 oktober 2009

Het is een gezellig park! De nieuwe achtbaan is zeker vet! Leuk idee om een dagje met de familie heen te gaan.

Beoordeling gegeven door Ilonka.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 21-9-2009

Datum beoordeling: 23 september 2009

Na 1,5 uur op een parkeerplaats gereden te hebben, terwijl je al kaartjes hebt, heb je het al helemaal gehad met je leuke dagje uit. Zeer slecht geregeld en zeer verouderd. Bijna geen attracties voor 7 tot 10 jarige die nog niet zo heldhaftig zijn en waar veel andere dingen te kinderachtig voor zijn. Nooit meer!

Beoordeling gegeven door sanne.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: april en september

Datum beoordeling: 22 september 2009

ik ben een paar weken met 3 kinderen geweest en afgelopen weekend weer en gewoon 2 keer achter elkaar een DRAMA...!!!! 2 keer anderhalf uur over gedaan om te parkeren ,omdat ze zo nodig alle auto´s langs 1 drive in kassa willen hebben .. de 2e keer had ik alvast kaarten gekocht zodat ik dan niet lang hoefde te wachten maar deze keer heb ik er weer een uur gestaan omdat ik geen parkeerkaart had. toen we naar huis wilden stond het hele pakeerterrein zo vast als een huis ,en heb ik een uur stil gestaan . iedereen was geiirriteerd en vreselijk aan het toeteren

Beoordeling gegeven door tanja.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 juli

Datum beoordeling: 3 augustus 2009

Een heel gezellig pretpark.jammer dat je binnenin het park toch nog moet betalen voor sommige atractie,s!

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 25 juli 2009

Datum beoordeling: 2 augustus 2009

Het park is in verhouding tot de prijs zeer verouderd. Ook is het park omringd door bomen, waardoor je onder de bomen in de rij staat om aan de beurt te komen bij een atractie. In deze bomen zitten uitermate veel spreeuwen of kouwen. Hierdoor ontkom je er niet aan dat de uitwerpselen van deze beesten in je haar of op je kleding vallen. Dit hebben wij als zeer storend ervaren. Ook bij het La Place restaurant wilde wij lekker buiten eten met de kinderen (2 gezinnen van 5) Maar dit leek onmogelijk. De vogels zijn zelfs zo brutaal dat je bijna aangevallen wordt als je met je eten naar buiten komt. Het personeel maakt zich niet druk als mensen voordringen, wij hebben 3 rondes in de kikkerbaan voorbij moeten laten gaan omdat andere zo brutaal waren voor ons in het karretje te springen. Toen wij de medewerker erop aanspraken zei hij....... nou, ik haal niemand uit het wagentje, moet u maar beter opletten!! Zeer onklantvriendelijk. Voor ons dus geen dagje Duinrell meer.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19 10 2008

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

Heel erg leuk park. Voor iedere leegtijd wel wat leuks!

Beoordeling gegeven door Inge Folgerts.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: Oktober 2008

Datum beoordeling: 14 februari 2009

Leuke dag gehad in duinrell echter op de plekken waar gewacht moet worden op een atractie is weinig leuks te zin tijdens het wachten. geen logische route door het park begint al bij de ingang. Verder voor iedereen wat wil(d)s genoeg verschillende voorzieningen. ga zeker nog wel eens een keer

Beoordeling gegeven door M. de Ridder.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: november

Datum beoordeling: 6 december 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door h.m. van der vleuten.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4 oktober 2008

Datum beoordeling: 22 oktober 2008

Het was een kleinschalig en gezellig park en voor elke leeftijd geschikt. Voor de kinderen was het tikibad ook prima.

Beoordeling gegeven door Anita Niessen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: op moederdag

Datum beoordeling: 8 oktober 2008

Hier zijn we met heel het gezin heen geweest als verassing voor onze moeder. De leeftijd van de groep varieerde tussen de 1,5 en 45 en er was eigelijk wel voor iedereen wat wils. Wij vonden de attracties erg leuk, vooral de splash was favoriet daar zijn we dan ook meerdere keren in geweest. ondanks dat het moederdag was waren de rijen gelukkig erg kort. Het park is ook makkelijk te vinden/bereikbaar met de auto. Enige minpunt is dat alles ontzettend duur is op het park. Nou weet ik natuurlijk dat alles vaak duurder is op zo een park maar voor een klein bakje fruit was je volgens mij al zo een 7 euro kwijt...dat was wat minder. Al met al denk ik dat we zeker vaker het park zullen gaan bezoeken

Beoordeling gegeven door E.K..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Goede ervaringen met Duirell, verzorgd, schoon. Consumptieprijzen zijn aan de hoge kant.

