1

Beoordelingen Kegelhome Brasserie Geusselt

slavernij anno 2014
1 11111

Bezoekdatum: 21 sept 2014

Datum beoordeling: 23 september 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

in deze vervallen zaak stond 1 alleraardigst meisje die verantwoordelijk was voor de ontvangst, de speluitleg, de drank, het dekken van de tafel, het eten, het afruimen, etc. en dit ongeacht het aantal gasten; de baas was er wel maar was een meester in het ontwijken van de vele boze gasten en als hij dan aangesproken werd dan kreeg dat meisje de schuld; dat dit meisje op een gegeven moment in tranen uitbarste was geen verrassing. Wij hebben het meisjes geadviseerd een andere baan te zoeken.misschien dat ARBO/ vakbond eens moet gaan kijken. steengrillen was een aanfluiting; vlees was zuur dus alleen champions en paprika gegeten. Dat dit nog mogelijk is anno 2014; zeer slecht met klanten en personeel omgaan; sluiten die tent!!

Beoordeling gegeven door van Hekken.

Hele leuke middag gehad.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20 juli 2014

Datum beoordeling: 20 juli 2014

Reisgezelschap: met een groep

We hadden dit uitje via vakantieveiling.nl betaald, maar niet van te voren gekeken naar de reviews. Toen we deze gelezen hadden, dachten we, dit wordt helemaal niets. Het is ons echter 100% meegevallen. Het was wel wat verouderd en het toilet kon schoner, Maar de man die er al zo'n 19 jaar werkte, heeft ons heel goed verzorgd. De uitleg bij de spellen, het eten en de aandacht voor de gasten was uitstekend. Zo zie je maar, dat je niet altijd op de ervaringen van andere gasten af kunt gaan, en je er ook zelf iets van moet maken. Voor het geld, dat je er dan ook nog eens voor betaald, moet je niet zeuren. Ik vond het handboogschieten erg leuk. Bedankt voor de leuke middag.

Beoordeling gegeven door Brassé.

SLECHT IN HET KWADRAAT!!!!!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 25 mei

Datum beoordeling: 25 mei 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Arrangement voor 5 personen genomen via een veiling was 30 euro voor 5 personen we zijn blij dat we niet meer betaald hebben personeel wist inderdaad niet wat ze moesten doen iedereen deed maar iets. Zit nu nog aan de eet tafel en achter mijn rug word air hockey gedaan wat veel lawaai maakt ook word er gebasketbald dus, kan ik het reisgezelschap niet meer verstaan. Toen ik eindelijk losgekomen was van de wc vloer (lijkt wel een vliegenvanger) heb ik in elk stoffig hoekje gekeken en onder elk plakkerig kastje maar kon de sfeer helaas niet vinden.

Beoordeling gegeven door Justin.

Rampzalig!!!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 28-3-2014

Datum beoordeling: 28 maart 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Het was zo rampzalig , dat we toch nog een top avond hebben beleefd Doordat we ons tranen met tuiten hebben gelachen . We dachten bijna dat het een candid camara mop was . Op de site stond , onze sfeervolle brasserie , nou als er iets niet was Dan was het wel sfeer . dit kan echt niet , moet zeer zeker gesloten worden .

Beoordeling gegeven door Kim.

Geweldige avond gehad
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14 maart 2014

Datum beoordeling: 14 maart 2014

Reisgezelschap: met een groep

Samen met familie en vrienden ( totaal 33 personen) een geweldige avond gehad bij kegelhome geuselt. Verzorging door personeel was zeer goed en steengrillen was ruim voldoende en goed verzorgd.

Beoordeling gegeven door John Paulissen.

keigaaf
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 feb 2014

Datum beoordeling: 22 februari 2014

Reisgezelschap: met partner

Het was knal voor elkaar,goede bediening leuk hand-boog geschoten,kegelen en daarna steengrillen. Die negatieve aanzeikers met hun opmerkingen daar kan ik ff niks mee. Als enigste ja mensen je bent verplicht om minstens een consumptie te nuttigen stom he....gr opa

Beoordeling gegeven door peter.

niks te klagen
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-2-2014

Datum beoordeling: 18 februari 2014

Reisgezelschap: gezin

Afgelopen weekend een bezoek gebracht aan het kegelhome Na de recensies op internet waren we niet vol vertrouwen maar we hebben een heel gezellige middag gehad. Vriendelijk en.behulpzaam personeel en heerlijk eten. De activiteiten waren zeer vermakelijk, het kegelen was leuk en ook het racen was ondanks de aparte constructie erg leuk voor de kinderen. Al met al een dikke 8 dus.

Beoordeling gegeven door Krekels.

Vergane glorie
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 12-01-2014

Datum beoordeling: 19 januari 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Alles is niet onderhouden en veel dingen zijn kapot, het steengrillen was redelijk, niet al te veel maar genoeg voor 2 volwassenen met 2 kinderen. Ik denk zelf dat dit bedrijf niet meer lang bestaat.

Beoordeling gegeven door Gillissen.

Sluiten die tent
1 11111

Bezoekdatum: 5-1-2014

Datum beoordeling: 5 januari 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dat ze hier geld voor vragen vind ik ronduit schadalig. Alles maar dan ook echt alles was kapot. kegelbanen, kegelballen, virtueel racing was lachwekkend, mijn zoon had op een gegeven moment het stuur zelfs los in de hand, het zat allemaal met plakband vast. Het scherm was gedeeltelijk kapot. Het eten was ook heel slecht. De jongste zoon klaagde kort ernaar meteen over buikpijn. Overal lag glas op de grond. Ik had bijna een breek ijzer nodig om mijn glas cola van de tafel te pakken. Al met al was het echt bedroevend. Die tent moet gewoon gesloten worden!

Beoordeling gegeven door c.wolk.

prut
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 5 januari 2014

Datum beoordeling: 5 januari 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Kegelbaan had kapotte kegelballen. Plus er was eerst geen uitleg. Daarna handboogschieten, veel pijlen waren kapot. Virtueel racen was op een half kspot dia scherm met computer consoles die erop getaped waren. Het eten, te weinig frieten, geen mayonaise of andere sauzen, alleen masr shoarma saus. Een bakje fruit uit blik, eigenlijk voor 1 persoon. Ook de rauwkost was maar een heel klein bakje, ook maar voor een persoon. Geen salade!!! Bij de buffetvorm zag ik dat zij wel satesaus en mayonaise hadden. Al met al heeeeeel erg slecht. Te weinig bediening, niemand vraagt of je nog iets bijgedvuld wilt hebben. Terwijl ze wel voor het drinken komen vragen

Beoordeling gegeven door Arlett van de Pavoordt.

Hilarisch!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 07-12-2013

Datum beoordeling: 9 december 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Chaotisch! Iedereen doet maar wat, er is geen takenverdeling onder het personeel. Dit wordt vooral duidelijk bij het eten. Wij hadden buffetvorm. Wel kruidenboter op tafel, maar geen stokbrood. De blonde meid met de paardenstaart had geen tijd! Ze ging eerst op dr gemak een andere tafel indekken, dat vind zij blijkbaar belangrijker dan de tafel van reeds etende gasten te bedienen. Bij nabestellen van friet en zuurvlees bleek dat er geen zuurvlees meer was. Ook de kippenragout was op, dus bleef voor ons nog een kommetje kip saté over. Anderen hadden minder geluk: de vleeswaren waren allemaal op. Het virtueel racen stelt trouwens niets voor. Een xbox aangesloten op een, in slechte staat verkerende, beamer(beeldkwaliteit erg matig en heel veel witte stippen op het scherm). Het stuurtje is kapot en zit vastgeplakt met tape. Al met al toch nog een 3 vanwege de grote hilariteit die men hier op een avond beleeft!

Beoordeling gegeven door Maurice.

Slecht
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 27-10-2013

Datum beoordeling: 27 oktober 2013

Reisgezelschap: gezin

Zeer ongezellig. Vuile tafels, werden afgeruimd en opnieuw gedekt zonder schoon te maken. Eten erg magertjes en niet lekker. We waren met 4 personen en er stond kruidenboter voor net 2 personen en 4 hompen stokbrood. We hadden er ook kegelen en boogschieten bij. Bij het boogschieten kon je met zijn vieren net ieder 3 keerschieten omdat je moest wachten tot de andere 3 groepen klaar waren en je veilig je pijlen op kon halen.

Beoordeling gegeven door pijls.