Beoordeling gegeven door a.B. de Korver-Blazer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30-08-2008

Datum beoordeling: 16 september 2008

Duinrell was voor ons de eerste keer dat we er waren we hebben ons de ogen uit gekeken mooi subtropisch zwembad en een groot attractiepark geweldig. we hebben samen met het gezin van mijn broer prima vermaakt.

Beoordeling gegeven door C Posthumus.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 13 september 2008

Het Tikibad was voor mijn dochter een enorme afknapper! Onder de 1.20 m moeten kinderen verplicht zwemvleugeltjes om en dat terwijl mijn dochter 3 zwemdiploma's heeft, alleen klein van stuk is (bijna 6, 1.12 m). Ze mocht daarom ook van een aantal glijbanen niet af. Een rare regeling hoor.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 30 juli 2008

erg leuk park, leuk met de afwisseling van het zwembad erbij. goede vermaak voor de kinderen. goed te vinden.

Beoordeling gegeven door Botterweg.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 24-07-2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

heel leuk, zwembad te gek

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23-07-08

Datum beoordeling: 26 juli 2008

superleuke dag gehad de kinderen hebben zich kostelijk vermaakt!!! Tikibad ook heel erg leuk met al die glijbanen.

Beoordeling gegeven door mevr.D.Develing.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 20-07-2008

Datum beoordeling: 21 juli 2008

Bij een toch best behoorlijke toegangsprijs erger ik me er vreselijk aan als ik ook in het park nog moet betalen voor attracties. En dat nog terwijl door de regen verscheidene attracties gesloten waren. Dit wordt allemaal niet aangegeven als je het park binnen gaat en ook niet op de website.

Beoordeling gegeven door Ingeborg Veltman.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-07-2007

Datum beoordeling: 19 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Balk.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12 juli 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Goed bereikbaar met auto en openbaarvervoer. Tevens een ruime parkeergelegenheid wat zeer soepel verloopt. Eenmaal binnen kun je de hele dag goed vertoeven. Je hoeft je geen moment te vervelen. Er zijn een hoop actieve dingen te doen, maar voor een beetje ontspanning onder het genot van een hapje en een drankje kun je op allerlei plekken in het park terecht. Bij regen zijn er zelf verschillende binnen- activiteiten te beleven.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-6-08

Datum beoordeling: 12 juli 2008

leuk voor jong en oud. gelukkig niet zo druk. mooi te combineren met strand en tochtje duinen

Beoordeling gegeven door g.herben.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23 JUNI 2008

Datum beoordeling: 6 juli 2008

WE HEBBEN EEN HELE LEUKE DAG GEHAG MET 3 JONGETJES NAAR DUINRELL EN TIKIBAD .MIJN ZOONTJE HAD 2 VRIENDJES MEE EN WIJ HADDEN VRIJ GENOMEN WAT HEERLIJK OM WEER EENS WEG TE ZIJN GEWEEST EN WAT HEBBEN ZE GENOTEN GEWELDIG

Beoordeling gegeven door WILLEKE ROMBOUTS.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei2008

Datum beoordeling: 5 juli 2008

leuk, dichtbij, voor alle leeftijden, zwembad, ruim...

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23 juni 2008

Datum beoordeling: 24 juni 2008

Hartstikke leuk park!Je kunt binnen en buiten zwemmen,alleen toen wij er waren stond er de hele dag een gigantische rij en die rij stond er de hele dag!We zijn dus niet in het binnenzwembad geweest... Leuke attracties voor ieder wat wils.

Beoordeling gegeven door Cindy el Karmaoui.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20-05-2008

Datum beoordeling: 21 mei 2008

Met (bijna) alle kinderen van de school naar Duinrell geweest. Iedereen vond het fantastisch en willen graag nog een keer terug. Er was voor elk wat wils een attractie. Iedereen wilde nog blijven toen we naar huis moesten.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10 mei 2008

Datum beoordeling: 16 mei 2008

Het amusementspark van Duinrell is niet de grootste attractie van de dag. Er zijn enkele wat grotere attracties, zoals de splash of de aqua shute.Voor sommige atracties moest nog extra worden betaald en dat vind ik niet kunnen met deze entreeprijs. Het zwembad was geweldig leuk. Zoveel glijbanen dat het handig zou zijn als je een plattegrond meekreeg. We hebben een poosje rondgelopen en gekeken voordat we een glijbaan zagen waar we met onze kinderen van 7 en 10 jaar vanaf konden. De tijd in het zwembad was, mede door de wachttijden, veel te kort. Daar wil ik zeker nog eens naar terug! De hygiene, aanleg en onderhoud van het zwembad en park was uitstekend. We hebben een hele leuke dag gehad.