Slecht
1 11111

Bezoekdatum: 27 oktober 2013

Datum beoordeling: 27 oktober 2013

Reisgezelschap: gezin

Te weinig eten bij het steengrillen. Bij bestellen van eten belachelijk duur een klein beetje kruidenboter voor hooguit drie stukjes stokbrood kosten 1,50. Personeel reageerde nauwelijks toen we vertelde wat ins niet beviel.

Beoordeling gegeven door Cindy.

niet voor herhaling vatbaar
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 20-10-2013

Datum beoordeling: 21 oktober 2013

Reisgezelschap: gezin

Gisteren avond voor de eerste keer geweest personeel is vriendelijk ,maar met te weinig . ze doen eg hun best maar kunnen het nooit bijhouden . dus lange wachtijden. Materiaal voor de spellen is niet veilig . keuken vergeet veel ?? Nieuwe uitbater zouw heel veel helpen. Mijn mening is niet doen is het niet waard.

Beoordeling gegeven door jos.

slecht!!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 6-augustus-2013

Datum beoordeling: 7 augustus 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Boogschieten, was echt ellende, slechte bogen, kapotte pijlen, doelwit helemaal kapot geschoten en nagenoeg geen uitleg. Kegelen, de ballen waren overal stukken uit, ook hierbij geen uitleg gehad. Steengrillen, het vlees was goed, maar voor de rest hield het niet over. Personeel is niet echt geïnteresseerd, wel vriendelijk maar absoluut niet professioneel.

Beoordeling gegeven door mayer.

Bar en bar slecht
1 11111

Bezoekdatum: 22-7-2013

Datum beoordeling: 22 juni 2013

Reisgezelschap: gezin

Bij Het boogschieten waten geen goede materialen, bogen hadden een trekkracht voor kinderen van 8-9 jaar, nokjes niet goed geplaatst... Ook de pijlen waren te kort, de veren kapot( er helemaal af of gescheurd. De nokken van de pijlen stonden ook niet goed... Verder was er maar een korte uitleg, die niet goed was Het kegelen was wel leuk maar de ballen waren helemaal kapot, aan sommige ballen haalde je je handen open... Het eten was wel goed, alleen een beetje weinig.

Beoordeling gegeven door R. De bruyn.

prima avondje!
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 10-05-2012

Datum beoordeling: 14 mei 2013

Reisgezelschap: gezin

Na het lezen van de andere recensies, zakte de moed me in de schoenen..moesten we wel gaan? Maar na een leuk dagje Maastricht besloten we om de gok te wagen, op het ergste voorbereid! Maar we werden allerhartelijkst ontvangen door een leuke, jonge gast die meteen vroeg of we wat wilden drinken terwijl hij onze bon van vakantieveilingen bekeek. Ook de eigenaar was gastvrij en vriendelijk. We konden gaan kegelen (dat er een bal wat deuken had..kniesoor die erop let) en daarna handboogschieten. Met prima uitleg van een andere leuke knul. Het was gezellig en we hebben met andere boogschieters een leuke 45 minuten beleefd. Na 5 minuten wachten aan de bar konden we naar onze tafel; een buffetachtige maaltijd. Geen haute cuisine, maar prima te eten en zeker voldoende. We hebben niet eens alles op! Het brasseriegedeelte was niet ongezellig, zeker in vergelijking met andere soortgelijke gelegenheden, bowlingcentra bijv. Moet me toch van het hart dat opvalt dat er veel ontevreden mensen te zijn die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. De ene na de andere bon van vakantieveilingen, groupos etc kwam te voorschijn na binnenkomst, dus veel heeft men er niet voor betaald. En dan maar zeuren en klagen over werkelijk alles, bah! Maar het bedrag moet er op z'n minst uitgegeten (lees: gevreten) worden anders is het niet goed. Nou beste mensen; wat je geeft, krijg je ook terug. Vriendelijkheid en respect en een keer tevreden zijn brengt je verder; wij hebben het alle vier gezellig gehad en de eigenaar bedankt voor de leuke avond. Zo. Dat moest ik even kwijt.

Beoordeling gegeven door Vera van Hal.

kegelen top, steengrill niet
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: april 2013

Datum beoordeling: 28 april 2013

Reisgezelschap: gezin

Kegelen was fun al waren de ballen aan vervanging toe. Daarna steengrill dit was veel minder. Was wel mooi verzorgd maar véél te weinig. Op de groupon site stond een welkoms drank vermeld, die hebben we niet gezien evenals het vermelde dessert (fruitsla).

Beoordeling gegeven door Hydro.

Zeer slechte bediening
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 23/3/2013

Datum beoordeling: 24 maart 2013

Reisgezelschap: met vrienden

De medewerkers zijn langzaam, niet vriendelijk. Aan de bar kijkt men de bezoeker niet aan en laat men de bezoeker te lang wachten voor men hem aanspreekt. Een medewerker die er naar wat bleek meer te zeggen te hebben, was zelfs zijn ongenoegen tegen mensen aan het uiten die niks misdaan hadden. Ik moet zeggen dat het eten goed was, maar alles was een zooitje ongeregeld.

Beoordeling gegeven door Peter.

Ronduit ellende!
1 11111

Bezoekdatum: 23-3-2013

Datum beoordeling: 23 maart 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Sfeerloze zaak, waar een uitbater in zit zonder passie. Veel te lang eachten op t drinken, eten was koud en uit kant en klaar bakken geschept in glazen schaaltjes. Als er feedback gegeven wordt onemen ze dit laconiek op.. Als ik minpunten kon geven, kreeg deze toko.zeker een min tien!

Beoordeling gegeven door Thomas.

Schandalig
1 11111

Bezoekdatum: okt 2012

Datum beoordeling: 16 december 2012

Reisgezelschap: gezin

Dit is echt schandalig! het lijkt wel een voetbal kantine, waar je wat gebakken snack aan een ongezellig tafeltje opgedient krijgt. Daarna is het spel materiaal allemaal gaar! Ik zeg absoluut niet doen, je kan nog beter naar de mac donalds gaan is lekkerder en gezelliger binnen!

Beoordeling gegeven door Vincent.

vreselijk
1 11111

Bezoekdatum: 13-10-2012

Datum beoordeling: 15 oktober 2012

Reisgezelschap: gezin

Eenmaal aangekomen, was het erg moeilijk om iets te drinken te bestellen, half uur aan de bar gestaan en nog niets, uiteindelijk een klein vies glaasje drinken. Tijd voor boogschieten, dat mochten we 40 minuten doen, na 15 minuten kwam iemand met een zeer korte uitleg, dus 25 minuten boogschieten, daarna kegelen, de baan gaf de kapotte ballen niet terug en duurde ook weer veel te lang, een man een flinke jaap in zijn duim van de kapotte ballen. Daarna het steengrillen, weer een half uur wachten, en zelf blijven vragen, toen uiteindelijk een tafel, maar ze hadden tafel verwisseld met andere mensen, daar kwamen ze na 15 minuten achter en of we even tafel wilden wisselen, waar iedereen al aan het eten had gepikt omdat we allemaal honger hadden, dus nee dat wilden we niet, niet hygienisch. dus verwisselden zij maar het eten op de tafels, dus nog het de vieze bakjes voor ons, met de opmerking dat zij het belachelijk vonden dat we niet van tafel wilden wisselen, ja natuurlijk, het is lekker als je eten deelt met volslagen waar volslagen vreemden ook met vingers inzaten, kleine kommetjes, en niet alles op tafel, maar we waren het zat, en hebben mond maar gehouden, gelukkig zat mc donalds ernaast, die hadden het druk vanwege dit bedrijf, zou heel goed kunnen zijn met andere uitbaters.

Beoordeling gegeven door mama w.

waardeloos
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 7 okt 2012

Datum beoordeling: 7 oktober 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Sfeer is rumoerig en rommelig. Tafel was een kwartier te laat klaar. Het eten was niet echt uitgebreid. Twee kleine kommetjes salade en twee sausjes bij de steengril is toch wat weinig. Fruitsalade kwam uit blik. Het geschonken bier zou Brand moeten zijn maar dat smaakte daar helemaal niet naar. Het was het zeker niet! Vreemde zaak dus. Ook vreemd was dat de bediening frietjes snoepte uit de kom voordat ze werden doorgebracht..... Het boogschieten en kegelen begon pas op ons initiatief terwijl we gehaald zouden worden. Ach, geen blijvertje dus.....