Beoordeling gegeven door A Velthof.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 26 april 2008

Datum beoordeling: 9 mei 2008

leuk park, leuke attracties en vooral het zwembad is te gek.. jammer alleen dat er niet zo veel bezoekers waren en het park er niet altijd even verzorgd uitzag

Beoordeling gegeven door lisa.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 12-4-2008

Datum beoordeling: 26 april 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

1 11111

Bezoekdatum: januari

Datum beoordeling: 19 april 2008

wij waren er tijdens de "winterpret". nou, wat een pret, niks was open! alleen de speeltuinen en het tikibad... wij komen nooit meer.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 11 april 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door M.W.J. Mallekoote.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: oktobert

Datum beoordeling: 19 maart 2008

wij zijn naar duinrell geweest maar ik vond alles een beetje oud uit zien en voor het geld wat je betaald vond ik het niet waard ik zou zeker geen 2 de keer er naar toe gaan ,de kinderen hadden wel genoten maar als ik dit park kijk in verhouding met andere parken is dit eens maar noooit meer maar ja dat is mijn mening het restaurant ook de saucijsen broodje waren koud ik terug alle tafels buiten werden niet schoon gemaakt

Beoordeling gegeven door sandra zuidema-keasberry.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25 7 2006

Datum beoordeling: 15 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door an zurek.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25 7 2006

Datum beoordeling: 15 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door an zurek.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 7 maart 2008

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Verbleven met 2 kleinkinderen weekend in een duingalow. Object rook niet fris, was ouwe meuk, matrassen oud en ingezakt. Niet netjes schoongemaakt. Park op zich wel mooi, Tikibad was erg leuk, kids zijn 3 en 6 jaar en hebben genoten. (dat is het belangrijkste.)

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 7 maart 2008

Voor een dagje uit is het niet leuk. Wel als je hele kleine kinderen heb. Wegens de drukte het zwembad niet aangedaan. Onvriendelijk personeel alles was te veel moeite.

Beoordeling gegeven door van asselt.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

oke toegegeven duinrell is ietswat veroudert,en hier en daar aan een opknapbeurt toe,zou dit niet het geval zijn zou het zeker een hoger cijfer van mij gekregen hebben,omdat ik het wel een heel fijn compact park vind ,waar je bv.ook gerust alleen met je kinderen heen kan gaan ,bijna alle atracties zijn zelfstandig te doen,en de kans op verdwaalde kinderen is ook veel kleiner dan bij hele grote parken,dus ook een goed te doen ontspannen dagje uit als je er bv.alleen voor staat met kinderen,alleen in het tikibad(mocht je daar ook gebruik van willen maken)moet je wel oppassen ,omdat voor alles een andere leeftijdgrens en lengte word aangegeven,ik zou dit dus niet doen met te kleine kinderen,maar het is wel een heel leuk zwembad

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zomervakantie 2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Ik ben met mijn dochter en mijn vriendin met haar twee dochters naar Duinrell geweest. We hebben gigantisch genoten, we waren er nog nooit geweest en hadden niet gedacht dat het zo leuk zou zijn. Voor elke leeftijd zijn er leuke dingen te doen, wij waren met heel verschillende leeftijden, mijn vriendin en ik zijn 46, mijn dochter is 22 en haar kinderen zijn 12 en 8. We hebben een geweldige dag gehad! Volgende zomervakantie gaan we weer! Zeker weten!

Beoordeling gegeven door Nelly Stolk.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2006

Datum beoordeling: 25 februari 2008

in duinrel wassenaar,het was heerlijk,de kids hebben deze dag werkelijk genoten,en zo wij dus ook.Eten was heerlijk daar.Ja een dag om even als gezin bij te tenke!

Beoordeling gegeven door Hanny Boelhouwers.

Datum beoordeling: 8 augustus 2006

Brildragend zijn en zwemmen. een vervelende ervaring voor mijn zoon van 12 jr. Hij is brildragend en ziet helaas niets zonder een bril.Voor hem hebben wij een sportbril aangeschaft die ook goed is tijdens het zwemmen. Helaas mijn zoon mocht niet zwemmen met bril op. Met zijn bril af ziet hij helaas niet best. Ik ben naar de badmeester gegaan en heb er over gesproken,Heb naar de leiding gevende gevraagd.Ook hij keurde het eerst af,tot grote terleurstelling van mijn zoon. Er staan regels bij het zwembad,maar niet verboden te zwemmen met een sportbril. Na een lang toch goed gesprek kreeg hij toestemming van de leiding gevende. Zoon erg opglucht want bijna was onze uitstap verpest. En ja: hij zou ook liever goede ogen willen hebben,toch? Waarom staat dit dan niet vermeld of hebben ze daar geen oplossing voor in het zwembad. Hij is toch neem ik aan niet de enigste die niets kan zien zonder bril. Gewoon jammer dat dit zo moest gaan,en een volgende keer wachten wij het weer af........

Beoordeling gegeven door Thea..