Beoordeling gegeven door Dassen.

triest
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 23 augustus 2012

Datum beoordeling: 23 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Arrangement met boogschieten,kegelen en steengrillen voor 4 personen. Tijdens telefonisch reservatie gemeld dat wij met 2 volw en 2 kinderen(10 en 12) +1 kind van 4 jaar waren.Was geen probleem.Maar ze hadden een extra persoon(kindje 4 jaar) aangerekent.Dat kind kon niet eens een bal opnemen laat staan boogschieten.Gewoon schandalig. Het eten moet ik niet meer herhalen lees andere reviews. Gelukkig was om de hoek een Mc Donald.Als je meer dan een uur moet rijden voor zo'n ervaring is dat toch triestig.

Beoordeling gegeven door N.N..

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 26 juli

Datum beoordeling: 26 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

het vreselijk we hadden een arrangement met kegelen en autoracen dat was gewoon een xbox! Er zou een buffet zijn dat bleken 3 schaaltjes te zijn met oude groeten en 2 schalen met vlees uit blik niet te vreten en de hele fam is er doodziek van geworden.

Beoordeling gegeven door wassenaar.

triest
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 15-04-2012

Datum beoordeling: 16 april 2012

Reisgezelschap: met vrienden

We hadden een bon van wow deal voor kegelen ,boogschieten en steengrillen.Het kegelen werd goed uitgelegd,maar hierna ging het mis.Er werd tegen ons gezegd dat als we klaar waren we naar de tafel konden gaan gourmetten.We hebben 5 minuten gewacht en zijn toen maar gaan vragen welke tafel.Hier werd verder niets verteld.Ik ben toen opnieuw naar de bar kunnen lopen want we hadden geen zout en peper en ik had geen mes.Dit is gebracht.Drinken bestellen was ook erg moeilijk we hebben vaak gezwaaid en op andere manieren de aandacht getrokken maar ze vonden het belangrijker om zelf te gaan eten aan de bar en zelfs te kegelen.Toen we wilden bijbestellen stokbrood was deze op.Nadat we klaar waren met steengrillen hebben we gewacht en wederom gezwaaid zeker een half uur met de vraag of we konden gaan boogschieten.Toen ook ons beklag gedaan met het bovenstaande verhaal,maar er was bar weinig respons.Toen zijn we toch maar gaan boogschieten en kregen we van hun een drankje aangeboden. Bleek dat toen we gingen afrekenen we bij moesten betalen wat niet gezegd was voor de frieten.Dit was normmal werd ons verteld deed iedereen toch,maar het had wel even gezegd mogen worden. EEN DING IS ZEKER HIER IS DE KLANT GEEN KONING EN DE SERVICE VER TE ZOEKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beoordeling gegeven door miranda.

triest
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 24-03 2012

Datum beoordeling: 25 maart 2012

Reisgezelschap: met vrienden

We hadden via groupon een luxe tapas proeverij geregeld. We hadden vooraf gereserveerd. Toen we aankwamen, moesten we eerst nog 'n dik half uur aan de bar wachten tot onze tafel werd klaar gemaakt ( reserveren maakt dus niet veel uit) Toen we eindelijk aan tafel konden stonden er zeggen en schrijven 8 kommetjes op tafel waarvan 1 met brood en 1 met aardappelpartjes en 2 sausjes. Het overige was veel gefrituurd en écht niet genoeg voor 4 personen. Voor ons was 't net 'n voorgerecht. We zijn na 15 minuten met honger opgestaan en weg gegaan.

Beoordeling gegeven door Philippens.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 9 oktober 2011

Datum beoordeling: 9 oktober 2011

Reisgezelschap: met een groep

Afspreken kostte enige moeite, en de organisatie liet hier en daar wat te wensen over. Maar bij ons was de speluitleg wél voldoende, bediening óók (ober roepen of bestelling doorgeven moet je normaal ook, dus dat heb je aan jezelf) En ook het eten was voldoende! (en een kom friet bijbestellen kan natuurlijk óók nog altijd!) Maar na de enige recensie gelezen te hebben, was ons de zin een beetje over eerlijk gezegd, maar het viel ons echt niet tegen! Sfeer en aankleding kan leuker daar! Misschien een tip!? Maar verder hebben we ons goed vermaakt!

Beoordeling gegeven door J Habets.

honger!!!
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 13-8-2011

Datum beoordeling: 13 augustus 2011

Reisgezelschap: met partner

Slechte speluitleg, slechte bediening (drinken vergeten) en veeeeel te weinig eten....

Beoordeling gegeven door Dorenberg.